paanos Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, panbet said: Παιδιά έβαλαν δωροτροχο σε κάθε Vodafone thanks you μέσα στην εφαρμογή ab συνεργασία αλλά βάζω κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Αν κάποιος το έκανε ας μας πει Παίρνεις thank you κωδικό και αν στο lucky wheel της vodafone κερδίσεις το δώρο του ΑΒ, τότε σου δίνει κωδικό που βάζεις στο σημείο που δείχνεις. ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ο τροχός και δεν θα ισχύει για cu 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Εκανα update την εφαρμογη του ΑΒ και παλι δεν δεχεται τον κωδικο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Ωρε δεν μπορώ να βάλω 2 κωδικός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 16 minutes ago, eridion25 said: Ωρε δεν μπορώ να βάλω 2 κωδικός Τι καρτοκινητο εχεις; Εγω παίρνω κωδικό vodafone thank you απο Ολυμπιακός και οταν τον βαζω στο ΑΒ μου λεει οτι "ο κωδικός δεν είναι εγκυρος" Edited 5 Δεκέμβριος by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 8 minutes ago, VIPdriver said: Τι καρτοκινητο εχεις; Εγω παίρνω κωδικό vodafone thank you απο Ολυμπιακός και οταν τον βαζω στο ΑΒ μου λεει οτι "ο κωδικός δεν είναι εγκυρος" CU 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, VIPdriver said: "Καρτοκινητό για αλλοδαπούς" δεν υπάρχει σε καμία εταιρία. Ολος ο κοσμος μπορει να το χρησιμοποιησει. Το σχόλιο σου μου θυμίζει ένα short στο Facebook (ή όπως λέγονται), λογικα σκηνή από ταινία, που μπαίνει ένας σε ένα μπεργκεραδικο, ζητάει το παιδικό μενού και η υπάλληλος του λέει ότι δε γίνεται γιατί το παιδικό γεύμα είναι μόνο για παιδιά. 😂 Edited 5 Δεκέμβριος by gpapas640 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος παντως οποιος εχει και αλλο κωδικο μπορει να κανει και αλλο προφιλ 😉 εγω εκανα μπολικα και ετοιμαζομαι για τρελες μασες :) 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι καρτοκινητο εχεις; Εγω παίρνω κωδικό vodafone thank you απο Ολυμπιακός και οταν τον βαζω στο ΑΒ μου λεει οτι "ο κωδικός δεν είναι εγκυρος" Ο κωδικός είναι τα έξι ψηφία του κινητου? Πήγαινε στους ενεργούς κωδικούς μήπως δεις κάτι διαφορετικό. Μέχρι πρότινος βέβαια εάν ήταν διαφορετικός ο κωδικός δεν μπορούσες να τον αντιγράψεις, σου έγραφε ότι αντιγράφτηκε αλλά τελικά δεν έμπαινε στο πρόχειρο. Μπορούσες όμως να τον δεις με screenshot, πατώντας επανειλημμένα κλπ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 4 ώρες πριν, eridion25 said: Ωρε δεν μπορώ να βάλω 2 κωδικός Πολύ ευχαρίστως να τον δεχτώ! 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 42 minutes ago, HEO said: παντως οποιος εχει και αλλο κωδικο μπορει να κανει και αλλο προφιλ 😉 εγω εκανα μπολικα και ετοιμαζομαι για τρελες μασες :) Όταν λες και άλλο προφίλ εννοείς έβγαλες 2η κάρτα ΑΒ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 38 minutes ago, opmgls said: Όταν λες και άλλο προφίλ εννοείς έβγαλες 2η κάρτα ΑΒ; Ναι ναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, opmgls said: Όταν λες και άλλο προφίλ εννοείς έβγαλες 2η κάρτα ΑΒ; Έκανα περισσότερους από 2 λογαριασμούς από την στιγμή που είναι έχω κουπονια Έχω μέχρι τέλος Ιανουαρίου για να τα φάω Edited 6 Δεκέμβριος by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 1 hour ago, HEO said: Έκανα περισσότερους από 2 λογαριασμούς από την στιγμή που είναι έχω κουπονια Έχω μέχρι τέλος Ιανουαρίου για να τα φάω Στο μεταξύ παίζει να τελειώσει γενικώς το drop με ΑΒ τέλος Γενάρη; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, cu2goup said: Στο μεταξύ παίζει να τελειώσει γενικώς το drop με ΑΒ τέλος Γενάρη; Έτσι φαίνεται τουλάχιστον για τον ΑΒ, ότι φαμε και ότι πιούμε...λολ...:) 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος On 3/12/2024 at 1:07 ΠΜ, Bas said: Νέα SIM cu unlimited data σε κατάστημα γίνεται; On 3/12/2024 at 6:40 ΠΜ, cu2goup said: Όχι.. είναι αποκλειστικά online. Πήρα χθες άπω κατάστημα με ταυτοποίηση/ενεργοποίηση έπη τόπου Σήμερα 06/12 είναι τελευταία μέρα της unlimited προσφοράς μου είπανε 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 1 minute ago, Bas said: Πήρα χθες άπω κατάστημα με ταυτοποίηση/ενεργοποίηση έπη τόπου Σήμερα 06/12 είναι τελευταία μέρα της unlimited προσφοράς μου είπανε Δλδ το πήρες μόνο 13€ και ήταν και η προσφορά της black Friday από κατάστημα;; Γενικώς τα καταστήματα δεν ακολουθούν τις προσφορές του site. 12 minutes ago, HEO said: Έτσι φαίνεται τουλάχιστον για τον ΑΒ, ότι φαμε και ότι πιούμε...λολ...:) Αυτή η ημερομηνία δεν προέκυψε από το drop αλλά από το Vodafone Thank you “Lucky Wheel” ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) Περιμένω να με ενεργοποιησουν στο what's up και άμεσα να κάνω το Unlimited του cu ελπίζω να προλάβω, δεν νομίζω η προσφορά συμβολαίου της voda να είναι καλύτερη από cu αν δεν προλάβω θα πάω για το cu200 αντε να δούμε, σε περίπτωση που δεν προλάβω λέτε να το αφήσω στο what's up μπας και βγάλει παρόμοια προσφορά το cu για της γιορτές; πρέπει να περιμένω να με ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα; 32 minutes ago, Bas said: Πήρα χθες άπω κατάστημα με ταυτοποίηση/ενεργοποίηση έπη τόπου Σήμερα 06/12 είναι τελευταία μέρα της unlimited προσφοράς μου είπανε Γίνεται και από κατάστημα; Edited 6 Δεκέμβριος by teopanta1 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Εκανα χθες εξαργύρωση του ποσού που ειχα στο cash back ,αλλα δεν μου επιμήκυνε το χρονικό διάστημα λήξης του ποσού δυστυχώς 4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Just now, lefkaditis said: Εκανα χθες εξαργύρωση του ποσού που ειχα στο cash back ,αλλα δεν μου επιμήκυνε το χρονικό διάστημα λήξης του ποσού δυστυχώς Άσχημο αυτο. Μερικές φορες θελει κανα 5λεπτο να ανανεωθει η κατασταση. Βγες απο την εφαρμογή και ξαναμπες σε κανα 7λεπτο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 8 minutes ago, VIPdriver said: Άσχημο αυτο. Μερικές φορες θελει κανα 5λεπτο να ανανεωθει η κατασταση. Βγες απο την εφαρμογή και ξαναμπες σε κανα 7λεπτο. Μεχρι και τώρα δεν εχει αλλάξει δυστυχώς 5 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 37 minutes ago, cu2goup said: Δλδ το πήρες μόνο 13€ και ήταν και η προσφορά της black Friday από κατάστημα;; Γενικώς τα καταστήματα δεν ακολουθούν τις προσφορές του site. Αυτή η ημερομηνία δεν προέκυψε από το drop αλλά από το Vodafone Thank you “Lucky Wheel” ε; 31 minutes ago, teopanta1 said: Περιμένω να με ενεργοποιησουν στο what's up και άμεσα να κάνω το Unlimited του cu ελπίζω να προλάβω, δεν νομίζω η προσφορά συμβολαίου της voda να είναι καλύτερη από cu αν δεν προλάβω θα πάω για το cu200 αντε να δούμε, σε περίπτωση που δεν προλάβω λέτε να το αφήσω στο what's up μπας και βγάλει παρόμοια προσφορά το cu για της γιορτές; πρέπει να περιμένω να με ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα; Γίνεται και από κατάστημα; Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ο υπάλληλος SIM CU 13€ με 3GB παροχή, οπότε επέμεινα σε unlimited, μου ζήτησε λίγο χρόνο να το ψάξει αυτό 3-4 λεπτά αργότερα όλα καλά! 🙂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 10 minutes ago, VIPdriver said: Άσχημο αυτο. Μερικές φορες θελει κανα 5λεπτο να ανανεωθει η κατασταση. Βγες απο την εφαρμογή και ξαναμπες σε κανα 7λεπτο. Προβλέπεται από την ανακοίνωση αυτο ? Εκτός αν πουν ότι άτυπα ανανεώναμε τον χρόνο λήξης και οπότε γουστάρουμε το περνούμε πίσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Επικοινωνία με cu 1 minute ago, Bas said: Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ο υπάλληλος SIM CU 13€ με 3GB παροχή, οπότε επέμεινα σε unlimited, μου ζήτησε λίγο χρόνο να το ψάξει αυτό 3-4 λεπτά αργότερα όλα καλά! 🙂 Μακάρι να γίνεται μπας και προλάβω. Να σε ρωτήσω πρέπει να με έχει ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα χωρίς ενεργοποιήσει απλά με το αίτημα φορητοτητας; παρακάτω επικοινωνία με cu 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Just now, GREGORYMO said: Προβλέπεται από την ανακοίνωση αυτο ? Εκτός αν πουν ότι άτυπα ανανεώναμε τον χρόνο λήξης και οπότε γουστάρουμε το περνούμε πίσω. Καλά, ό,τι θέλουν κάνουν, εννοείται αυτό. Just now, teopanta1 said: Επικοινωνία με cu Μακάρι να γίνεται μπας και προλάβω. Να σε ρωτήσω πρέπει να με έχει ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα χωρίς ενεργοποιήσει απλά με το αίτημα φορητοτητας; παρακάτω επικοινωνία με cu Κανε το ονλαιν και κράτησε σκρινσοτς 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Το lucky wheel που είναι ρε παιδιά εμένα δεν το βγάζει 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts