Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 minutes ago, GREGORYMO said: Αύριο είναι τελευταία ημέρα για κάποια πακέτα big bang. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Οπως φαίνεται η βονταφον κόβει ολες τις οικονομικες λυσεις που εδινε (big bang, cashback, liquid). 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 40 minutes ago, Bas said: Πάμε όλοι Τζον Ρόμπαξ (νόβα) να τελειώνει, νυσάφι με την σκρουτσοβοντα 😏🤣🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Να ρωτήσω τι κόφτη στο απεριόριστο "internet" έχει το πρόγραμμα του CU; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 16 minutes ago, bebelac said: Να ρωτήσω τι κόφτη στο απεριόριστο "internet" έχει το πρόγραμμα του CU; Στα 300 GB πέφτει η ταχύτητα στα 4 Mbps 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 ώρες πριν, ParafronGR said: Με τους κωδικούς αυτούς παίρνουν και οι δύο 10gb/ανανέωση για 1 χρόνο κι ένα κουπόνι efood αξίας 7€ με διάρκεια για 2 βδομάδες, δλδ και ο φίλος σου θα πάρει κουπόνι για το efood. Προς το παρόν, είναι εντάξει και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής, τον βοηθάω με κάτι τέτοια μικρά και βλέπουμε Να σαι καλά! 🙂 Μόλις το κάνω θα σας στείλω προσωπικό μήνυμα, έχω αντιγράφει τους κωδικούς στις σημειώσεις στο κινητό μου. 3 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Οπως φαίνεται η βονταφον κόβει ολες τις οικονομικες λυσεις που εδινε (big bang, cashback, liquid). Τώρα θα πάμε να τα βρούμε σε άλλες εταιρείες.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Έχει περικόψει τα πάντα και έτσι όπως το πάει θα βγάλει τα μάτια της μόνη της η Vodafone. Θα είχα φύγει προπολου αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο που έχω στην κάρτα δεν με αφήνει και με αναγκάζει να παραμείνω γιατί δεν μπορώ να το πάρω. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν βλέπω ακόμα τρύπες που κάνουν την voda πιο συμφέρουσα, εχω αναφερθεί παλιότερα Όσο για το μεγάλο υπόλοιπο του φίλου, ανανεώνεις με 13 κάθε δίμηνο και κανείς υπομονη, άλλοιως efood η μεταφορά σε άλλον (οι όροι απλοποιουνται σύντομα) Η 13αρα μετράει μέρες Να διευκρινίσω, συμφέρουσα για 2-3 νουμερα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 16 minutes ago, HEO said: βλέπω ακόμα τρύπες που κάνουν την voda πιο συμφέρουσα, εχω αναφερθεί παλιότερα Όσο για το μεγάλο υπόλοιπο του φίλου, ανανεώνεις με 13 κάθε δίμηνο και κανείς υπομονη, άλλοιως efood η μεταφορά σε άλλον (οι όροι απλοποιουνται σύντομα) Η 13αρα μετράει μέρες Να διευκρινίσω, συμφέρουσα για 2-3 νουμερα Μίλάς με γρίφους! Δηλαδή πως απλοποιούνται οι όροι και πότε; Η 13αρα μετράει μέρες για ποιο πράγμα; Γράφεις συμφέρουσα αλλά πρέπει να έχεις περισσότερα από ένα νούμερο στην Vodafone. Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό υπερ μας αν το κάνουμε. Εχω 3 νούμερα CU τώρα και ένα στο συρτάρ χωρίς ενεργοποίηση,ι αλλά τα 2 θα τα καταργήσω άμεσα. Εκτός να εννοείς το γνωστό που γίνεται σε f2g και Q οπου έχεις πολλά νούμερ και περιμένεις που θα σου κάτσει καμιά καλή προσωπική προσφορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν εν συντομια διοτι θα φυγω: η 13αρα θα καταργηθει συντομα (γνωμη μου) οι οροι μεταφορας υπολοιπου γινονται πιο ελαστικοι https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-emporikis-diathesis-neoy-paketoy-kartokinitis-kai-timologiakon-allagon-yfistamenon-paketon δες Δ. Μεταβολές στην υπηρεσία Vodafone Sharing από 28/01/2025 οσο υπαρχουν οι προσφορες του ΑΒ με τα κουπονια drop (κερδος 12 ευρω), το shake 100 λετπα τον μηνα και το efood αν τα υπολογησεις ολα συμφερει να συντηρεις 2-3 νουμερα, κερδιζεις 😃 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: Όσο για το μεγάλο υπόλοιπο του φίλου, ανανεώνεις με 13 κάθε δίμηνο και κανείς υπομονη, άλλοιως efood η μεταφορά σε άλλον (οι όροι απλοποιουνται σύντομα) Η 13αρα μετράει μέρες Ακριβώς ανανεώνω και κάνω υπομονή καθώς εδώ που είμαι δεν υπάρχουν επιλογές για το efood δυστυχώς. Το ακούω εδώ και καιρό για κατάργηση της 13αρας αλλά ακόμα το σκέφτονται από ότι βλέπω καθώς θα πατήσουμε αρκετοί πάνω σε αυτό και θα τη χαιρετήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Πόσες ευκαιρίες να δώσεις σε έναν πάροχο που συνεχώς χειροτερεύει τους όρους είς βάρος των πελατών του.!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 hour ago, Sakis077 said: Ακριβώς ανανεώνω και κάνω υπομονή καθώς εδώ που είμαι δεν υπάρχουν επιλογές για το efood δυστυχώς. Το ακούω εδώ και καιρό για κατάργηση της 13αρας αλλά ακόμα το σκέφτονται από ότι βλέπω καθώς θα πατήσουμε αρκετοί πάνω σε αυτό και θα τη χαιρετήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Πόσες ευκαιρίες να δώσεις σε έναν πάροχο που συνεχώς χειροτερεύει τους όρους είς βάρος των πελατών του.!! Καλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 1 ώρα πριν, HEO said: εν συντομια διοτι θα φυγω: η 13αρα θα καταργηθει συντομα (γνωμη μου) οι οροι μεταφορας υπολοιπου γινονται πιο ελαστικοι https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-emporikis-diathesis-neoy-paketoy-kartokinitis-kai-timologiakon-allagon-yfistamenon-paketon δες Δ. Μεταβολές στην υπηρεσία Vodafone Sharing από 28/01/2025 οσο υπαρχουν οι προσφορες του ΑΒ με τα κουπονια drop (κερδος 12 ευρω), το shake 100 λετπα τον μηνα και το efood αν τα υπολογησεις ολα συμφερει να συντηρεις 2-3 νουμερα, κερδιζεις 😃 το καλυτερο θα ηταν να μετρανε οι μεταφορες για ανανεωση και να επεκτεινουν κανα διμηνο το υπολοιπο. Αλλα σιγα μην το αφησουν... Edited 1 ώρα πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 44 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 44 λεπτά πριν 48 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω Με το καταιγιστικό ρυθμο που το κάνει η Vodafone κανένας.!! Κάθε εξάμηνο κάνει αλλαγές λες και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν.!! Έχω φτάσει να διαβάζω τα δελτία τύπου και τα ψιλά γράμματα της εταιρείας για να μάθω τι θα μας ξημερώσει το επόμενο εξάμηνο εκεί που δεν τα έβλεπα καν, εκεί μας καταντησανε.!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts