Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αχα,κατάλαβα..

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εγω πριν βάλω το iphone πρόγραμμα ειχα ενα surf and mail.όταν ζήτησα την ενεργοποίηση του iphone lite 100 μου ειπαν να απενεργοποιήσω το surf and mail,και πράγματι δεν ήταν ενεργό,ενώ το είχα ενεργοποιημένο...ή το έσβησαν ή θέλει κάθε μηνα ανανέωση

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά 100Mb με κόστος 5ευρό σε ενημερώνει ότι θα ακυρώσει το surf & mail 30. Επίσης η προσφορά 1000 + 1000 + 30Mb δωρεάν κάθε μήνα ισχύει δηλ. έχεις 130mb κάθε μήνα με κόστος 5 ευρό.

οχι σε a la carte..ειχα παλια ενα,και η καρτα των 3 ευρω δε πέρασε...μαλλον έγινε η ανανέωση αλλα δε προστέθηκαν τα ευρώ,έπρεπε να βάλω μια των 9 τουλάχιστον,και μου προστέθηκαν 12

παιδια επεσε ενα πακετακι στα χερια μου vodafone Cu.

ερωτηση που θελω να κανω ειναι..ποσα χρηματα πρεπει να βαλω για να ενεργοποιησω την υπηρεσια ιντερνετ μεσω του bronswer του κινητου και οχι με χρηση του vodafone live (αν γινετε βεβαια) και επισης σε ποιον αριθμο στελνω μηνυμα για τις ρυθμισεις και τα σχετικα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δε κάνω λάθος,το ίντερνετ μέσω του browser είναι μέσω vf live...

όσο για τις ρυθμίσεις δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234

αν δε κάνω λάθος,το ίντερνετ μέσω του browser είναι μέσω vf live...

όσο για τις ρυθμίσεις δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234

δηλαδη δεν εχει προ-πληρωμενο πακετο οπως στην Wind :worry: ε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τα surf and mail,αλλά σε καρτοκινητό πάς μόνο για το μικρότερο,που δίνει 30 ΜΒ το μήνα και δωρεάν είσοδο στο vf live

ωπ δε το είχα δει αυτό... πώς λέγεται; :)

ωπ δε το είχα δει αυτό... πώς λέγεται; :)

Δες εδω για περισσοτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248018

οχι σε a la carte..ειχα παλια ενα,και η καρτα των 3 ευρω δε πέρασε...μαλλον έγινε η ανανέωση αλλα δε προστέθηκαν τα ευρώ,έπρεπε να βάλω μια των 9 τουλάχιστον,και μου προστέθηκαν 12

Απο τωρα και στο εξης μπορεις να βαλεις σε a la carte χωρις κανενα προβλημα

εχει τα surf and mail,αλλά σε καρτοκινητό πάς μόνο για το μικρότερο,που δίνει 30 ΜΒ το μήνα και δωρεάν είσοδο στο vf live

ok! ευχαριστω πολυ..πανω/κατω καταλαβα τι εννοεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλεον και οι καρτες των 3 ευρω περνανε κανονικα σε alacarte...μια δοκιμη θα σε πεισει

πλέον δεν έχω ala carte :p

έμαθα όμως κάτι και σήμερα :p

μπορώ από το καρτοκινητό μου ala cart να μεταφέρω απ τα λεφτά του, κάποιο χρηματικό ποσό σε άλλο cu???? (δεν αναφέρομαι στην "Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω άλλου κινητού Vodafone με το 1254") θέλω να μεταφέρω λεφτά απ εμένα στο δικό του!

μπορώ από το καρτοκινητό μου ala cart να μεταφέρω απ τα λεφτά του, κάποιο χρηματικό ποσό σε άλλο cu???? (δεν αναφέρομαι στην "Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω άλλου κινητού Vodafone με το 1254") θέλω να μεταφέρω λεφτά απ εμένα στο δικό του!

Όχι,δεν μπορείς.Η Vodafone δεν παρέχει τέτοια υπηρεσία.:(

μια ερωτησουλα παιδια.... εβαλα μια σιμ cu με ενα ευρω χρονο ομιλιας.... εστειλα 2 στο 19109 για να δοκιμασω την υπηρεσια surf and mail 30 και μου ηρθε μηνυμα οτι εχει φραγη ο αριθμος μου... παντως κανονικα στελνω μηνυματα και εκανα καποια κληση.... μηπως μου το λεει αυτο επειδη δεν εβαλα μοναδες?

αν γνωριζει καποιος ας μου λυσει την απορια, ευχαριστω πολυ :)

Πρέπει να έχεις 3.5 ευρώ για Να την ενεργοποιήσεις έστω και αν είναι δωρεάν.

Πλέον η νέα υπηρεσία vodafone unlimited music and internet μπορεί να ενεργοποιηθεί ακομα και αν η συσκευη σου δεν ειναι συμβατη με το Vodafone music. Μεσω του vodafone live! μου δόθηκε η επιλογη να ενεργοποιησω έστω το Internet παρολο που η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη, οποτε με λιγα λογια για τους μηνες Ιουλιο και Αυγουστο μπορει ο καθενας να εχει 100 mb με 5 ευρω και απο Σεπτεμβριο με 8 ευρω. Πολυ καλυτερη προσφορα σε συγκριση με το surf and mail 30 δε συμφωνείτε;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked