kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, σε περίπτωση που υπάρχει και σταθερό vodafone στο ίδιο αφμ, τα gb διπλασιαζονται, και υπάρχει και μικρή έκπτωση και στα δύο πάγια,σταθερού και κινητού. @HEO είσαι το λάθος άτομο γιατί καταναλώνεις περισσότερα gb ή επειδή θα σου αλλάξουν τη δίαιτα αφού πλέον τα λεφτα δεν θα γίνονται κουπόνια; 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ εγω βασικα βολευομαι με 3 GB, αλλα να ειναι ΤΖΑΜΠΑ 😇 Just now, kmpatra said: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, σε περίπτωση που υπάρχει και σταθερό vodafone στο ίδιο αφμ, τα gb διπλασιαζονται, και υπάρχει και μικρή έκπτωση και στα δύο πάγια,σταθερού και κινητού. @HEO είσαι το λάθος άτομο γιατί καταναλώνεις περισσότερα gb ή επειδή θα σου αλλάξουν τη δίαιτα αφού πλέον τα λεφτα δεν θα γίνονται κουπόνια; μπορω να πω οτι δινω καθαρα πολυ λιγοτερα, οποτε δεν εχει νοημα να δινω 100 ευρω τον χρονο ΤΖΑΜΠΑ με 100 ευρω παω ενα ΣΚ στην βουδαπεστη και περναω φινα 🙂 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:57 πμ 11 minutes ago, kmpatra said: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, σε περίπτωση που υπάρχει και σταθερό vodafone στο ίδιο αφμ, τα gb διπλασιαζονται, και υπάρχει και μικρή έκπτωση και στα δύο πάγια,σταθερού και κινητού. @HEO είσαι το λάθος άτομο γιατί καταναλώνεις περισσότερα gb ή επειδή θα σου αλλάξουν τη δίαιτα αφού πλέον τα λεφτα δεν θα γίνονται κουπόνια; 38 minutes ago, HEO said: καλη η προσφορα αλλα την εστειλαν σε λαθος ατομο 🙂 Έτσι όπως τα λέτε, εγώ που δεν "καίω" πολλά θα το διπλοτριπλοσκεφτομουν πάντως. Είναι φτηνότερο και από το simply cu. Θα μπει βέβαια 1.5 ευρώ τον δεύτερο χρόνο αλλά και πάλι... Τώρα βέβαια είμαι από CITYDEALS και έχω +10 ευρώ σε κάθε ανανέωση οπότε την βγάζω φτηνά αλλά αν μου πετάξει μετά τον χρόνο κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν να πάω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:59 πμ 21 minutes ago, kmpatra said: υπάρχει και μικρή έκπτωση και στα δύο πάγια,σταθερού και κινητού. το 8,77 δεν παίρνει έξτρα έκπτωση, μόνο το σταθερό (ή άλλο κινητό αν είναι συνδυασμός κινητών) και παίρνει τα διπλάσια gb κανονικά. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Παρασκευή στις 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:47 πμ 44 minutes ago, paanos said: το 8,77 δεν παίρνει έξτρα έκπτωση, μόνο το σταθερό (ή άλλο κινητό αν είναι συνδυασμός κινητών) και παίρνει τα διπλάσια gb κανονικά. Δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη, αλλά επισημα μόνο τα συμβόλαια άνω των 16€ επιδέχονται εκπτώσεις. 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Εχω κωδικούς bring a friend οποίος τους θέλει τους ρίχνω εδώ 4 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:39 πμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι 3gb πεστους! Ε σιγά τώρα λες και οι άλλες δε τα κάνουν αυτά Δες τιμή καταλόγου Cosmote καρτοσυμβόλαιο 4GB να δεις τιμή να σου πέσουν τα μαλλιά 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:11 μμ 53 minutes ago, Dimitris_15 said: Εχω κωδικούς bring a friend οποίος τους θέλει τους ρίχνω εδώ Ορίστε 5 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:09 μμ 4 ώρες πριν, ParafronGR said: Δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη, αλλά επισημα μόνο τα συμβόλαια άνω των 16€ επιδέχονται εκπτώσεις. ισχύει. τα 3GB στα 8,77 και τα 5GB στα 12,60 δεν πέφτουν άλλο. τα 10GB στα 16,30 πάνε 14,60 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 12:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:54 πμ 15 ώρες πριν, HEO said: καλη η προσφορα αλλα την εστειλαν σε λαθος ατομο 🙂 Η Nova το αντίστοιχο πρόγραμμα με τα 3 giga το δίνει στα 14€ άρα η τιμή είναι σούπερ για άτομα πχ μεγάλης ηλικίας που θέλουν μόνο ομιλία και έχουν παλιό κινητό ή έχουν δεύτερη sim μόνο για data. 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 10:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:22 μμ 21 ώρες πριν, Antonio21 said: Η Nova το αντίστοιχο πρόγραμμα με τα 3 giga το δίνει στα 14€ άρα η τιμή είναι σούπερ για άτομα πχ μεγάλης ηλικίας που θέλουν μόνο ομιλία και έχουν παλιό κινητό ή έχουν δεύτερη sim μόνο για data. Για χρήση ≤960' γίνεται και φθηνότερα (σε άλλο δίκτυο) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:35 μμ 21 ώρες πριν, Antonio21 said: Η Nova το αντίστοιχο πρόγραμμα με τα 3 giga το δίνει στα 14€ άρα η τιμή είναι σούπερ για άτομα πχ μεγάλης ηλικίας που θέλουν μόνο ομιλία και έχουν παλιό κινητό ή έχουν δεύτερη sim μόνο για data. Το έχει ο παππούς μου σε ένα αρχαίο νοκια πού απλά τα δεδομένα διακοσμητικά τα χει αχαχα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Σάββατο στις 10:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:59 μμ On 24/1/2025 at 1:16 ΜΜ, Dimitris_15 said: Εχω κωδικούς bring a friend οποίος τους θέλει τους ρίχνω εδώ Εσύ και όλοι υπόλοιποι που παρακολουθούν το θέμα 😀 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 11:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:25 μμ 49 minutes ago, elkons said: Το έχει ο παππούς μου σε ένα αρχαίο νοκια πού απλά τα δεδομένα διακοσμητικά τα χει αχαχα Είναι ειρωνεία που η Nokia πρωτοστάτησε στη σύνδεση τηλέφωνων με το ίντερνετ 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:33 μμ Κάποτε ήταν η καλύτερη πλέον δεν κρατήθηκε μετά την είσοδο των smartphones χάθηκε στο παρελθόν. Κάποτε την apple δεν την ήξερε κανένας ενώ η Samsung δεν ήταν στη θέση που είναι σήμερα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 11:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:52 μμ 18 minutes ago, elkons said: Κάποτε ήταν η καλύτερη πλέον δεν κρατήθηκε μετά την είσοδο των smartphones χάθηκε στο παρελθόν. Κάποτε την apple δεν την ήξερε κανένας ενώ η Samsung δεν ήταν στη θέση που είναι σήμερα. ...όπως κάποτε mobile data έως 9.6 kBit/s ήταν μια εξαιρετική πολυτέλεια 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:03 πμ 9 minutes ago, Bas said: ...όπως κάποτε mobile data έως 9.6 kBit/s ήταν μια εξαιρετική πολυτέλεια 😉 Ακόμα την έχουμε σε μερικές περιοχές 😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 12:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:11 πμ 8 minutes ago, elkons said: Ακόμα την έχουμε σε μερικές περιοχές 😂😂 Έτσι εξηγείτε που η vf προσφέρει 1GB για 30 ήμερες με 8.50€ 😛 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 05:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:19 πμ On 22/1/2025 at 5:00 ΜΜ, Antonio21 said: Σε φορητήτα που τελικά δεν προχώρησε λόγω προσφοράς από τον άλλο πάροχο τα 13€ που πλήρωσαμε για την αίτηση πάνε χαμένα; Σας ευχαριστώ πολύ. Μπορείς, εκτός από επιστροφή, να ζητήσεις να στα πιστώσουν σε άλλον αριθμό vodafone (αν έχεις φυσικά). 7 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:51 μμ 10 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Μπορείς, εκτός από επιστροφή, να ζητήσεις να στα πιστώσουν σε άλλον αριθμό vodafone (αν έχεις φυσικά). Τα χρήματα τα γύρισαν πίσω στην κάρτα που έγινε η πληρωμή των 13€ σε 5 εργάσιμες 😊 10 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Μπορείς, εκτός από επιστροφή, να ζητήσεις να στα πιστώσουν σε άλλον αριθμό vodafone (αν έχεις φυσικά). Πολύ σωστά πρότειναν και αυτή την λύση. Σας ευχαριστώ 😊 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ 4 minutes ago, Antonio21 said: Τα χρήματα τα γύρισαν πίσω στην κάρτα που έγινε η πληρωμή των 13€ σε 5 εργάσιμες 😊 Έτσι... Για να μην λέτε ότι δεν είναι οργανωμένη!! Και όλο μου την προσβάλετε... 😡😡😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:22 μμ 24 minutes ago, konstantinos77 said: Έτσι... Για να μην λέτε ότι δεν είναι οργανωμένη!! Και όλο μου την προσβάλετε... 😡😡😂😂 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 09:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:20 μμ Επιπλέον Πληροφορίες: Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2025. Οι κωδικοί μπορούν να προστεθούν μόνο μέσω κιόσκι, ΑΒ App ή ab.gr. Δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης μέσω barcode. Μία χαρά!!!! 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ 23 ώρες πριν, Bas said: Για χρήση ≤960' γίνεται και φθηνότερα (σε άλλο δίκτυο) Λάθος έκανα Διόρθωση: Για χρήση ≤1200'/3μηνο γίνεται και φθηνότερα (σε άλλο δίκτυο) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Χθες στς 06:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:05 πμ Μου ήρθε σήμερα ένα δέμα από vodafone όπου είχε bluetooth ηχείο riversong jazz l8 εν τω μεταξύ πριν 1 μήνα άλλαξα από καρτοσυμβολαιο σε cu με την προσφορά απεριόριστα για 9 μήνες και δεν έλεγε για τέτοιο δώρο, anyway καλοδεχουμενο 5 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts