Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, VIPdriver said:

Welcome back καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα...

Screenshot_2026033.thumb.jpg.d2f10eb9afb1337c2460866440531953.jpg

Link?

• Απαντήσεις 49,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1648

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1848

Προορισμενο για παιδιά. Ετσι εξηγείται το λιγο ίντερνετ. Το αστερακι για το συνδυασμό τι αφορά? Την τιμή ή τα +2gb?

21 minutes ago, kmpatra said:

Προορισμενο για παιδιά. Ετσι εξηγείται το λιγο ίντερνετ. Το αστερακι για το συνδυασμό τι αφορά? Την τιμή ή τα +2gb?

βλεπω ενα αστερακι που λεει:

*Ισχύει για συνδρομητές Vodafone με περισσότερες από μία συνδέσεις, με την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον μία από αυτές αφορά συμβόλαιο κινητής.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι αυτο λεω. Τι αφορά αυτο? την τιμη? Συνήθως επεξηγησεις αστερισκου μπαίνουν οταν υπάρχει καπου αστερισκος στο κυρίως κειμενο.

Edited by kmpatra

48 minutes ago, kmpatra said:

Για παιδιά (με την προυποθεση να έχει 1 συμβόλαιο ο γονιός/κηδεμόνας), αλλά εγώ θα έλεγα ιδανικό και για ηλικιωμένα άτομα που δεν χρησιμοποιούν ίντερνετ και βάζουν 15ευρες κάρτες κάθε μήνα. 

2 ώρες πριν, HEO said:

καλη η προσπαθεια, αλλα ειναι πολλα.

Αν ειχε 500 λεπτα + data + sms και εκανε 5 ευρω θα ελέγε κατι.

Δεν είναι πολλά τα χρήματα, είναι λίγα τα GB 😉

11 ώρες πριν, minast said:

Δεν είναι πολλά τα χρήματα, είναι λίγα τα GB 😉

οπως το βλεπει κανεις

μια σωστη αγορα εχει και λυσεις για αυτους που δεν χρησιμοποιουν πολυ την υπηρησια η δυσκολευονται στα χρηματα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παίδες, από την ανανέωση που κάνατε μέσω snappi σάς τα επέστρεψε; Εμένα όχι και έκανα στις 30/3. Αν κάποιος το έκανε ας ενημερώσει. Ευχαριστώ!

Εχουμε καιρό ακομα, μεχρι 10 εργασιμες ελεγαν, ετρεχαν και πολλά παραλληλα (10% και 2€ επιστροφή στις ανανεωσεις)

Edited by kmpatra

Δεν μπορεις να γραφτεις 2 φορές. Τραπεζικές υπηρεσιες διαθετει, στελνεις ταυτοτητα,αφμ, στοιχεια kyc μεσω gov και κανεις βιντεοκληση με εκπρόσωπο.

Edited by kmpatra

πήρα νέο αριθμό και θα έρθει αύριο μου είπαν,με το που βάλω την σιμ συνήθως τι έρχονται ,πήρα αυτήν με τα 13€ νομίζω δίνει 30 Γκιγκα για 6 μήνες συν απεριόριστα λεπτά και κάποια sms,κάτι άλλο?

Edited by akalos

35 minutes ago, akalos said:

πήρα νέο αριθμό και θα έρθει αύριο μου είπαν,με το που βάλω την σιμ συνήθως τι έρχονται ,πήρα αυτήν με τα 13€ νομίζω δίνει 30 Γκιγκα για 6 μήνες συν απεριόριστα λεπτά και κάποια sms,κάτι άλλο?

Αυτό παραγγειλα και γω (αν εννοείς αυτό από το επίσημο site , με 15€)..αύριο θα έλθει και σε μένα .Ρώτησα στο chat για πόσο χρονο είναι τα 30 gb (επειδή δεν αναφέρεται κάπου ) και μου είπε είναι ένα πρόγραμμα που θα είναι φορτωμένο για πάντα στο app του cu  ....απλά το αναφέρω ..... Πέρα από αυτό νομίζω το shake it θα έχουμε με επιπλέον κάποια giga (3) και (5) από την ενεργοποίηση του app ...νομίζω τίποτα αλλο

56 minutes ago, akalos said:

16 minutes ago, smetcfu said:

Αυτό παραγγειλα και γω (αν εννοείς αυτό από το επίσημο site , με 15€)..αύριο θα έλθει και σε μένα .Ρώτησα στο chat για πόσο χρονο είναι τα 30 gb (επειδή δεν αναφέρεται κάπου ) και μου είπε είναι ένα πρόγραμμα που θα είναι φορτωμένο για πάντα στο app του cu  ....απλά το αναφέρω ..... Πέρα από αυτό νομίζω το shake it θα έχουμε με επιπλέον κάποια giga (3) και (5) από την ενεργοποίηση του app ...νομίζω τίποτα αλλο

IMG_20260401.thumb.jpg.fddaa195fddcf4f09d01a8def0749a2f.jpg

μου ληγει στις 16/4 το δωρεαν απεριοριστο που ειχα απο vf, τι κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε απεριοριστο παιδια?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Σε πραγματικά απεριόριστα σχεδον τιποτα. Κανονικά πας αλλου (π.χ. cosmote online με κόστος 3€) και μεσω αντιπροσωπου (gigashop Λάρισα) ξαναγυρνας cu ωστε να παιρνεις 300 gb και απεριόριστα λεπτά με 110€,αν δεν εχει αλλάξει κατι. Ας επιβεβαιώσει καποιος.

Κατι ειδα και σε f2g για απεριόριστα data αλλα με 15€ το μηνα, ρώτα το ανάλογο θέμα.

Σε ποια περιοχή εισαι?

Edited by kmpatra

Εχουν μπει σε κανεναν τα 13 ευρω της snappi? Εκανα ανανεωση δευτερα μεχρι τωρα τιποτα.. συν οτι δεν μου εχει μπει το welcome offer 20€ υποτιθεται

Σε φιλο το welcome των 25 μπηκε την επομενη εργάσιμη μερα. Όπως και σε μενα την προηγούμενη εβδομάδα (ηταν 15 τοτε). Υποθετω οτι εκανες σωστα τη διαδικασία (κωδικος και εγγραφή στο cu list, ανοιγμα snappi με το ίδιο email). Το μπονους της ανανέωσης νομίζω δεν εχει μπει σε κανεναν ακομα. Ειναι καλυμμενοι στους όρους πάντως, λενε ως 10 εργάσιμες.

Edited by kmpatra

11 minutes ago, Ninjis said:

Εχουν μπει σε κανεναν τα 13 ευρω της snappi? Εκανα ανανεωση δευτερα μεχρι τωρα τιποτα.. συν οτι δεν μου εχει μπει το welcome offer 20€ υποτιθεται

Το bonus έχει μπει μόνο σε όσους έκαναν ανανέωση στις 27 Μαρτίου. Η εξυπηρέτηση πελατών της Snappi είπε ότι θα μπουν από Δευτέρα για τους υπολοίπους.