Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1637

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1824

52 minutes ago, Lyricmyth19 said:

Όχι, τώρα ήρθα στο cu.

Από την αρχή δηλαδή σου έβγαλε το πακέτο ανανέωσης για την επόμενη χρονιά...

Οπότε κι εδώ δεν υπάρχει κάτι σταθερό, σε άλλους το βγάζει από την αρχή, σε άλλους το εμφανίζει αργότερα και σε άλλους καθόλου...

Άντε βγάλε άκρη.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

2 minutes ago, jimmis11 said:

Από την αρχή δηλαδή σου έβγαλε το πακέτο ανανέωσης για την επόμενη χρονιά...

Οπότε κι εδώ δεν υπάρχει κάτι σταθερό, σε άλλους το βγάζει από την αρχή, σε άλλους το εμφανίζει αργότερα και σε άλλους καθόλου...

Άντε βγάλε άκρη.

Θες να πεις πως κάποιοι έχουν μεν το ετήσιο αλλά δεν τους βγάζει την ανανέωση στην εφαρμογή;

16 minutes ago, cu2goup said:

Θες να πεις πως κάποιοι έχουν μεν το ετήσιο αλλά δεν τους βγάζει την ανανέωση στην εφαρμογή;

Ακριβώς.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

21 minutes ago, konstantinos77 said:

VODAFONάρααα!!! 😁😁😂😂😂

Εγγύηση λέμε! Εδω εδωσε σε όλα τα νούμερα τα 2μηνα κ 3μηνα για 1 ημέρα! Εαν ειχα υπόλοιπο μεσα θα αγοραζα, να μου έβγαινε μετα καθε 3μηνο!

Just now, VIPdriver said:

Εγγύηση λέμε! Εδω εδωσε σε όλα τα νούμερα τα 2μηνα κ 3μηνα για 1 ημέρα! Εαν ειχα υπόλοιπο μεσα θα αγοραζα, να μου έβγαινε μετα καθε 3μηνο!

Κλάψε λίγοοο... Pleaseee... 😂😂😂

3 ώρες πριν, rs280ps said:

Σε Frog και φοιτητικό what’s up παραμένει το ελάχιστο ποσό ανανέωσης τα 13€

το παρελθον μας εχει δειξει οτι οι ανατιμησεις μεταδιδονται

παλιοτερα ειχα προβλεψει οτι θα φτασουμε στα 20 ευρω το διμηνο ή 10 ευρω τον μηνα, κοντα στο συμβολαιο

ειναι θεμα χρονου

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

το παρελθον μας εχει δειξει οτι οι ανατιμησεις μεταδιδονται

παλιοτερα ειχα προβλεψει οτι θα φτασουμε στα 20 ευρω το διμηνο ή 10 ευρω τον μηνα, κοντα στο συμβολαιο

ειναι θεμα χρονου

Οι δικές μας προβλέψεις μόνο από τύχη επαληθεύονται. Τα τμήματα μάρκετιγκ των εταιρειών κάνουν επιστημονικές μελέτες και εφαρμόζουν μόνο πολιτικές που φέρνουν περισσότερο κέρδος. Κι εμείς "μετά χριστόν προφήτες" τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα. Εκτός από λίγους που ξεγλιστράμε από τα δόκανα. Φόβος και απληστία κατευθύνουν τους ανθρώπους. Απληστία με τα δεδομένα, φόβος να μην χάσουμε λεφτά και στο τέλος χάνουμε τον χρόνο μας που είναι περιορισμένος.

Εγώ το έκανα με το κατάστημα της Λάρισας και μου το εμφανίζει, δεν έχω ίδεα σε ποιους το εμφανίζει και σε ποιους όχι. Εγώ πάντως ικανοποιημένος είμαι και νομίζω κερδισμένη θα είναι και η vodafone που δύο χρόνια θα με κρατήσει. Θα πεις χάνει (με την έννοια αν έβαζα 12 μήνες από 14 ή 15 ευρώ θα κέρδιζε περισσότερα ευρώ) από την άλλη όμως είμαι συνδρομητής που κάνω σχετικά εύκολα φορητότητες, οπότε δεν θα ήταν και σίγουρο ότι θα είχε αυτό το ποσό από μένα. Μακάρι και να το συνεχίσει και τρίτο χρόνο, νομίζω είναι το μέλλον αυτά τα ετήσια.

18 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Ξέρουμε αν το Gigashop το δίνει ακόμα το ετήσιο με 95€; 

Όχι.. κάνε ένα τηλ και πες μας κι εμάς! Εμένα μου είχε πει "για λίγο ακόμη.."

Το τρίμηνο πακέτο πήγε 31,80€ 

Άρα τουλάχιστον 36€ (20+16) για ανανέωση ώστε να υπάρχει το ποσό για την αγορά του πακέτου. Τουλάχιστον με τις επιλογές που δίνει η εφαρμογή. 

Υπάρχει άλλος τρόπος για άλλα ποσά ανανέωσης; 

21 minutes ago, FrV said:

Άρα τουλάχιστον 36€ (20+16) για ανανέωση ώστε να υπάρχει το ποσό για την αγορά του πακέτου. Τουλάχιστον με τις επιλογές που δίνει η εφαρμογή. 

Μα καλά, πριν λίγο καιρό το φρεσκοπαρουσίασαν, αρχισαν ηδη τις αυξήσεις; Δεν μπορούσαν να προβλέψουν μία σωστή τιμή από την αρχή;

5 minutes ago, VIPdriver said:

Μα καλά, πριν λίγο καιρό το φρεσκοπαρουσίασαν, αρχισαν ηδη τις αυξήσεις; Δεν μπορούσαν να προβλέψουν μία σωστή τιμή από την αρχή;

Πραγματικά δεν το περίμενα από τη Vodafone όλο αυτό που γίνεται με τα πακέτα τον τελευταίο καιρό.

Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στην κατοχή μου ένας αριθμός Vodafone CU στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας με την neo τράπεζα Snappi. Μίας και εγώ έχω ήδη Vodafone CU αποφάσισα να τον δώσω στην αδελφή μου η οποία και τον διαχειρίζεται όλο αυτό το διάστημα. Ενώ στην αρχή δεν υπήρχαν τα τρίμηνα και τα δίμηνο πακέτα,μετέπειτα μπήκαν,έπειτα αφαιρέθηκαν μετά μπήκαν όπως και σε όλους και από τότε πάλι απουσιάζουν. Μίλησε η αδελφή μου με την εξυπηρέτηση πελατών και της είπαν πως αν θέλει να τα ενεργοποιεί θα πρέπει να καλεί στην εξυπηρέτηση πελατών η οποία φυσικά η κλήση είναι με χρέωση. Είναι κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ καλή προσφορά και ήθελε να την αξιοποιήσει,αλλά βλέπει πως υπάρχει θέμα υλοποίησης από ότι καταλαβαίνει και έχει λίγο απογοητευτεί. Βέβαια αυτό είναι το δεύτερο νούμερο της,οπότε δεν έχει πρόβλημα. Πρέπει λίγο να τα δουν αυτά τα προβληματάκια εκεί στην Vodafone

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Μίλησε η αδελφή μου με την εξυπηρέτηση πελατών και της είπαν πως αν θέλει να τα ενεργοποιεί θα πρέπει να καλεί στην εξυπηρέτηση πελατών η οποία φυσικά η κλήση είναι με χρέωση

Με χρέωση είναι όταν θες προτεραιότητα. Αν περιμένεις, είναι όπως παλιά (το τσιγάρο στα δύο) η χρέωση.

Κάνω λάθος;

1 hour ago, cu2goup said:

Με χρέωση είναι όταν θες προτεραιότητα. Αν περιμένεις, είναι όπως παλιά (το τσιγάρο στα δύο) η χρέωση.

Κάνω λάθος;

Και πάλι για ποιον λόγο να καλεί και να έχει και αναμονή και να έχει έστω και αυτή την μικρή χρέωση,ενώ τα πάντα μπορούν να γίνονται μέσω app. Μην ξεχνάμε πως μέχρι πρότινος ήταν και αυτά τα πακέτα κανονικότατα στο app

3 ώρες πριν, FrV said:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι το τρίμηνο πακετο ξεκίνησε πριν 3-4 μήνες με 20€.
Τώρα ήδη πήρε 50% αύξηση! :classic_sad:

3 ώρες πριν, FrV said:

Στο site του cu 30 το βλέπω το τριμηνο. Που ειναι το 31,80?

8 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Ξέρουμε αν το Gigashop το δίνει ακόμα το ετήσιο με 95€; 

Σήμερα το μεσημέρι τηλεφώνησα στην εταιρεία και σε αντίστοιχες ερωτήσεις που έκανα μου απάντησαν ακριβώς ως εξής :

Το πρόγραμμα δεν έχει ημερομηνία λήξης. Για την ώρα το δίνουμε στην παλιά τιμή στην προσφορά που ήταν στα 95€, παρόλο που έχει ήδη  ανακοινωθεί η νέα τιμή στα 110€. Για ανανέωση η τιμή θα είναι σίγουρα στα 110€ εφόσον ήδη η καινούργια του τιμή είναι 110€. Όταν κάνουμε το αίτημα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες είναι έτοιμο για ενεργοποίηση.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

16 minutes ago, terkos2 said:

Σήμερα το μεσημέρι τηλεφώνησα στην εταιρεία και σε αντίστοιχες ερωτήσεις που έκανα μου απάντησαν ακριβώς ως εξής :

Το πρόγραμμα δεν έχει ημερομηνία λήξης. Για την ώρα το δίνουμε στην παλιά τιμή στην προσφορά που ήταν στα 95€, παρόλο που έχει ήδη  ανακοινωθεί η νέα τιμή στα 110€. Για ανανέωση η τιμή θα είναι σίγουρα στα 110€ εφόσον ήδη η καινούργια του τιμή είναι 110€. Όταν κάνουμε το αίτημα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες είναι έτοιμο για ενεργοποίηση.

Άρα πρέπει να μας την κάνουν αυτοί την ανανέωση ή θα την κάνουμε με αυτό το πακέτο το που βγάζει στο cuapp; Γιατί αυτό κοστίζει 90κατι (ανανέωση 100€ που μου την έχει ενεργή). Γιατί μέσω app βγαίνει 10 ευρώ φθηνότερα.

Edited by Lyricmyth19

1 hour ago, Lyricmyth19 said:

Άρα πρέπει να μας την κάνουν αυτοί την ανανέωση ή θα την κάνουμε με αυτό το πακέτο το που βγάζει στο cuapp; Γιατί αυτό κοστίζει 90κατι (ανανέωση 100€ που μου την έχει ενεργή). Γιατί μέσω app βγαίνει 10 ευρώ φθηνότερα.

Μάλλον με ανανέωση 100€ και με το πακέτο που βγάζει στο app 90,9€ τουλάχιστον στην περίπτωση την δική σου.

Δεν βγαίνει 10€ φθηνότερα, είναι 90,9€+10% (φόρο τηλεφωνίας) = 99,99€ μένει και ένα λεπτό.

Στην περίπτωση ανανέωσης με 110€ που μου είπε εμένα, λογικά η Vodafone πρέπει να προσθέσει και αυτό το ποσό στις ανανεώσεις, τότε η τιμή πακέτου θα είναι 100€+10% (φόρο τηλεφωνίας) = 110€.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

6 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Και πάλι για ποιον λόγο να καλεί και να έχει και αναμονή και να έχει έστω και αυτή την μικρή χρέωση,ενώ τα πάντα μπορούν να γίνονται μέσω app. Μην ξεχνάμε πως μέχρι πρότινος ήταν και αυτά τα πακέτα κανονικότατα στο app

Και δλδ μπορούμε όλοι να παίρνουμε τηλ και να μας δίνουν το τρίμηνο πχ; 🙂