konstantinos77 Δημ. Σάββατο στις 11:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:11 μμ (edited) 45 minutes ago, RAVEN_ said: το παραδεχομαι,τετοια δεν εχω. ειχα καποτε στα νιατα μου που ειχα cu 😀 καλο μηνα κι απο εμενα σε ολους 👻💀 Εεεε έτσι είναι... Το CU είναι για τα Νιάτααα!!! 😉😉😂😂😂 Καλό μήνα!! 😊 Edited Σάββατο στις 11:35 μμ by konstantinos77 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 11:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:05 πμ 12 ώρες πριν, ParafronGR said: 2 βράδια τώρα δεν δίνει κωδικό - λογικά, δεν τους ανανεώνουν κάθε μέρα. Καλό μήνα απατη ειναι, προσπαθησα και εγω αλλα τσιφος αλλη φορα θυμαμαι ειχα παρει για καποιον φιλο ακριβως στις 12 το βραδυ η μονη ελπιδα να δινουν 2-3 κουπονια αρχες εβδομαδας, σημερα το βραδυ δηλαδη 1 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:35 μμ Σήμερα όλοι ραντεβού στις 00:00 να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:31 μμ Το ματσ έληξε στις 19:30 κ ακόμη δεν μπηκαν τα 2 γκολ... 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Το ματσ έληξε στις 19:30 κ ακόμη δεν μπηκαν τα 2 γκολ... https://youtu.be/35QX2Z14hU4?t=52&si=-8j5MtrvgcuWjWR4 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ 18 minutes ago, VIPdriver said: Το ματσ έληξε στις 19:30 κ ακόμη δεν μπηκαν τα 2 γκολ... Ελπίζω το Ολυμπιακός να μην παθαίνει Q σιγά σιγά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Κυριακή στις 09:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:52 μμ Υπηρξε και φορα που μπηκαν 01:00 επομενης μερας. Θα μπουν σε λιγα λεπτα, απλα δεν εξηγειται τοση καθυστερηση για απογεματινο ματς. Μαλλον χειροκινητα δινεται το "συνθημα". 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 09:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:52 μμ Πάμε στις 00:00 σε οκτώ λεπτά δηλαδή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 09:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:53 μμ Ετοιμοι αδέρφια μου;;; Όρματε να πάρουμε το κάστρο εισητήριο του BlueStar 1+1! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 09:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:55 μμ 23 ώρες πριν, RAVEN_ said: 🤗 Για να μην λες... 😉😋😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 09:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:56 μμ 1 minute ago, alteisei said: Υπηρξε και φορα που μπηκαν 01:00 επομενης μερας. Θα μπουν σε λιγα λεπτα, απλα δεν εξηγειται τοση καθυστερηση για απογεματινο ματς. Μαλλον χειροκινητα δινεται το "συνθημα". Θυμάμαι πιο παλιά εαν ο αγώνας έληγε αργά, το εβαζαν την επομένη, αλλά οπως σωστά έγραψες το σημερινό ηταν απογευματινό. Έχει πλάκα να αποφάσισαν να μη δίνουν μπόνους με κάσμπακ... 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ 1 minute ago, VIPdriver said: Θυμάμαι πιο παλιά εαν ο αγώνας έληγε αργά, το εβαζαν την επομένη, αλλά οπως σωστά έγραψες το σημερινό ηταν απογευματινό. Έχει πλάκα να αποφάσισαν να μη δίνουν μπόνους με κάσμπακ... Λογικά δεν παίζει αυτό. Το cashback καταργήθηκε. Δεν είναι σοβαρό για λιγες μερες να κάνουν λαλακίες. Το ξέρουμε ότι δεν την πας την Voda αλλα δεν είναι και Νova ότι να ναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:59 μμ παιδια αν στις 00.00 σας δωσει κωδικο το τηλ μου ειναι 6982518267. θα σας στειλω τα χρηματα ειλικρινα 2 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ 5 minutes ago, konstantinos77 said: Για να μην λες... 😉😋😂 Στο στέλνω σε μήνυμα ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Πάντως είναι λίγο γιουχου εκεί στην βοντανοντ 😂 όσοι διαχειρίζονται την σελίδα της εταιρίας δεν έχουν αλλάξει την περιγραφή από το άλλο πακέτο που δίνει μόνο 200gb και Vodafone TV. 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Πήρα κωδικο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ 1 minute ago, RAVEN_ said: παιδια αν στις 00.00 σας δωσει κωδικο το τηλ μου ειναι 6982518267. θα σας στειλω τα χρηματα ειλικρινα Εσύ το θες το κωδικό ; Εχω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ 1 minute ago, RAVEN_ said: παιδια αν στις 00.00 σας δωσει κωδικο το τηλ μου ειναι 6982518267. θα σας στειλω τα χρηματα ειλικρινα Έστειλα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ (edited) Το πήρα!!! 😁😁 Δεν σας το δίνω!!! 😋😋😂😂😂 Edited Κυριακή στις 10:02 μμ by konstantinos77 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Just now, opmgls said: Λογικά δεν παίζει αυτό. Το cashback καταργήθηκε. Δεν είναι σοβαρό για λιγες μερες να κάνουν λαλακίες. Το ξέρουμε ότι δεν την πας την Voda αλλα δεν είναι και Νova ότι να ναι. Εκανα κασμπακ πριν ληξει η προθεσμια κ υποτιθεται οτι εχω να παιρνω μπονους μεχρι τον τελευταίο αγώνα του 2024. Μεχρι αυριο θα ξέρουμε. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ 8 minutes ago, opmgls said: Ετοιμοι αδέρφια μου;;; Όρματε να πάρουμε το κάστρο εισητήριο του BlueStar 1+1! Εχω κωδικό το θες ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Just now, opmgls said: Πήρα κωδικο Κατσε να δουμε όμως γιατί τον συνδέει με το νούερο του κινητου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Μας δουλεύουν... 20 φορές πάτησα τίποτα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:02 μμ Just now, Antonio21 said: Μας δουλεύουν... 20 φορές πάτησα τίποτα.. Έχω εδώ ποιος των θέλει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts