gpapas640 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 32 minutes ago, eridion25 said: Rip cashback τώρα εξαργύρωση μόνο Δεν ισχύει. Πρόκειται για μικροκόλλημα. Πατάς αριστερά που λέει "Κατηγορίες" και μετά πχ "Τρόφιμα". Μετά πατάς ξανά "Κατηγορίες" και "Όλες οι κατηγορίες". Πλέον μπορείς να δεις κανονικά όλα τα προϊόντα Άλλωστε αν πατήσεις να καταχωρήσεις νέα απόδειξη σου ανοίγει κανονικά την κάμερα για φωτογραφία Edited 2 ώρες πριν by gpapas640 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, gpapas640 said: Δεν ισχύει. Πρόκειται για μικροκόλλημα. Πατάς αριστερά που λέει "Κατηγορίες" και μετά πχ "Τρόφιμα". Μετά πατάς ξανά "Κατηγορίες" και "Όλες οι κατηγορίες". Πλέον μπορείς να δεις κανονικά όλα τα προϊόντα Άλλωστε αν πατήσεις να καταχωρήσεις νέα απόδειξη σου ανοίγει κανονικά την κάμερα για φωτογραφία ναι άλλα δεν εχω δοκιμάσει να δω αν καταχωρείται η αν το αρνείται το σύστημα γιατί δεν εχω απόδειξη γα cashback αυτή την στιγμή 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 3 minutes ago, eridion25 said: ναι άλλα δεν εχω δοκιμάσει να δω αν καταχωρείται η αν το αρνείται το σύστημα γιατί δεν εχω απόδειξη γα cashback αυτή την στιγμή Καταχώρησε μια τυχαια απόδειξη, το σύστημα δε μπορεί να διαβάσει αν έχεις αγοράσει κάποιο προϊόν με επιστροφή. Αν την δεχτεί "προς επεξεργασια" σημαίνει ότι η καταχώρηση αποδείξεων λειτουργεί κανονικά. Απλά αν δεν έχει κάποιο προϊόν που δίνει επιστροφή θα σου την ακυρώσουν. Edited 1 ώρα πριν by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts