Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν όμως περάσει ο μήνας και ξεχαστώ ή δεν βάλω 10 νέα ευρώ για να έχω το unlimited και τον επόμενο μήνα,θα πρέπει μετά να ξαναδηλώσω τους δύο αριθμούς που μιλούσα με 1 λεπτό το λεπτό;Ή θα συνεχίσει να με χρεώνει όπως πριν εγγραφώ στο unlimited?Μην κάνω κλήση και μου φάει όλη την κάρτα μετά.

Αν όμως περάσει ο μήνας και ξεχαστώ ή δεν βάλω 10 νέα ευρώ για να έχω το unlimited και τον επόμενο μήνα,θα πρέπει μετά να ξαναδηλώσω τους δύο αριθμούς που μιλούσα με 1 λεπτό το λεπτό;Ή θα συνεχίσει να με χρεώνει όπως πριν εγγραφώ στο unlimited?Μην κάνω κλήση και μου φάει όλη την κάρτα μετά.

Δεν χρειαζεται να τους ξαναδηλωσεις.

οι 2 αριθμοι δηλωνονταιμια φορα μονο και απλα τους αλλαζεις αν θελεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως εγω με την μεταφορα μου στο νεο καρτοκινητο, δεν ειμαιλεει γραμμενη πλεον στο unlimited ΑΛΛΑ: εχω μπονους 45 μινιτς χρονο ομιλιας, εχει χρονο για ολα τα δικτυα με το πακετο που εβαλα των 7 ευρω, εχω το 1 λεπτο το λεπτο και 1490 λεπτα απο το προγραμμα unlimited. Γιολαηλαντουουουου...
"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

παντως εγω με την μεταφορα μου στο νεο καρτοκινητο, δεν ειμαιλεει γραμμενη πλεον στο unlimited ΑΛΛΑ: εχω μπονους 45 μινιτς χρονο ομιλιας, εχει χρονο για ολα τα δικτυα με το πακετο που εβαλα των 7 ευρω, εχω το 1 λεπτο το λεπτο και 1490 λεπτα απο το προγραμμα unlimited. Γιολαηλαντουουουου...

πως γινεται αυτο?το unlimited δεν συνυπαρχει με τα σουπερ πακετα και τα 45 λεπτα μπονους

[sIGPIC][/sIGPIC]

έκανε μεταφορά από Cu και κόλησε το σύστημα

εχουμε κανενα κολπο να κολησει και σε μενα το συστημα?;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιες φορές παρατηρώ ότι από το υπόλοιπο της κάρτας μου αφαιρείται ένα ευρωλεπτό. Δεν μπαίνω καθόλου στο internet και είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας "livescores". Μήπως γνωρίζετε από πού μπορεί να προέρχεται η ελάχιστη αυτή χρέωση και αν συμβαίνει και σε άλλους χρήστες vodafone cu;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

έκανε μεταφορά από Cu και κόλησε το σύστημα

Μήπως δεν είχες υπόλοιπο; :ninja:

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

μαλλον εδω ειμαι τυχερουλα,χιχιχι!

εχω τα παντα ολα και υπολοιπο, και 1.48...κατι λεπτα σε βονταφον και 76 σε ολα τα δικτυα και 39 λεπτα για ολα τα δικτυα λογω της ανανεωσης της 20αρας καρτας. χιχιχχι!θατανικοοοοοοοοοοο...χιχιχι!

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

χιχιχι!ισως!παντως εμενα ετσι εγινε,χιχι!

μα δεν κόλλησε κανένα σύστημα. Ο,τι αναφέρεις είναι λογικό να ισχύει. αν κάποιος αλλάξει πακέτο τοτε κρατάει ta υπολειπόμενα λεπτά από το unlimited! το θέμα είναι ότι διαγραφεσαι όπως είπες οπότε μόλις θελήσεις να γραφτείς παλι δε θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα σούπερ πακέτα.

Ναι αλλα ετσι δεν πρεπει να κανεις ανανεωση χρονου πριν μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ξανα;

λοιπον για το ξεκαθαρισουμε παιδια . επειδη και εγω μπερδευτικα με την ανανεωση χρονου ομιλιας .λοιπον πηρα το 13830 και το ξεκαθαρισα. οταν ενεργοποιεις ενα πακετο vodafone cu εχει μεσα 1€ αρχικο χρονο ομιλιας με το οποιο δεν μπορεις να ενεργοποιησεις το cu all day πρεπει να κανεις μια ανανεωση χρονου ομιλιας και μετα . μονο και μονο τοτε χρειαζεσαι να κανεις ανανανεωση χρονου ομιλιας. ολες τις αλλες φορες μπορεις να το ενεργοποιησες εαν εχεις υπολοιπο. με κενο sms στο 1324. και μετα εαν δεν θελεις να ανανεωθει την επομενη μερα την ιδια ωρα στελνεις την λεξη οχι στο 1324.

@fandago , μου ειπαν οτι μπορω απο τη διαγραφη μου μετα απο 31 μερες να γραφτω αν θελω. γιου στεπντ ον χεεεεεερ!;):p(την πατησες κοινως)

Ρε παιδιά τα 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση ισχύει στο unlimited?

Ναι.Από το site της Vodafone:Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης για τα δωρεάν λεπτά είναι 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο.

μαλλον εδω ειμαι τυχερουλα,χιχιχι!

εχω τα παντα ολα και υπολοιπο, και 1.48...κατι λεπτα σε βονταφον και 76 σε ολα τα δικτυα και 39 λεπτα για ολα τα δικτυα λογω της ανανεωσης της 20αρας καρτας. χιχιχχι!θατανικοοοοοοοοοοο...χιχιχι!

Αν βαλεις 20αρα καρτα εχεις δωρεν λεπτα προς αλλες εταιριες κινητης;πρεπει να στειλω sms καπου για να ενεργοποιηθει αυτο; Συνδιαζεται με το unlimited ;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Αν βαλεις 20αρα καρτα εχεις δωρεν λεπτα προς αλλες εταιριες κινητης;πρεπει να στειλω sms καπου για να ενεργοποιηθει αυτο; Συνδιαζεται με το unlimited ;

τα 45 λεπτα με ανανεωση ανω των 20 ευρω δεν συνδυαζονται με το unlimited,δυστυχως

Δηλ. αν καταλαβαίνω καλά, για κάποιον που έχει συμβόλαιο vodafone ulimited 20 και με την έκπτωση πληρώνει 18 € / μήνα, τον συμφέρει να το κάνει καρτοκινητό unlimited και με 10 € / μήνα να έχει τα ίδια προνόμια. Σωστά κατάλαβα ή κάνω κάτι λάθος;

Δηλ. αν καταλαβαίνω καλά, για κάποιον που έχει συμβόλαιο vodafone ulimited 20 και με την έκπτωση πληρώνει 18 € / μήνα, τον συμφέρει να το κάνει καρτοκινητό unlimited και με 10 € / μήνα να έχει τα ίδια προνόμια. Σωστά κατάλαβα ή κάνω κάτι λάθος;

χωρίς mms κ βιντεοκλήσεις...

Κάποιες φορές παρατηρώ ότι από το υπόλοιπο της κάρτας μου αφαιρείται ένα ευρωλεπτό. Δεν μπαίνω καθόλου στο internet και είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας "livescores". Μήπως γνωρίζετε από πού μπορεί να προέρχεται η ελάχιστη αυτή χρέωση και αν συμβαίνει και σε άλλους χρήστες vodafone cu;

Έχει τύχει σε κάποιον, παιδιά;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Σε εμένα κάποιες φορές έχει συμβεί να στείλω μήνυμα και να μου το χρεώσει 5 λεπτά και άλλες φορές 6 λεπτά,δηλαδή 1 λεπτό παραπάνω.Μόνο αυτό.

σωστά και τα 10€ μένουν στη κάρτα σου κανονικά οπότε μιλάς και κανά 25λεπτο ακόμα περισσότερο από τα 20 λεπτά προς όλους που δίνει το unlimited 20

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked