Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, tricker said:

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει. Θα βάζεις μια κάρτα και θα αποφασίζουν αυτοί τις παροχές; Δλδ δεν θα θέλεις ομιλία και θα σου βάζουν; Πάνε καλά; Αυτό ισχύει και στους υπόλοιπους;

Είναι δύσκολο έως αδύνατον να καταλάβουμε πως σκέφτονται οι ιθύνοντες στους παρόχους και παίρνουν αυτές τις αποφάσεις.!! Οι δικαιολογίες για την αλλαγή ή εξαφάνιση παροχών συγκρούεται με τη κοινή λογική πολλές φορές.

Έχω αριθμό μόνο για να δέχομαι sms. Τώρα είμαι στη cu και βολευόμουν με το cashback, αλλά καταργήθηκε.

Ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος για να διατηρώ τον αριθμό ενεργό (σε οποιονδήποτε πάροχο)?

9 minutes ago, ioannisSm said:

Έχω αριθμό μόνο για να δέχομαι sms. Τώρα είμαι στη cu και βολευόμουν με το cashback, αλλά καταργήθηκε.

Ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος για να διατηρώ τον αριθμό ενεργό (σε οποιονδήποτε πάροχο)?

Πας νόβα

Και η cosmote τα αφήνει ανοιχτά τα sms με φραγή

Να δούμε λιγάκι ποιοι πάνε στα περίπτερα και στα καταστήματα για ανανέωση κάρτας..

Οι ηλικιωμένοι;; Τότε καλύτερα να μπαίνει κατευθείαν το πακέτο.

Οι νέοι;; Γιατί να πάνε περίπτερο ενώ γίνεται εύκολα online;

Εξάλλου έτσι κι αλλιώς πολλοί στο κατάστημα ζητάνε άμεσα το πακέτο.

33 minutes ago, cu2goup said:

Να δούμε λιγάκι ποιοι πάνε στα περίπτερα και στα καταστήματα για ανανέωση κάρτας..

Οι ηλικιωμένοι;; Τότε καλύτερα να μπαίνει κατευθείαν το πακέτο.

Οι νέοι;; Γιατί να πάνε περίπτερο ενώ γίνεται εύκολα online;

Εξάλλου έτσι κι αλλιώς πολλοί στο κατάστημα ζητάνε άμεσα το πακέτο.

υπαρχει πολυς κοσμος που ειναι ηλεκτρονικα αναλβαβητοι,

ή φοβουνται να κανουν μια χρηματικη κινηση με το κινητο τους

και δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι ή οι νεοι

στο φιναλε το θεμα ειναι αν χρειαζονται αυτα τα πακετα, κατα την δικη μου γνωμη οχι

4 minutes ago, ioannisSm said:

Εκει πότε μπαινει φραγη?

φραγη εισερχομενων στην νοβα 

12 μηνες (ή 13) απο την τελευταια ανανωση

στος 10 καλου κακου βαζεις μια καρτα 8 ευρω (αν υταρχει)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

φραγη εισερχομενων στην νοβα 

12 μηνες (ή 13) απο την τελευταια ανανωση

στος 10 καλου κακου βαζεις μια καρτα 8 ευρω (αν υταρχει)

Αυτό νομίζω ισχύει μόνο για τα παλιά νούμερα από εποχής WIND - σε νούμερο που ενεργοποίησα πέρσι το Γενάρη, τον Απρίλη (στο 3μηνο) είχε βγει τελείως off δλδ έβγαζε μήνυμα "κλήσεις έκτακτης ανάγκης" αντί για NOVA και ουσιαστικά ήταν άχρηστο.

όταν τους έστειλα μήνυμα να μαθω το γιατί , μου είχαν απαντήσει ότι αν δεν βάζεις κάθε τρεις μήνες κάρτα, σου κόβουν τελείως το δίκτυο.

σε νούμερο F2G που έχω από το 18, ισχύει κανονικά το 12μηνο χωρίς ανανεωση. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 hour ago, ParafronGR said:

Αυτό νομίζω ισχύει μόνο για τα παλιά νούμερα από εποχής WIND - σε νούμερο που ενεργοποίησα πέρσι το Γενάρη, τον Απρίλη (στο 3μηνο) είχε βγει τελείως off δλδ έβγαζε μήνυμα "κλήσεις έκτακτης ανάγκης" αντί για NOVA και ουσιαστικά ήταν άχρηστο.

όταν τους έστειλα μήνυμα να μαθω το γιατί , μου είχαν απαντήσει ότι αν δεν βάζεις κάθε τρεις μήνες κάρτα, σου κόβουν τελείως το δίκτυο.

σε νούμερο F2G που έχω από το 18, ισχύει κανονικά το 12μηνο χωρίς ανανεωση. 

εχω τηλεφωνο στην nova απο 11 Ιουλιου 2024, φορητοτητα απο voda

δεν εχω βαλει ποτε ουτε 0.01 ευρω, απλα το εχω ανοικτο

δουλευει μια χαρα ακομα

στο ιδιο συστημα εχω και αλλα, δουλευουν

τωρα πως εγινε και το δικο σου κοπηκε δεν γνωριζω

πιθανον καποια παραμετρος το επηρεαε, ισως ηταν κλειστο ενα διαστημα

9 ώρες πριν, HEO said:

υπαρχει πολυς κοσμος που ειναι ηλεκτρονικα αναλβαβητοι,

ή φοβουνται να κανουν μια χρηματικη κινηση με το κινητο τους

και δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι ή οι νεοι

στο φιναλε το θεμα ειναι αν χρειαζονται αυτα τα πακετα, κατα την δικη μου γνωμη οχι

Μα αν είσαι ηλεκτρονικά αναλφάβητος, δεν είναι προτιμότερο να μπαίνει το πακετάκι κατευθείαν;

Σε βγάζει από τη διαδικασία ενεργοποίησης. Δεν θα κάνεις καθόλου πακέτο;

Παιδιά έχω νευριάσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Μια φίλη μου πήγε στο κατάστημα στη Vodafone χωρίς να με ρωτήσει ενώ ξέρει ότι ασχολούμαι με αυτά και ως συνήθως την έπιασαν κορόιδο για συμβόλαιο. Της είπαν πως με 8-9€ θα έχεις 6 γιγα και απεριόριστα λεπτά συμβόλαιο για δύο χρόνια. Σκέφτηκε πως και τώρα βάζει 13-15€ κάθε μήνα και καταναλώνει περίπου τόσα γιγα τον μήνα οπότε δέχτηκε. Βάζει την κάρτα σήμερα και βλέπει στην εφαρμογή πως το συμβόλαιο είναι μόνο για 3 γιγα. Τι προτείνετε να κάνει έχει κάποιος εμπειρία ;

14 minutes ago, Jimakos43 said:

Παιδιά έχω νευριάσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Μια φίλη μου πήγε στο κατάστημα στη Vodafone χωρίς να με ρωτήσει ενώ ξέρει ότι ασχολούμαι με αυτά και ως συνήθως την έπιασαν κορόιδο για συμβόλαιο.

Αυτό ακριβώς είναι μία μικρογραφία του κόσμου..

Εμένα να δεις κάθονται με ακούνε που τους λέω για τις προσφορές, ενθουσιάζονται, κι αντί να πάρουν την προσφορά, με ρωτάνε αν δουλεύω στη Nova, στη Vodafone κλπ..

Δεν υπάρχει σωτηρία, δυστυχώς!

39 minutes ago, Jimakos43 said:

Παιδιά έχω νευριάσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Μια φίλη μου πήγε στο κατάστημα στη Vodafone χωρίς να με ρωτήσει ενώ ξέρει ότι ασχολούμαι με αυτά και ως συνήθως την έπιασαν κορόιδο για συμβόλαιο. Της είπαν πως με 8-9€ θα έχεις 6 γιγα και απεριόριστα λεπτά συμβόλαιο για δύο χρόνια. Σκέφτηκε πως και τώρα βάζει 13-15€ κάθε μήνα και καταναλώνει περίπου τόσα γιγα τον μήνα οπότε δέχτηκε. Βάζει την κάρτα σήμερα και βλέπει στην εφαρμογή πως το συμβόλαιο είναι μόνο για 3 γιγα. Τι προτείνετε να κάνει έχει κάποιος εμπειρία ;

Μήπως της είπαν 6 λόγω του οτι εχει στο όνομά της σταθερό, οπότε παιρνει διπλασια gb? Είναι το πιο πιθανό διότι δεν υπάρχει πρόγραμμα με 6 γιγα. Υπάρχει με 3, με 5 με 10, ίσως και με 20. Θα πρέπει να δει πρώτα από όλα τι υπέγραψε. Να μιλήσει δεύτερον με το κατάστημα ή καλύτερα με το chat να ξεκαθαρίσει το θέμα. Καλή προσφορά της έκαναν πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Με τη λογική ότι η κάρτα όπως πάει θα θέλει 15 αν το χρησιμοποιεί αρκετά κάθε μήνα

Edited by kmpatra

10 minutes ago, kmpatra said:

Μήπως της είπαν 6 λόγω του οτι εχει στο όνομά της σταθερό, οπότε παιρνει διπλασια gb? Είναι το πιο πιθανό διότι δεν υπάρχει πρόγραμμα με 6 γιγα. Υπάρχει με 3, με 5 με 10, ίσως και με 20. Θα πρέπει να δει πρώτα από όλα τι υπέγραψε. Να μιλήσει δεύτερον με το κατάστημα ή καλύτερα με το chat να ξεκαθαρίσει το θέμα. Καλή προσφορά της έκαναν πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Με τη λογική ότι η κάρτα όπως πάει θα θέλει 15 αν το χρησιμοποιεί αρκετά κάθε μήνα

Ναι για αυτό και δέχτηκε αλλά δεν έχει σταθερό. Τώρα έχει επικοινωνήσει με το τσατ

Edited by Jimakos43

17 minutes ago, kmpatra said:

Αυτό θα εγινε. Έχω παρατηρήσει στις διαφημίσεις της βονταφον στα social media οτι με μεγάλα γράμματα δείχνουν 2πλασια data και πιο κάτω έχουν την επεξήγηση. Και η νόβα κάνει το αντίστοιχο με τα πάγια, δείχνει χαμηλοτερο παγιο και πιο κατω γράφει απο 2 γραμμες κ ανω, ή για κατοχους νοβα σταθερης.

Just now, VIPdriver said:

Αυτό θα εγινε. Έχω παρατηρήσει στις διαφημίσεις της βονταφον στα social media οτι με μεγάλα γράμματα δείχνουν 2πλασια data και πιο κάτω έχουν την επεξήγηση. Και η νόβα κάνει το αντίστοιχο με τα πάγια, δείχνει χαμηλοτερο παγιο και πιο κατω γράφει απο 2 γραμμες κ ανω, ή για κατοχους νοβα σταθερης.

Από ότι μαθαίνω έχει η μητέρα της και αυτή σύνδεση. Οπότε ίσως για αυτό τις είπαν για 6. Αλλά ξέχασαν να τα βάλουν ;

2 minutes ago, Jimakos43 said:

Από ότι μαθαίνω έχει η μητέρα της και αυτή σύνδεση. Οπότε ίσως για αυτό τις είπαν για 6. Αλλά ξέχασαν να τα βάλουν ;

Νομιζω οι αριθμοί πρεπει να ειναι στο ιδιο μητρώο. Ας κάνει μία ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών και να απαιτήσει αυτό που της είπαν στο κατάστημα. 

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν θα κάνεις καθόλου πακέτο;

πρτσωπικα δεν βαζω ΠΟΤΕ πακετο, εκτος καμμια πολυ ειδικης περιπτωσης

Χρησιμοποιω TELZ ή voipalot με callback και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

υπαρχει κοσμος που εχει αποψεις για τις ηλεκτρονικες συναλλαγες, ειναι μεγα θεμα, τωρα θα πληρωσοιυν,

οπως υπαρχουν πολλα γεροντια και οχι μονο που θελουν απλα ενα κινητο για να τους παιρνουν τηλεφωνο, και αυτοι θα πληρωσουν

το κακο ειναι οτι θα πληρωσουμε και εμεις 😞

14 ώρες πριν, sofos_k said:

Με το cu sharing τι γίνεται; απο 28/1 υποτιθεται πως έπρεπε να έχει αλλάξει

Κάτσε να φτιάξουν πρώτα το σύστημα...

Έκανα σήμερα Κυριακή 01:29 στην κόρη μου ανανέωση:
1) Δεν της έβαλαν τα 10€ της κάρτας νέων. Κατά τα γνωστά η ημέρα στη βονταφον αλλάζει 02:00 και ενίοτε 04:00 άρα ήταν ακόμα Σάββατο.
2) Της έβαλαν διπλό cu shake 3+3GB. Σαν να είναι Δευτέρα. Για την βόνταφον Κυριακή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Και κάτι προς τον διαχειριστή. Μετά από 17 χρόνια εδώ μέσα, χθες γιατί με κάνατε ban;;;

9 ώρες πριν, HEO said:

εχω τηλεφωνο στην nova απο 11 Ιουλιου 2024, φορητοτητα απο voda

δεν εχω βαλει ποτε ουτε 0.01 ευρω, απλα το εχω ανοικτο

δουλευει μια χαρα ακομα

στο ιδιο συστημα εχω και αλλα, δουλευουν

τωρα πως εγινε και το δικο σου κοπηκε δεν γνωριζω

πιθανον καποια παραμετρος το επηρεαε, ισως ηταν κλειστο ενα διαστημα

Χρειαστηκε χρηματα για τη μεταφορα σε νοβα απο βοντα?

3 minutes ago, ioannisSm said:

Χρειαστηκε χρηματα για τη μεταφορα σε νοβα απο βοντα?

οχι, τιποτα

1 hour ago, Jimakos43 said:

Ναι για αυτό και δέχτηκε αλλά δεν έχει σταθερό. Τώρα έχει επικοινωνήσει με το τσατ

Βασικά χρειάζεται να υπάρχει δεύτερη σύνδεση συμβολαίου στο όνομά της για να διπλασιαστούν τα data. Μήπως έχει κάποια άλλη κινητή στο ίδιο αφμ?

Πως τιποτα ρε γατόνι HEO; 
Εγώ περιμένω το κουριερ με την ταυτότητά μου κ 15 €.
Αίτηση από το site.

Edited by balkos

38 minutes ago, balkos said:

Πως τιποτα ρε γατόνι HEO; 
Εγώ περιμένω το κουριερ με την ταυτότητά μου κ 15 €.
Αίτηση από το site.

Οι on-line χρειάζονται 15€..

Κατά τα άλλα σε κατάστημα θεωρητικά είναι δωρεάν όπως και η προσφορά που τρέχει τώρα με τα unlimited.