Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, HEO said:

κατι δεν εχω καταλαβει

εκανες αιτημα επιστροφης υπολοιπου ΑΦΟΥ ακανοινωθηκαν οι τιμολογιακες αλλαγες;;

η εκανες αιτημα επιστροφης απλα για τα λεφτα που εβαλες γιατι φευγεις;;

Επειδή φεύγει.

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1677

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

44 minutes ago, HEO said:

κατι δεν εχω καταλαβει

εκανες αιτημα επιστροφης υπολοιπου ΑΦΟΥ ακανοινωθηκαν οι τιμολογιακες αλλαγες;;

η εκανες αιτημα επιστροφης απλα για τα λεφτα που εβαλες γιατι φευγεις;;

Απλά διότι έφυγα δεν εκανα αναφορά για τιμολογιακες αλλαγές

Έκπληξη, εν μέρει άσχημη, από την vodafone . 

Όσοι έχετε το τρίμηνο πακέτο (που δίνει απεριόριστη ομιλία, 20gb και 100 sms) κι επιχειρήσετε να το ανανεώσετε πριν λήξει, για να μην χάσετε ότι υπόλοιπο έχετε σε gb και sms, θα δείτε μύνημα που σας λέει πως, το πακέτο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί λόγω μη συμβατότητας με άλλα πακέτα που έχεις ήδη ενεργά. 

Με λίγα λόγια θα πρέπει πρώτα να λήξει (και να χαθούν όσα έχετε υπόλοιπο σε gb και sms) το πακέτο κι έπειτα να ανανεώσετε το ίδιο πακέτο. 

Προσωπικά πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση (το 12000 κοστίζει αλλά ξεμπερδεύεις γρήγορα και με λύση) και εκτός του ότι μου ενεργοποίησαν χρονο ομιλίας και δεδομένα για να έχω μέχρι να ξαναβάλω το νέο πακέτο, μου είπαν πως την Δευτέρα (το πακέτο μου λήγει την Κυριακή) θα μου επαναφέρουν ότι υπόλοιπο gb και sms χαθεί. 

2 ώρες πριν, eridion25 said:

Απλά διότι έφυγα δεν εκανα αναφορά για τιμολογιακες αλλαγές

ΟΚ και σου έδωσαν τα λεφτά;;

Η είπαν ότι θα το εξετάσουν;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ενα φίλος έχει Vodafone συμβόλαιο το οποιο λήγει σε δύο μήνες. Θέλει να πάει σε CU με ετήσιο πακέτο 300Gb/μήνα.
Μπορεί να ζητήσει να αλλάξει από το vodafone συμβόλαιο σε απλό CU και μετα΄από εξωτερικό συνεργάτη να πάρει το ετήσιο.
ή τα CU ετήσια (με τα πολλά δεδομένα) τα παίρνεις μόνο όταν έρχεσαι από αλλό δίκτυο;
Επίσης θυμίστε μου την διαδικασία όταν κάποιος το γυρίζει από vodafone συμβόλαιο απευθείας σε CU.
Θα χρειαστεί να αλλάξει sim;
Από την αίτηση του πόσο καιρό περίπου παιρνει να γυρίσει σε CU;

28 minutes ago, HEO said:

ΟΚ και σου έδωσαν τα λεφτά;;

Η είπαν ότι θα το εξετάσουν;;

Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών

7 ώρες πριν, opmgls said:

Ενα φίλος έχει Vodafone συμβόλαιο το οποιο λήγει σε δύο μήνες. Θέλει να πάει σε CU με ετήσιο πακέτο 300Gb/μήνα.
Μπορεί να ζητήσει να αλλάξει από το vodafone συμβόλαιο σε απλό CU και μετα΄από εξωτερικό συνεργάτη να πάρει το ετήσιο.
ή τα CU ετήσια (με τα πολλά δεδομένα) τα παίρνεις μόνο όταν έρχεσαι από αλλό δίκτυο;
Επίσης θυμίστε μου την διαδικασία όταν κάποιος το γυρίζει από vodafone συμβόλαιο απευθείας σε CU.
Θα χρειαστεί να αλλάξει sim;
Από την αίτηση του πόσο καιρό περίπου παιρνει να γυρίσει σε CU;

Πρώτα απ όλα στο ετήσιο cu πας μόνο με φορητότητα από άλλο δίκτυο ή με νέο νούμερο.

Για τη δίκη σου περίπτωση, φεύγεις άμεσα στο What's up (κοστίζει 3€ και η διαδικασία γίνεται online) και έρχεσαι στο ετήσιο CU αμέσως μετά.

Το ετήσιο εγώ το πήρα από gigashop και ενεργοποιήθηκα εντός της εβδομαδας. Νομίζω Δευτέρα έστειλα τα λεφτά και Πέμπτη ημουν έτοιμος.

Edited by cu2goup

10 ώρες πριν, eridion25 said:

Είπαν οτι θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών

ΟΚ, αν και εδω φοβαμαι παιζουν και αλλα πραγματα

γνωμη μου: το αρμοδιο τμημα θα εξετασει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα 1 μηνα αν δικαιουσε επιστροφη και μονο τοτε αυτη θα γινει (ετσι λεει ο νομος για τις επιστροφες αν θυμαμαι καλα), ο υπαλληλος απλα εκανε το αιτημα και σου ειπε  " θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών"

τελος παντων, μακαρι αυτο να γινει και να περνουμε πισω τα λεφτα μας φευγοντας χωρις να καθομαστε να ψαχνουμε ποτε θα γινει αλλαγη στα τιμολογια και τα πακετα

μιλαμε για καταστασεις με "επιιστημονικη ειδίκευση ανώτερου επίπεδου" οπως ελεγε ο Τσακωνας

γατονια ανοιγουν νεοι δρομοι 😇

1 ώρα πριν, HEO said:

ΟΚ, αν και εδω φοβαμαι παιζουν και αλλα πραγματα

γνωμη μου: το αρμοδιο τμημα θα εξετασει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα 1 μηνα αν δικαιουσε επιστροφη και μονο τοτε αυτη θα γινει (ετσι λεει ο νομος για τις επιστροφες αν θυμαμαι καλα), ο υπαλληλος απλα εκανε το αιτημα και σου ειπε  " θα μπουν εντός 15 εργάσιμων ημερών"

τελος παντων, μακαρι αυτο να γινει και να περνουμε πισω τα λεφτα μας φευγοντας χωρις να καθομαστε να ψαχνουμε ποτε θα γινει αλλαγη στα τιμολογια και τα πακετα

μιλαμε για καταστασεις με "επιιστημονικη ειδίκευση ανώτερου επίπεδου" οπως ελεγε ο Τσακωνας

γατονια ανοιγουν νεοι δρομοι 😇

Να τους ζητάμε να τα στείλουν στον επόμενο πάροχο να μας πιστωθούν κατευθείαν στο λογαριασμό.. 😂😂😂

Ένα βιντεάκι για το πως εφαρμόζεται στην βονταφον αυτό το μοντέλο, με τις εταιρείες που δίνουν σουβλάκια.

Εδώ

30 minutes ago, cu2goup said:

Να τους ζητάμε να τα στείλουν στον επόμενο πάροχο να μας πιστωθούν κατευθείαν στο λογαριασμό.. 😂😂😂

σε μια ιδανική κοινωνια ετσι θα επρεπε να ειναι

και να γινεται αυτοματα χωρις να το ζηταει ο πελατης

:)

1 minute ago, HEO said:

σε μια ιδανική κοινωνια ετσι θα επρεπε να ειναι

και να γινεται αυτοματα χωρις να το ζηταει ο πελατης

🙂

Ναι αλλά μετά δεν θα είχε νόημα να μιλάμε στο φόρουμ και να εκμεταλλευόμαστε όλες τις τρύπες για να τη βγάζουμε τζάμπα.. 🙂

33 minutes ago, Konsta_ntina said:

Ένα βιντεάκι για το πως εφαρμόζεται στην βονταφον αυτό το μοντέλο, με τις εταιρείες που δίνουν σουβλάκια.

Εδώ

σηκωνει πολυ συζητηση, αλλα δεν ειναι η καταλληλοτερη στιγμη καθοτι πεινασα

παραγγελνω την δωραν πιτσα μου απο το padu και την πιτσα fun :)

14 minutes ago, cu2goup said:

Ναι αλλά μετά δεν θα είχε νόημα να μιλάμε στο φόρουμ και να εκμεταλλευόμαστε όλες τις τρύπες για να τη βγάζουμε τζάμπα.. 🙂

σωστα, η αντιμετώπιση των δυσκολιών με την βοήθεια των φίλων έχουν μεγαλυτερη αξια ;)

10 minutes ago, HEO said:

παραγγελνω την δωραν πιτσα μου απο το padu και την πιτσα fun 🙂

Και η πίτσα είναι από τα επεξεργασμένα φαγητά που ΔΕΝ θα έπρεπε να τα τρώει κανείς, ακόμα και αν τον πληρώνουν να τα φάει. Η ψυχολογία όμως του δωρεάν ή της έκπτωσης ξεκινά από τραυματισμό στην παιδική ηλικία και εκεί βασίζεται όλος ο κόσμος. 

28 minutes ago, Konsta_ntina said:

Και η πίτσα είναι από τα επεξεργασμένα φαγητά που ΔΕΝ θα έπρεπε να τα τρώει κανείς, ακόμα και αν τον πληρώνουν να τα φάει. Η ψυχολογία όμως του δωρεάν ή της έκπτωσης ξεκινά από τραυματισμό στην παιδική ηλικία και εκεί βασίζεται όλος ο κόσμος. 

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι όλοι οι "μεγάλοι" συνεργάζονται.. δεν αποκλείεται να μας σερβίρουν δωρεάν επεξεργασμένα και να παίρνουν μερίδιο ακόμα και από τις φαρμακοβιομηχανίες..

Θεωρεί δλδ κανείς πως μας χαρίζουν δεκάευρα (πίτσες) γιατί μας αγάπησαν ξαφνικά;

1 hour ago, cu2goup said:

Θεωρεί δλδ κανείς πως μας χαρίζουν δεκάευρα (πίτσες) γιατί μας αγάπησαν ξαφνικά;

Υπάρχουν περιπτώσεις που το συμφέρον του ενός ταυτίζεται με το συμφέρον του άλλου (win-win)

Εμένα δεν με χαλάει να κερδίζουν και άλλοι φτάνει να κερδίζω εγώ 🙂

Παίδες φαντάζομαι ότι το είδατε αυτό:

Screenshot_2026-06-13-15-43-23-88_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

3 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Εδώ

Από τότε που δημιουργήθηκε ο Nasdaq όλο τέτοιες εταιρείες φούσκες είναι. Και κάποιο χρηματιστές βγάζουν λεφτά σε ώρες που δε τα βγάζεις σε μια ζωή. 

2 ώρες πριν, HEO said:

Υπάρχουν περιπτώσεις που το συμφέρον του ενός ταυτίζεται με το συμφέρον του άλλου (win-win)

Εμένα δεν με χαλάει να κερδίζουν και άλλοι φτάνει να κερδίζω εγώ 🙂

Πολύ καλή σκέψη. Δεν καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής. Για αυτό οι τιμές είναι στο ταβάνι.

10€ σου παίρνει ο γουρλομάτης, 2€ σου δίνει επίδομα και χαίρεσαι κι όλας. Όπως η επιδότηση του κινητού. Τζάμπα το παίρνεις αλλά στο τέλος το πληρώνεις στην διπλάσια τιμή.

Ξαναδες το βίντεο. Σε φωτογραφίζει κανονικά.😀

16 minutes ago, Konsta_ntina said:

Πολύ καλή σκέψη. Δεν καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής. Για αυτό οι τιμές είναι στο ταβάνι.

10€ σου παίρνει ο γουρλομάτης, 2€ σου δίνει επίδομα και χαίρεσαι κι όλας. Όπως η επιδότηση του κινητού. Τζάμπα το παίρνεις αλλά στο τέλος το πληρώνεις στην διπλάσια τιμή.

Ξαναδες το βίντεο. Σε φωτογραφίζει κανονικά.😀

αλλου το πας αλλα δεν θα μπω σε αυτο το τρυπακι

οχυ επειδη αγαπω τον γουργλοματη,

απλα δεν εχουν θεση εδω πολιτικα και προσωπικες επιθεσεις

Καμια ιδέα για πακέτο με  λιγη ομιλία κ δεδομένα για 7 μερες ως να γίνει μεταφορά;    Υπάρχει κατι σε συνδιασμό με  πόντους απο  Big bang που είχαν παλιά;     

Το κακό βέβαια είναι οτι πρόκειται για 6μηνο προπληρωμένο που  λήγει και δεν υπάρχει καθολου υπόλοιπο.

Ή αναγκαστικά βάζω 13άρα και οι τρεις βδομαδες πάνε στράφι?

1 ώρα πριν, gilbaba said:

Καμια ιδέα για πακέτο με  λιγη ομιλία κ δεδομένα για 7 μερες ως να γίνει μεταφορά;    Υπάρχει κατι σε συνδιασμό με  πόντους απο  Big bang που είχαν παλιά;     

Το κακό βέβαια είναι οτι πρόκειται για 6μηνο προπληρωμένο που  λήγει και δεν υπάρχει καθολου υπόλοιπο.

Ή αναγκαστικά βάζω 13άρα και οι τρεις βδομαδες πάνε στράφι?

Δεν υπάρχει ομιλία στο big bang πλέον. Έπρεπε να κάνεις αίτηση νωρίτερα ή αργότερα. 

On 6/4/2026 at 11:34 ΠΜ, dasnowy said:

Η vodafone μου είπε πως όντως η χρέωση είναι 0,24/λεπτό και πως ήταν συστημικό λάθος. Θα μου επιστρέψουν τη διαφορά. 

2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. 

Edited by dasnowy

2 ώρες πριν, dasnowy said:

2 μήνες μετά ακόμα "χαλασμένο" είναι το σύστημα και με χρέωσε πάλι με 1,44/λεπτό αντί για 0,24/λεπτό για κλήση προς Ελβετία. Θα στείλω στο chat από Δευτέρα. 

Αν κάνεις συχνα κλήσεις σε εξωτερικό προτείνω καλύτερα voipalot, telz η ακόμα και Viber out