virginia285 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Το θέμα είναι ότι το τελευταίο που εμφανίζεται σε μένα είναι το vodafone stock!δε το βλέπω πουθενά αυτό που λες Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Να επιβεβαιώσουμε οτι έχεις μπει από το κινητό?? Πας στην αρχική σελίδα. Στο κάτω μέρος γράφει my vodafone. Ποιο κινητό έχεις? Vodafone live! μπαίνεις κανονικά? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Βρε παιδια πολυ απλα ας στειλει ενα μηνυμα στο 1328 γραφοντας τη λεξη STOP οπως φαινεται με κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Και φυσικά μς το σμς θα διακοπεί από 1/9 έτσι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 θα διακοπεί 30 μέρες μετά την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 η καρτα ανανεωσης 3ευρώ για το cu μπορεί να μπεί και σε alacarte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Οι χαμηλότερες τιμές στο αλακαρτ με ανανέωση 20ευρω και πάνω ισχύουν μόνο μέχρι 30/09/09? :( Στην κοσμοκαρτα έχω την εντύπωση ισχύει για πάντα αυτή η προσφορά... Διορθώστε με αν κάνω λάθος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ρε παιδια τι γινεται με αυτην την vodafone!στελνω περιπου 3000 μηνυματα τον μηνα και με βολευουν πολυ τα προγραμματα τις και πιο πολυ το νο λιμιτ!μερικες φορες μπλοκαρει το δυκτιο για λιγα λεπτα και τα μηνυματα δεν παραδιδονται αλλα μετα ολα οκ!τωρα τελευταια εχει αρχισει να γινεται εντονοτερο και να κραταει περισσοτερη ωρα!σημερα ας πουμε δεν μπορουσ να στειλω κ να παρω μηνυμα 2ωρες!ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 η καρτα ανανεωσης 3ευρώ για το cu μπορεί να μπεί και σε alacarte? nai kanonika (sorry gia ta greeklish -eimai Agglia) Από Ομάδα Διαχείρισης: Θα σου συστήναμε να χρησιμοποιείς τα παρακάτω εργαλεία για μετατροπή των greeklish σε ελληνικά: 1. http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php 2. http://services.innoetics.com/greeklish/ 3. http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp 4. http://www.e-greeklish.gr/greeklish-to-greek Από 01/09/2009 τα μηνύματα greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ρε παιδια τι γινεται με αυτην την vodafone!στελνω περιπου 3000 μηνυματα τον μηνα και με βολευουν πολυ τα προγραμματα τις και πιο πολυ το νο λιμιτ!μερικες φορες μπλοκαρει το δυκτιο για λιγα λεπτα και τα μηνυματα δεν παραδιδονται αλλα μετα ολα οκ!τωρα τελευταια εχει αρχισει να γινεται εντονοτερο και να κραταει περισσοτερη ωρα!σημερα ας πουμε δεν μπορουσ να στειλω κ να παρω μηνυμα 2ωρες!ξερει κανεις τιποτα? Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, βέβαια δεν στέλνω και 3000 μηνύματα το μήνα! χε χε! (Ούτε spam να έκανες!:devil:) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Βγήκε νέα προσφορά. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα από βόνταφον: Μοναδική CU προσφορά για 3 μήνες! Τώρα μπορείς να μιλάς απίστευτα φθηνά προς όλους γιατί με 9ευρώ έχεις 50 λεπτά ομιλίας προς όλους το μήνα! Για αγορά στείλε 50 στο 1398. Σε κάποιους μπορεί να αξίζει. Εμένα δεν με ενθουσίασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 για 3 μήνες μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Βγήκε νέα προσφορά. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα από βόνταφον: Μοναδική CU προσφορά για 3 μήνες! Τώρα μπορείς να μιλάς απίστευτα φθηνά προς όλους γιατί με 9ευρώ έχεις 50 λεπτά ομιλίας προς όλους το μήνα! Για αγορά στείλε 50 στο 1398. Σε κάποιους μπορεί να αξίζει. Εμένα δεν με ενθουσίασε.. καινούρια ??? Τι καινούρια?? Απότις 30 Ιουνίου ισχύει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2845605#post2845605 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2845891#post2845891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Οκ.. Εμένα τώρα μου ήρθε τώρα το έμαθα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Καθώς είμαι λίγο άσχετη με τις πολύπλοκες λειτουργίες των κινητών και δεν έχω ασχοληθεί,ήθελα να ρωτήσω.Πόσο και πώς χρεώνεται το internet σε κάρτα CU,και τί χρειάζεται να κάνω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Φαντάζομαι πρέπει να πάρω τον παροχέα τηλέφωνο να μου κάνει ρυθμίσεις;Κοστίζει κάτι τέτοιο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Αν ριξεις μια ματια στο site της vodafone, νομιζω θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Καθώς είμαι λίγο άσχετη με τις πολύπλοκες λειτουργίες των κινητών και δεν έχω ασχοληθεί,ήθελα να ρωτήσω.Πόσο και πώς χρεώνεται το internet σε κάρτα CU,και τί χρειάζεται να κάνω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Φαντάζομαι πρέπει να πάρω τον παροχέα τηλέφωνο να μου κάνει ρυθμίσεις;Κοστίζει κάτι τέτοιο;:worry: Κοίταξε εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1998 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Καθώς είμαι λίγο άσχετη με τις πολύπλοκες λειτουργίες των κινητών και δεν έχω ασχοληθεί,ήθελα να ρωτήσω.Πόσο και πώς χρεώνεται το internet σε κάρτα CU,και τί χρειάζεται να κάνω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Φαντάζομαι πρέπει να πάρω τον παροχέα τηλέφωνο να μου κάνει ρυθμίσεις;Κοστίζει κάτι τέτοιο;:worry: Εάν έχετε ρυθμίσει το κινητό σας με ρυθμίσεις Internet η χρέωση είναι 0,006 € / ΚΒ ενώ με ρυθμίσεις Vodafone live! (WAP) η χρέωση είναι 0,0119 € / ΚΒ. Υπάρχει όμως το πακέτο Surf & Email 30 που δίνει 30 ΜΒ internet με δωρεάν τον πρώτο μήνα και μετά 3,5 ευρώ Υπάρχει επίσης το πακέτο music που δίνει 100MB με χρέωση 5 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου και μετά με 7,99 Για να ενεργοποιήσεις το Internet παίρνεις τηλέφωνο το 1392 και πατάς 1-1-2 επίσης από το ίδιο τηλέφωνο θα πάρεις τις ρυθμίσεις Σημείωσε ότι χρειάζεται 4 ώρες μέχρι να ενεργοποιηθείς. Για ενεργοποίση του Surf & Email 30 στέλνεις κενό μύνημα στο 19109 πρέπει νά υπάρχουν 3,5 ευρώ υπόλοιπο στο κινητό σου ακόμα και είναι να ενεργοποιηθείς δωρεάν τέλος για ενεργοποίηση του music στέιλε κενό SMS στο 1328 ( πρέπει να έχεις ήδη τις ρυθμίσεις . Αν υπερβείς τα 30 ή 100 ΜΒ για τον υπόλοιπο μήνα χρεώνεσαι-- Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,0009 € / KB τέλος αν έχεις την προσφορά του 2009 έχεις κάθε μήνα δωρεάν τα 30 ΜΒ και μπορείς να αγοράζεις άλλα 30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Vasileios, είχες γράψει κάποτε για μια υπηρεσία της vodafone που έστελνες χρεώσιμο SMS με τον αριθμό κάποιου κινητού σε έναν τετραψήφιο και σου έλεγε σε ποια εταιρία ανήκει το κινητό. Μπορείς να το επαναλάβεις σε παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να το βρω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Vasileios ήσουν λεπτομερέστατος!:) Απλά εγώ προς το παρόν θέλω να το χρησιμοποιήσω για 3-4 μέρες,όχι κάθε μήνα.'Αρα απλά το ενεργοποιώ και χρεώνομαι ανάλογα τα ΚΒ,έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Vasileios ήσουν λεπτομερέστατος!:) Απλά εγώ προς το παρόν θέλω να το χρησιμοποιήσω για 3-4 μέρες,όχι κάθε μήνα.'Αρα απλά το ενεργοποιώ και χρεώνομαι ανάλογα τα ΚΒ,έτσι; Αναλόγως της χρήσης που θα κάνεις αυτές τις μέρες, εγώ θα σου πρότινα να ενεργοποιήσεις για ένα μήνα το πακέτο Vodafone Unlimited Music & Ιnternet που δίνει 100MB με χρέωση 5 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου και μετά με 7,99, για ενεργοποίηση του music στέιλε κενό SMS στο 1328 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1096 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Vasileios, είχες γράψει κάποτε για μια υπηρεσία της vodafone που έστελνες χρεώσιμο SMS με τον αριθμό κάποιου κινητού σε έναν τετραψήφιο και σου έλεγε σε ποια εταιρία ανήκει το κινητό. Μπορείς να το επαναλάβεις σε παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να το βρω...:O Στέλνεις τον αριθμό στο 1292 με κανονική χρέωση SMS 0,12 από σύνδεση, 0,04 από CU ή INTERNATIONAL. Μυστήριο παραμένει ποιος παρέχει αυτήν την υπηρεσία Στον επίσημο κατάλογο της Vodafone δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε αυτήν την υπηρεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 ^ Αυτό έψαχνα! :ninja: Ευχαριστώ! edit: Έστειλα και μου είπε ότι ο αριθμός που με ενδιαφέρει είναι cosmote. Μπορεί όμως να είναι Frog ή Ciao ή κάτι άλλο που εξυπηρετείται από την cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 ^ Αυτό έψαχνα! :ninja: Ευχαριστώ! edit: Έστειλα και μου είπε ότι ο αριθμός που με ενδιαφέρει είναι cosmote. Μπορεί όμως να είναι Frog ή Ciao ή κάτι άλλο που εξυπηρετείται από την cosmote; Ναι, δεν σου λεει το πακετο ακριβως απλα το δικτυο γενικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 υπάρχει δυνατότητα να φορτωσω λεφτά σε ένα vodafone passport που είναι στο εξωτερικό, από το δικό μου ala cart, μεταφέροντας του κάποιο χρηματικό ποσο από το δικο του κινητο?? ή πρέπει αναγκαστικά να αγορασω κάρτα από περίπτερο κ να τη φορτώσω στον αριθμό του καλώντας στο 1254?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts