bill33 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 παντως και τωρα προσπαθω να μπω στην σελιδα mycu.αλλα δεν ανοιγει..... Mόλις μπηκα.Για ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Μια χαρα μπαινει κανε ενα ρισταρτ κι ξαναπροσπαθησε ,μπορει να σου χει σκαλωσει. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Παράταση της απεριόριστης προσφοράς έως 22/2. :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 μια χαρά κοίτα που θα μας κάνει μάγκες οι Vodafone Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μια χαρά!!! Δεν το κάνουν πχ 10 μέρες 5€? Να μην το κάνουμε ανανεώση κάθε λίγο και λιγάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μόλις έκανα online ανανέωση αλλά shake δεν είδα πουθενά. Πώς μπορώ να το κάνω τώρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Άνοιξε το my cu app και θα σε προτρέψει να πατήσεις πάνω στο banner για να κανεις Shake. Το Shake πάντα γίνεται μετά την ανανεωση χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Οκ το βρήκα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ανανεώθηκε η εμφάνιση του my vodafone στην desktop έκδοση και μοιάζει με την εμφάνιση του app. Ωστόσο δεν βρίσκω την επιλογή να στείλεις δωρεάν sms που είχε πριν. Βέβαια έχει επιλογή πάνω ψηλά "επιστροφή στην παλιά έκδοση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πολύ καιρό τώρα υπήρχε στα συμβόλαια, πιθανότατα στο μέλλον θα καταργηθεί η παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έχω έναν αριθμό cu στον οποίο το 3μηνο από την τελευταία φορά που έβαλα κάρτα εκπνέει μεθαύριο, στις 20 του μηνός. Πρωινές ώρες σήμερα, έκανα εξαργύρωση από το cash back και μπήκαν στον λογαριασμό 1,02€. Πλέον λοιπόν στην εφαρμογή φαίνεται ως ημερομηνία λήξης του υπολοίπου η 19/4/21. Παράλληλα έλαβα και μια προσωπική προσφορά με την παραπάνω ανανέωση. Όμως το μεσημεράκι έλαβα sms από τη Vodafone με το οποίο με ενημερώνει πως σε 3 ημέρες θα μπει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων λόγω μη ανανέωσης τους τελευταίους 3 μήνες και πως αν θέλω να χρησιμοποιώ τον αριθμό να κάνω μια ανανέωση οποιαδήποτε αξίας. Δεν ισχύει τελικά η ανανέωση του χρόνου με το cash back? Αφού πραγματοποιήθηκε και τόσο στην εφαρμογή όσο και στο 1252 που κάλεσα, αναφέρεται ως ημερομηνία λήξης η 19 Απριλίου. Γνωρίζετε τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ισχύει κανονικά η ανανέωση. Μάλλον το μήνυμα ήταν προγραμματισμένο το sms να έρθει πριν την ανανέωση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ισχύει κανονικά η ανανέωση. Μάλλον το μήνυμα ήταν προγραμματισμένο το sms να έρθει πριν την ανανέωση Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό υπέθεσα και εγώ, πως ήταν προγραμματισμένο να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Αφού έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου δεν νομίζω ότι ισχύει το μήνυμα. Απλώς όπως είπε και ο φίλος παραπάνω θα ήταν προγραμματισμένο να έρθει αυτόματα επειδή θα έληγε το υπόλοιπο. Η ημερομηνία λήξης είναι αυτή που ισχύει. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Το query έτρεξε πριν κάνεις την ανανέωση με cash back. Θα ήταν πιο ακριβό για την εταιρεία (αν και πιο σωστό) να τρέχει την στιγμή που θα φεύγει το εκάστοτε SMS ώστε να ελέγχει αν ισχύουν οι προϋποθέσεις λίγα δευτερόλεπτα πριν φύγει το SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πολύ καιρό τώρα υπήρχε στα συμβόλαια, πιθανότατα στο μέλλον θα καταργηθεί η παλιά έκδοση. Α οκ δεν το γνωριζα, γιατί έχω μονο καρτοκινητο και τωρα διαπίστωσα την αλλαγή. Ωραία εμφάνιση η desktop και παίζει ωραία και από mobile browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πήγε μέχρι 25 του Μήνα..Μπράβο ρε Vodafone.Αυτο το μήνα ήσουν εξαιρετική :thanks: :p Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πρέπει να το κάνει μόνιμο πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πρέπει να το κάνει μόνιμο πακετο Θα συμφωνήσω!Προσωπικα δεν εχω wifi σπίτι.Μέ εξυπηρετεί πάρα πολύ καί όχι μόνο εμένα βέβαια!! :up: Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Είναι win-win . Ουτε φορτώνει το δίκτυο, ουτε χάνουν συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πλέον δεν εμφανίζονται τα φοιτητικά πακέτα προς ενεργοποίηση στο myvodafone στο vodafone.gr, πριν αλλάξει η εμφάνιση μπορούσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Από το My Vodafone App ενεργοποιούνται κανονικά, μάλλον θα εμφανιστούν και στο νέο site. Για την ώρα δεν σου εμφανίζει επιστροφή στη παλιά έκδοση; Από εκεί μπορείς κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Από το My Vodafone App ενεργοποιούνται κανονικά, μάλλον θα εμφανιστούν και στο νέο site. Για την ώρα δεν σου εμφανίζει επιστροφή στη παλιά έκδοση; Από εκεί μπορείς κανονικά. Ναι μου το εμφανίζει, απλά το ανέφερα ως παρατήρηση. Το γύρισα και την επόμενη φορά που ξαναμπήκα από τον υπολογιστή ήταν πάλι στην νέα εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Κάθε φορά που μπαίνεις πρέπει να το πατάς, είναι συντόμευση που σε πηγαίνει στη παλιά έκδοση. Πιθανότατα όπως εγινε και με τη σταθερή, σε λίγο καιρό θα την καταργήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα στην κοινότητα ;) Να ρωτήσω, θέλω να έρθω από Wind καρτοσυμβόλαιο σε CU. Θα πήγαινα σε Q θεωρώντας ότι είναι πιο εύκολο αλλά ζητάνε καταχρηστικά 30 ευρώ (ενώ δεν είναι στους όρους λήξης του συμβολαίου)... Ό,τι να'ναι. Ευκαιρία λοιπόν για εξερεύνηση και η CU φαίνεται καλή φάση. Ρώτησα στην vodafone και μού είπαν 12 ευρώ που μένουν στην κάρτα για την φορητότητα. Ερώτηση, το cu έχει countdown offers (στυλ 2 φορές την εβδομάδα κάποια δυνατά πακετάκια στυλ 3~4 ευρώ) ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts