bbbb Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) 12+1 μήνας απο την τελευταία φορά που έβαλες κάρτα. Δηλαδή κάπου 15/6/23 αν υπολογίζω σωστά. Το θετικό είναι ότι ακόμη και με φραγή κάθε 1η μηνός θα μπαίνουν τα δώρα του special Edited August 16, 2022 by bbbb 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Γενικά πολλες περικοπές η κόκκινη τον τελευταίο καιρό. Στο cashback έχουν μειωθεί κατά πολυ τα προιοντα που δίνουν μπόνους. Επίσης χθες βράδυ για 15 λεπτά δεν μπορούσα ν'ανοίξω σελίδα. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Θέλω να κάνω φορητότητα στο cu και βλέπω ότι στο χαρτί που μου έδωσε η Q δεν γράφει το ΑΦΜ. Μάλιστα, το είπα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Θα είναι εμπόδιο να κάνω φορητότητα στο cu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 22 minutes ago, GREGORYMO said: Θέλω να κάνω φορητότητα στο cu και βλέπω ότι στο χαρτί που μου έδωσε η Q δεν γράφει το ΑΦΜ. Μάλιστα, το είπα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Θα είναι εμπόδιο να κάνω φορητότητα στο cu ? Λογικά δεν θα έχεις εμπόδιο, αφού η εταιρία στην οποία κάνεις αίτηση θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία που δίνεις με την προηγούμενη εταιρία. Στην αίτηση φορητοτητας ζητάει να βάλεις εσύ αφμ. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 16 ώρες πριν, Mobileras said: Λογικά δεν θα έχεις εμπόδιο, αφού η εταιρία στην οποία κάνεις αίτηση θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία που δίνεις με την προηγούμενη εταιρία. Στην αίτηση φορητοτητας ζητάει να βάλεις εσύ αφμ. Στην αίτηση ζητά ενώ το χαρτί που μου έδωσε η Q δεν γράφει ΑΦΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Στην αίτηση ζητά ενώ το χαρτί που μου έδωσε η Q δεν γράφει ΑΦΜ. Εάν σου είπε η βονταφον ότι χρειάζεται αποδεικτικό ΑΦΜ, μπορείς να βγάλεις φωτοτυπία έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Να κάνω φορητότητα online η σε κατάστημα? Δίνει σε προνομιακή τιμή το Xiaomi redmi 9c αλλά δεν λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο μοντέλο είναι. Έχει πάρει κανείς την προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 44 minutes ago, GREGORYMO said: Να κάνω φορητότητα online η σε κατάστημα? Δίνει σε προνομιακή τιμή το Xiaomi redmi 9c αλλά δεν λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ποιο μοντέλο είναι. Έχει πάρει κανείς την προσφορά? Πού υπάρχει αυτή η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Καλησπέρα. Έκανα στης μικρής ενεργοποίηση τα απεριόριστα δύο φορές. Ιούνιο κ Ιούλιο. Σήμερα λήγει του Ιουλίου. Πως θα γίνει η δωρεάν ενεργοποίηση του τρίτου πακέτου; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Θα εμφανιστεί ένα νέο πακέτο "προσφορά για σένα" με λήξη ένα μήνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Δεν γίνετε αυτόματα η ενεργοποίηση του 3ου μήνα που είναι δώρο; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Δεν γίνετε αυτόματα η ενεργοποίηση του 3ου μήνα που είναι δώρο; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα ενεργοποιήθηκε αυτόματα δύο ημέρες πριν την λήξη του δεύτερου πακέτου. Με ισχύ 32 μέρες. Επίσης λέει 975 κάπου εκεί giga και όχι απεριόριστα τυπικά αλλά δεν νομίζω να τα φάει κανείς...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Έτσι έγινε. Εμφάνισε κάπου στα 970 γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Εγώ θα ενεργοποιησω την δεύτερη φορά πριν το τέλος του μήνα, ελπίζω στο τέλος του Σεπτεμβρίου να μου ενεργοποιήσει το δώρο και να μην έχω εκπλήξεις... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Έτσι έγινε. Εμφάνισε κάπου στα 970 γιγα. Περιεργο.. αρχες αυγουστου σε εμενα εμφανισε 1953gb.. Τωρα το εκαναν 970? Τι τσιγκουνιες ειναι αυτες ρε βοντα... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 3 ώρες πριν, Mobileras said: Εγώ θα ενεργοποιησω την δεύτερη φορά πριν το τέλος του μήνα, ελπίζω στο τέλος του Σεπτεμβρίου να μου ενεργοποιήσει το δώρο και να μην έχω εκπλήξεις... Και εγώ το ίδιο. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Ποιοι είναι οι όροι για roaming στην ΕΕ με CU; Υπάρχει κάποια πολιτική ορθής χρήσης για τα απεριόριστα ή και άλλα πακέτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 3 minutes ago, wayfunbug said: Ποιοι είναι οι όροι για roaming στην ΕΕ με CU; Υπάρχει κάποια πολιτική ορθής χρήσης για τα απεριόριστα ή και άλλα πακέτα; To πακέτο CU Unlimited προσφέρει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ λεπτά προς όλους, 600SMS και 1.9GB για 30 ημέρες. Η τιμή του πακέτου είναι 13.50€. Το πακέτο ισχύει για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε περίπτωση που έχεις διαθέσιμα λεπτά, SMS ή MBs από διάφορα πακέτα, τότε προτεραιότητα έχουν αυτά που λήγουν πρώτα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 3 minutes ago, wayfunbug said: Ποιοι είναι οι όροι για roaming στην ΕΕ με CU; Υπάρχει κάποια πολιτική ορθής χρήσης για τα απεριόριστα ή και άλλα πακέτα; Ανάλογα με το πακετο που αγοράσεις, γράφει ποσα data θα είναι διαθέσιμα για περιαγωγη. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Καλημέρα. Το cu έχει παρόμοια πράγματα όπως το what's up extras? Να δίνεις κάτι που δε θέλεις και να παίρνεις κάτι άλλο για 2-3 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Oχι δεν έχει αντίστοιχο του παρε δωσε. Εχεις το panic button που ας πούμε είναι αντίστοιχο με το πάρε καβάντζα και το παιχνίδι το bigbang που δίνει δωρεάν data είτε για λίγες ώρες/μέρα ή μια εβδομάδα βραδινά. Επίσης έχει το παρε να έχεις που δίνει/στέλνεις 100mb σε 3 άτομα για ένα μήνα καθε φορα που βάζεις/βαζουν κάρτα,ας πουμε αντίστοιχο του παλιού πάρε-μοιρασε του whatsup. Α και δεν έχεις με κάποιο τρόπο δωρεάν sms όπως έχεις πχ στο wu με το παρε-δωσε 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 (edited) Από το κακό στο χειρότερο η εφαρμογή my Vodafone... Όπως είχα προαναφέρει εδώ και πολύ καιρό εξαφανίστηκε απ το μενού το "eSim" που μέσα απ' αυτό διαχειριζομουν πανευκολα την esim που και επίσης δε λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες η "διαγραφή λογαριασμού" και αναφέρει συνέχεια "κάτι πήγε λάθος!"..... Κρίμα Vodafone.... ΥΓ: Φαίνεται είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχω esim...😁😁 Edited August 25, 2022 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 27 minutes ago, damierom said: Από το κακό στο χειρότερο η εφαρμογή my Vodafone... Όπως είχα προαναφέρει εδώ και πολύ καιρό εξαφανίστηκε απ το μενού το "eSim" που μέσα απ' αυτό διαχειριζομουν πανευκολα την esim που και επίσης δε λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες η "διαγραφή λογαριασμού" και αναφέρει συνέχεια "κάτι πήγε λάθος!"..... Κρίμα Vodafone.... ΥΓ: Φαίνεται είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχω esim...😁😁 Σβήσιμο εφαρμογής και συνδεση ξανα με κωδικούς Αν συνεχίζει το πρόβλημα τσατ με support 1 minute ago, Yrrah said: Σβήσιμο εφαρμογής και συνδεση ξανα με κωδικούς Αν συνεχίζει το πρόβλημα τσατ με support Ωχ κι εμένα εξαφανίστηκε μολις μπήκα βγήκα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 5 minutes ago, Yrrah said: Σβήσιμο εφαρμογής και συνδεση ξανα με κωδικούς Αν συνεχίζει το πρόβλημα τσατ με support Ωχ κι εμένα εξαφανίστηκε μολις μπήκα βγήκα Τα έχω δοκιμάσει όλα... Δικό τους είναι το πρόβλημα. Το είχα αναφέρει και τίποτα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Καλησπέρα, Έχω έναν αριθμό CU όπου τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει ότι το σήμα είναι χάλια. Σε πολλά σημεία δεν πιάνω καν 3G παρά σκέτο G. Η κάρτα sim που έχω είναι πολύ παλιά, από το 2006. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts