Bas Δημ. Χθες στς 12:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:58 πμ 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Σωστά, απλά στα ίδια λεφτά η OOKLA δίνει διπλάσιες ταχύτητες στην Κοσμοτε... Μόνο που η ίδια OOKLA εμένα μου δίνει: voda: 12-52mbps cote: 0.1-4mbps (4G συσκευή) 5 2 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 05:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:03 πμ 7 ώρες πριν, balkos said: Μετά το liquid και το cashback καταργήσανε και την ομιλία από το big bang. Δεν υπάρχουν πλέον εναλλακτικές στη vf για κάποιον που θέλει 10-15 GB το μήνα σαν την κόρη μου. Τι ζητάνε από μια έφηβη; 25€/μήνα; Μάλλον τη βλέπω θα γυρνάει κάθε χρόνο με φορητότητα σε όποιον έχει προσφορά με 13€/μήνα. Έβαλε προσφορά το wats app 13 ευρώ απεριόριστα 3 ευρώ παραγγελία Vodafone unlimited 9 13 ευρώ unlimited 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Στην e-sim γίνεται πιο γρήγορα η φορητότητα από τη φυσική σιμ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 4 minutes ago, hercoulis said: Στην e-sim γίνεται πιο γρήγορα η φορητότητα από τη φυσική σιμ; Όχι. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Διαβάζοντας το tell me more: Σκέφτομαι να αγοράσω την προσφορά 3 φορές, για να έχω 3 φορές απεριόριστα! 🤪 Στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Chuck Norris που μέτρησε μέχρι το άπειρο 2 φορές!... *εκτός αν εννοούν ότι μπορώ να την ξανααγοράσω την 29η μέρα ισχύος της... 😉 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 9 ώρες πριν, Bas said: Μόνο που η ίδια OOKLA εμένα μου δίνει: voda: 12-52mbps cote: 0.1-4mbps (4G συσκευή) 4G ή 4G+ Γιατί οι 4G απλές πάντα σέρνεται σπάνια να δεις 60+πχ με Cat 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Φαίνεται πως λύθηκαν τα προβλήματα ενεργοποίησης του iMessage. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 57 minutes ago, johndouk said: *εκτός αν εννοούν ότι μπορώ να την ξανααγοράσω την 29η μέρα ισχύος της... 😉 Θα ενεργοποιήσεις μία στις 21 του μήνα και μία στις 22. Έτσι θα έχεις έναν μήνα + μέρα!!!🙂😂😂😂 Edited 21 ώρες πριν by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 22 minutes ago, cu2goup said: Θα ενεργοποιήσεις μία στις 21 του μήνα και μία στις 22. Έτσι θα έχεις έναν μήνα + μέρα!!!🙂😂😂😂 Εγώ πιστεύω ότι ο Μήτσος (της Q) έχει βάλει το χεράκι του σε αυτήν την προσφορα... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 28 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ πιστεύω ότι ο Μήτσος (της Q) έχει βάλει το χεράκι του σε αυτήν την προσφορα... Μεταγραφή της χειμερινής περιόδου 😅😅😅😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Η προσφορά για τα απεριόριστα με 13€ ισχύει και σε καταστήματα έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 49 minutes ago, eridion25 said: Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα Την ματιάξατεεε!!! 😋😋😂😂😂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, eridion25 said: Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα Τον Μάϊο της έβαλε χέρι η μαμά από την Αγγλία για την μείωση της κερδοφορίας της παρά την αύξηση των εσόδων. https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/113942_vodafone-espase-fragma-toy-1-dis-se-esoda-istoriko-rekor-sta-data Έκτοτε άρχισαν οι περικοπές σε όλα. Τα Golden boy καίγονται για να μη χάσουν τη θεσούλα τους κ τους παχυλούς μισθούς τους. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για πλήθος απολύσεων https://thepressproject.gr/somateio-ergazomenon-stin-vodafone-stasi-ergasias-kai-sygkentrosi-diamartyrias-gia-plithos-apolyseon/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για πλήθος απολύσεων https://thepressproject.gr/somateio-ergazomenon-stin-vodafone-stasi-ergasias-kai-sygkentrosi-diamartyrias-gia-plithos-apolyseon/ Τελικά όμως διάβασα ότι κέρδισαν οι εργαζόμενοι με την στάση εργασίας και η διοίκηση είναι ένα βήμα πριν κάνει πίσω 12 minutes ago, balkos said: Τον Μάϊο της έβαλε χέρι η μαμά από την Αγγλία για την μείωση της κερδοφορίας της παρά την αύξηση των εσόδων. https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/113942_vodafone-espase-fragma-toy-1-dis-se-esoda-istoriko-rekor-sta-data Έκτοτε άρχισαν οι περικοπές σε όλα. Τα Golden boy καίγονται για να μη χάσουν τη θεσούλα τους κ τους παχυλούς μισθούς τους. Ναι αλλά τότε δεν θα έδινε τόσα δώρα σε διαγωνισμούς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 12 ώρες πριν, elkons said: 4G ή 4G+ Γιατί οι 4G απλές πάντα σέρνεται σπάνια να δεις 60+πχ με Cat 4 4G </end off-topic> 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Μη περιμένεις και ταχύτητες μεγάλες εφόσον δε θα κάνει το κινητό CA Μοντέλο πες να ψάξω προδιαγραφές του μόντεμ. Για να χεις 50 με vf φαντάζομαι με 4G+ θα είναι οι διπλάσιες ίσως και παραπάνω 5G αν έχετε Ν78 θα σαι βασιλιάς Εγώ με 4G έχω 5-6 με 4G+ 40-60 και με 5G 400-500 Σπίτι μου όμως αυτά,αλλο δίκτυο έχω και γενικά άλλη περιοχή οπότε δεν είναι κάποιος ακριβης τρόπος σύγκρισης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Μη περιμένεις και ταχύτητες μεγάλες εφόσον δε θα κάνει το κινητό CA Μοντέλο πες να ψάξω προδιαγραφές του μόντεμ. Για να χεις 50 με vf φαντάζομαι με 4G+ θα είναι οι διπλάσιες ίσως και παραπάνω 5G αν έχετε Ν78 θα σαι βασιλιάς Εγώ με 4G έχω 5-6 με 4G+ 40-60 και με 5G 400-500 Σπίτι μου όμως αυτά,αλλο δίκτυο έχω και γενικά άλλη περιοχή οπότε δεν είναι κάποιος ακριβης τρόπος σύγκρισης. Galaxy S7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, Bas said: Galaxy S7 Και γαμω τα κινητά,είχα το Edge αλλά κλάπηκε. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με τις πληροφορίες του μόντεμ για να μη βγαίνουμε off topic. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts