Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι cu.το νεο καρτοκινητο ναι,εχει καλα πακετα(μαζι με το μπονους 120' πολυ καλο).απλα το θεωρω υπερβολικο πλεον με τις υπαρχουσες τιμες ελαχιστη χρεωση 60'

Στο εβδομαδιαίο πακέτο δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση

Φοβάμαι ότι με τον νέο χρόνο όλοι θα προχωρήσουν σε ελάχιστη χρέωση 1 λεπτού....

Στο εβδομαδιαίο πακέτο δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση

Φοβάμαι ότι με τον νέο χρόνο όλοι θα προχωρήσουν σε ελάχιστη χρέωση 1 λεπτού....

αφου εκανε την αρχη μια εταιρια βασιλη, σιγουρα θα ακολουθησουν και οι αλλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τουλαχιστον Πρωτοχρονιατικα δεν μας αφησανε χωρις τηλεφωνα ... και ολα ηταν μια χαρα μετα την αλλαγη του χρονου.Κανενα προβλημα στην επικοινωνια ειτε φωνη ειτε sms

Τουλαχιστον Πρωτοχρονιατικα δεν μας αφησανε χωρις τηλεφωνα ... και ολα ηταν μια χαρα μετα την αλλαγη του χρονου.Κανενα προβλημα στην επικοινωνια ειτε φωνη ειτε sms

οικονομικη κριση!

μαζεμενοι ολοι !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

εγω εστειλα πανω απο 100 μυνηματα χτες...σε εναν φιλο μου οταν επαιρνε τηλεφωνο του εβγαζε στο νοκια 5800 που εχει με vodafone sim οτι δεν ηταν διαθεσιμο το δικτυο...τι εννουσε?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

επειδή έχω και τις 3 εταιρείες σε καρτοκινητό η αλήθεια είναι ότι η κοσμοτέ σου έβγαζε την πίστη και για να παρεις μετά απο ώρες τηλέφωνα και για ν στείλεις μνμ που φτάναν μετά απο ώρες. Η vodafone όπως πάντα άψογη

άντε να δούμε όμως και κανα καλό πακέτο για το νέο χρόνο και επιτέλους οικονομικό ίντερνετ

Απο τους διαχειριστές της σελίδας περιμένουμε ενημερώσεις με θέματα στην κεντρική σελίδα

προσωπικα με προϊδεάζει οτι θα βγάλουν κάποια νέα προσφορά για το 2011. Eίδωμεν!!!

Ή ότι δε θα βγάλουν τίποτα :p

έχει μια φίλη μου vodafone cu και έβαλε τα 100mb που προσφέρει τελευταία με κάθε ανανέωση,

με ποια επιλογή συνδέεται?γιατί απο ότι είδα έχει πολλες διαφορετικες διαφορετικά..

vodafone gprs

vodafone gprs prepay

vodafone live

vodafone live prepay

vodafone live streaming

web vodafone

φαντάζομαι το τελευταίο θα είναι αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω.

για καρτοκινητο νομιζω ειναι το vodafone live...εγω με αυτο μπαινω στο cu μου...και μπορει αμα δεν εχει μοναδες να μπαινει και 0.facebook.com(και με μοναδες μπορει) και στο http://www.vodafonecu.gr/ (εχω μπει χωρις μοναδες με μοναδες μην μπει μπορει να χασει)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

για καρτοκινητο νομιζω ειναι το vodafone live...εγω με αυτο μπαινω στο cu μου...και μπορει αμα δεν εχει μοναδες να μπαινει και 0.facebook.com(και με μοναδες μπορει) και στο http://www.vodafonecu.gr/ (εχω μπει χωρις μοναδες με μοναδες μην μπει μπορει να χασει)

έχεις την προσφορά αυτή που διαφημίζει αυτές τις μέρες?

παιδια τι γινεται με vodafone?η προσφορα με καθε ανανεωση ισχυει ακομα?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

έχει μια φίλη μου vodafone cu και έβαλε τα 100mb που προσφέρει τελευταία με κάθε ανανέωση,

με ποια επιλογή συνδέεται?γιατί απο ότι είδα έχει πολλες διαφορετικες διαφορετικά..

vodafone gprs

vodafone gprs prepay

vodafone live

vodafone live prepay

vodafone live streaming

web vodafone

Σε τηλέφωνο χωρίς 3G με cu έμπαινα με το vodafone [gprs] prepay.

Και το vodafone live prepay δούλευε, δεν θυμάμαι την διαφορά.

παιδια τι γινεται με vodafone?η προσφορα με καθε ανανεωση ισχυει ακομα?

Ναι ισχύει κανονικά

τα 120 λεπτά του Νέου καρτοκινητού είναι μέχρι 31/01/2011

οι υπόλοιπες προσφορές της ανανέωσης, μέχρι 30/06/2011

vodafone gprs

vodafone gprs prepay

vodafone live

vodafone live prepay

vodafone live streaming

web vodafone

Vodafone gprs. Αν η συσκευή είναι vodafone live, vodafone live prepay.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Vodafone gprs. Αν η συσκευή είναι vodafone live, vodafone live prepay.

Εγω εχω το κινεζικο κινητο airphone No 4 και μπαινω στο ιντερνετ με το vodafone web και ειναι απλα πιο γρηγορο απο το vodafone live.Μπαινω με το vodafone cu καρτοκινητο μου.Και δεν με χρεωνει καθολου.Εχω τα 60 mb με 3 ευρω που εβαλα πρωτη φορα αλλα η εταιρια μου εκανε δωρο 120 mb και δε με χρεωσε 3 ευρω .Τα πρωτα 60 4 δεκεμβρη και τα αλλα 60 3 γεναρη.Εχω και το αλλο δωρο τα 100 mb του vodafone cu.Αυτα.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Ναι ισχύει κανονικά

τα 120 λεπτά του Νέου καρτοκινητού είναι μέχρι 31/01/2011

οι υπόλοιπες προσφορές της ανανέωσης, μέχρι 30/06/2011

τα 120λεπτα εαν δεις εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9063 ισχυουν μεχρι 28/01/2010.

Για cu, εχω ενεργοποιησει στο 1286 την προσφορα.

Αν βαλω 5ευρω καρτα, αυτοματως εχω 1500'/1500sms προς cu, και αν βαλω απο 10 και πανω εχω τα αντιστοιχα για ολους τους αριθμους vodafone (+120 για αλλους αριθμους μεχρι 28/1) )? Δεν μου διαφευγει κατι?

edit: ok μου λύθηκε η απορία :P

Edited by Billys_RR

Για cu, εχω ενεργοποιησει στο 1286 την προσφορα.

Αν βαλω 5ευρω καρτα, αυτοματως εχω 1500'/1500sms προς cu, και αν βαλω απο 10 και πανω εχω τα αντιστοιχα για ολους τους αριθμους vodafone (+120 για αλλους αριθμους μεχρι 28/1) )? Δεν μου διαφευγει κατι?

edit: ok μου λύθηκε η απορία :P

όχι η προσφορά του νέου καρτοκινητου τις βοντα δίνει 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα και όχι το cu . Θα πρέπει να αλλάξεις πακέτο μέσω το 1266 για να έχεις τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα δεν συνδιαζεται με το vodafone unlimited . Και η προσφορά του vodafone unlimited ισχύει μέχρι τον ιούνιο του 2011. Επίσης οι έγραφες στο πρόγραμμα μπορεί να γίνονται μέχρι 28/1 από εκεί και μετά δεν γίνεται. Επίσης εάν αλλάξεις πακέτο και πασ στο νέο καρτοκινητο και ενεργοποιήσεις τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 28/1. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε κάτι.

Επίσης οι έγραφες στο πρόγραμμα μπορεί να γίνονται μέχρι 28/1 από εκεί και μετά δεν γίνεται. Επίσης εάν αλλάξεις πακέτο και πασ στο νέο καρτοκινητο και ενεργοποιήσεις τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 28/1. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε κάτι.

Οι εγγραφές για το Unlimited 1500 + 1500 λήγουν στις 28 Γενάρη?

Δηλαδή, απενεργοποιώ το 2 Ώρες Μπόνους στις 26 (να'μαστε σίγουροι) και αμέσως εγγραφή στο Unlimited!

Οι εγγραφές για το Unlimited 1500 + 1500 λήγουν στις 28 Γενάρη?

Δηλαδή, απενεργοποιώ το 2 Ώρες Μπόνους στις 26 (να'μαστε σίγουροι) και αμέσως εγγραφή στο Unlimited!

Αν εισαι γραμμενος στο unlimited και αλλαξεις μονο πακετο δηλαδη απο cu σε νεο καρτοκινητο η αντιστροφα το unlimited παραμενει ενεργοποιημενο ετσι δεν ειναι? οποτε δεν υπαρχει προβλημα

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked