spiliot Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Σε φοιτητικό που είδα το τρίμηνο λέει ότι είναι με 30 ευρώ, αλλά στα "ψιλά γράμματα", δηλαδή το μάθε περισσότερα, λέει ότι στοιχίζει 31.8 και ότι λήγει στις 22:59 της ημέρας λήξης. Ότι να ναι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Στο κανονικο, το tell me more γραφει οτι τα πακετα κοστιζουν 27,2 και 18,1 αντίστοιχα. Φαντάζομαι το 30 και το 20 είναι το απαιτούμενο ποσο ανανεωσης αλλα οταν πατας ενεργοποίηση κοιταει το υπολοιπο,δεν σε παει γι'ανανεωση κατευθείαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, akis8607 said: Από που το πήρες το ετήσιο ; Κάποιος ; Ενδιαφέρομαι να το παρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σίγουρα συμφέρει, αλλά πρεπει να εχεις και την οικονομικη ανεση να το κάνεις. Το μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν θα εχεις την ευελιξία να αλλάξεις εταιρια, σε περιπτωση πιο συμφερουσας προσφοράς. Εμένα πάντως με βλεπω να συνεχιζω βονταφον εαν κρατησει τις συγκεκριμένες προσφορες. Ποιος το λεει τωρα στον Κωνσταντίνο.... Κάτσε και όπως πάει η κατάσταση με βλέπω να φεύγω εγώ και να μένεις εσύ!!! 😁😁😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, konstantinos77 said: Κάτσε και όπως πάει η κατάσταση με βλέπω να φεύγω εγώ και να μένεις εσύ!!! 😁😁😂😂😂 Οοοοχι τωρα θα κάτσεις! 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Οοοοχι τωρα θα κάτσεις! Δεν θέλω... Μην με πιέζεις!!! 😏😏😂😂 Θα πάω στην πράσινη κάμπια και θα αρχίσω τα "Είναι η καλύτερηηη!!! Αααα ρε COTAρααα!!!" 😂😂 Και θα αρχίσετε να με κράζετε και εκεί!!! 😁😁😂😂 Ποτέ δεν θα βρω ηρεμία σε αυτό το Forum... 😏😏😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, akis8607 said: Από που το πήρες το ετήσιο ; Λίζα Παυλίδου 2495300687 / 6946421857 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, NIKOSKOKOTS said: Λίζα Παυλίδου 2495300687 / 6946421857 Ρε το Λιζάκι... 😁 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Το φοιτητικό των 30€ δίνει 60GB το μήνα. (Άλλαξε) Αλλά δεν μας τα λέει καλά στην περιγραφή. Μάλλον το 30€ είναι χωρίς φόρους;; Ενώ στο κανονικό cu δίνει ως πόσο αυτό που πρέπει να κάνεις ανανέωση μαζί με φόρους κλπ συνολικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, cu2goup said: Το φοιτητικό των 30€ δίνει 60GB το μήνα. (Άλλαξε) Αλλά δεν μας τα λέει καλά στην περιγραφή. Μάλλον το 30€ είναι χωρίς φόρους;; Ενώ στο κανονικό cu δίνει ως πόσο αυτό που πρέπει να κάνεις ανανέωση μαζί με φόρους κλπ συνολικά. Το φοιτητικό 20€/3μηνο/50gb-μηνα δεν ήταν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Tο τρίμηνο το έχει 35€ για vodafone και 30€ για Cu. Τρίμηνη Super Προσφορά 20GB + Απεριόριστα λεπτά + 100 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες Διάρκεια 90 Ημέρες 35,00€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, bill33 said: Tο τρίμηνο το έχει 35€ για vodafone και 30€ για Cu. Τρίμηνη Super Προσφορά 20GB + Απεριόριστα λεπτά + 100 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες Διάρκεια 90 Ημέρες 35,00€ Σαν να θελει να τους μαζεψει ολους προς cu μεριά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Παιδιά μίλησα με chat.. Λέει πως το ότι βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή το τρίμηνο και το δίμηνο είναι συστημικό λάθος και θα διορθωθεί. Αφορά λέει μόνο νέες συνδέσεις ή φορητότητα. Αυτά μου τα είπε. Θα δούμε αν θα ισχύσουν. Απλώς μην χαιρόμαστε ακόμα.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, cu2goup said: Λέει πως το ότι βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή το τρίμηνο και το δίμηνο είναι συστημικό λάθος και θα διορθωθεί. για τον γαιδαρο καβαλα δηλαδη..... 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Εάν προλάβει κάποιος να το ενεργοποιήσει δεν πιστεύω να του το πάρουν πίσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Η αναλογία είναι ίδια, ετσι κ αλλιως. ΥΓ: Στο σαιτ αυτη τη στιγμη Φοιτητες ή κατω των 24 Μη φοιτητες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Εδώ το γνωστό; 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, sou_d said: Εδώ το γνωστό; Δεν είναι το γνωστό.. πολύ καλύτερο είναι.. 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά μίλησα με chat.. Λέει πως το ότι βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή το τρίμηνο και το δίμηνο είναι συστημικό λάθος και θα διορθωθεί. Αφορά λέει μόνο νέες συνδέσεις ή φορητότητα. Αυτά μου τα είπε. Θα δούμε αν θα ισχύσουν. Απλώς μην χαιρόμαστε ακόμα.. Τωρα που μπηκα cu app και τα 2 τα εχει διαθέσιμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τωρα που μπηκα cu app και τα 2 τα εχει διαθέσιμα. Εγώ είπα τι μου είπαν.. παίζει και να μην έχουν ενημέρωση.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, cu2goup said: Εγώ είπα τι μου είπαν.. παίζει και να μην έχουν ενημέρωση.. Τωρα εβγαλαν το 3μηνο και εχουν το 2μηνο στη λιστα των υπόλοιπων combo πακετων. Σταθερότητα, οχι παίζουμε! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Σε εμένα δεν έχει κανένα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κάποιοι λέτε πως ξαναπαίρνετε κουπόνι AB μέσα από το big bang; Εγώ είχα πάρει τον οκτώβριο μέσα από την εφαρμογή (CU) και ξαναπήρα και τέλη Γενάρη μέσα από την εφαρμογή και προσπαθώ να πάρω τώρα από το bigbang αλλά μου λέει πως έχω πάρει ήδη κωδικό. Σε άλλα νέα, λέτε να ξαναδώσουν απεριόριστα για 1 χρόνο μέσα από instagram; Πλησιάζει η λήξη 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, sou_d said: Σε εμένα δεν έχει κανένα Τωρα μπηκα ξανα στην εφαρμογή και το αφαιρεσαν και το 2μηνο! Είναι σοβαροί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, VIPdriver said: Είναι σοβαροί; φυσικα και δεν ειναι..... 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts