Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, kmpatra said:

Τα άλλα θα τα έχει. Προσωπικά αν την έκανα δώρο θα αφηνα διαθέσιμο το 10ευρο να το χρησιμοποιήσει αν ειχε cu, ή εστω θα τον πληροφορουσα για την επιλογή, ωστε ο ίδιος που παίρνει το δώρο να αποφασίσει τι θα κάνει. Απο εκεί και πέρα οπως το καταλαβαινει κανείς....

Οκ αν το θέμα μας είναι η λέξη "δώρο", βάλε τη "συμφωνία".

Του λες αυτό κι αυτό, το ψήνεις; Αν το ψήνει, συνεχίζετε αυτός παίρνει την κάρτα κι εσύ τα 10€ το μήνα.

13 minutes ago, cu2goup said:

Του λες αυτό κι αυτό, το ψήνεις; Αν το ψήνει, συνεχίζετε αυτός παίρνει την κάρτα κι εσύ τα 10€ το μήνα.

Για ποιόν λόγο να μη θέλει τα 10€;

35 minutes ago, cu2goup said:

Τι προνόμια δίνει η κάρτα νέων, εκτός του 10ευρου κάθε μήνα σε Cu. Φαντάζομαι νεους εννοεί μέχρι 29 ετών με ταυτοποίηση για να πάρεις τα άλλα προνόμια.

3 ώρες πριν, opmgls said:

Τι προνόμια δίνει η κάρτα νέων, εκτός του 10ευρου κάθε μήνα σε Cu. Φαντάζομαι νεους εννοεί μέχρι 29 ετών με ταυτοποίηση για να πάρεις τα άλλα προνόμια.

Γράψε στο ίντερνετ european youth card και θα δεις..

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για ποιόν λόγο να μη θέλει τα 10€;

Γιατί δεν εχει cu;;

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Γιατί δεν εχει cu;;

Οταν ομως του το πεις και γλυκαθεί; Εκτός βέβαια εαν δεν του το πεις, που μιλάμε για γκράντε εκμετάλλευση. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Οταν ομως του το πεις και γλυκαθεί; Εκτός βέβαια εαν δεν του το πεις, που μιλάμε για γκράντε εκμετάλλευση. 

Πιάσε και ρώτα πόσοι νέοι έχουν Vodafone και μιλάμε πάλι.. 😉

45 minutes ago, cu2goup said:

Μάλλον με άλλους νέους μιλάω εγώ.. οι δικοί μου γελάνε όταν ακούν Vodafone..

Και τι τηλεφωνία χρησιμοποιουν οι Gen Z;

1 minute ago, opmgls said:

Και τι τηλεφωνία χρησιμοποιουν οι Gen Z;

Στην πλειοψηφία τους είναι Cosmote εκτός κι αν κανένας γονιός τους έχει επιβάλει κάποια άλλη λόγω συμβολαίου..

Φαντάσου ότι τώρα από τη black Friday και μετά που έχει τα απεριόριστα το CU, δεν κατάφερα να πείσω ούτε έναν να κάνει φορητότητα..

On 4/1/2025 at 12:12 ΠΜ, HEO said:

Για χάρη της συζήτησης το έβγαλα το κινητό από το συρτάρι και έκανα μια κλήση σσ άλλο μου νούμερο.

Δούλεψε κάνονικα και ας έληξε το υπόλοιπο 04 Δεκ 

Το δωρεάν πακέτο λήγει 06 Ιαν, είμαι περίεργος τι θα γίνει αν περάσει το τρίμηνο. Θα το τσεκαρω την Δευτέρα 

επανερχομε σε ενα θεμα που ειχα πει οτι θα ενημερωσω την παρεα

κινητο που εληξε 04 Δεκ και εχει διαγραφει το υπολοιπο του

ερχεται μηνυμα 04 Ιαν οτι θα ενεργοποιηθει η φραγη εισερχομενων κλησεων

αλλα εχει 100 λεπτα χρονο ομιλιας (απο δωρο) που  ληγουν 06 Ιαν

με λιγα τωρα υπαρχει η εξης κατασταση:

Δεν εχει υπολοπο, δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις ΑΛΛΑ μπορει να κανει εξερχομενες (λογω δωρεαν πακετου)

:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εκδώσει κάρτα νέων για να τη δώσω σε φίλο που είναι άνεργος, θα ήμουν υποχρεος. 

Εννοείται ότι καλύπτω όλα τα έξοδα της κάρτας και της αποστολής.

Δεν με ενδιαφέρει η κάρτα με τα προσωπικά στοιχεία, ο κωδικός αυτής. 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

5 minutes ago, ParafronGR said:

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εκδώσει κάρτα νέων για να τη δώσω σε φίλο που είναι άνεργος, θα ήμουν υποχρεος. 

Εννοείται ότι καλύπτω όλα τα έξοδα της κάρτας και της αποστολής.

Δεν με ενδιαφέρει η κάρτα με τα προσωπικά στοιχεία, ο κωδικός αυτής. 

Να ενημερώσω αν δεν είναι γνωστό πως οι άνεργοι έως 30 ετών δικαιούνται την κάρτα εντελώς δωρεάν.

Προφανώς ο φίλος σου δεν είναι σε αυτή την ηλικία. Απλώς το αναφέρω.

Edited by cu2goup

Εάν θέλει η βονταφον να δείξει πραγματική κοινωνική ευαισθησία, θα μπορούσε να παρουσιασει οικονομικές λύσεις για ανέργους όλων των ηλικιών... 

7 minutes ago, VIPdriver said:

Εάν θέλει η βονταφον να δείξει πραγματική κοινωνική ευαισθησία, θα μπορούσε να παρουσιασει οικονομικές λύσεις για ανέργους όλων των ηλικιών... 

Και όχι μόνο η Vodafone 

Και η Cosmote,η πιο ακριβή εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον ελλαδικό χώρο και πρώην κρατικός πάροχος θα μπορούσε άνετα, θέληση να υπάρχει. 

Η Vodafone έχει υλοποιήσει το CU Simply για εφήβους, η Nova κάτι συμβόλαια για παιδιά,η Cosmote τίποτα ενώ η Magenta Telekom στην Αυστρία, μέλος του ομίλου Telekom όπως και η Cosmote έχει προγράμματα για εφήβους σε τιμές χώμα και συσκευή (από τις καλές). Η Cosmote δηλαδή δε μπορεί ε;

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα για ειδική εξυπηρέτηση για άτομα με προβλήματα όρασης αλλά..αλλά.

3 minutes ago, konstantinos77 said:

Τα έχουμε πει και τα έχω ξανά πει!!
Τσιγκούνα Κάμπιααα!!! 😋😉😂

Πράσινη Κάμπια ονλυ,το αληθινό γριν νετγουορκ. Το άλλο είναι για τα φύκια..ξέρεις εσύ 😋😂

https://youtu.be/1IuKgZiGAGE?t=31&si=jV2sxEtERsxQNVGa

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μεγάλε μόνο να σε πληρώνουν δεν ζήτησες ακόμα.. 

Τελικά μια κάρτα Roblox από το simplify είχε παραδοθεί αλλά αυτός που την πήρε το πέρασε για διαφημιστικό, πάλι καλά που δεν την πέταξε
🙂

Σε άλλο θέμα τώρα, κάτι που δεν μου έχει τύχει πάλι και το βρίσκω περίεργο:

Σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου που βρέθηκα το ΣΚ εκτός του ότι από σήμα η vodafonara χάλια, δε μπορούσα να βγάλω κλήση με δύο-τρεις μπάρες 2G ή (υποψιάζομαι ψευδο) 5g, κάποιες στιγμές μου έβγαζε R(oaming) και ζήταγε να ενεργοποιήσω τα δεδομένα μέσω roaming για να έχω data.

Στην Κεφαλονιά στο παρελθόν που είχαν ενεργοποιήσει κοινή χρήση κεραιών δεν το θυμάμαι να δούλευε έτσι, αλλά μπορεί να έχω ξεχάσει κιόλας, ίδια περίπτωση είναι;

Σε ποια περιοχή? Μπας και επιασες Ιταλια με καμμιά ατμοσφαιρική διάδοση?

3 ώρες πριν, kmpatra said:

Σε ποια περιοχή? Μπας και επιασες Ιταλια με καμμιά ατμοσφαιρική διάδοση?

Είχα βάλει κάτι αλουμίνια να ενισχύσουν το σήμα μετά τη πρόταση της όψιμης τρανς του φόρουμ και έπιανα ένα δίκτυο ISS-NASA-Guests, δε ξέρω τι είναι, εγώ vodafone έχω. (Θεωρώ ότι αστειεύεσαι και το συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο γιατί δε πιστεύω να το είπες σοβαρά αυτό ότι έπιασα Ιταλία!)

Περιοχή αν παίζει κάποιο ρόλο για τις κεραίες - ήταν κάπου πάνω από την Αιγείρα και κάτω από το Σαραντάπηχο, δεν τα ξέρω τα μέρη.

Edited by spiliot

Sorry αν έχει απαντηθεί.. ο κωδικός efood δεν υπάρχει στο cu πλέον; Δεν το βλέπω στο thank you ενώ σε αριθμό συμβολαίου φαίνεται κανονικά 

48 minutes ago, spiliot said:

Είχα βάλει κάτι αλουμίνια να ενισχύσουν το σήμα μετά τη πρόταση της όψιμης τρανς του φόρουμ και έπιανα ένα δίκτυο ISS-NASA-Guests, δε ξέρω τι είναι, εγώ vodafone έχω. (Θεωρώ ότι αστειεύεσαι γιατί δε πιστεύω να το είπες σοβαρά αυτό ότι έπιασα Ιταλία!)

Περιοχή αν παίζει κάποιο ρόλο για τις κεραίες - ήταν κάπου πάνω από την Αιγείρα και κάτω από το Σαραντάπηχο, δεν τα ξέρω τα μέρη.

Έχω πιάσει από Δυτική Κέρκυρα σήμα από Ιταλία. Φιλος στο φόρουμ (νομίζω ο @MitsosDaBest13 ) επίσης από Πελοπόννησο είχε πιάσει 3G από Λιβύη 

Το ISS-NASA-Guests ίσως είναι δορυφορικό δεν ξέρω 

14 ώρες πριν, HEO said:

επανερχομε σε ενα θεμα που ειχα πει οτι θα ενημερωσω την παρεα

κινητο που εληξε 04 Δεκ και εχει διαγραφει το υπολοιπο του

ερχεται μηνυμα 04 Ιαν οτι θα ενεργοποιηθει η φραγη εισερχομενων κλησεων

αλλα εχει 100 λεπτα χρονο ομιλιας (απο δωρο) που  ληγουν 06 Ιαν

με λιγα τωρα υπαρχει η εξης κατασταση:

Δεν εχει υπολοπο, δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις ΑΛΛΑ μπορει να κανει εξερχομενες (λογω δωρεαν πακετου)

🙂

Είναι δώρο αδωρο αφού δεν μπορεί να δεχθεί εισερχόμενες

4 minutes ago, aektzhs 1 said:

Έχω πιάσει από Δυτική Κέρκυρα σήμα από Ιταλία. Φιλος στο φόρουμ (νομίζω ο @MitsosDaBest13 ) επίσης από Πελοπόννησο είχε πιάσει 3G από Λιβύη 

Το ISS-NASA-Guests ίσως είναι δορυφορικό δεν ξέρω 

Ένα κινητο μπορεί να πιάσει το σήμα μιας ξενης κεραίας σε μεγάλη απόσταση

Η κεραία δεν μπορεί να πιάσει το αδύναμο κινητό, οπότε δεν γινεται σύνδεση στο ξένο δίκτυο 

Από Αιγείρα αχαιας αδύνατο να πιάσει ξένο δίκτυο 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.