Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ έχω υπόλοιπο 1,99€, πάω να κάνω μία κλήση και μου λέει δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο κ πατα 2 για 30 λεπτά ομιλίας με 0,70 το παταω και μου λέει εάν θέλεις πιστωση 10€ ξαναπατησε 2. Θα μπορούσα άνετα να τους φάω 10€, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Ενώ έχω υπόλοιπο 1,99€, πάω να κάνω μία κλήση και μου λέει δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο κ πατα 2 για 30 λεπτά ομιλίας με 0,70 το παταω και μου λέει εάν θέλεις πιστωση 10€ ξαναπατησε 2. Θα μπορούσα άνετα να τους φάω 10€, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. 

Κοίτα μη σε τρέχουν σε τίποτα δικαστήρια.. 

1 minute ago, cu2goup said:

Κοίτα μη σε τρέχουν σε τίποτα δικαστήρια.. 

Οχι για να μην λες οτι αντιπαθώ τον Κόκκινο Τιτανικό... 

25 minutes ago, VIPdriver said:

Προφανώς, έχεις ενεργοποιημένο το 2€ απεριόριστα για 1 ημέρα.

Μάλλον πρέπει να μιλήσεις στο chat για αλλαγή.

9 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν έχω ιδέα, απλά δεν σκοπεύω να ανανεώσω ξανά το συγκεκριμένο νουμερο οπότε απλά θα τους το χαρίσω. 

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Κάτσε αυτό πως κανείς απενεργοποίηση;; Μιλάμε για ομιλια

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Μα λέει ότι δε μπορεί να πραγματοποιήσει κλήση, άρα πως έχει ενεργοποιημένο το ημερήσιο πακέτο απεριόριστης ομιλίας?

Επειδή ο μόνος τρόπος να κάνεις κλήση με χρονοχρέωση (δηλαδή χωρίς πακέτο με λεπτά ομιλίας) είναι η αυτόματη ενεργοποίηση του ημερήσιου πακέτου απεριόριστων λεπτών που κοστίζει 2,20€ (και όχι 2€), και το υπόλοιπο του φίλου δεν επαρκεί, δεν του επιτρέπει καν να κάνει αναπάντητη. Πρακτικά δηλαδή, αν έχεις υπόλοιπο κάτω από 2,20€ είναι σα να μην έχεις υπόλοιπο. Τραγικό κι όμως αληθινό.

Vodafone Greece 2.0

Edited by gpapas640

Έχει 1,99€. Όταν καλέσεις χωρίς πακέτο, πόσο χρεώνει για το καρτοκινητό; Θα πέσει ταρίφα για 3λεπτο; άρα δε φτάνουν τα 1,99€

Edited by hercoulis

5 ώρες πριν, hercoulis said:

Έχει 1,99€. Όταν καλέσεις χωρίς πακέτο, πόσο χρεώνει για το καρτοκινητό; Θα πέσει ταρίφα για 3λεπτο; άρα δε φτάνουν τα 1,99€

Θα χρεωθεί 0.82€ ανά λεπτό.

On 3/1/2025 at 9:10 ΠΜ, HEO said:

Τρως τα λεφτά σε φαγηρο efood, αγοράζεις σούπερ μάρκετ 12€ πράγματα τζάμπα και σου μένουν και το shake το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Εάν βάλεις 15€ (γιατί τόσο θέλει για να τα βγάλεις με efood pocket) παίρνεις όντως 3€ στα ΑΒ (μπελαλίδικο μέσω της δικής τους εφαρμογής, αλλά οκ, μια χαρά το κάνουμε). Γιατί λες 12€, έχω χάσει κάτι; Εννοείς ότι τα βγάζεις σε pocket?

Edited by nickolasemp

8 minutes ago, nickolasemp said:

Εάν βάλεις 15€ (γιατί τόσο θέλει για να τα βγάλεις με efood pocket)

Δουλεύει και με 13€ χωρίς αγορά πακέτου.

8 minutes ago, nickolasemp said:

Γιατί λες 12€

3x4=12€ το μήνα για αγορές στο AB.

10 minutes ago, nickolasemp said:

Εννοείς ότι τα βγάζεις σε pocket?

Όχι.. μέσω drop.

4 minutes ago, cu2goup said:

3x4=12€ το μήνα για αγορές στο AB.

Μα πρέπει να ανενώνεις με 13€ κάθε Πέμπτη, όχι;

8 ώρες πριν, gpapas640 said:

Μα λέει ότι δε μπορεί να πραγματοποιήσει κλήση, άρα πως έχει ενεργοποιημένο το ημερήσιο πακέτο απεριόριστης ομιλίας?

Επειδή ο μόνος τρόπος να κάνεις κλήση με χρονοχρέωση (δηλαδή χωρίς πακέτο με λεπτά ομιλίας) είναι η αυτόματη ενεργοποίηση του ημερήσιου πακέτου απεριόριστων λεπτών που κοστίζει 2,20€ (και όχι 2€), και το υπόλοιπο του φίλου δεν επαρκεί, δεν του επιτρέπει καν να κάνει αναπάντητη. Πρακτικά δηλαδή, αν έχεις υπόλοιπο κάτω από 2,20€ είναι σα να μην έχεις υπόλοιπο. Τραγικό κι όμως αληθινό.

Vodafone Greece 2.0

Vodafone Greece 2.20

6 minutes ago, nickolasemp said:

Μα πρέπει να ανενώνεις με 13€ κάθε Πέμπτη, όχι;

Όχι.. ανανεώνεις μία φορά το μήνα και έχεις όλο το μήνα 3€ κάθε Πέμπτη.. 😉

12 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν έχω ιδέα, απλά δεν σκοπεύω να ανανεώσω ξανά το συγκεκριμένο νουμερο οπότε απλά θα τους το χαρίσω. 

Φιλανθρωπικό SMS ≤€1.98 δεν υπάρχει;

4 minutes ago, Bas said:

Φιλανθρωπικό SMS ≤€1.98 δεν υπάρχει;

Δεν ξερω, αλλά λογω καλης εμπειριας σε σημερινές κλήσεις σε ασανσερ και βαθια σε σουπερμάρκετ, αρχισα να το ξανασκεφτομαι μηπως κρατησω το 1 βονταφόνι μου (ή να μετατρεψω το κοσμοτε μου σε βονταφόνα)...

ΥΓ: τα 3ευρα τπυ ΑΒ μπαινουν στο wallet της εφαρμογής του ΑΒ;

21 minutes ago, VIPdriver said:

Όχι δεν μπαίνουν στο wallet.. δλδ δεν μπορείς να τα δεις. Αφαιρούνται με την αγορά άνω των 15€ στο κατάστημα. Και φαίνονται στην απόδειξη φυσικά.

8 minutes ago, panosss567 said:

Ναι 

32 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν ξερω, αλλά λογω καλης εμπειριας σε σημερινές κλήσεις σε ασανσερ και βαθια σε σουπερμάρκετ, αρχισα να το ξανασκεφτομαι μηπως κρατησω το 1 βονταφόνι μου (ή να μετατρεψω το κοσμοτε μου σε βονταφόνα)...

https://youtu.be/neB5Wjw0Ta8?feature=shared&t=2

On 6/1/2025 at 1:28 ΜΜ, cu2goup said:

Παιδιά προχθές έκανα αίτηση φορητότητας για CU με την τρέχουσα προσφορά και αν έβαζα κωδικό bring a friend δεν προχωρούσε.

Τελικά την έκανα χωρίς κωδικό και τους έστειλα μειλ και τους είπα να μου το περάσουν αυτοί.

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω; Θα το δεχτούν;

Ναι. Εφόσον τον βάλεις "κολλάει". Επιλέγεις νέο αριθμό και μετά πάλι φορητότητα και ξεκολλάει

36 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν ξερω, αλλά λογω καλης εμπειριας σε σημερινές κλήσεις σε ασανσερ και βαθια σε σουπερμάρκετ

Σε AB Τριευρόπουλος δηλαδή;

1 minute ago, sou_d said:

Ναι. Εφόσον τον βάλεις "κολλάει". Επιλέγεις νέο αριθμό και μετά πάλι φορητότητα και ξεκολλάει

Μου τα δώσανε με μειλ σε δεύτερο χρόνο. Όλα καλά.

8 minutes ago, cu2goup said:

Όχι δεν μπαίνουν στο wallet.. δλδ δεν μπορείς να τα δεις. Αφαιρούνται με την αγορά άνω των 15€ στο κατάστημα. Και φαίνονται στην απόδειξη φυσικά.

Δεν φαίνονται μεν στο wallet αλλά πρέπει να γίνει  διαδικασία μέσω του AB app για να μπουν.