Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι πολυ απλο οσοι λετε για τις ταυτοποιησεις δεν το εχετε σκεφτει? Ποιος υπαλληλος θα δεχτει να κανει ******* σε βαρος καποιου συνδρομητη? Και πειτε οτι το κανει μετα αν γινει μια στραβη οσος καιρος και αν εχει περασει δε ξερετε οτι θα βρει ασχημα το μπελα του? Ελεος δηλαδη.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Στη vodafone όταν έκανα ταυτοποίηση (κατά το Γενάρη αν θυμάμαι καλά) συμπλήρωσα ένα διπλότυπο. Το ένα φύλλο το κράτησε το κατάστημα κι εγώ πήρα το άλλο. Άρα, αν ακόμα γίνεται έτσι, δεν παίζει να μη σου δώσουν. Αν το ζητήσεις, πολύ περισσότερο, είναι υποχρεωμένοι.

...τωρα δεν συμπληρωνεις τιποτα...βγαινει απο εκτυπωτη μια υπευθυνη δηλωση και υπογραφεις με τα στοιχεια που εδωσες...

αν θελεις λες στον υπαλληλο να βγαλει και σε εσενα ενα αντιγραφο....σε εμενα αν δεν του το ελεγα δεν θα μου εδινε τιποτα....

ΥΓ

και να προσθεσω και κατι αλλο...οι υπαλληλοι εχω την εντυπωση οτι εχουν κουραστει με ολη αυτην την ιστορια....βλεπω κατα τον ιουλη για εκφυλιζετε τελειως η διαδικασια....

οπως ειπα και σε αλλο ποστ....η διαδικασια της ονομαστικοποιησης εκφυλιστηκε στην Γερμανια...φανταστητε τι εχει να γινει στην Ελλαδα :S

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Κατι πολυ απλο οσοι λετε για τις ταυτοποιησεις δεν το εχετε σκεφτει? Ποιος υπαλληλος θα δεχτει να κανει ******* σε βαρος καποιου συνδρομητη? Και πειτε οτι το κανει μετα αν γινει μια στραβη οσος καιρος και αν εχει περασει δε ξερετε οτι θα βρει ασχημα το μπελα του? Ελεος δηλαδη.

Ναι εμεις πολλα σκεφθηκαμε οπως με την ασχετοσυνη την βιασυνη και την βαριεστημαρα ορισμενων υπαλληλων σιγουρα θα γινει καποιο μπερδεμα και θα ξανα τρεχουμε να τα ταυτοποιησουμε...μετα τι θα του κανεις του υπαλληλου? Αγωγη, μυνηση? Μηπως υπογραφει καπου ο υπαλληλος για να ξερω και εγω ποιον θα κυνηγαω? Να zηταω και γω απο τον υπαλληλο να μου δινει τα στοιχεια του και να υπογραφει καπου?

Edited by nuvox
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Πριν από λίγο είδα μια διαφήμιση του Vodafone Cu στην οποία είχε διορθωθεί και δεν ανέφερε το «Οι άλλοι δεν σου δίνουν, σου παίρνουν 3 ευρώ». Επίσης, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή η Vodafone παραπληροφορεί ή η προσφορά άλλαξε. Έλεγε πως με κάθε ανανέωση έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας και sms προς όλη τη Vodafone με κάθε ανανέωση και στο κάτω μέρος έγραφε «Ελάχιστη ανανέωση 5 ευρώ». Δηλαδή, πλέον με 5 ευρώ έχεις απεριόριστα (1500) λεπτά ομιλίας και sms (1500) προς όλη τη Vodafone, σωστά; :confused:

είναι η πρώτη διαφήμιση που συγκρίνει την vodafone με την κόσμοτε που πλήρωνανέ 3€ για τα 1500 ενώ τώρα κάθε φορά που βάζεις κάρτα τα 1500 τα παίρνεις δώρο. Όσο για 5€ προς όλα τα κινητά vodafone δεν ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΙΣΧΎΕΙ κάτι τέτοιο. Από ότι ξέρω η προσφορά δεν έχει αλλάξει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν υπερβώ τα 30 mb Internet φαντάζομαι ότι αφαιρούνται από το υπόλοιπο της κάρτας μου.

καλησπέρα άλλαξε το μενού του ivr του 1252. Και τώρα πια δεν θα ακούγεται το κόστος τις τελευταίας κλήσης όπως και στο νέο καρτοκινητο που είχε αλλάξει και με την επιλογή 4 άκουγες το υπόλοιπο του πακέτου δωρεάν χρόνου ομιλίας που έχει ενεργοποιήσει έτσι και στο cu τώρα . Μεγάλη βλακεία αυτό που δεν ακούγεται το κόστος τις τελευταίας κλήσης!. Αλλά καλό που πατάμε το 4 για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλία που έχουμε και δεν περιμένουμε να ακούσουμε όλο τις επιλογής 1 όπως ήτανε πριν!.

Edited by Petros the Great
***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ******

Τέτοιες διαφημίσεις μόνο "αρνητικά" σχόλια μπορεί να λάβουν. Και κυρίως όταν βγαίνει χωρίς να ξέρουνε τί παίζει στον ανταγωνισμό. Οκ συμφωνώ οτι η προσφορά της Voda να μιλάς με όλους με 1 ανανέωση το μήνα 10euro (χωρίς να τα χάνεις) είναι πολύ καλή. Η cosmote επέλεξε κάτι άλλο και η wind κάτι άλλο. Ο καταναλωτής που ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει και να επιλέξει.

Ομως το θέμα είναι οτι ΟΚ έχεις απεριόριστα και πάντα... Πόσοι απο αυτούς που μιλάς έχουν πχ wind vodafone cosmote... Q? Ετσι επιλέγεις ανάλογα με τα τηλ που καλείς συγχνότερα. Αν όλοι οι γνωστοί μου έχουν Cosmote τί να τα κάνω τα απεριόριστα της Vodafone?

διαφωνω καθετα με τις αρνητικες διαφημισεις. αν εχεις κατι καλο, το διαφημιζεις και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι
[sIGPIC][/sIGPIC]

διαφωνω καθετα με τις αρνητικες διαφημισεις. αν εχεις κατι καλο, το διαφημιζεις και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι

Η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα έχει φτάσει στα όρια της ανάπτυξης και της διείσδυσης της. Οπότε η Vodafone και η Wind προσπαθούν με κάθε τρόπο να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς εις βάρος των άλλων εταιρειών και η Cosmote από την πλευρά της κυρίως προσπαθεί να διατηρήσει την προνομιούχο θέση της και να δεσμεύσει όσους περισσότερους από τους πελάτες της με συμβόλαια ώστε να διατηρηθεί η κερδοφορία της και να μειωθούν οι μετακινήσεις προς τον ανταγωνισμό. Και ενώ είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό που έχει what's up είναι πολλοί επίσης που το έχουν ως εφεδρικό πακέτο και όχι ως βασικό. Η Vodafone μεταφέρει με έναν τρόπο τη γενικότερη γκρίνια που υπάρχει εναντίον της Cosmote στο γυαλί. Το αν θα αποδειχτεί αποτελεσματικό για τη Vodafone ή τους καταναλωτές (το ένα δεν συνδέεται με το άλλο) μένει να αποδειχτεί στην πράξη. H Wind απάντησε με πολιτικού χαρακτήρα διαφήμιση και η Cosmote αντέδρασε υποτονικά με αγωγές κ.λ.π. Οψόμεθα...

Η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα έχει φτάσει στα όρια της ανάπτυξης και της διείσδυσης της.

πολυ σωστο. πιστευεις δηλαδη οτι το επομενο βημα ειναι ο κανονικος πολεμος των αρνητικων διαφημισεων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η αρνητική διαφήμιση ένα έχω να πω ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση μιλάει επιλεκτικά και μάλλον δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Για το τι συμβαίνει γύρω από την κινητή μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας κάνοντας μια απλή δημοσκόπηση στο περιβάλλον του ή καλύτερα να κάνει μία βόλτα στην Στουρνάρη που έχουν και οι τρεις εταιρείες καταστήματα και να δουν τι κόσμο έχουν. Είναι μια καλή ένδειξη για το τι συμβαίνει. Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα διότι είναι τα καταστήματα στην σειρά και απευθύνονται στον ίδιο κόσμο απ' όλες τις πλευρές.

σχετικά με το vodafone unlimited, σε καρτοσυμβόλαιο.

ενεργοποιήθηκε τον 1ο μήνα κανονικά πήρε τα 10 ευρώ. στον 2ο μήνα δεν πήρε 10 ευρώ και δεν είναι ενεργοποιημένο ενώ απο το 1286 λέει πως είναι.

τι γίνεται; χρειάζεται να γίνει κάτι για να ξαναενεργοποιηθεί;

σχετικά με το vodafone unlimited, σε καρτοσυμβόλαιο.

ενεργοποιήθηκε τον 1ο μήνα κανονικά πήρε τα 10 ευρώ. στον 2ο μήνα δεν πήρε 10 ευρώ και δεν είναι ενεργοποιημένο ενώ απο το 1286 λέει πως είναι.

τι γίνεται; χρειάζεται να γίνει κάτι για να ξαναενεργοποιηθεί;

μαλλον ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να δεις τι συμβαινει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η αρνητική διαφήμιση ένα έχω να πω ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση μιλάει επιλεκτικά και μάλλον δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από χθες προβάλλεται η δήθεν τροποποιημένη διαφήμιση της vodafone. Οι πολύ παρατηρητικοί θα πρόσεξαν την προσθήκη ενός στατικού super που ενημερώνει για την πολιτική ορθής χρήσης στο unlimited και το ότι ο περιπτεράς όταν παρουσιάζει τα καρτοκινητά vodafone αναφέρει ότι απαιτείται ανανέωση 10 ευρώ.

Δεν ξέρω το περιεχόμενο της απόφασης του ΣΕΕ, το οποίο άλλωστε δεν είναι δικαιοδοτικό όργανο, αλλά διαπιστώνω ότι εξακολουθούν να παραλείπονται άλλα ανταγωνιστικά πακέτα και να αποκρύπτονται χαρακτηριστικά των συγκρινομενων επιλεκτικά. Παράλληλα η vodafone προσέφυγε κατά της wind για το απαντητικό σποτ (πιθανότατα γιατί κι εκείνο ήταν συγκριτικό και εν δυνάμει παραπλανητικό, αφού δεν ανέφερε τις ιδιάιτερες προϋποθέσεις της προσφοράς της νέας καρτοκινητής wind δημιουργώντας τον κίνδυνο πρόκλησης σύγχυσης στο κοινό ως προς τις ιδιότητες του προγράμματος αυτού σε σχέση με τον ανταγωνισμό), ωστόσο σύφμωνα με σχετικά δημοσιεύματα η υπόθεση δεν θα συζητηθεί αφού η wind απεσυρε οικειοθελώς το απαντητικό σποτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειδα το σποτακι της γουιντ και σημερα

Η πληροφορία αναφέρεται σε αυτό το άρθρο

Πιθανόν κάποιο μέσο να μην πρόλαβε να ειδοποιηθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χθες προβάλλεται η δήθεν τροποποιημένη διαφήμιση της vodafone. Οι πολύ παρατηρητικοί θα πρόσεξαν την προσθήκη ενός στατικού super που ενημερώνει για την πολιτική ορθής χρήσης στο unlimited και το ότι ο περιπτεράς όταν παρουσιάζει τα καρτοκινητά vodafone αναφέρει ότι απαιτείται ανανέωση 10 ευρώ.

Δεν ξέρω το περιεχόμενο της απόφασης του ΣΕΕ, το οποίο άλλωστε δεν είναι δικαιοδοτικό όργανο, αλλά διαπιστώνω ότι εξακολουθούν να παραλείπονται άλλα ανταγωνιστικά πακέτα και να αποκρύπτονται χαρακτηριστικά των συγκρινομενων επιλεκτικά. Παράλληλα η vodafone προσέφυγε κατά της wind για το απαντητικό σποτ (πιθανότατα γιατί κι εκείνο ήταν συγκριτικό και εν δυνάμει παραπλανητικό, αφού δεν ανέφερε τις ιδιάιτερες προϋποθέσεις της προσφοράς της νέας καρτοκινητής wind δημιουργώντας τον κίνδυνο πρόκλησης σύγχυσης στο κοινό ως προς τις ιδιότητες του προγράμματος αυτού σε σχέση με τον ανταγωνισμό), ωστόσο σύφμωνα με σχετικά δημοσιεύματα η υπόθεση δεν θα συζητηθεί αφού η wind απεσυρε οικειοθελώς το απαντητικό σποτ.

δε μου φάνηκε να αποκρύπτει κάτι η wind από την απάντηση της πάντως επίσης είδα ότι η voda στη τροποποιημένη δαφήμιση αναφέρει ότι τo free2go παρέχει χωρίς καμία ανανέωση που έλειπε από τη προηγούμενη διαφήμιση όλα τα άλλα ίδια μου φάνηκαν πάντως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

δε μου φάνηκε να αποκρύπτει κάτι η wind από την απάντηση της πάντως επίσης είδα ότι η voda στη τροποποιημένη δαφήμιση αναφέρει ότι τo free2go παρέχει χωρίς καμία ανανέωση που έλειπε από τη προηγούμενη διαφήμιση όλα τα άλλα ίδια μου φάνηκαν πάντως

Η wind στο απαντητικό σποτ παρασιωπά το γεγονός ότι για το διπλάσιο δωρεάν χρόνο υπάρχει διπλός περιορισμός δηλ ποσού και διάρκειας (15ήμερο). Επίσης η δήλωση «δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια» είναι ανακριβής, αφού όσα αναφέρονται στο σποτ της vodafone ισχύουν μεν, δεν προσφέρουν όμως ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχουν αλλάξει οι χρεώσεις στο Νέο Καρτοκινητό;Πήρα ένα τηλέφωνο σε σταθερό,μίλησα 1 λεπτό και 25 δεύτερα και μου κόστισε 77 λεπτά.:worry: Φωτιά!

Δεν έχουν αλλάξει, σου ήρθε κάτι παραπάνω από 36 λεπτά/λεπτό. Εξάλλου η χρέωση είναι σταθερή και είναι 0,006ε/δευτ. Και η χρέωση αυτή είναι η ίδια και για τις 3 εταιρίες, στα καρτοκινητά στις κλήσεις προς όλους. ;)

Δεν έχουν αλλάξει, σου ήρθε κάτι παραπάνω από 36 λεπτά/λεπτό. Εξάλλου η χρέωση είναι σταθερή και είναι 0,006ε/δευτ. Και η χρέωση αυτή είναι η ίδια και για τις 3 εταιρίες, στα καρτοκινητά στις κλήσεις προς όλους. ;)

το καρτέλ, του καρτέλ, ω καρτέλ. και κατά τ άλλα σφάζονται στις διαφημίσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχουν αλλάξει οι χρεώσεις στο Νέο Καρτοκινητό;Πήρα ένα τηλέφωνο σε σταθερό,μίλησα 1 λεπτό και 25 δεύτερα και μου κόστισε 77 λεπτά.:worry: Φωτιά!

Μήπως λέγοντας σταθερό ,εννοεις τριψήφιο ή τετραψήφιο?

Αυτή είναι η χρέωση για τριψήφια σε όλες τις εταιρείες

0,58 το λεπτό

Μήπως λέγοντας σταθερό ,εννοεις τριψήφιο ή τετραψήφιο?

Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά τί εννοείς τριψήφιο ή τετραψήφιο νούμερο;

Ας πούμε το 184 που είναι για να κλήσεις για ΙΚΑ ραντεβού, ή το 1525 για ΚΤΕΟ, ή το 1535 για Να κλείσεις ραντεβού σε Νοσοκομείο .

Δεν εννοώ αυτά που είναι δωρεάν όπως 100 199 , 112

Α,μάλιστα,κατάλαβα.Όχι,δεν ήταν τέτοιο νούμερο,ήταν σε σπίτι.Πάντως χωρίς κάποιο πακέτο ομιλίας δεν συμφέρει καμιάς εταιρίας.Φεύγει η κάρτα πάρα πολύ γρήγορα.

ξερει κανεις αν το ποσο που παιρνει κανεις πισω απο το cash back μπορει να χρησιμοποιηθει για την αγορα πχ καποιου super πακετου;;;

στο site λεει "Το bonus είναι δωρεάν χρόνος ομιλίας, τον οποίο θα μπορείτε να καταναλώσετε όπως και όποτε εσείς θέλετε." αλλα το εχει δοκιμασει κανεις;;

Edited by PUK

ξερει κανεις αν το ποσο που παιρνει κανεις πισω απο το cash back μπορει να χρησιμοποιηθει για την αγορα πχ καποιου super πακετου;;;

στο site λεει "Το bonus είναι δωρεάν χρόνος ομιλίας, τον οποίο θα μπορείτε να καταναλώσετε όπως και όποτε εσείς θέλετε." αλλα το εχει δοκιμασει κανεις;;

To ποσο απο το cash back προστιθεται στο υπολοιπο του κινητου σου οποτε δεν τιθεται καποιο θεμα, το χρησιμοποιεις ανετα οπως θες

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked