hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Πρέπει να έχει ΑΒ κοντά, να μη τα μαζέψει το μάρκετ μια νύχτα και να φύγει, να περιμένεις με 3 κινητά μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα και να ψωνίσεις κατ' ανάγκη πράγματα που είναι ύπερ τιμημένα, αλλά αυτό είναι άλλο. 11 minutes ago, HEO said: Πολύ πιθανό να πατήσει κόσμος πάνω σε αυτό και θα φύγει Αλλά σκέψου ότι δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος που κατάργησε την 8άρα (πρώτη ευκαιρία να φύγεις) και μετά κατάργησε την ανανέωση με 8άρα από τα καταστήματα (δεύτερη ευκαιρία) Και βεβαια το liquid (άλλη ευκαιρία) Δηλαδή 3 ευκαιρίες μέσα στο χρονο θέλω να πω ότι θα δώσει ευκαιρίες Εσο έτοιμος 🙂 Να φύγουν οκ, που να πάνε? Τάζα φρογκ κιού? Edited 7 ώρες πριν by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Παιδιά έχω ένα παλιό CU νούμερο έχω καιρό να το ανανεώσω και έχει βγει εκτός δικτύου, μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης δηλαδή. Το νούμερο υπάρχει ακόμα, μπορώ να το επαναφέρω κάπως; δε θέλω να το χάσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 31 minutes ago, hercoulis said: Πρέπει να έχει ΑΒ κοντά, να μη τα μαζέψει το μάρκετ μια νύχτα και να φύγει, να περιμένεις με 3 κινητά μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα και να ψωνίσεις κατ' ανάγκη πράγματα που είναι ύπερ τιμημένα, αλλά αυτό είναι άλλο. Να φύγουν οκ, που να πάνε? Τάζα φρογκ κιού? ο σκοπος ειναι οτι μαζευεις 15 ευρω κουπονια και να πας και αγορασεις 15 ευρω πραγματα ΤΖΑΜΠΑ, δεν εχει σημασια αν ειναι υπερτιμημενα αφου τα παιρνεις ΤΖΑΜΠΑ Το ζητημα δεν ειναι να φυγουν αλλα να παρουν τα λεφτα τους πισω Μετα μπορουν να ξαναεπιστρεψουν, αν τους συμφερει 28 minutes ago, elkons said: Παιδιά έχω ένα παλιό CU νούμερο έχω καιρό να το ανανεώσω και έχει βγει εκτός δικτύου, μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης δηλαδή. Το νούμερο υπάρχει ακόμα, μπορώ να το επαναφέρω κάπως; δε θέλω να το χάσω. 6 μηνες ισως και περισσοτερο απο την αποσυνδεση το νουμερο σου ανηκει ακομα παρε τηλεφωνο στην εξυποηρετηση πελατων και αν εισαι στο οριο θα στο ενεργοποιησουν και σε μιση ωρα θα δουλευει 1 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Vodafone, μου έβγαλαν οι ίδιοι την φραγή έπιασα και σήμα επίσης λόγω της καλής μας συνεργασίας είπαν θα μου γίνει αυτόματα δωρεάν ανανέωση 13€ τις επόμενες 10 ώρες. Πολλά μπράβο στην αντιμετώπιση της εταιρείας ! 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 31 minutes ago, elkons said: Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Vodafone, μου έβγαλαν οι ίδιοι την φραγή έπιασα και σήμα επίσης λόγω της καλής μας συνεργασίας είπαν θα μου γίνει αυτόματα δωρεάν ανανέωση 13€ τις επόμενες 10 ώρες. Πολλά μπράβο στην αντιμετώπιση της εταιρείας ! Σωπα ρε συ. Άκου εκεί 13 ευρω, λολ, μια χαρά Τρεχει κάνα απεριόριστο στη βοντα να το κουμπώσεις; Ευκαιρία για μετρήσεις 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Σωπα ρε συ. Άκου εκεί 13 ευρω, λολ, μια χαρά Τρεχει κάνα απεριόριστο στη βοντα να το κουμπώσεις; Ευκαιρία για μετρήσεις 😅 Είναι παλιό δν έχω προφορά νέου πελάτη. Ναι θα προσπαθήσω αν μπει υπόλοιπο αλλιώς θα κάνω αύριο ανανέωση. Ίσως κιόλας το δώσω στον παππού μου γιατί του λήγει το συμβόλαιο nova με απεριόριστα ομιλία και 2GB αλλά πλέον δε του το δίνουν του λένε το 10GB και άνω ενώ έχει τηλέφωνο με πλήκτρα, η Vodafone βγαίνει πιο οικονομικό κ με απεριόριστα ομιλία μια χαρά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 13 minutes ago, elkons said: Είναι παλιό δν έχω προφορά νέου πελάτη. Ναι θα προσπαθήσω αν μπει υπόλοιπο αλλιώς θα κάνω αύριο ανανέωση. Ίσως κιόλας το δώσω στον παππού μου γιατί του λήγει το συμβόλαιο nova με απεριόριστα ομιλία και 2GB αλλά πλέον δε του το δίνουν του λένε το 10GB και άνω ενώ έχει τηλέφωνο με πλήκτρα, η Vodafone βγαίνει πιο οικονομικό κ με απεριόριστα ομιλία μια χαρά. Με τα λεφτά που θα μπουν, ας βάλει το μηνιαίο combo, μήπως κ ενεργοποιηθεί η απεριόριστη προσφορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ε πριν το δώσω ας τεσταρω και το δίκτυτο😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Καθρεφτάκι;; 😆🤣 Εγώ είχα κλειδωτό.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Σωπα ρε συ. Άκου εκεί 13 ευρω, λολ, μια χαρά Τρεχει κάνα απεριόριστο στη βοντα να το κουμπώσεις; Ευκαιρία για μετρήσεις 😅 https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/HOT-DATA-OFFER/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, Bas said: https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/HOT-DATA-OFFER/ Πρέπει να μπει κ ομιλία το νούμερο θα πάει στον παππού. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, HEO said: Πολύ πιθανό να πατήσει κόσμος πάνω σε αυτό και θα φύγει Αλλά σκέψου ότι δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος που κατάργησε την 8άρα (πρώτη ευκαιρία να φύγεις) και μετά κατάργησε την ανανέωση με 8άρα από τα καταστήματα (δεύτερη ευκαιρία) Και βεβαια το liquid (άλλη ευκαιρία) Δηλαδή 3 ευκαιρίες μέσα στο χρονο θέλω να πω ότι θα δώσει ευκαιρίες Εσο έτοιμος 🙂 Προσπάθησα όταν καταργήθηκε από τα καταστήματα η 8€ στέλνοντας τους email μέσω της φόρμας επικοινωνίας δυστυχώς όμως άργησαν χαρακτηριστικά να μου απαντήσουν και δεν πρόλαβα το χρονικό όριο. Ίσως η καλύτερη και πιο γρήγορη λύση την επόμενη φορά είναι να πάρω τηλέφωνο. Άλλη ευκαιρία δεν έχω γιατί δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα που έχει καταργηθεί ή θα καταργηθεί στο μέλλον. Είμαι σε επαγρύπνηση.👍 Edited 2 ώρες πριν by Sakis077 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 23 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Στα 300 GB πέφτει η ταχύτητα στα 4 Mbps Ας έπιανα πάνω από 4 στην καθημερινότητα μου κ είχα κόφτες 😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 24 minutes ago, Natbic said: Ας έπιανα πάνω από 4 στην καθημερινότητα μου κ είχα κόφτες 😜 Σε ποια περιοχή έχεις τόσο χαμηλές ταχύτητες; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 ώρες πριν, elkons said: Είναι παλιό δν έχω προφορά νέου πελάτη. Ναι θα προσπαθήσω αν μπει υπόλοιπο αλλιώς θα κάνω αύριο ανανέωση. Ίσως κιόλας το δώσω στον παππού μου γιατί του λήγει το συμβόλαιο nova με απεριόριστα ομιλία και 2GB αλλά πλέον δε του το δίνουν του λένε το 10GB και άνω ενώ έχει τηλέφωνο με πλήκτρα, η Vodafone βγαίνει πιο οικονομικό κ με απεριόριστα ομιλία μια χαρά. Καλά θα κάνεις, καλή φορητότητα το νουμερακι από την νόβα σε βοντα στο ενδιάμεσο. Εκτός αν πάρεις εσύ εκείνο το νούμερο. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 16 minutes ago, Nikolas14 said: Καλά θα κάνεις, καλή φορητότητα το νουμερακι από την νόβα σε βοντα στο ενδιάμεσο. Εκτός αν πάρεις εσύ εκείνο το νούμερο. Δε θα πάει φορητότητα θα του δώσω το Vodafone είναι και πιο εύκολο και το nova για κατάργηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts