kmpatra Δημ. Κυριακή στις 05:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:26 πμ Θέλει να φτιάξεις άλλο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 08:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:08 πμ 7 ώρες πριν, hercoulis said: Την κατέβασα αλλά δεν μπαίνει με τον κωδικό του cu. Εκτός αν θέλει να βγάλω άλλο. Ίσως αν μιλήσεις με το chat από την ιστοσελίδα Vodafone σου πουν κάποια λύση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:14 πμ Να μιλήσω, αν και το αποφεύγω , μάλλον έχουν κάνει πιο αυστηρό το σύστημα και σε πετάνε έξω, από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρόγραμμα με τα 50€ για όλο το χρόνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:46 μμ (edited) RIP 27€ soon? Update δεν ελιξε Update 2 δύστυχος μόλις άνοιξα τα data έγινε 0€ έστειλα μήνυμα στην info@eett.gr πριν γίνει αυτό και κατέβασα το JSON του λογαριασμό μου πριν λήξει το υπολιπο δεν θα με νικησης Vodafone Edited Κυριακή στις 09:11 μμ by eridion25 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν On 12/7/2026 at 8:26 ΠΜ, kmpatra said: Θέλει να φτιάξεις άλλο. Με τον ίδιο μπαίνουμε και στο My Vodafone App. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Το cu το εκανα καρτοπρογραμμα. Τα στοιχεία που εμπαινα και στα 2 τα εχω ακόμη στον pass Manager, είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο οτι στο my vodafone εχω και σταθερό μέσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 7 minutes ago, kmpatra said: Το cu το εκανα καρτοπρογραμμα. Τα στοιχεία που εμπαινα και στα 2 τα εχω ακόμη στον pass Manager, είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο οτι στο my vodafone εχω και σταθερό μέσα. Ναι, σε αυτή την περίπτωση και μόνο τα νέα συμβόλαια πάνε αυτόματα στο My Vodafone που υπάρχει ήδη για τα συμβόλαια. Τα καρτοκινητά και τα καρτοκινητά που γίνονται μόνα τους συμβόλαια, κρατάνε το ίδιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts