Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να μου θυμίσετε τι παίζει με το ένα νούμερο συνδρομητή, αλλά δύο συσκευές?[/quote

λες για την δυνατοτητα να εχεις εναν αριθμο με 2 σημ;. αν καταλαβα καλα. ή οχι.

Εβγαλε και το cu ιντερνετ οπως το whats up! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

60mb με 3 ευρώ?

Πότε βγήκε αυτό? Προχθές ενεργοποιήθηκε το πακέτο μου και μπήκαν 30 mb. :confused:

Επρεπε να βγαλει η cosmote πακετο για να ξυπνησουν... Βασικα δε γραφει καμια πληροφορια ποσες φορες μπορεις να το ενεργοποιησεις και αλλα, η cosmote τη πρωτη ενεργοποιηση την εδωσε σε ολους τζαμπα αυτοι το δεινουν τζαμπα μονο σε οσους ενεργοποιουν πρωτη φορα την υπηρεσια ιντερνετ!

Επρεπε να βγαλει η cosmote πακετο για να ξυπνησουν... Βασικα δε γραφει καμια πληροφορια ποσες φορες μπορεις να το ενεργοποιησεις και αλλα, η cosmote τη πρωτη ενεργοποιηση την εδωσε σε ολους τζαμπα αυτοι το δεινουν τζαμπα μονο σε οσους ενεργοποιουν πρωτη φορα την υπηρεσια ιντερνετ!

Επιπλέον o ανταγωνισμός δίνει προσφορά επιπλέον 60 Mb δηλαδή σύνολο 120 Mb με 3€ για ενεργοποιήσεις έως 31/08/2010. Το ποιο πιθανό είναι να το δώσει και η vodafone.

Επιπλέον o ανταγωνισμός δίνει προσφορά επιπλέον 60 Mb δηλαδή σύνολο 120 Mb με 3€ για ενεργοποιήσεις έως 31/08/2010. Το ποιο πιθανό είναι να το δώσει και η vodafone.

120 δεινει και η vodafone!

Εβγαλε και το cu ιντερνετ οπως το whats up! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661

Επιτελους!!

Ειναι μονο για cu ή και για το νεο καρτοκινητο;

120 δεινει και η vodafone!

Όπα δεν το είδα πουθενά γραμμένο αυτό. Έχεις πληροφόρηση από 13830 και ισχύει μέχρι 31/08/2010?

Επιτελους!!

Ειναι μονο για cu ή και για το νεο καρτοκινητο;

Προφανώς σε όλα τα καρτοκινητά.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Με τι ρυθμίσεις στο iPhone θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το πακετάκι Surf & Email 60?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τελικα ειναι μια ενεργοποιηση ανα 30 ημερες! Ας προσεχουν να μην ξοδιαζονται τοσο εκει στη vodafone. Edited by manosn2

Τελικα ειναι μια ενεργοποιηση ανα 30 ημερες! Ας προσεχουν να μην ξοδιαζονται τοσο εκει στη vodafone.

σαν την γουιντ δηλαδη. Υπαρχει τεραστια διαφορα με την κοσμοτε και μαλλον μιλαμε για φτηνη απομιμηση της προσφορας των πρασινων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σαν την γουιντ δηλαδη. Υπαρχει τεραστια διαφορα με την κοσμοτε και μαλλον μιλαμε για φτηνη απομιμηση της προσφορας των πρασινων.

Βασικα οπως παει το πραγμα μονο η cosmote θα μεινει στην Ελλαδα. Αντε και λιγο η wind. Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη της vodafone, ειδικα στα καρτοκινητα!

Βασικα οπως παει το πραγμα μονο η cosmote θα μεινει στην Ελλαδα. Αντε και λιγο η wind. Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη της vodafone, ειδικα στα καρτοκινητα!

Κοιτα αν σου φτανουν τα 60 mb/μηνα, τοτε ειναι πολυ καλη λυση το νεο καρτοκινητο. Εμενα προσωπικα μου φτανουν, γυρω στα 50 ξοδευω το μηνα.

Και 2 ωρες δωρο και 0.01/λεπτο και πακετα ομιλιας.

Κοιτα αν σου φτανουν τα 60 mb/μηνα, τοτε ειναι πολυ καλη λυση το νεο καρτοκινητο. Εμενα προσωπικα μου φτανουν, γυρω στα 50 ξοδευω το μηνα.

Και 2 ωρες δωρο και 0.01/λεπτο και πακετα ομιλιας.

Οι 2 ωρες στο νεο καρτοκινητο ειναι και για βιντεο κλησεις?

Η προηγουμενη με τα 45 λεπτα bonus ανανεωσης δεν ηταν για βιντεο κλησεις, οποτε μαλλον και στην προσφορα αυτη ειναι μονο για ομιλια.

Η προηγουμενη με τα 45 λεπτα bonus ανανεωσης δεν ηταν για βιντεο κλησεις, οποτε μαλλον και στην προσφορα αυτη ειναι μονο για ομιλια.

-1! Στην cosmokarta ειναι και για βιντεο κλησεις!

Το πακετάκι Surf & Email 60 ισχύει και για CU χρήστες; Είναι κανονικό internet;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

για το unlimited με τα 5€ λέει η σελίδα τους "Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις ή SMS προς το εξωτερικό και κατά τη διάρκεια περιαγωγής"

αν εγώ από ελλάδα έχω τα 1500 κ στείλω μνμ σε ένα cu στο εξωτερικό τότε δε ισχύουν τα 1500 που έχω και θα με χρέωνει κανονικα???

την εχω ενεργοποιησει την προσφορα και αν και δεν εχω δοκιμασει να κανω βιντεοκληση νομιζω πως δεν συμπεριλαμβανονται στο πακετο.

για το unlimited με τα 5€ λέει η σελίδα τους "Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις ή SMS προς το εξωτερικό και κατά τη διάρκεια περιαγωγής"

αν εγώ από ελλάδα έχω τα 1500 κ στείλω μνμ σε ένα cu στο εξωτερικό τότε δε ισχύουν τα 1500 που έχω και θα με χρέωνει κανονικα???

δεν παιζει ρολο σε ποιο μερος του κοσμου βρισκεται ο αριθμος cu που στελνεις μηνυμα. Απο την στιγμη που ειναι cu εσυ θα χρεωνεσε απο τα 1500 του πακετου και οχι απο την καρτα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν παιζει ρολο σε ποιο μερος του κοσμου βρισκεται ο αριθμος cu που στελνεις μηνυμα. Απο την στιγμη που ειναι cu εσυ θα χρεωνεσε απο τα 1500 του πακετου και οχι απο την καρτα σου.

να φανταστώ τότε ότι για μένα ισχύουν και τα 1500 της ομιλίας. απλά ο ξενιτεμένος θα χρεώνεται την περιαγωγή όταν τον καλώ??

να φανταστώ τότε ότι για μένα ισχύουν και τα 1500 της ομιλίας. απλά ο ξενιτεμένος θα χρεώνεται την περιαγωγή όταν τον καλώ??

Σωστά φαντάζεσαι. :p ;)

Το πακετάκι Surf & Email 60 ισχύει και για CU χρήστες; Είναι κανονικό internet;

και αν το ενεργοποιησεις μεχρι 31/8 διπλασιαζετε ο ογκος... δηλαδη απο 60 θα εχεις 120ΜΒ αλλα δεν ξερω για ποσο διαστημα ... παρε ενα τηλ στο 13830 να σου πουν...

Αν το ενεργοποιεις για πρωτη φορα το surf & mail ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked