aektzhs 1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν @kmpatra @konstantinos77 @opmgls @HEO @VIPdriver σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Ευχομαι περαστικά και μέχρι να βρείς λύση για απεριόριστα μπορείς να πας 1 μήνα δωρεάν neo. Δεν ισχύει τώρα τέτοιο promo Σιδεροκέφαλος @aektzhs 1 ! Edited 16 ώρες πριν by gpapas640 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Ή να παραμείνεις για 15 μέρες με 7,5€. Ζήσε ανέμελα μόνο με 2€ τη μέρα 🤑 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Δεν ισχύει τώρα τέτοιο promo Σιδεροκέφαλος @aektzhs 1 ! Έχεις δίκιο. 18 minutes ago, hercoulis said: Ή να παραμείνεις για 15 μέρες με 7,5€. Ζήσε ανέμελα μόνο με 2€ τη μέρα 🤑 Εννοείς 0.50€/ημερα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 6 ώρες πριν, kmpatra said: @aektzhs 1 Υγιής και δυνατός να εισαι φιλε μου. Ερωτηση Αν φυγει κάποιος απο voda και ξαναγυρίσει σύντομα , διατηρούνται οι πόντοι bing bang? παλιότερα έλεγαν ότι διατηρούνται, τώρα τι γίνεται? Επίσης ακυρώνονται οι bring a friend εστω κι αν έχουν χρησιμοποιηθεί? Για το bing bang ναι, σίγουρα στο δίμηνο αλλά πιστεύω μέχρι και 6 μήνες μετά τον τελευταίο κρύσταλλο που κέρδισες όπως λένε οι γενικοί όροι. Σε αντίστοιχη περίπτωση επανόδου στο δίκτυο έκανα επαναφορά κωδικού στο προηγούμενο username της εφαρμογής vodafone και δούλεψε και στο cu χωρίς να χρειαστεί να φτιάξω νέο λογαριασμό. Για bring a friend δε ξέρω. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 21 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τέλος εποχής λοιπόν έπειτα από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε την Vodafone για αυτή την εμπειρία αν και απογοητευτηκα λίγο που δεν το ξαναέκανε και δεν έδωσε και κάτι για να μας κρατήσει,οπότε προς το παρόν οποίος θέλει μπορεί να ψαχτεί και να πορευετει με τα υπάρχοντα πακέτα. Ελπίζω σε νέα τέτοια παρόμοια προωθητική ενέργεια. Μέχρι τότε βλέπουμε Σήμερα βγήκα και από το νοσοκομείο,τελείωσε το ετήσιο απεριόριστο πρόγραμμα. Όλα τα καλά Σιδερένιος παλικάρι μου να είσαι και να έχεις την υγεία σου στο φουλ! 9 ώρες πριν, kmpatra said: @aektzhs 1 Υγιής και δυνατός να εισαι φιλε μου. Ερωτηση Αν φυγει κάποιος απο voda και ξαναγυρίσει σύντομα , διατηρούνται οι πόντοι bing bang? παλιότερα έλεγαν ότι διατηρούνται, τώρα τι γίνεται? Επίσης ακυρώνονται οι bring a friend εστω κι αν έχουν χρησιμοποιηθεί? Από τι ξέρω το bring a friend χάνεται αλλα άκου αν χρειαστείς να σου δώσω κωδικό bring a friend πες μου Όσο για το big bang νομίζω πρέπει να διατηρούνται 42 minutes ago, Dimitris_15 said: Σιδερένιος παλικάρι μου να είσαι και να έχεις την υγεία σου στο φουλ! Από τι ξέρω το bring a friend χάνεται αλλα άκου αν χρειαστείς να σου δώσω κωδικό bring a friend πες μου Όσο για το big bang νομίζω πρέπει να διατηρούνται Τελικά ούτε big bang διατηρείται το έκανα μια ερώτηση αυτό και μου λένε οτι αν δεν είσαι άλλο στο δίκτυο τους δηλαδή αν φύγεις χάνεις οτι προσφορά που είχες συν και το big bang Edited 11 ώρες πριν by Dimitris_15 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Εγώ θυμάμαι ότι το big bang είχαν μείνει οι πόντοι όταν είχα φύγει, γιατί είναι σε άλλη εφαρμογή, οπότε αν γυρίσεις μπορεί να σε περιμένουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Εγώ θυμάμαι ότι το big bang είχαν μείνει οι πόντοι όταν είχα φύγει, γιατί είναι σε άλλη εφαρμογή, οπότε αν γυρίσεις μπορεί να σε περιμένουν. Θα δοκιμάσω τον Μάιο που θα φύγω διότι είχα το απεριόριστο από ινστα και θα δω διότι έχω κάμποσο κρυστάλλους και μετα κάποια στιγμή θα ξανά γυρίσω 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 54 minutes ago, hercoulis said: Εγώ θυμάμαι ότι το big bang είχαν μείνει οι πόντοι όταν είχα φύγει, γιατί είναι σε άλλη εφαρμογή, οπότε αν γυρίσεις μπορεί να σε περιμένουν. σωστα θυμασαι, ετσι ειναι το εχω παρατηρησει και εγω 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν 10 ώρες πριν, hercoulis said: Εγώ θυμάμαι ότι το big bang είχαν μείνει οι πόντοι όταν είχα φύγει, γιατί είναι σε άλλη εφαρμογή, οπότε αν γυρίσεις μπορεί να σε περιμένουν. Εγώ παίζει να έφυγα σε Cosmote πάνω από χρόνο και με περίμενε το big bang.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts