kmpatra Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Welcome back καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα... Link? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: Link? https://www.vodafone.gr/safegrow-kartoprogramma-kinitis 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Προορισμενο για παιδιά. Ετσι εξηγείται το λιγο ίντερνετ. Το αστερακι για το συνδυασμό τι αφορά? Την τιμή ή τα +2gb? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 21 minutes ago, kmpatra said: Προορισμενο για παιδιά. Ετσι εξηγείται το λιγο ίντερνετ. Το αστερακι για το συνδυασμό τι αφορά? Την τιμή ή τα +2gb? βλεπω ενα αστερακι που λεει: Quote *Ισχύει για συνδρομητές Vodafone με περισσότερες από μία συνδέσεις, με την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον μία από αυτές αφορά συμβόλαιο κινητής. 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Ναι αυτο λεω. Τι αφορά αυτο? την τιμη? Συνήθως επεξηγησεις αστερισκου μπαίνουν οταν υπάρχει καπου αστερισκος στο κυρίως κειμενο. Edited 31 Μαρτίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 48 minutes ago, kmpatra said: Προορισμενο για παιδιά. Ετσι εξηγείται το λιγο ίντερνετ. Το αστερακι για το συνδυασμό τι αφορά? Την τιμή ή τα +2gb? Για παιδιά (με την προυποθεση να έχει 1 συμβόλαιο ο γονιός/κηδεμόνας), αλλά εγώ θα έλεγα ιδανικό και για ηλικιωμένα άτομα που δεν χρησιμοποιούν ίντερνετ και βάζουν 15ευρες κάρτες κάθε μήνα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, HEO said: καλη η προσπαθεια, αλλα ειναι πολλα. Αν ειχε 500 λεπτα + data + sms και εκανε 5 ευρω θα ελέγε κατι. Δεν είναι πολλά τα χρήματα, είναι λίγα τα GB 😉 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 11 ώρες πριν, minast said: Δεν είναι πολλά τα χρήματα, είναι λίγα τα GB 😉 οπως το βλεπει κανεις μια σωστη αγορα εχει και λυσεις για αυτους που δεν χρησιμοποιουν πολυ την υπηρησια η δυσκολευονται στα χρηματα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Παίδες, από την ανανέωση που κάνατε μέσω snappi σάς τα επέστρεψε; Εμένα όχι και έκανα στις 30/3. Αν κάποιος το έκανε ας ενημερώσει. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Ούτε εμένα δεν μπήκαν 29 η 30 κ γω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Εχουμε καιρό ακομα, μεχρι 10 εργασιμες ελεγαν, ετρεχαν και πολλά παραλληλα (10% και 2€ επιστροφή στις ανανεωσεις) Edited 1 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Όποιος έχει 2 cu μπορεί να εγγραφεί 2 φορές στο snappi και να πάρει 2 φορές τα 25€ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Δεν μπορεις να γραφτεις 2 φορές. Τραπεζικές υπηρεσιες διαθετει, στελνεις ταυτοτητα,αφμ, στοιχεια kyc μεσω gov και κανεις βιντεοκληση με εκπρόσωπο. Edited 1 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) πήρα νέο αριθμό και θα έρθει αύριο μου είπαν,με το που βάλω την σιμ συνήθως τι έρχονται ,πήρα αυτήν με τα 13€ νομίζω δίνει 30 Γκιγκα για 6 μήνες συν απεριόριστα λεπτά και κάποια sms,κάτι άλλο? Edited 1 Απριλίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 35 minutes ago, akalos said: πήρα νέο αριθμό και θα έρθει αύριο μου είπαν,με το που βάλω την σιμ συνήθως τι έρχονται ,πήρα αυτήν με τα 13€ νομίζω δίνει 30 Γκιγκα για 6 μήνες συν απεριόριστα λεπτά και κάποια sms,κάτι άλλο? Αυτό παραγγειλα και γω (αν εννοείς αυτό από το επίσημο site , με 15€)..αύριο θα έλθει και σε μένα .Ρώτησα στο chat για πόσο χρονο είναι τα 30 gb (επειδή δεν αναφέρεται κάπου ) και μου είπε είναι ένα πρόγραμμα που θα είναι φορτωμένο για πάντα στο app του cu ....απλά το αναφέρω ..... Πέρα από αυτό νομίζω το shake it θα έχουμε με επιπλέον κάποια giga (3) και (5) από την ενεργοποίηση του app ...νομίζω τίποτα αλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου ς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 56 minutes ago, akalos said: πήρα νέο αριθμό και θα έρθει αύριο μου είπαν,με το που βάλω την σιμ συνήθως τι έρχονται ,πήρα αυτήν με τα 13€ νομίζω δίνει 30 Γκιγκα για 6 μήνες συν απεριόριστα λεπτά και κάποια sms,κάτι άλλο? 16 minutes ago, smetcfu said: Αυτό παραγγειλα και γω (αν εννοείς αυτό από το επίσημο site , με 15€)..αύριο θα έλθει και σε μένα .Ρώτησα στο chat για πόσο χρονο είναι τα 30 gb (επειδή δεν αναφέρεται κάπου ) και μου είπε είναι ένα πρόγραμμα που θα είναι φορτωμένο για πάντα στο app του cu ....απλά το αναφέρω ..... Πέρα από αυτό νομίζω το shake it θα έχουμε με επιπλέον κάποια giga (3) και (5) από την ενεργοποίηση του app ...νομίζω τίποτα αλλο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Μερικοί ακόμα κωδικοί για Vodafone TV rev34e6u grpegrus tvd9765c flqcec6v e969gnrl 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου μου ληγει στις 16/4 το δωρεαν απεριοριστο που ειχα απο vf, τι κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε απεριοριστο παιδια? 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Σε πραγματικά απεριόριστα σχεδον τιποτα. Κανονικά πας αλλου (π.χ. cosmote online με κόστος 3€) και μεσω αντιπροσωπου (gigashop Λάρισα) ξαναγυρνας cu ωστε να παιρνεις 300 gb και απεριόριστα λεπτά με 110€,αν δεν εχει αλλάξει κατι. Ας επιβεβαιώσει καποιος. Κατι ειδα και σε f2g για απεριόριστα data αλλα με 15€ το μηνα, ρώτα το ανάλογο θέμα. Σε ποια περιοχή εισαι? Edited 3 Απριλίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Κωδικοί 2€ efood από το Drop by CU OVCUD3AZLPKO17I OVCUD3AB0985KNE 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Εχουν μπει σε κανεναν τα 13 ευρω της snappi? Εκανα ανανεωση δευτερα μεχρι τωρα τιποτα.. συν οτι δεν μου εχει μπει το welcome offer 20€ υποτιθεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) Σε φιλο το welcome των 25 μπηκε την επομενη εργάσιμη μερα. Όπως και σε μενα την προηγούμενη εβδομάδα (ηταν 15 τοτε). Υποθετω οτι εκανες σωστα τη διαδικασία (κωδικος και εγγραφή στο cu list, ανοιγμα snappi με το ίδιο email). Το μπονους της ανανέωσης νομίζω δεν εχει μπει σε κανεναν ακομα. Ειναι καλυμμενοι στους όρους πάντως, λενε ως 10 εργάσιμες. Edited 3 Απριλίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 11 minutes ago, Ninjis said: Εχουν μπει σε κανεναν τα 13 ευρω της snappi? Εκανα ανανεωση δευτερα μεχρι τωρα τιποτα.. συν οτι δεν μου εχει μπει το welcome offer 20€ υποτιθεται Το bonus έχει μπει μόνο σε όσους έκαναν ανανέωση στις 27 Μαρτίου. Η εξυπηρέτηση πελατών της Snappi είπε ότι θα μπουν από Δευτέρα για τους υπολοίπους. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts