mikeff Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ειναι cu.το νεο καρτοκινητο ναι,εχει καλα πακετα(μαζι με το μπονους 120' πολυ καλο).απλα το θεωρω υπερβολικο πλεον με τις υπαρχουσες τιμες ελαχιστη χρεωση 60' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Στο εβδομαδιαίο πακέτο δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση Φοβάμαι ότι με τον νέο χρόνο όλοι θα προχωρήσουν σε ελάχιστη χρέωση 1 λεπτού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Στο εβδομαδιαίο πακέτο δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση Φοβάμαι ότι με τον νέο χρόνο όλοι θα προχωρήσουν σε ελάχιστη χρέωση 1 λεπτού.... αφου εκανε την αρχη μια εταιρια βασιλη, σιγουρα θα ακολουθησουν και οι αλλες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Δεν μας μπηκε καλα ο νεος χρονος :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Τουλαχιστον Πρωτοχρονιατικα δεν μας αφησανε χωρις τηλεφωνα ... και ολα ηταν μια χαρα μετα την αλλαγη του χρονου.Κανενα προβλημα στην επικοινωνια ειτε φωνη ειτε sms Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Τουλαχιστον Πρωτοχρονιατικα δεν μας αφησανε χωρις τηλεφωνα ... και ολα ηταν μια χαρα μετα την αλλαγη του χρονου.Κανενα προβλημα στην επικοινωνια ειτε φωνη ειτε sms οικονομικη κριση! μαζεμενοι ολοι ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 εγω εστειλα πανω απο 100 μυνηματα χτες...σε εναν φιλο μου οταν επαιρνε τηλεφωνο του εβγαζε στο νοκια 5800 που εχει με vodafone sim οτι δεν ηταν διαθεσιμο το δικτυο...τι εννουσε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 επειδή έχω και τις 3 εταιρείες σε καρτοκινητό η αλήθεια είναι ότι η κοσμοτέ σου έβγαζε την πίστη και για να παρεις μετά απο ώρες τηλέφωνα και για ν στείλεις μνμ που φτάναν μετά απο ώρες. Η vodafone όπως πάντα άψογη άντε να δούμε όμως και κανα καλό πακέτο για το νέο χρόνο και επιτέλους οικονομικό ίντερνετ Απο τους διαχειριστές της σελίδας περιμένουμε ενημερώσεις με θέματα στην κεντρική σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 προσωπικα με προϊδεάζει οτι θα βγάλουν κάποια νέα προσφορά για το 2011. Eίδωμεν!!! Ή ότι δε θα βγάλουν τίποτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Ή ότι δε θα βγάλουν τίποτα :p Και γω δυστηχως αυτο νομιζω... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έχει μια φίλη μου vodafone cu και έβαλε τα 100mb που προσφέρει τελευταία με κάθε ανανέωση, με ποια επιλογή συνδέεται?γιατί απο ότι είδα έχει πολλες διαφορετικες διαφορετικά.. vodafone gprs vodafone gprs prepay vodafone live vodafone live prepay vodafone live streaming web vodafone φαντάζομαι το τελευταίο θα είναι αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 για καρτοκινητο νομιζω ειναι το vodafone live...εγω με αυτο μπαινω στο cu μου...και μπορει αμα δεν εχει μοναδες να μπαινει και 0.facebook.com(και με μοναδες μπορει) και στο http://www.vodafonecu.gr/ (εχω μπει χωρις μοναδες με μοναδες μην μπει μπορει να χασει) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 για καρτοκινητο νομιζω ειναι το vodafone live...εγω με αυτο μπαινω στο cu μου...και μπορει αμα δεν εχει μοναδες να μπαινει και 0.facebook.com(και με μοναδες μπορει) και στο http://www.vodafonecu.gr/ (εχω μπει χωρις μοναδες με μοναδες μην μπει μπορει να χασει) έχεις την προσφορά αυτή που διαφημίζει αυτές τις μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 οχι κανονικα μπαινω...δεν εχω κανει ανανεωση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια τι γινεται με vodafone?η προσφορα με καθε ανανεωση ισχυει ακομα? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έχει μια φίλη μου vodafone cu και έβαλε τα 100mb που προσφέρει τελευταία με κάθε ανανέωση, με ποια επιλογή συνδέεται?γιατί απο ότι είδα έχει πολλες διαφορετικες διαφορετικά.. vodafone gprs vodafone gprs prepay vodafone live vodafone live prepay vodafone live streaming web vodafone φαντάζομαι το τελευταίο θα είναι αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω. Σε τηλέφωνο χωρίς 3G με cu έμπαινα με το vodafone [gprs] prepay. Και το vodafone live prepay δούλευε, δεν θυμάμαι την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια τι γινεται με vodafone?η προσφορα με καθε ανανεωση ισχυει ακομα? Ναι ισχύει κανονικά τα 120 λεπτά του Νέου καρτοκινητού είναι μέχρι 31/01/2011 οι υπόλοιπες προσφορές της ανανέωσης, μέχρι 30/06/2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έχει μια φίλη μου vodafone cu και έβαλε τα 100mb που προσφέρει τελευταία με κάθε ανανέωση, με ποια επιλογή συνδέεται?γιατί απο ότι είδα έχει πολλες διαφορετικες διαφορετικά.. vodafone gprs vodafone gprs prepay vodafone live vodafone live prepay vodafone live streaming web vodafone φαντάζομαι το τελευταίο θα είναι αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω. Vodafone gprs. Αν η συσκευή είναι vodafone live, vodafone live prepay. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Vodafone gprs. Αν η συσκευή είναι vodafone live, vodafone live prepay. Εγω εχω το κινεζικο κινητο airphone No 4 και μπαινω στο ιντερνετ με το vodafone web και ειναι απλα πιο γρηγορο απο το vodafone live.Μπαινω με το vodafone cu καρτοκινητο μου.Και δεν με χρεωνει καθολου.Εχω τα 60 mb με 3 ευρω που εβαλα πρωτη φορα αλλα η εταιρια μου εκανε δωρο 120 mb και δε με χρεωσε 3 ευρω .Τα πρωτα 60 4 δεκεμβρη και τα αλλα 60 3 γεναρη.Εχω και το αλλο δωρο τα 100 mb του vodafone cu.Αυτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ναι ισχύει κανονικά τα 120 λεπτά του Νέου καρτοκινητού είναι μέχρι 31/01/2011 οι υπόλοιπες προσφορές της ανανέωσης, μέχρι 30/06/2011 τα 120λεπτα εαν δεις εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9063 ισχυουν μεχρι 28/01/2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ναι λάθος μου. Μέχρι 28 είναι τα 120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Για cu, εχω ενεργοποιησει στο 1286 την προσφορα. Αν βαλω 5ευρω καρτα, αυτοματως εχω 1500'/1500sms προς cu, και αν βαλω απο 10 και πανω εχω τα αντιστοιχα για ολους τους αριθμους vodafone (+120 για αλλους αριθμους μεχρι 28/1) )? Δεν μου διαφευγει κατι? edit: ok μου λύθηκε η απορία :P Edited January 10, 2011 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Για cu, εχω ενεργοποιησει στο 1286 την προσφορα. Αν βαλω 5ευρω καρτα, αυτοματως εχω 1500'/1500sms προς cu, και αν βαλω απο 10 και πανω εχω τα αντιστοιχα για ολους τους αριθμους vodafone (+120 για αλλους αριθμους μεχρι 28/1) )? Δεν μου διαφευγει κατι? edit: ok μου λύθηκε η απορία :P όχι η προσφορά του νέου καρτοκινητου τις βοντα δίνει 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα και όχι το cu . Θα πρέπει να αλλάξεις πακέτο μέσω το 1266 για να έχεις τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα δεν συνδιαζεται με το vodafone unlimited . Και η προσφορά του vodafone unlimited ισχύει μέχρι τον ιούνιο του 2011. Επίσης οι έγραφες στο πρόγραμμα μπορεί να γίνονται μέχρι 28/1 από εκεί και μετά δεν γίνεται. Επίσης εάν αλλάξεις πακέτο και πασ στο νέο καρτοκινητο και ενεργοποιήσεις τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 28/1. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Επίσης οι έγραφες στο πρόγραμμα μπορεί να γίνονται μέχρι 28/1 από εκεί και μετά δεν γίνεται. Επίσης εάν αλλάξεις πακέτο και πασ στο νέο καρτοκινητο και ενεργοποιήσεις τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 28/1. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε κάτι. Οι εγγραφές για το Unlimited 1500 + 1500 λήγουν στις 28 Γενάρη? Δηλαδή, απενεργοποιώ το 2 Ώρες Μπόνους στις 26 (να'μαστε σίγουροι) και αμέσως εγγραφή στο Unlimited! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Οι εγγραφές για το Unlimited 1500 + 1500 λήγουν στις 28 Γενάρη? Δηλαδή, απενεργοποιώ το 2 Ώρες Μπόνους στις 26 (να'μαστε σίγουροι) και αμέσως εγγραφή στο Unlimited! Αν εισαι γραμμενος στο unlimited και αλλαξεις μονο πακετο δηλαδη απο cu σε νεο καρτοκινητο η αντιστροφα το unlimited παραμενει ενεργοποιημενο ετσι δεν ειναι? οποτε δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts