Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει να πάρω το cu για δεύτερη κάρτα στο κινητό; περισσότερο για τα data το σκέφτομαι

αν είναι μονο για δεδομένα πάρε μια giga wifi on the spot.Mε 10€ εχεις 40GB τον μήνα και με μηδενικό πάγιο.

Αξίζει να πάρω το cu για δεύτερη κάρτα στο κινητό; περισσότερο για τα data το σκέφτομαι

Όχι δεν αξίζει. Αφού το θες για δεύτερη κάρτα και περισσότερο για data πάρε το wifi on the spot. Να ξέρεις όμως αυτή η κάρτα είναι μόνο για ίντερνετ. Δεν δέχεται ούτε πραγματοποιεί κλήσεις.

Όχι δεν αξίζει. Αφού το θες για δεύτερη κάρτα και περισσότερο για data πάρε το wifi on the spot. Να ξέρεις όμως αυτή η κάρτα είναι μόνο για ίντερνετ. Δεν δέχεται ούτε πραγματοποιεί κλήσεις.

Μαζι σου στα 10 ευρώ που εχει προσφορά τα 40gb ειναι πολυ καλή τιμή. Αν δεν σέρνεται το δίκτυο εκεί που είσαι φυσικά ...

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν το παίρνεις. Είναι μόνο για cu σε συνδιασμο με το παιχνίδι big bang

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην εφαρμογη του cu, στα ενεργά πακέτα φαίνονται κ οι υπολοιπες ωρες ως τη ληξη των πακέτων.

https://cloud.degoo.com/share/vMGrkJ2zOci1DsaGW7PPfA

Εντυπωση μου κάνει ότι το πακέτο 1 το λήγει σε 23 ώρες. Ίσως το άλλαξαν.

Edited by balkos

@ balkos έχει λυθεί το θέμα σε πολλά πακέτα το υπόλοιπο Δεν φαίνεται,μη λέμε τα ίδια,στο 1252 λέει τα υπόλοιπα αλλά δεν λέει το πακέτο, μεγάλο φάουλ αυτό Edited by akalos

Δε λέω τα ίδια.

Πες μου σε πιο μνμ έχει γραφτεί ότι στο μενού που αναφέρω (ενεργά πακέτα) φαίνονται οι ώρες που απομένουν έως την λήξη των πακέτων του big bang;

έχεις ένα κ σκέτο που έκανε όλη τη ζημια :p

το θέμα δεν είναι εκεί, αλλά δεν ξέρω ειναι bug της εφαρμογής ,έχω ήδη διαμαρτυρηθεί στο chat

Edited by akalos

επανήλθε σε μένα τι κάνουν εκεί Σάββατο Κυριακή πάλι τα ίδια,τα πρόβληματα τα ονομάζουν αναβάθμιση ?

Οι εφαρμογές τους ειναι σαν το γεφύρι της Άρτας. Το σκ τις συντηρούν, τις καθημερινές πέφτουν. Χαχαχα

Παιδιά μπορώ να αγοράσω νέο νούμερο cu online και να ακυρώσω την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου προσφοράς και να μείνει ο 3πλασιασμος χρημάτων να τον παρατείνω κάθε 2 μήνες με νέες ανανεώσεις; Ευχαριστώ.

Η προσφορα:

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer/

Στην παραγγελία, απλά δεν προσθέτεις κανένα πακέτο (τα αφήνεις όλα 0) και πας στο επόμενο βήμα.

Παιδιά μπορώ να αγοράσω νέο νούμερο cu online και να ακυρώσω την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου προσφοράς και να μείνει ο 3πλασιασμος χρημάτων να τον παρατείνω κάθε 2 μήνες με νέες ανανεώσεις; Ευχαριστώ.

Η προσφορα:

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer/

2πλασιασμος χρημάτων για τρεις μήνες,που μόνο αν βάλεις π.χ 10 θα γίνουν 18,93 και τα 10 ισχύουν για ένα μήνα

ξανά έπεσε πάλι!!!Τα πακέτα είναι προσωρινά μη διαθέσιμα λόγω ενός τεχνικού θέματος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά σε λίγο!

θωπαααα!!! χαχά

Edited by akalos

Καλημέρα.πηγα χθες να ρωτησω σε 2 καταστηματα για φορητοτητα καρτοκινητου απο wind σε cu το ενα μου ειπε οτι δεν γίνεται το αλλο μου ζητησε25 ευρω. Τι ισχυει τελικα ξερετε;

φυσικά και γίνεται θα κάνεις αίτηση ον λαιν και όταν σε πάρουν τηλέφωνο θα τους πεις ότι είναι για φορητότητα

φυσικά και γίνεται θα κάνεις αίτηση ον λαιν και όταν σε πάρουν τηλέφωνο θα τους πεις ότι είναι για φορητότητα

Πως κάνεις αίτηση ονλαιν για φορητότητα από καρτοκινητό σε καρτοκινητό; Υπάρχει κάποιο λινκ;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked