cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 06:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:03 μμ 8 minutes ago, HEO said: κατι δεν εχω καταλαβει εκανες αιτημα επιστροφης υπολοιπου ΑΦΟΥ ακανοινωθηκαν οι τιμολογιακες αλλαγες;; η εκανες αιτημα επιστροφης απλα για τα λεφτα που εβαλες γιατι φευγεις;; Επειδή φεύγει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ 44 minutes ago, HEO said: κατι δεν εχω καταλαβει εκανες αιτημα επιστροφης υπολοιπου ΑΦΟΥ ακανοινωθηκαν οι τιμολογιακες αλλαγες;; η εκανες αιτημα επιστροφης απλα για τα λεφτα που εβαλες γιατι φευγεις;; Απλά διότι έφυγα δεν εκανα αναφορά για τιμολογιακες αλλαγές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Έκπληξη, εν μέρει άσχημη, από την vodafone . Όσοι έχετε το τρίμηνο πακέτο (που δίνει απεριόριστη ομιλία, 20gb και 100 sms) κι επιχειρήσετε να το ανανεώσετε πριν λήξει, για να μην χάσετε ότι υπόλοιπο έχετε σε gb και sms, θα δείτε μύνημα που σας λέει πως, το πακέτο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί λόγω μη συμβατότητας με άλλα πακέτα που έχεις ήδη ενεργά. Με λίγα λόγια θα πρέπει πρώτα να λήξει (και να χαθούν όσα έχετε υπόλοιπο σε gb και sms) το πακέτο κι έπειτα να ανανεώσετε το ίδιο πακέτο. Προσωπικά πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση (το 12000 κοστίζει αλλά ξεμπερδεύεις γρήγορα και με λύση) και εκτός του ότι μου ενεργοποίησαν χρονο ομιλίας και δεδομένα για να έχω μέχρι να ξαναβάλω το νέο πακέτο, μου είπαν πως την Δευτέρα (το πακέτο μου λήγει την Κυριακή) θα μου επαναφέρουν ότι υπόλοιπο gb και sms χαθεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ 2 ώρες πριν, eridion25 said: Απλά διότι έφυγα δεν εκανα αναφορά για τιμολογιακες αλλαγές ΟΚ και σου έδωσαν τα λεφτά;; Η είπαν ότι θα το εξετάσουν;; 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Ενα φίλος έχει Vodafone συμβόλαιο το οποιο λήγει σε δύο μήνες. Θέλει να πάει σε CU με ετήσιο πακέτο 300Gb/μήνα. Μπορεί να ζητήσει να αλλάξει από το vodafone συμβόλαιο σε απλό CU και μετα΄από εξωτερικό συνεργάτη να πάρει το ετήσιο. ή τα CU ετήσια (με τα πολλά δεδομένα) τα παίρνεις μόνο όταν έρχεσαι από αλλό δίκτυο; Επίσης θυμίστε μου την διαδικασία όταν κάποιος το γυρίζει από vodafone συμβόλαιο απευθείας σε CU. Θα χρειαστεί να αλλάξει sim; Από την αίτηση του πόσο καιρό περίπου παιρνει να γυρίσει σε CU; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Παρασκευή στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:25 μμ 28 minutes ago, HEO said: ΟΚ και σου έδωσαν τα λεφτά;; Η είπαν ότι θα το εξετάσουν;; Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 04:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:12 πμ (edited) 7 ώρες πριν, opmgls said: Ενα φίλος έχει Vodafone συμβόλαιο το οποιο λήγει σε δύο μήνες. Θέλει να πάει σε CU με ετήσιο πακέτο 300Gb/μήνα. Μπορεί να ζητήσει να αλλάξει από το vodafone συμβόλαιο σε απλό CU και μετα΄από εξωτερικό συνεργάτη να πάρει το ετήσιο. ή τα CU ετήσια (με τα πολλά δεδομένα) τα παίρνεις μόνο όταν έρχεσαι από αλλό δίκτυο; Επίσης θυμίστε μου την διαδικασία όταν κάποιος το γυρίζει από vodafone συμβόλαιο απευθείας σε CU. Θα χρειαστεί να αλλάξει sim; Από την αίτηση του πόσο καιρό περίπου παιρνει να γυρίσει σε CU; Πρώτα απ όλα στο ετήσιο cu πας μόνο με φορητότητα από άλλο δίκτυο ή με νέο νούμερο. Για τη δίκη σου περίπτωση, φεύγεις άμεσα στο What's up (κοστίζει 3€ και η διαδικασία γίνεται online) και έρχεσαι στο ετήσιο CU αμέσως μετά. Το ετήσιο εγώ το πήρα από gigashop και ενεργοποιήθηκα εντός της εβδομαδας. Νομίζω Δευτέρα έστειλα τα λεφτά και Πέμπτη ημουν έτοιμος. Edited Σάββατο στις 04:13 πμ by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. Σάββατο στις 05:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:31 πμ 8 ώρες πριν, eridion25 said: Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών Καλά ξεμπερδέματα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 07:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:50 πμ 10 ώρες πριν, eridion25 said: Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών ΟΚ, αν και εδω φοβαμαι παιζουν και αλλα πραγματα γνωμη μου: το αρμοδιο τμημα θα εξετασει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα 1 μηνα αν δικαιουσε επιστροφη και μονο τοτε αυτη θα γινει (ετσι λεει ο νομος για τις επιστροφες αν θυμαμαι καλα), ο υπαλληλος απλα εκανε το αιτημα και σου ειπε " θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών" τελος παντων, μακαρι αυτο να γινει και να περνουμε πισω τα λεφτα μας φευγοντας χωρις να καθομαστε να ψαχνουμε ποτε θα γινει αλλαγη στα τιμολογια και τα πακετα μιλαμε για καταστασεις με "επιιστημονικη ειδίκευση ανώτερου επίπεδου" οπως ελεγε ο Τσακωνας γατονια ανοιγουν νεοι δρομοι 😇 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ 1 ώρα πριν, HEO said: ΟΚ, αν και εδω φοβαμαι παιζουν και αλλα πραγματα γνωμη μου: το αρμοδιο τμημα θα εξετασει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα 1 μηνα αν δικαιουσε επιστροφη και μονο τοτε αυτη θα γινει (ετσι λεει ο νομος για τις επιστροφες αν θυμαμαι καλα), ο υπαλληλος απλα εκανε το αιτημα και σου ειπε " θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών" τελος παντων, μακαρι αυτο να γινει και να περνουμε πισω τα λεφτα μας φευγοντας χωρις να καθομαστε να ψαχνουμε ποτε θα γινει αλλαγη στα τιμολογια και τα πακετα μιλαμε για καταστασεις με "επιιστημονικη ειδίκευση ανώτερου επίπεδου" οπως ελεγε ο Τσακωνας γατονια ανοιγουν νεοι δρομοι 😇 Να τους ζητάμε να τα στείλουν στον επόμενο πάροχο να μας πιστωθούν κατευθείαν στο λογαριασμό.. 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Σάββατο στις 09:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:49 πμ Ένα βιντεάκι για το πως εφαρμόζεται στην βονταφον αυτό το μοντέλο, με τις εταιρείες που δίνουν σουβλάκια. Εδώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:05 πμ 30 minutes ago, cu2goup said: Να τους ζητάμε να τα στείλουν στον επόμενο πάροχο να μας πιστωθούν κατευθείαν στο λογαριασμό.. 😂😂😂 σε μια ιδανική κοινωνια ετσι θα επρεπε να ειναι και να γινεται αυτοματα χωρις να το ζηταει ο πελατης :) 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:08 πμ 1 minute ago, HEO said: σε μια ιδανική κοινωνια ετσι θα επρεπε να ειναι και να γινεται αυτοματα χωρις να το ζηταει ο πελατης 🙂 Ναι αλλά μετά δεν θα είχε νόημα να μιλάμε στο φόρουμ και να εκμεταλλευόμαστε όλες τις τρύπες για να τη βγάζουμε τζάμπα.. 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 10:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:26 πμ 33 minutes ago, Konsta_ntina said: Ένα βιντεάκι για το πως εφαρμόζεται στην βονταφον αυτό το μοντέλο, με τις εταιρείες που δίνουν σουβλάκια. Εδώ σηκωνει πολυ συζητηση, αλλα δεν ειναι η καταλληλοτερη στιγμη καθοτι πεινασα παραγγελνω την δωραν πιτσα μου απο το padu και την πιτσα fun :) 14 minutes ago, cu2goup said: Ναι αλλά μετά δεν θα είχε νόημα να μιλάμε στο φόρουμ και να εκμεταλλευόμαστε όλες τις τρύπες για να τη βγάζουμε τζάμπα.. 🙂 σωστα, η αντιμετώπιση των δυσκολιών με την βοήθεια των φίλων έχουν μεγαλυτερη αξια ;) 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Σάββατο στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:42 πμ 10 minutes ago, HEO said: παραγγελνω την δωραν πιτσα μου απο το padu και την πιτσα fun 🙂 Και η πίτσα είναι από τα επεξεργασμένα φαγητά που ΔΕΝ θα έπρεπε να τα τρώει κανείς, ακόμα και αν τον πληρώνουν να τα φάει. Η ψυχολογία όμως του δωρεάν ή της έκπτωσης ξεκινά από τραυματισμό στην παιδική ηλικία και εκεί βασίζεται όλος ο κόσμος. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:12 πμ 28 minutes ago, Konsta_ntina said: Και η πίτσα είναι από τα επεξεργασμένα φαγητά που ΔΕΝ θα έπρεπε να τα τρώει κανείς, ακόμα και αν τον πληρώνουν να τα φάει. Η ψυχολογία όμως του δωρεάν ή της έκπτωσης ξεκινά από τραυματισμό στην παιδική ηλικία και εκεί βασίζεται όλος ο κόσμος. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι όλοι οι "μεγάλοι" συνεργάζονται.. δεν αποκλείεται να μας σερβίρουν δωρεάν επεξεργασμένα και να παίρνουν μερίδιο ακόμα και από τις φαρμακοβιομηχανίες.. Θεωρεί δλδ κανείς πως μας χαρίζουν δεκάευρα (πίτσες) γιατί μας αγάπησαν ξαφνικά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:22 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Θεωρεί δλδ κανείς πως μας χαρίζουν δεκάευρα (πίτσες) γιατί μας αγάπησαν ξαφνικά; Υπάρχουν περιπτώσεις που το συμφέρον του ενός ταυτίζεται με το συμφέρον του άλλου (win-win) Εμένα δεν με χαλάει να κερδίζουν και άλλοι φτάνει να κερδίζω εγώ 🙂 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Σάββατο στις 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:47 μμ Παίδες φαντάζομαι ότι το είδατε αυτό: 7 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 01:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:20 μμ 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Ένα βιντεάκι για το πως εφαρμόζεται στην βονταφον αυτό το μοντέλο, με τις εταιρείες που δίνουν σουβλάκια. Εδώ Από τότε που δημιουργήθηκε ο Nasdaq όλο τέτοιες εταιρείες φούσκες είναι. Και κάποιο χρηματιστές βγάζουν λεφτά σε ώρες που δε τα βγάζεις σε μια ζωή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Σάββατο στις 02:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:48 μμ 2 ώρες πριν, HEO said: Υπάρχουν περιπτώσεις που το συμφέρον του ενός ταυτίζεται με το συμφέρον του άλλου (win-win) Εμένα δεν με χαλάει να κερδίζουν και άλλοι φτάνει να κερδίζω εγώ 🙂 Πολύ καλή σκέψη. Δεν καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής. Για αυτό οι τιμές είναι στο ταβάνι. 10€ σου παίρνει ο γουρλομάτης, 2€ σου δίνει επίδομα και χαίρεσαι κι όλας. Όπως η επιδότηση του κινητού. Τζάμπα το παίρνεις αλλά στο τέλος το πληρώνεις στην διπλάσια τιμή. Ξαναδες το βίντεο. Σε φωτογραφίζει κανονικά.😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:06 μμ 16 minutes ago, Konsta_ntina said: Πολύ καλή σκέψη. Δεν καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής. Για αυτό οι τιμές είναι στο ταβάνι. 10€ σου παίρνει ο γουρλομάτης, 2€ σου δίνει επίδομα και χαίρεσαι κι όλας. Όπως η επιδότηση του κινητού. Τζάμπα το παίρνεις αλλά στο τέλος το πληρώνεις στην διπλάσια τιμή. Ξαναδες το βίντεο. Σε φωτογραφίζει κανονικά.😀 αλλου το πας αλλα δεν θα μπω σε αυτο το τρυπακι οχυ επειδη αγαπω τον γουργλοματη, απλα δεν εχουν θεση εδω πολιτικα και προσωπικες επιθεσεις 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Σάββατο στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:44 μμ Καμια ιδέα για πακέτο με λιγη ομιλία κ δεδομένα για 7 μερες ως να γίνει μεταφορά; Υπάρχει κατι σε συνδιασμό με πόντους απο Big bang που είχαν παλιά; Το κακό βέβαια είναι οτι πρόκειται για 6μηνο προπληρωμένο που λήγει και δεν υπάρχει καθολου υπόλοιπο. Ή αναγκαστικά βάζω 13άρα και οι τρεις βδομαδες πάνε στράφι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ 1 ώρα πριν, gilbaba said: Καμια ιδέα για πακέτο με λιγη ομιλία κ δεδομένα για 7 μερες ως να γίνει μεταφορά; Υπάρχει κατι σε συνδιασμό με πόντους απο Big bang που είχαν παλιά; Το κακό βέβαια είναι οτι πρόκειται για 6μηνο προπληρωμένο που λήγει και δεν υπάρχει καθολου υπόλοιπο. Ή αναγκαστικά βάζω 13άρα και οι τρεις βδομαδες πάνε στράφι? Δεν υπάρχει ομιλία στο big bang πλέον. Έπρεπε να κάνεις αίτηση νωρίτερα ή αργότερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Σάββατο στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:34 μμ (edited) On 6/4/2026 at 11:34 ΠΜ, dasnowy said: Η vodafone μου είπε πως όντως η χρέωση είναι 0,24/λεπτό και πως ήταν συστημικό λάθος. Θα μου επιστρέψουν τη διαφορά. 2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. Edited Σάββατο στις 08:34 μμ by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ 2 ώρες πριν, dasnowy said: 2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. Αν κάνεις συχνα κλήσεις σε εξωτερικό προτείνω καλύτερα voipalot, telz η ακόμα και Viber out 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts