opmgls Δημ. Χθες στς 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:05 πμ 4 minutes ago, HEO said: αυτο συμβαινει, παλια που τα FM δεν ηταν γεματα σταθμους στην Αθηνα τα καλοκαιρια τα μεσημερια επιανες ξενους σταθμους προσωπικα ειχα πιασει σταθμο FM απο την Βαγδατη εχω μια επιφυλαξη πως θα δουλεψει η μεταφορα υπολοιπου μετα τις αλλαγες, ελπιζω να αλλαζει την ημερομηνια ληξης Στα FM να πιάσεις σταθμό Βαγδάτης από Ελλάδα; Μήπως ήταν σε άλλη μπάντα κυμάτων; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:13 πμ 15 minutes ago, HEO said: αυτο συμβαινει, παλια που τα FM δεν ηταν γεματα σταθμους στην Αθηνα τα καλοκαιρια τα μεσημερια επιανες ξενους σταθμους προσωπικα ειχα πιασει σταθμο FM απο την Βαγδατη εχω μια επιφυλαξη πως θα δουλεψει η μεταφορα υπολοιπου μετα τις αλλαγες, ελπιζω να αλλαζει την ημερομηνια ληξης Μην ξεχνάς οτι στην αναλογική τηλεόραση είχαν κανάλια ποιο χαμηλή συχνότητα απο το FM και πιάναμε μόνο τα rai πάντως να έχεις πιάσει σταθμό από βαγδατη ουαου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 10:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:34 πμ On 4/1/2025 at 8:11 ΠΜ, gpapas640 said: Πώς βλέπουμε την ημερομηνία αυτή; Από το AB app? Σου απάντησε ο @HEO συνοπτικά για αυτό αργησα εγώ να απαντήσω αλλά το γράφω τωρα αναλυτικά. Από την αρχική σελίδα του ΑΒ app πατάς είτε επάνω στο τετραγωνάκι με το νούμερο των πόντων σου, είτε διαλέγεις την κατηγορία πόντοι από το μενού στο κάτω μέρος της σελίδας Στην επόμενη σελίδα πατάς κάτω από το νούμερο των πόντων εκεί που γράφει "Κέρδισε έξτρα πόντους". Μετά πατάς στο τετραγωνάκι που γράφει Συνεργασίες. Μετά από την λίστα που εμφανίζει σκρολάρεις λίγο κάτω και πατάς εκεί που γράφει "CU Around". Στην επόμενη σελίδα κάτω από εκεί που γράφει ¨Έχω κωδικό¨ πατάς στο "Μάθε περισσότερα". Και μετά όταν εμφανιστούν "τα περισσότερα" σκρολάρεις στο τέλος της σελίδας εκεί που γράφει "Επιπλέον Πληροφορίες". ΥΓ1. Κυρίως έκατσα και έγραψα όλο αυτό για να το θυμάμαι, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι το ψάχνω και τσαντίζομαι. ΥΓ2. Θα έπρεπε να τα τα κρύβουν καλύτερα αυτά τα μυστικά του κράτους! 2 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ 24 minutes ago, opmgls said: ΥΓ1. Κυρίως έκατσα και έγραψα όλο αυτό για να το θυμάμαι, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι το ψάχνω και τσαντίζομαι. ΥΓ2. Θα έπρεπε να τα τα κρύβουν καλύτερα αυτά τα μυστικά του κράτους! Άσε που από κινητό εγώ τουλάχιστον δεν το έχω βρει ποτέ, μόνο από laptop. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:13 πμ 38 minutes ago, opmgls said: Σου απάντησε ο @HEO συνοπτικά για αυτό αργησα εγώ να απαντήσω αλλά το γράφω τωρα αναλυτικά. Από την αρχική σελίδα του ΑΒ app πατάς είτε επάνω στο τετραγωνάκι με το νούμερο των πόντων σου, είτε διαλέγεις την κατηγορία πόντοι από το μενού στο κάτω μέρος της σελίδας Στην επόμενη σελίδα πατάς κάτω από το νούμερο των πόντων εκεί που γράφει "Κέρδισε έξτρα πόντους". Μετά πατάς στο τετραγωνάκι που γράφει Συνεργασίες. Μετά από την λίστα που εμφανίζει σκρολάρεις λίγο κάτω και πατάς εκεί που γράφει "CU Around". Στην επόμενη σελίδα κάτω από εκεί που γράφει ¨Έχω κωδικό¨ πατάς στο "Μάθε περισσότερα". Και μετά όταν εμφανιστούν "τα περισσότερα" σκρολάρεις στο τέλος της σελίδας εκεί που γράφει "Επιπλέον Πληροφορίες". ΥΓ1. Κυρίως έκατσα και έγραψα όλο αυτό για να το θυμάμαι, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι το ψάχνω και τσαντίζομαι. ΥΓ2. Θα έπρεπε να τα τα κρύβουν καλύτερα αυτά τα μυστικά του κράτους! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, opmgls said: Στα FM να πιάσεις σταθμό Βαγδάτης από Ελλάδα; Μήπως ήταν σε άλλη μπάντα κυμάτων; Ε οχι, ξερω να ξεχωριζω της μπαντες 🙂 Ηταν μαλιστα με εσωτερικη κεραια για αυτο και το ανεφερα και περναγε και στερεοφωνικα αν και ειχε καποια θεμετα. Με εξωτερικη κατευθυνομενη εχω πιασει παπαδες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. πρωην ραδιοπειρατης, ραδιοερασιτεχνης και φανατικος φιλος του ραδιοφωνου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Στην ανακοίνωσή πάντως δεν ελεγε κατι για αλλαγη με μεταφορά, παρα μόνο για την μεταφορά. το ελπιζω, μην μου το χαλας 🤣 Edited 23 ώρες πριν by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 minutes ago, HEO said: Ε οχι, ξερω να ξεχωριζω της μπαντες 🙂 Ηταν μαλιστα με εσωτερικη κεραια για αυτο και το ανεφερα και περναγε και στερεοφωνικα αν και ειχε καποια θεμετα. Με εξωτερικη κατευθυνομενη εχω πιασει παπαδες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. πρωην ραδιοπειρατης, ραδιοερασιτεχνης και φανατικος φιλος του ραδιοφωνου ΟΚ, κάποια στιγμή θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω λεπτομέρειες περί κεραιών, αναμετάδοσης κλπ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Μόλις έκανα αίτημα φορητότητας από frog σε vodafone cu και πλήρωσα τα 13 ευρώ με πιστωτική. Αν τυχόν με καλέσουν από την κοσμοτέ με καλύτερη αντιπροσφορά και αποφασίσω να παραμείνω, να υποθέσω ότι θα πρέπει να θεωρήσω ότι τα 13 ευρώ που πλήρωσα στη vodafone χάθηκαν, σωστά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 18 minutes ago, bebelac said: Μόλις έκανα αίτημα φορητότητας από frog σε vodafone cu και πλήρωσα τα 13 ευρώ με πιστωτική. Αν τυχόν με καλέσουν από την κοσμοτέ με καλύτερη αντιπροσφορά και αποφασίσω να παραμείνω, να υποθέσω ότι θα πρέπει να θεωρήσω ότι τα 13 ευρώ που πλήρωσα στη vodafone χάθηκαν, σωστά; Όχι θα σου επιστραφούν μετά τη διαδικασία ακύρωσης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Ευχαριστώ πολύ. Αν δώσουν κάτι καλύτερο ίσως να μείνω. Πάντως είμαι ικανοποιημένος με το σήμα της frog. Τη φοβάμαι λίγο τη vodafone, αν και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη της τέως wind. 4 minutes ago, cu2goup said: Όχι θα σου επιστραφούν μετά τη διαδικασία ακύρωσης. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 4 minutes ago, bebelac said: Ευχαριστώ πολύ. Αν δώσουν κάτι καλύτερο ίσως να μείνω. Πάντως είμαι ικανοποιημένος με το σήμα της frog. Τη φοβάμαι λίγο τη vodafone, αν και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη της τέως wind. Εγώ θεωρώ τη Nova και τη Vodafone ίδιες πάνω κάτω.. Κατά τη γνώμη μου, ως προς το σήμα, καλά κάνεις και φοβάσαι.. θα εντοπίσεις μεγάλες διαφορές. Από την άλλη, καρτοκινητός είσαι.. κάτσε λιγάκι στη Vodafone και αν δεν σε καλύπτει, φεύγεις με την πρώτη ευκαιρία!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Εάν δεν δει ιδιαίτερες διάφορες δικτύου στο σπίτι/δουλειά/μέρη που συχνάζει και του αρέσουν οι συχνοί διαγωνισμοί, θα μείνει βονταφον. Και στην εξυπηρέτηση πελατων η βονταφον είναι η καλυτερη. Απλά να ξέρει ότι τα "απεριόριστα" data του cu έχουν κόφτη ταχυτητας στα 300gb. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 4 minutes ago, VIPdriver said: Εάν δεν δει ιδιαίτερες διάφορες δικτύου στο σπίτι/δουλειά/μέρη που συχνάζει και του αρέσουν οι συχνοί διαγωνισμοί, θα μείνει βονταφον. Και στην εξυπηρέτηση πελατων η βονταφον είναι η καλυτερη. Απλά να ξέρει ότι τα "απεριόριστα" data του cu έχουν κόφτη ταχυτητας στα 300gb. Εγώ πάντως από την εμπειρία μου, όσον αφορά το frog δεν χρειάστηκε ποτέ η εξυπηρέτηση εκτός από μία φραγή από απόκρυψη που ήθελα. Πραγματικά δεν μου κάνει καμιά αίσθηση η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών γενικότερα. Τους χρειάζομαι μία φορά το χρόνο και αν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) Μέχρι πότε τρέχει η προσφορά με τα απεριόριστα; Δεν είδα να γράφει στο σάιτ ενώ στην κοσμοτε γράφει μέχρι 15/1. Edited 20 ώρες πριν by Driver_3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 13 minutes ago, Driver_3 said: Μέχρι πότε τρέχει η προσφορά με τα απεριόριστα; Δεν είδα να γράφει στο σάιτ ενώ στην κοσμοτε γράφει μέχρι 15/1. Στη Vodafone είναι έκπληξη. Στην Cosmote προσοχή! Αφορά ενεργοποιήσεις μέχρι 15/1.. όχι παραγγελίες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 33 minutes ago, cu2goup said: Εγώ πάντως από την εμπειρία μου, όσον αφορά το frog δεν χρειάστηκε ποτέ η εξυπηρέτηση εκτός από μία φραγή από απόκρυψη που ήθελα. Πραγματικά δεν μου κάνει καμιά αίσθηση η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών γενικότερα. Τους χρειάζομαι μία φορά το χρόνο και αν. Μακάρι να μη σου χρειάζεται η εξυπηρέτηση πελατών της nova μία φορά στα 10 χρόνια για να μάθεις άπω διαφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, Bas said: Μακάρι να μη σου χρειάζεται η εξυπηρέτηση πελατών της nova μία φορά στα 10 χρόνια για να μάθεις άπω διαφορά Δλδ εσύ προσωπικά ποσό συχνά μιλάς με εξυπηρέτηση; 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Δλδ εσύ προσωπικά ποσό συχνά μιλάς με εξυπηρέτηση; 🙂 σπανιότατα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, Bas said: σπανιότατα Άρα είμαστε μία από τα ίδια.. και ειδικά αν είσαι καρτοκινητός και δεν έχεις θέματα λογαριασμών κλπ, μιλάς μία φορά στην αρχή, φτιάχνεις κάποια πράγματα και τέλος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Προσωπικά 1 με 2 στις 2 εβδομάδες περίπου λόγω προβλημάτων με το σήμα και με Cosmote και με Vodafone η Vodafone έχει πιο καλή εξυπηρέτηση και σε ενημερώνουν πλήρως για το αίτημα σου ενώ COSMOTE πρέπει συνέχεια να ρωτάς μήπως ξεχάσουν και δε πάρουν. Σε χρόνο αποκατάστασης λίγο πιο γρήγορα Cosmote, σε ευγένεια και παραπάνω υπομονή ανάλογα τον υπάλληλο, και οι 2 δεν έχουν αναμονή γενικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Κοσμοτε ειλικρινά δεν θυμαμαι την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί τους. Βονταφον αρκετά συχνά, μονο τσατ, τοτε που κολλουσε το λικουιντ στο μπες-βγες και πετύχαινα εναν που ολο μου ελεγε το απόγευμα θα φτιαξει και δεν έφτιαχνε. Σε άλλα περιστατικά εξυπηρετούμουν άμεσα, αλλά αρκετή αναμονη. Νοβα μόνο 1 φορά (από ολες τις φορές) εξυπηρετηθηκα άμεσα. Ολες τις αλλες φορές απαντουσαν με μισή καρδιά και λίγο απότομα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 9 minutes ago, VIPdriver said: Κοσμοτε ειλικρινά δεν θυμαμαι την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί τους. Βονταφον αρκετά συχνά, μονο τσατ, τοτε που κολλουσε το λικουιντ στο μπες-βγες και πετύχαινα εναν που ολο μου ελεγε το απόγευμα θα φτιαξει και δεν έφτιαχνε. Σε άλλα περιστατικά εξυπηρετούμουν άμεσα, αλλά αρκετή αναμονη. Νοβα μόνο 1 φορά (από ολες τις φορές) εξυπηρετηθηκα άμεσα. Ολες τις αλλες φορές απαντουσαν με μισή καρδιά και λίγο απότομα. Ουσιαστικά όσο πιο ρευστά είναι τα πράγματα σε μία εταιρεία, τόσο περισσότερη επικοινωνία με την εξυπηρέτηση σηκώνει η κατάσταση. Στο liquid εμείς εξηγούσαμε στα παιδιά της εξυπηρέτησης πώς λειτουργεί η μπάρα και βγάζουμε δύο μήνες με μία ανανέωση.. Στη nova μία φορά μίλησα για να μου καταργήσουν το qfee και τέλος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 34 minutes ago, cu2goup said: Στο liquid εμείς εξηγούσαμε στα παιδιά της εξυπηρέτησης πώς λειτουργεί η μπάρα και βγάζουμε δύο μήνες με μία ανανέωση.. ...Ε να! Κάτι τέτοια κάνατε και μας το έκοψαν! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 51 minutes ago, cu2goup said: Στο liquid εμείς εξηγούσαμε στα παιδιά της εξυπηρέτησης πώς λειτουργεί η μπάρα και βγάζουμε δύο μήνες με μία ανανέωση.. ποια ανανεωση;;; cash-back θελεις να πεις 😇 2 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 20 minutes ago, HEO said: ποια ανανεωση;;; cash-back θελεις να πεις 😇 Σταμάτα ανανέωση εθεωρείτο!! 😉😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts