Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά σήμερα ήρθαν μηνύματα σε δύο liquid που διαχειρίζομαι ότι δεν μπόρεσαν να πληρωθούν ενώ είναι με πιστωτική και την προηγουμένη φορά ανανεώθηκε κανονικά η συνδρομή. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό;

3 minutes ago, kalitexnis_g said:

Και το Vodafone tv για τζάμπα καλό είναι αλλά μόνο για τζάμπα.

Εαν δωσω καρτα με 1 ευρω μεσα, θα δεχτει την δωρεαν ενεργοποίηση; Στυλ λικουιντ δηλαδη, που τραβηξε 1 σεντ.

1 minute ago, VIPdriver said:

Εαν δωσω καρτα με 1 ευρω μεσα, θα δεχτει την δωρεαν ενεργοποίηση; Στυλ λικουιντ δηλαδη, που τραβηξε 1 σεντ.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί παρουσιάζει ως ποσό το 6,90. Αλλά σίγουρα είναι μηδενική η χρέωση.

1 minute ago, VIPdriver said:

Αυτο ηθελα να ρωτησω κ γω αφου ειναι ott υπηρεσια κανονικα στοιχεια login επρεπε να μας εδιναν δεν καταλαβαινω την χρεωση σε καρτα για κατι τζαμπα με την προϋπόθεση μετα το 7μηνο να πληρωνουμε κανονικα την υπηρεσια απο την τσεπη μας ενω δεν θελουμε...Οτι ναναι 😂

6 minutes ago, CamuCamu said:

Τους ελαβα οπως υποσχεθηκαν κανονικα βοντα φχρστ απλα..😂 

Ειμαι 2κ κρυσταλλους απο το Legend επιπεδο. 

Οταν πας legend πες μας τι ειναι τα 100 ευρω δωρο που λέει. Εγω θελω 17000+ για να φτασω.

Just now, VIPdriver said:

Οταν πας legend πες μας τι ειναι τα 100 ευρω δωρο που λέει. Εγω θελω 17000+ για να φτασω.

Λογικα καποιο κουπονι για ταξιδι ειναι βλεπωντας 100 ευρω δωρο - 18-24 travel. 

Σαν ενισχυση δεν προκειται να πω οχι αν υπαρχει κατι αξιολογο. 

7 minutes ago, CamuCamu said:

Αυτο ηθελα να ρωτησω κ γω αφου ειναι ott υπηρεσια κανονικα στοιχεια login επρεπε να μας εδιναν δεν καταλαβαινω την χρεωση σε καρτα για κατι τζαμπα με την προϋπόθεση μετα το 7μηνο να πληρωνουμε κανονικα την υπηρεσια απο την τσεπη μας ενω δεν θελουμε...Οτι ναναι 😂

Υποτίθεται πληρώνεις από την αρχή. Απλώς εμείς θεωρητικά θα πληρώσουμε μετά από 7 μήνες. Δεν θα άλλαζαν τη διαδικασία για την προσφορά μόνο.

19 minutes ago, kalitexnis_g said:

Ρε παιδιά σήμερα ήρθαν μηνύματα σε δύο liquid που διαχειρίζομαι ότι δεν μπόρεσαν να πληρωθούν ενώ είναι με πιστωτική και την προηγουμένη φορά ανανεώθηκε κανονικά η συνδρομή. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό;

Με πιστωτική γιατί? Για ρώτα vodafone πρωτα μηπως άλλαξαν κάτι αυτοί. Και μετά την τράπεζα,τον λόγο απόρριψης. Θα ξαναπροσπαθήσει άλλες δύο φορές λογικά ως το βράδυ.

10 minutes ago, kalitexnis_g said:

Υποτίθεται πληρώνεις από την αρχή. Απλώς εμείς θεωρητικά θα πληρώσουμε μετά από 7 μήνες. Δεν θα άλλαζαν τη διαδικασία για την προσφορά μόνο.

Κανονικά ούτε στην αρχή πληρώνεις, αφου ο πρώτος μηνας είναι δώρο (άσχετα από την 7μηνη προσφορά).

Δηλαδη σου χρεώνει 7 ευρω και μετα στα πιστωνει; Φαίνονται 2 κινήσεις στο λογαριασμό;

4 minutes ago, VIPdriver said:

Κανονικά ούτε στην αρχή πληρώνεις, αφου ο πρώτος μηνας είναι δώρο (άσχετα από την 7μηνη προσφορά).

Και εκείνο όμως προσφορά είναι με τον πρώτο μήνα δώρο 😉

Παίδες που την βρίσκω την προσφορά με το δωρεάν 7μηνο στην voda tv;;

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Δηλαδη σου χρεώνει 7 ευρω και μετα στα πιστωνει; Φαίνονται 2 κινήσεις στο λογαριασμό;

Δεν ξέρω το έκανα με payzy και απλώς είχα το ίδιο υπόλοιπο με πριν.

1 ώρα πριν, HEO said:

Παίδες που την βρίσκω την προσφορά με το δωρεάν 7μηνο στην voda tv;;

Στο ροζ πλαίσιο του διαγωνισμού στο app του CU. Εκεί που λέει "Δώρο Vodafone tv start"

On 23/10/2023 at 10:03 ΠΜ, kmpatra said:

Μάλλον συνδέεται με το account του συγκεκριμένου αριθμού. Εκτός αν έχεις δεύτερο νούμερο και το κάνεις στο άλλο account. Πρέπει να συγκεντρώσεις τους πόντους βέβαια στην εφαρμογή εκείνου του αριθμού.

Λοιπόν ο κωδικός προσφοράς δεν συνδέεται με τίποτα από τα παραπάνω. Τον χρησιμοποίησα δηλώνοντας Cosmote κινητό και το δέχτηκε κανονικά. Συνεπώς μπορεί κάποιος να δώσει τον κωδικό του σε όποιον θέλει χωρίς πρόβλημα.

Edited by kalitexnis_g

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Screenshot_20231025-221912_My CU.jpg

Screenshot_20231025-221542_My CU.jpg

Screenshot_20231025-221600_My CU.jpg

@VIPdriver είναι σε δύο διαφορετικά νούμερα αυτό? Εμένα σε δύο νούμερα και στο banner αλλά και όταν ενεργοποιείς daily bonus είναι 100 MB πλέον. Και από χθες βλέπω ότι μετράει κανονικά τις ώρες. Βέβαια έστειλε μήνυμα ότι έληξαν τα εν λόγω MB 4 ώρες νωρίτερα. Και υπήρχε και ένα περιθώριο μετά τη λήξη που τα έδειχνε χωρίς ώρα λήξης ως ενεργά... Δυστυχώς τα συστήματα τους είναι λίγο ότι να'ναι, λίγο απρόβλεπτα

46 minutes ago, VIPdriver said:

Βρείτε τις διαφορές.....

669760768_Screenshot_20231021_195323_MyCU.thumb.jpg.a36bc0fe79fd0733598bf986a3625079.jpg1642149036_Screenshot_20231025_215402_MyCU.thumb.jpg.e750ad976d8682bdc62ba13a04a04e11.jpg

Αυξήσαν τους κρυστάλους στο -2,5Ε unlimited 4ήμερο.

"Ούλοι θα πάρετε παιδιά: Τσάμπα είναι....."

Βέβαια, εάν το "τσάμπα" αξίζει, είναι στην κρίση του καθενός όταν ακόμα κι εγώ που τα χώνω σε αυτό τον τρόπο ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ στην εποχή του τικτόκιου (που ένας "νέος" 25 ετών αδυνατεί να συλλάβει τη "λούμπα" που του έχουν στήσει, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ), ακόμα κι εγώ χωρίς σχεδόν να κάνω τίποτα,

1) Σε liquid με 6.000 κρυστάλους από το δωρεάν

Και

2) Με instagram +30.000 κρυστάλους:
Έπεσα στο τρυπάκι και τη λούμπα και πήρα Vodafone TV OTT για 7 μήνες:

Screenshot_20231025-224329-722.png

Αμάρτησα. "Αύριο πάω για εξομολόγηση"!!!

Για το 99% μας δεν έχω να πω/προτείνω τίποτα: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

Αυξήσαν κρυστάλους χωρίς αποχαύνωση.

Αϊντε πάρτε και #2# -2,5Ε: -100€ διακοπές......ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...

10 minutes ago, Pppe said:

Αυξήσαν τους κρυστάλους στο -2,5Ε unlimited 4ήμερο.

"Ούλοι θα πάρετε παιδιά: Τσάμπα είναι....."

Βέβαια, εάν το "τσάμπα" αξίζει, είναι στην κρίση του καθενός όταν ακόμα κι εγώ που τα χώνω σε αυτό τον τρόπο ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ στην εποχή του τικτόκιου (που ένας "νέος" 25 ετών αδυνατεί να συλλάβει τη "λούμπα" που του έχουν στήσει, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ), ακόμα κι εγώ χωρίς σχεδόν να κάνω τίποτα,

1) Σε liquid με 6.000 κρυστάλους από το δωρεάν

Και

2) Με instagram +30.000 κρυστάλους:
Έπεσα στο τρυπάκι και τη λούμπα και πήρα Vodafone TV OTT για 7 μήνες:

Screenshot_20231025-224329-722.png

Αμάρτησα. "Αύριο πάω για εξομολόγηση"!!!

Για το 99% μας δεν έχω να πω/προτείνω τίποτα: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

Αυξήσαν κρυστάλους χωρίς αποχαύνωση.

Αϊντε πάρτε και #2# -2,5Ε: -100€ διακοπές......ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...

Δώσε κρυστάλλους στο λαό!!!

1 hour ago, kmpatra said:

@VIPdriver είναι σε δύο διαφορετικά νούμερα αυτό? Εμένα σε δύο νούμερα και στο banner αλλά και όταν ενεργοποιείς daily bonus είναι 100 MB πλέον. Και από χθες βλέπω ότι μετράει κανονικά τις ώρες. Βέβαια έστειλε μήνυμα ότι έληξαν τα εν λόγω MB 4 ώρες νωρίτερα. Και υπήρχε και ένα περιθώριο μετά τη λήξη που τα έδειχνε χωρίς ώρα λήξης ως ενεργά... Δυστυχώς τα συστήματα τους είναι λίγο ότι να'ναι, λίγο απρόβλεπτα

Ιδιο νουμερο λικουιντ.

Σε δυο διαφορετικές χρονικές στιγμές πριν και μετα τις αλλαγες δηλαδή ε? Ναι οκ τωρα το επιασα + την διαφορά των κρυστάλλων που επισημάνθηκε.

Να τον ενεργοποιήσεις 10/2024, να βλέπεις έως τον 05/2025, δε νομίζω:

Θα προλάβει νέα αύξηση τιμών αποκαλούμενη με το αφήγημα "πληθωριστικές τάσεις εντός του '24", στην ουσία οφειλόμενες στις αχόρταγες ορέξεις τους (πάντα ήταν έτσι, όμως: ) που πια "βρίσκουν πάτημα" στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ που εμείς οι ίδιοι (>99% μας) ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ:

Η κοινωνία της κόπωσης "Η υπερβολική εργασία και επίδοση οξύνονται και καταλήγουν να γίνουν αυτοεκμετάλλευση, η οποία είναι αποτελεσματικό

Μη το τρενάρεις. Έτσι κι αλλιώς οι >99% μας "το'χουν πατήσει το κουμπί" (ενεργοποίησης) ΗΔΗ.

Και όσοι δε σας αρέσουν τα παραπάνω : Πείτε ό,τι.

"ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ , ΔΕΙΧΝΕΙ" : Το >99% μας το έχει ήδη αποδεχτεί. Αυτό που μας αξίζει.....

Και πάλι μετά από άλλα 10 χρόνια θα βρεθεί το "αφήγημα": 2023 Πετρούλα Κωστίδου, το «κορίτσι του καιρού» του Star Δε πειράζει.

Μια χαρά το τζάμπα Vodafone TV

Βάλτε LDPlayer (android προσομοίωση σε PC) αν θέλετε να βλέπετε σε υπολογιστή δουλεύει άψογα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εχω ενα iphone x με το οποιο οταν ημουν στην πρασινη ειχα κανονικα iMessage και μπορουσα να στειλω sms. Τωρα στην Vodafone δεν μου ενεργοποιειται το iMessage απο τον αριθμο μου και λαμβανω μυνηματα απο το email επειδη μου γραφει πως απετυχε η ενεργοποιηση του. Επισης παρατηρω οτι δεν μπορω να στειλω και sms ενω εχω. Εχει κανεις αντιμετοπισει το ιδιο θεμα;

Edit : Μιλησα με τεχνικο και παω για αλλαγη σιμ αν εχω νεα θα γραψω

Edited by Jimakos43

• This topic was locked and unlocked