VIPdriver Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 29 minutes ago, dragon11 said: Έρχονται γερές αυξήσεις Πότε/πού/γιατί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 38 minutes ago, dragon11 said: Έρχονται γερές αυξήσεις Στο CU ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 (edited) 43 minutes ago, dragon11 said: Έρχονται γερές αυξήσεις Είπαν να ρεφάρουν το κόστος του march madness;; Edited April 4, 2024 by Maevrios 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 27 minutes ago, Maevrios said: Είπαν να ρεφάρουν το κόστος του march madness;; Εμείς θα τους πληρώσουμε τα ταξίδια στις Αυστραλίες και στις Νέες Ζηλανδίες... 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 (edited) 42 minutes ago, VIPdriver said: Εμείς θα τους πληρώσουμε τα ταξίδια στις Αυστραλίες και στις Νέες Ζηλανδίες... Προφανώς!! ΥΓ.. περίμενε σε λιγάκι dislike από @konstantinos77 Edited April 4, 2024 by Maevrios 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 Εγώ πάλι θα ρωτήσω τι δεν έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό ώστε να μείνει εκτός η κινητή τηλεφωνία; 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 2 minutes ago, p_k said: Εγώ πάλι θα ρωτήσω τι δεν έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό ώστε να μείνει εκτός η κινητή τηλεφωνία; Οι μισθοί των εργαζομένων στην κινητή τηλεφωνία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 7 minutes ago, Maevrios said: Οι μισθοί των εργαζομένων στην κινητή τηλεφωνία. Σωστό αυτό, είμαι πολύ μαζί σου. Όμως το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σύνθετο και έχει να κάνει με τις επιλογές του κόσμου στις πρόσφατες εκλογές και αυτές που θα γίνουν βέβαια (στις επερχόμενες ευρωεκλογές). Όμως επειδή θα ανοίξουμε πολιτική κουβέντα (και μεταξύ μας στη τι ζωή δεν είναι πολιτικό...) θα σταματήσω εδώ. 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 1 hour ago, Maevrios said: Προφανώς!! ΥΓ.. περίμενε σε λιγάκι dislike από @konstantinos77 Βλέπω φρέσκο φρέσκο profile... 😉😉 Του Σαββάτου!! 😊 Να το χαίρεσαι βρε... 😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 4 minutes ago, p_k said: Σωστό αυτό, είμαι πολύ μαζί σου. Όμως το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σύνθετο και έχει να κάνει με τις επιλογές του κόσμου στις πρόσφατες εκλογές και αυτές που θα γίνουν βέβαια (στις επερχόμενες ευρωεκλογές). Όμως επειδή θα ανοίξουμε πολιτική κουβέντα (και μεταξύ μας στη τι ζωή δεν είναι πολιτικό...) θα σταματήσω εδώ. Ε, αφού τα ξέρεις και συμφωνούμε γιατί ρωτάς τι δεν έχει αυξηθεί; 🙂 1 minute ago, konstantinos77 said: Βλέπω φρέσκο φρέσκο profile... 😉😉 Του Σαββάτου!! 😊 Να το χαίρεσαι βρε... 😂😂 Να σαι καλά! Έχω πολλά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2024 @dragon11σε περίπτωση αυξήσεων το CU πρέπει να πάρει ένα μάθημα γιατί αυτό ξεκινά τα τελευταία τον χορό των αυξήσεων 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 (edited) Εδώ δείτε τι έκαναν οι καραγκιόζηδες ώστε να απαιτείται ανανέωση άνω των 13 ευρώ. Edit : λάθος μου, προς το παρόν θα αρκούν τα 13 ευρώ ανανέωση καθώς μένει καθαρό υπόλοιπο 11,82. Edited April 5, 2024 by oregon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 9 minutes ago, oregon said: Εδώ δείτε τι έκαναν οι καραγκιόζηδες ώστε να απαιτείται ανανέωση άνω των 13 ευρώ. Καθαρό υπόλοιπο 11,818 μετά από ανανέωση 13€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 7 minutes ago, VIPdriver said: Καθαρό υπόλοιπο 11,818 μετά από ανανέωση 13€ Ναι, ότι ετοιμαζόμουν να το διορθώσω. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση. Απλά όταν είδα την αλλαγή θόλωσα γιατί έχω λιγότερο από μήνα στο δίκτυο με συγκεκριμένη προσφορά που έλεγε ανανέωση 13 ευρώ το μήνα και ενεργοποίηση me apola 11.5 και σκέφτηκα ότι το 10% του 13 είναι 1,3. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 19 minutes ago, oregon said: Ναι, ότι ετοιμαζόμουν να το διορθώσω. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση. Απλά όταν είδα την αλλαγή θόλωσα γιατί έχω λιγότερο από μήνα στο δίκτυο με συγκεκριμένη προσφορά που έλεγε ανανέωση 13 ευρώ το μήνα και ενεργοποίηση me apola 11.5 και σκέφτηκα ότι το 10% του 13 είναι 1,3. Θα διαιρείς το ποσό με 1,10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 είχε βγεί ανακοίνωση πρίν κάτι μήνες θυμάμαι για τις αυξήσεις των πακέτων. Αυτές εντάξει ήταν αναμενόμενες, του big bang όμως?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 Περιμένω και άλλες αυξήσεις προσωπικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Περιμένω και άλλες αυξήσεις προσωπικά Προσωπικα το κασμπακ και το λικουιντ να μην πειραξουν και ειμαι οκ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 58 minutes ago, VIPdriver said: Προσωπικα το κασμπακ και το λικουιντ να μην πειραξουν και ειμαι οκ. και εγω :) αυξησεις και πληθωρτισμος ειναι σημεια των καιρων οι κυβερνησεις τυπωνουν δισ. χρηματος καθε μηνα που δεν εχουν κανενα αντυκρισμα αυτα ειναι περαν απο τον ελεγχο της καθε ετιαρειας ενδεικτικα μια χρυση λιρα πουλιοταν απο την τραπεζα της Ελλαδος τον δεκ. του 2009 περιπου 200 € τον δεκ. του 2019 περιπου 400 € τον δεκ. του 2023 περιπου 520 € και σημερα καπου 580 € ας χαρουμε το liquid οσο διαρκει :) 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 Ειμαστε εκτος θεματος αλλα οι περισσοτεροι μη μισθωτοι κλεβουν. Βενζιναδες, ψιλικατζηδες, σουπερ μαρκετ, ελευθεροι επαγγελματιες, εκπαιδευτικοι με μαυρα ιδιαιτερα... Οσοι βασιζονται στο κερδος πλουτιζουν εις βαρος των μισθωτων... Οι τηλεπικοινωνιες στο πηγαδι κατουρησαν? Φυσικα αυξησεις θα κανουν και αυτοι. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 3 minutes ago, GMF80 said: Ειμαστε εκτος θεματος αλλα οι περισσοτεροι μη μισθωτοι κλεβουν. Βενζιναδες, ψιλικατζηδες, σουπερ μαρκετ, ελευθεροι επαγγελματιες, εκπαιδευτικοι με μαυρα ιδιαιτερα... Οσοι βασιζονται στο κερδος πλουτιζουν εις βαρος των μισθωτων... Οι τηλεπικοινωνιες στο πηγαδι κατουρησαν? Φυσικα αυξησεις θα κανουν και αυτοι. Ναι, αλλά το να σε ενημερώνει πρώτα ότι θα σε χρεώσει 3 λεπτά ενώ μίλησες 28 δευτερόλεπτα είναι νόμιμη κλεψιά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 4 minutes ago, GMF80 said: Ειμαστε εκτος θεματος αλλα οι περισσοτεροι μη μισθωτοι κλεβουν. Βενζιναδες, ψιλικατζηδες, σουπερ μαρκετ, ελευθεροι επαγγελματιες, εκπαιδευτικοι με μαυρα ιδιαιτερα... Οσοι βασιζονται στο κερδος πλουτιζουν εις βαρος των μισθωτων... Οι τηλεπικοινωνιες στο πηγαδι κατουρησαν? Φυσικα αυξησεις θα κανουν και αυτοι. Αυτό θέλει η κυβέρνηση να γίνεται. Να μαλώνουν οι ανθρωποι μεταξύ τους. Οι αδιευκρινιστες μιζες κανουν τις ζημιες, οχι ο περιπτεράς. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 βασικα οι εταιρειες κινητης εχουν πολλα ιδια προιοντα σε διαφορετικες τιμες υπαρχει η φθηνη λυση και η ακριβη λυση και ο κοσμος διαλεγει π.χ εχω γνωστούς που δινουν 30-40 ευρω τον μηνα οταν θα μπορουσαν να κανουν την δουλεια τους με λιγοτερα, δεν θελουν ομως να ψαξουν και να μαθουν αν ακιβυνουν τα ακριβα πακετα μου ειναι αδιαφορο εν κατακλειδι αυτο που ειπε ο vip Προσωπικα το κασμπακ και το λικουιντ να μην πειραξουν και ειμαι οκ. 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 Είναι λίγο κυνικό, αλλά το ότι υπάρχουν και αυτοί που πληρώνουν τα ακριβά το κάνει πιο εύκολο στον πάροχο να προσφέρει και τα φτηνά. Βέβαια ούτε αυτό είναι σίγουρο, μια και το κέρδος ποτέ δεν είναι αρκετό (πχ ο ΟΤΕ έδωσε μισό δις σε μερίσματα), Στο cashback δεν αφαίρεσαν πρόσφατα πολλά προϊόντα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2024 4 minutes ago, minast said: Είναι λίγο κυνικό, αλλά το ότι υπάρχουν και αυτοί που πληρώνουν τα ακριβά το κάνει πιο εύκολο στον πάροχο να προσφέρει και τα φτηνά. Βέβαια ούτε αυτό είναι σίγουρο, μια και το κέρδος ποτέ δεν είναι αρκετό (πχ ο ΟΤΕ έδωσε μισό δις σε μερίσματα), Στο cashback δεν αφαίρεσαν πρόσφατα πολλά προϊόντα; Αφαιρεσαν ολα του Μπαρμπα Σταθη και τωρα τα ξαναεβαλαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts