cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, Harry636 said: με προσφορά δίνουν απεριόριστα To CU έδωσε απεριόριστα για 9 μήνες με 13€/ μήνα. Άρα δίνουν προσφορές. Η Cosmote μέσω του frog έδωσε τα απεριόριστα για έναν χρόνο. Άρα δίνουν προσφορές. Η Nova δεν έδωσε τίποτα. Άρα η Nova μόνο δεν δίνει προσφορές. Edited 10 ώρες πριν by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: To CU έδωσε απεριόριστα για 9 μήνες με 13€/ μήνα. Άρα δίνουν προσφορές. Η Cosmote μέσω του frog έδωσε τα απεριόριστα για έναν χρόνο. Άρα δίνουν προσφορές. Η Nova δεν έδωσε τίποτα. Άρα η Nova μόνο δεν δίνει προσφορές. Τώρα δίνει το cu200 μόνο η frog από 60 ευρώ που το έδινε το 2023 φέτος μέχρι 90 το έδωσε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, Harry636 said: Τώρα δίνει το cu200 μόνο η frog από 60 ευρώ που το έδινε το 2023 φέτος μέχρι 90 το έδωσε Η nova πόσο το έδωσε;; 😘 Edited 8 ώρες πριν by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Το πρόβλημα είναι ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός τους και μ αρέσει που μπαίνετε σε κόντρες. Για κάποιον που θέλει να έχει 1 σταθερό νούμερο θα πρέπει να λύνει σταυρόλεξο ή να πληρώνει 13Ε. Και παροχές με το σταγονόμετρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, cu2goup said: To CU έδωσε απεριόριστα για 9 μήνες με 13€/ μήνα. Άρα δίνουν προσφορές. Η Cosmote μέσω του frog έδωσε τα απεριόριστα για έναν χρόνο. Άρα δίνουν προσφορές. Η Nova δεν έδωσε τίποτα. Άρα η Nova μόνο δεν δίνει προσφορές. Η Nova δεν την ενδιαφέρει το κομμάτι καρτοκινητή, ίσα ίσα προωθεί τα συμβόλαια. Η πολιτική των καταστημάτων είναι δώστε F2G και την Q την έχουν παρατημένη. Edited 6 ώρες πριν by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Όταν λες θα τη γυρίσεις... Η ίδια δεν πρέπει να αποφασίσει; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 9 minutes ago, p_k said: Όταν λες θα τη γυρίσεις... Η ίδια δεν πρέπει να αποφασίσει; Επειδή αναφέρθηκα σε ένα F2G της Οικογένειας, Αν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει τακτικά δεν συμφέρει… μόνο οι προσωπικές προσφορές αξίζουν. έχει το παλιό πρόγραμμα και το σήμα στη δουλειά της μάνας μου είναι κακό. Είχε βάλει απεριόριστα και είχε οριακό σήμα στο γραφείο. Και κάτι ακόμα… το Cu για τον μέσο χρήστη που θέλει φθηνές υπηρεσίες φωνής και δεδομένων να επικοινωνεί χωρίς να νοιάζεται πόσα Mbps θα δει στη συσκευή του είναι μια καλή λύση με βάση τους μισθούς που έχουμε στη χώρα. Edited 6 ώρες πριν by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 29 minutes ago, p_k said: Όταν λες θα τη γυρίσεις... Η ίδια δεν πρέπει να αποφασίσει; Καλά κι εγώ τους δικούς μου τους λέω "φύγατε για Vodafone, για Nova κλπ" ανάλογα με τις προσφορές. Θα τους ρωτήσουμε κιόλας; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Καλά κι εγώ τους δικούς μου τους λέω "φύγατε για Vodafone, για Nova κλπ" ανάλογα με τις προσφορές. Θα τους ρωτήσουμε κιόλας; Εννοείται αυτό. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Παρασύρεστε σε συγκρίσεις και, μάλλον, ανούσιες κόντρες που δεν οδηγούν και πουθενά. Σημασία έχει ο καθένας να καταγράψει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ του ανάγκες, όχι αυτές που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι έχει, αλλά αυτές που πραγματικά έχει, καταναλώνει κλπ. Εγώ σίγουρα ήμουν από αυτούς που δεν τις γνώριζα, μόνο όταν έφυγα μετά από πολλά χρόνια από τα συμβόλαια και πήγα στο CU κατάλαβα ότι τελικά δεν χρειαζόμασταν όλα αυτά που πλήρωνα... 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, p_k said: Εννοείται αυτό. Εμένα προσωπικά μου έχουν τυφλή εμπιστοσύνη και κάνουν ό,τι τους πω στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Βέβαια η σχέση των μελών κάθε οικογένειας δεν είναι ίδια.. 6 minutes ago, Steleon said: Παρασύρεστε σε συγκρίσεις και, μάλλον, ανούσιες κόντρες που δεν οδηγούν και πουθενά. Σημασία έχει ο καθένας να καταγράψει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ του ανάγκες, όχι αυτές που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι έχει, αλλά αυτές που πραγματικά έχει, καταναλώνει κλπ. Εγώ σίγουρα ήμουν από αυτούς που δεν τις γνώριζα, μόνο όταν έφυγα μετά από πολλά χρόνια από τα συμβόλαια και πήγα στο CU κατάλαβα ότι τελικά δεν χρειαζόμασταν όλα αυτά που πλήρωνα... Και πολλοί έχουν το σύνδρομο των "απεριόριστων" ενώ δεν ξέρουν ουσιαστικά τις ανάγκες τους. Βέβαια όλα αυτά όπως είπαμε είναι προσωπικά του καθενός, το ποσό θέλει α ασχολείται κλπ. Μπορεί ο άλλος να γουστάρει να πληρώνει και αν έχει την ησυχία του. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 58 minutes ago, hercoulis said: Το πρόβλημα είναι ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός τους και μ αρέσει που μπαίνετε σε κόντρες. Για κάποιον που θέλει να έχει 1 σταθερό νούμερο θα πρέπει να λύνει σταυρόλεξο ή να πληρώνει 13Ε. Και παροχές με το σταγονόμετρο. Είναι οικονομικό καρτέλ στην Ελλάδα δυστυχώς 5 minutes ago, Harry636 said: Είναι οικονομικό καρτέλ στην Ελλάδα δυστυχώς https://youtu.be/JLQNJPg9lH4?si=J2T2MBcEeGFWpelF 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) R,I,P CU Live Chat Edited 5 ώρες πριν by eridion25 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 43 minutes ago, cu2goup said: Καλά κι εγώ τους δικούς μου τους λέω "φύγατε για Vodafone, για Nova κλπ" ανάλογα με τις προσφορές. Θα τους ρωτήσουμε κιόλας; Και εγώ το ίδιο κάνω… να γλιτώσουμε κανένα φράγκο. 34 minutes ago, cu2goup said: Εμένα προσωπικά μου έχουν τυφλή εμπιστοσύνη και κάνουν ό,τι τους πω στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Βέβαια η σχέση των μελών κάθε οικογένειας δεν είναι ίδια.. Και πολλοί έχουν το σύνδρομο των "απεριόριστων" ενώ δεν ξέρουν ουσιαστικά τις ανάγκες τους. Βέβαια όλα αυτά όπως είπαμε είναι προσωπικά του καθενός, το ποσό θέλει α ασχολείται κλπ. Μπορεί ο άλλος να γουστάρει να πληρώνει και αν έχει την ησυχία του. Εμένα το ψάχνουν και οι ίδιοι αλλά συνήθως εκτός από τελευταία εγώ τους βρήκα καλές προσφορές. Τώρα για τον σύνδρομο των απεριόριστων.., εμένα ένα πακέτο καρτοκινητής δεν θα με καλύψει ούτε και τον πατέρα μου πλέον. Έχουμε απεριόριστα συμβόλαια εις γνώση μας λόγω ότι δεν έχουν κόφτες και πληρώνουμε ένα πάγιο χωρίς άγχος πόσα mb, λεπτά και sms έχουμε. Χωρια το Roaming εντός ΕΕ που ακόμα και με τους κόφτες στα 70-80GB είσαι άνετος. Edited 5 ώρες πριν by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 46 minutes ago, eridion25 said: R,I,P CU Live Chat Πάει και αυτό στο τέλος τι θα γίνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 15 minutes ago, Dimitris_15 said: Πάει και αυτό στο τέλος τι θα γίνει Ίσως να μη θέλουν σκρινσοτ της συνομιλίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Ίσως να μη θέλουν σκρινσοτ της συνομιλίας. Μπα δεν νομίζω. θεωρώ ότι είναι τόσο φορτωμένη που θέλουν τηλεφωνικά για να έχουν παραπάνω ώρα να απαντήσουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Είναι εντελώς μαλακές εκεί μέσα τις περισσότερες φορές κάποιες φορές είναι άσχετοι 1 minute ago, Harry636 said: Μπα δεν νομίζω. θεωρώ ότι είναι τόσο φορτωμένη που θέλουν τηλεφωνικά για να έχουν παραπάνω ώρα να απαντήσουν Α οκ αλλά κάποιες φορές πέφτεις σε άσχετο που δεν ξέρει τίποτα 49 minutes ago, Dimitris_15 said: Είναι εντελώς μαλακές εκεί μέσα τις περισσότερες φορές κάποιες φορές είναι άσχετοι Α οκ αλλά κάποιες φορές πέφτεις σε άσχετο που δεν ξέρει τίποτα Έτσι πως τα πάνε με τα καρτέλ όλο αυξήσεις κτλ Δηλαδή πληρώνουμε για να έχουμε έστω ένα νούμερο απλό για κάτι και μας υποχρεώνουν να βάζουμε ακριβές κάρτες όπως και να μας πιέζουν να πάμε σε συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας Edited 4 ώρες πριν by Dimitris_15 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν On 14/12/2024 at 6:29 ΜΜ, teopanta1 said: Ναι ολα κανονικά Αυθημερόν ή μετά από κάποιες εργάσιμες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, eridion25 said: R,I,P CU Live Chat Έλεος, στο site όμως ο tobi υπάρχει 1 hour ago, VIPdriver said: Ίσως να μη θέλουν σκρινσοτ της συνομιλίας. Αυτό δεν είναι κάτι απλώς όταν τραβάς βγαίνει μαύρο ή λέει δεν είναι δυνατό το στιγμιότυπο οθόνης, πολλά site το έχουν κάνει πέρα από των τηλεπικοινωνιών. Edited 3 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts