virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 αχα,κατάλαβα.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Εκτός και αν το σταματήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 εγω πριν βάλω το iphone πρόγραμμα ειχα ενα surf and mail.όταν ζήτησα την ενεργοποίηση του iphone lite 100 μου ειπαν να απενεργοποιήσω το surf and mail,και πράγματι δεν ήταν ενεργό,ενώ το είχα ενεργοποιημένο...ή το έσβησαν ή θέλει κάθε μηνα ανανέωση Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά 100Mb με κόστος 5ευρό σε ενημερώνει ότι θα ακυρώσει το surf & mail 30. Επίσης η προσφορά 1000 + 1000 + 30Mb δωρεάν κάθε μήνα ισχύει δηλ. έχεις 130mb κάθε μήνα με κόστος 5 ευρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 η καρτα των 3 ευρω μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολα τα πακετα ακομη και σε a la carte ετσι εμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 οχι σε a la carte..ειχα παλια ενα,και η καρτα των 3 ευρω δε πέρασε...μαλλον έγινε η ανανέωση αλλα δε προστέθηκαν τα ευρώ,έπρεπε να βάλω μια των 9 τουλάχιστον,και μου προστέθηκαν 12 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 παιδια επεσε ενα πακετακι στα χερια μου vodafone Cu. ερωτηση που θελω να κανω ειναι..ποσα χρηματα πρεπει να βαλω για να ενεργοποιησω την υπηρεσια ιντερνετ μεσω του bronswer του κινητου και οχι με χρηση του vodafone live (αν γινετε βεβαια) και επισης σε ποιον αριθμο στελνω μηνυμα για τις ρυθμισεις και τα σχετικα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 αν δε κάνω λάθος,το ίντερνετ μέσω του browser είναι μέσω vf live... όσο για τις ρυθμίσεις δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 αν δε κάνω λάθος,το ίντερνετ μέσω του browser είναι μέσω vf live... όσο για τις ρυθμίσεις δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234 δηλαδη δεν εχει προ-πληρωμενο πακετο οπως στην Wind :worry: ε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 εχει τα surf and mail,αλλά σε καρτοκινητό πάς μόνο για το μικρότερο,που δίνει 30 ΜΒ το μήνα και δωρεάν είσοδο στο vf live Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Εχει και προσφατο πακετο με 100mb internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ωπ δε το είχα δει αυτό... πώς λέγεται; :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ωπ δε το είχα δει αυτό... πώς λέγεται; :) Δες εδω για περισσοτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 οχι σε a la carte..ειχα παλια ενα,και η καρτα των 3 ευρω δε πέρασε...μαλλον έγινε η ανανέωση αλλα δε προστέθηκαν τα ευρώ,έπρεπε να βάλω μια των 9 τουλάχιστον,και μου προστέθηκαν 12 Απο τωρα και στο εξης μπορεις να βαλεις σε a la carte χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 εχει τα surf and mail,αλλά σε καρτοκινητό πάς μόνο για το μικρότερο,που δίνει 30 ΜΒ το μήνα και δωρεάν είσοδο στο vf live ok! ευχαριστω πολυ..πανω/κατω καταλαβα τι εννοεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 οχι σε a la carte..ειχα παλια ενα,και η καρτα των 3 ευρω δε πέρασε...μαλλον έγινε η ανανέωση αλλα δε προστέθηκαν τα ευρώ,έπρεπε να βάλω μια των 9 τουλάχιστον,και μου προστέθηκαν 12 πλεον και οι καρτες των 3 ευρω περνανε κανονικα σε alacarte...μια δοκιμη θα σε πεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 πλέον δεν έχω ala carte :p έμαθα όμως κάτι και σήμερα :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 μπορώ από το καρτοκινητό μου ala cart να μεταφέρω απ τα λεφτά του, κάποιο χρηματικό ποσό σε άλλο cu???? (δεν αναφέρομαι στην "Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω άλλου κινητού Vodafone με το 1254") θέλω να μεταφέρω λεφτά απ εμένα στο δικό του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 μπορώ από το καρτοκινητό μου ala cart να μεταφέρω απ τα λεφτά του, κάποιο χρηματικό ποσό σε άλλο cu???? (δεν αναφέρομαι στην "Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω άλλου κινητού Vodafone με το 1254") θέλω να μεταφέρω λεφτά απ εμένα στο δικό του! Όχι,δεν μπορείς.Η Vodafone δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Όχι,δεν μπορείς.Η Vodafone δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.:( ευχαριστώ! γιατι κ στο site τουε δεν είδα κάτι σχετικό:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 μια ερωτησουλα παιδια.... εβαλα μια σιμ cu με ενα ευρω χρονο ομιλιας.... εστειλα 2 στο 19109 για να δοκιμασω την υπηρεσια surf and mail 30 και μου ηρθε μηνυμα οτι εχει φραγη ο αριθμος μου... παντως κανονικα στελνω μηνυματα και εκανα καποια κληση.... μηπως μου το λεει αυτο επειδη δεν εβαλα μοναδες? αν γνωριζει καποιος ας μου λυσει την απορια, ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Πρέπει να έχεις 3.5 ευρώ για Να την ενεργοποιήσεις έστω και αν είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 σε ευχαριστω για την απαντηση, να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Πλέον η νέα υπηρεσία vodafone unlimited music and internet μπορεί να ενεργοποιηθεί ακομα και αν η συσκευη σου δεν ειναι συμβατη με το Vodafone music. Μεσω του vodafone live! μου δόθηκε η επιλογη να ενεργοποιησω έστω το Internet παρολο που η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη, οποτε με λιγα λογια για τους μηνες Ιουλιο και Αυγουστο μπορει ο καθενας να εχει 100 mb με 5 ευρω και απο Σεπτεμβριο με 8 ευρω. Πολυ καλυτερη προσφορα σε συγκριση με το surf and mail 30 δε συμφωνείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε παιδιά, παίρνω σήμερα στο 1283 ή στο 13830 και δεν με συνδέει με υπάλληλο της εταιρείας. CU έχω... Τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts