VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Μπορεί κανείς να μπει στο Thank You; 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία λέει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Από χθες το απόγευμα έτσι είναι. Το έκοψαν κ αυτό; 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 35 minutes ago, VIPdriver said: Από χθες το απόγευμα έτσι είναι. Το έκοψαν κ αυτό; Έπαθαν κοκομπλόκο επειδη τους πηραμε όλα τα κουπόνια bluestar 1+1 και είπαν κάπου ώπα... αυτοί γίνανε ασύμφοροί! 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Μπορεί κανείς να μπει στο Thank You; Είναι οκ πλέον επανηλθε 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 13 minutes ago, Natbic said: Είναι οκ πλέον επανηλθε Ήθελα να μπω να δω ποια Μικέλ εξαιρούνται, αφου φίλος μου πηγε σε ένα που του είπαν ότι εξαιρείται και προς έκπληξη μου δεν εξαιρείται το συγκεκριμένο... 1 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ήθελα να μπω να δω ποια Μικέλ εξαιρούνται, αφου φίλος μου πηγε σε ένα που του είπαν ότι εξαιρείται και προς έκπληξη μου δεν εξαιρείται το συγκεκριμένο... Μάλλον δε θα ήξερε ο υπάλληλος να κάνει τη διαδικασία της εξαργύρωσης και ήθελε να το αποφύγει, σου λέει ας το πω κ αν πιάσει έπιασε 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Ήθελα να μπω να δω ποια Μικέλ εξαιρούνται, αφου φίλος μου πηγε σε ένα που του είπαν ότι εξαιρείται και προς έκπληξη μου δεν εξαιρείται το συγκεκριμένο... Να πάει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να τους καταγγείλει! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 minutes ago, konstantinos77 said: Επειδή είμαι άσχετος από τηλεόραση, ποια σειρά είναι αυτή; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 7 minutes ago, opmgls said: Επειδή είμαι άσχετος από τηλεόραση, ποια σειρά είναι αυτή; Καλά και εγώ δεν είμαι καθόλου Fan της TV... Αλλά καθόλου... Από τα λίγα που έχω δει και αξίζουν!! 😉 https://www.youtube.com/watch?v=ZJG95iYTqfw 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 57 minutes ago, konstantinos77 said: Καλά και εγώ δεν είμαι καθόλου Fan της TV... Αλλά καθόλου... Από τα λίγα που έχω δει και αξίζουν!! 😉 https://www.youtube.com/watch?v=ZJG95iYTqfw Εχω να δω τηλεόραση και να πάρω από τότε που ξεκίνησα την σχολή το 2008 χαχαχαχα 🤪🤪😛😛😛😛😛 καλύτερα χωρίς tv 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, opmgls said: Επειδή είμαι άσχετος από τηλεόραση, ποια σειρά είναι αυτή; Παρά πέντε 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 11 minutes ago, Harry636 said: Εχω να δω τηλεόραση και να πάρω από τότε που ξεκίνησα την σχολή το 2008 χαχαχαχα 🤪🤪😛😛😛😛😛 καλύτερα χωρίς tv Έχω να δω TV από τα 17 μου και είμαι 47!! 😋😂😉 Μα δεν είπα ότι το είδα το είδα στην TV, το είδα αφού ολοκληρώθηκαν και οι δύο seasons και αν θυμάμαι καλά ή μέσω Youtube ή το κατέβασα μέσω Torrents! 😉 Πάντως @opmgls να το δεις οπωσδήποτε!!! Θα το βρείς ή στην σελίδα του Mega ή στο Youtube. Θα πεθάνεις στα γέλια... Καπουτζίδης!!! 😉😂 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, konstantinos77 said: Έχω να δω TV από τα 17 μου και είμαι 47!! 😋😂😉 Μα δεν είπα ότι το είδα το είδα στην TV, το είδα αφού ολοκληρώθηκαν και οι δύο seasons και αν θυμάμαι καλά ή μέσω Youtube ή το κατέβασα μέσω Torrents! 😉 Πάντως @opmgls να το δεις οπωσδήποτε!!! Θα το βρείς ή στην σελίδα του Mega ή στο Youtube. Θα πεθάνεις στα γέλια... Καπουτζίδης!!! 😉😂 Σπύρο μου εμείς ευχαριστούμε, όρθια. Ξέρεις 🙂 Η καλύτερη σειρά μετά το 50-50 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 23 minutes ago, konstantinos77 said: Έχω να δω TV από τα 17 μου και είμαι 47!! 😋😂😉 Μα δεν είπα ότι το είδα το είδα στην TV, το είδα αφού ολοκληρώθηκαν και οι δύο seasons και αν θυμάμαι καλά ή μέσω Youtube ή το κατέβασα μέσω Torrents! 😉 Πάντως @opmgls να το δεις οπωσδήποτε!!! Θα το βρείς ή στην σελίδα του Mega ή στο Youtube. Θα πεθάνεις στα γέλια... Καπουτζίδης!!! 😉😂 Μην αποκαλύπτεις ηλικίες χαχαχαχαχα 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν το είχα ποτέ με την τηλεόραση και χρόνια έξω σχολή τρέξιμο από δω από κει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Μην αποκαλύπτεις ηλικίες χαχαχαχαχα 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν το είχα ποτέ με την τηλεόραση και χρόνια έξω σχολή τρέξιμο από δω από κει Γιατί κλεμμένη την έχω;;; 🤔🤔😂😂😂😉😉 Εξάλλου δεν φαίνεται καθόλου από το username μου... 😋😋😂😂 Εσύ πρέπει να είσαι το 1636!! 😂😂 Τα ίδια... Σχολή, τρέξιμο, άπειρο Clubbing και ζωή γενικά... Άλλες εποχές... 😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 12 minutes ago, konstantinos77 said: Γιατί κλεμμένη την έχω;;; 🤔🤔😂😂😂😉😉 Εξάλλου δεν φαίνεται καθόλου από το username μου... 😋😋😂😂 Εσύ πρέπει να είσαι το 1636!! 😂😂 Τα ίδια... Σχολή, τρέξιμο, άπειρο Clubbing και ζωή γενικά... Άλλες εποχές... 😉 Πολλά χρόνια το πανεπιστήμιο και πολύ διάβασμα δεν πήγαινα συνέχεια σε κλαμπ 😭 και μετά το θάνατο του πατέρα μου ευτυχώς μου έδωσαν υποτροφία ( και ελλείψεις της μάνα μου ) 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Πολλά χρόνια το πανεπιστήμιο και πολύ διάβασμα δεν πήγαινα συνέχεια σε κλαμπ 😭 και μετά το θάνατο του πατέρα μου ευτυχώς μου έδωσαν υποτροφία ( και ελλείψεις της μάνα μου ) Όλα καλά... 🤗 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Που βάζω τον κωδικό από το CU Drop στο ΑΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 43 minutes ago, eridion25 said: Που βάζω τον κωδικό από το CU Drop στο ΑΒ Στην αρχική σελίδα πατάς το "Ενεργές προσφορές", πας τέρμα δεξία στο "Συνεργασίες", "Δες Περισσότερα" και εκεί θα βρεις το CU Around. Εκεί βάζεις τον κωδικό 3 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) On 30/11/2024 at 3:29 ΜΜ, RAVEN_ said: Αφήστε κανένα κουπόνι βρε για εμάς τα φτωχά παιδιά... 😂 Edited 6 ώρες πριν by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Αφήστε κανένα κουπόνι βρε για εμάς τα φτωχά παιδιά... 😂 Αν αυτό αφορά κουπόνι ΑΒ ξαναπροσπάθησε σήμερα γιατί αυτό που φαίνεται στην φωτο μάλλον τεχνικό πρόβλημα είναι και όχι ότι εξαντλήθηκαν τα κουπόνια. Σε κάθε περίπτωστη εγώ σήμερα εβγαλα κουπόνι στις 5μιση το πρωί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 28 minutes ago, opmgls said: Αν αυτό αφορά κουπόνι ΑΒ ξαναπροσπάθησε σήμερα γιατί αυτό που φαίνεται στην φωτο μάλλον τεχνικό πρόβλημα είναι και όχι ότι εξαντλήθηκαν τα κουπόνια. Σε κάθε περίπτωστη εγώ σήμερα εβγαλα κουπόνι στις 5μιση το πρωί. Κάνουμε πλάκα αλλά επειδή έχει αναφερθεί ίσως ξανά, να πούμε ότι για το drop δεν υφίσταται εξάντληση των κουπονιών (με τα μέχρι σήμερα δεδομένα). Δεν χρειάζεται να τρέχετε να καβατζώσετε το κουπόνι αξημέρωτα.. Στο cu around ναι τελειώνουν αλλά είναι άλλη περίπτωση εκείνο. Edited 3 ώρες πριν by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts