gpapas640 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 32 minutes ago, eridion25 said: Rip cashback τώρα εξαργύρωση μόνο Δεν ισχύει. Πρόκειται για μικροκόλλημα. Πατάς αριστερά που λέει "Κατηγορίες" και μετά πχ "Τρόφιμα". Μετά πατάς ξανά "Κατηγορίες" και "Όλες οι κατηγορίες". Πλέον μπορείς να δεις κανονικά όλα τα προϊόντα Άλλωστε αν πατήσεις να καταχωρήσεις νέα απόδειξη σου ανοίγει κανονικά την κάμερα για φωτογραφία Edited 14 ώρες πριν by gpapas640 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 5 minutes ago, gpapas640 said: Δεν ισχύει. Πρόκειται για μικροκόλλημα. Πατάς αριστερά που λέει "Κατηγορίες" και μετά πχ "Τρόφιμα". Μετά πατάς ξανά "Κατηγορίες" και "Όλες οι κατηγορίες". Πλέον μπορείς να δεις κανονικά όλα τα προϊόντα Άλλωστε αν πατήσεις να καταχωρήσεις νέα απόδειξη σου ανοίγει κανονικά την κάμερα για φωτογραφία ναι άλλα δεν εχω δοκιμάσει να δω αν καταχωρείται η αν το αρνείται το σύστημα γιατί δεν εχω απόδειξη γα cashback αυτή την στιγμή 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, eridion25 said: ναι άλλα δεν εχω δοκιμάσει να δω αν καταχωρείται η αν το αρνείται το σύστημα γιατί δεν εχω απόδειξη γα cashback αυτή την στιγμή Καταχώρησε μια τυχαια απόδειξη, το σύστημα δε μπορεί να διαβάσει αν έχεις αγοράσει κάποιο προϊόν με επιστροφή. Αν την δεχτεί "προς επεξεργασια" σημαίνει ότι η καταχώρηση αποδείξεων λειτουργεί κανονικά. Απλά αν δεν έχει κάποιο προϊόν που δίνει επιστροφή θα σου την ακυρώσουν. Edited 13 ώρες πριν by gpapas640 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Προφανώς το κάνουν αυτό για να δείχνουν "γενναιόδωροι" και ο, τι σε τιγκαρουν δώρα, ενώ εσύ "χαίρεσαι" και δεν πολύ σκέφτεσαι τα λεφτά που θα δώσεις για αυτές. Πάντως εγώ τα δύο τελευταία χρόνια την περίοδο των γιορτών με Vodafone στο κέντρο της Ξάνθης τις ώρες αιχμής δεν μπορώ ούτε ραδιόφωνο online να ακούσω. Οπότε θα τον πληρώσω τον μήνα αυτόν στην Cosmote. Κι ας μην δώσει και κανένα δώρο. 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Μετά από αναβολές πήγα σε κατάστημα Vodafone για να τσεκαρω τι παίζει με την 8ευρη ανανέωση απο τα αυτόματα μηχανήματα. Δυστυχώς έχει καταργηθεί, όπως είχε ειπωθεί... . Edited 3 ώρες πριν by gpapas640 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, gpapas640 said: Δεν ισχύει. Πρόκειται για μικροκόλλημα. Πατάς αριστερά που λέει "Κατηγορίες" και μετά πχ "Τρόφιμα". Μετά πατάς ξανά "Κατηγορίες" και "Όλες οι κατηγορίες". Πλέον μπορείς να δεις κανονικά όλα τα προϊόντα Άλλωστε αν πατήσεις να καταχωρήσεις νέα απόδειξη σου ανοίγει κανονικά την κάμερα για φωτογραφία Εχω μια επιφύλαξη. Δεν φαίνεται πλεον στο πανω μερος η περίοδος με τις ημερομηνίες. Μπορεί να μην ανανεώνονται τα προϊόντα. Και στην τελική, ανθρώπινο χερι περναει το ποσό στο cashback. Πιο πιθανό να μείνει στον αερα η απόδειξη, αν τους έχουν πει "τελος απο σήμερα" απο vodafone. Edited 3 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 34 minutes ago, kmpatra said: Εχω μια επιφύλαξη. Δεν φαίνεται πλεον στο πανω μερος η περίοδος με τις ημερομηνίες. Μπορεί να μην ανανεώνονται τα προϊόντα. Και στην τελική, ανθρώπινο χερι περναει το ποσό στο cashback. Πιο πιθανό να μείνει στον αερα η απόδειξη, αν τους έχουν πει "τελος απο σήμερα" απο vodafone. Περίοδο ημερομηνιών είχε μόνο σε ειδικές προσφορές (πχ διπλάσια επιστροφή, όχι γενικά). Προφανώς όμως μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργεί αλλά στην πραγματικότητα να τρως άκυρο αν καταχωρήσεις αποδειξη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Ήρθε το πολυπόθητο!! https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/ Edited 2 ώρες πριν by sou_d 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν τους πήγαν τάπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Μέχρι πότε είναι η προσφορά; Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 38 minutes ago, sou_d said: Ήρθε το πολυπόθητο!! μόνο με 13€/μήνα. 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. 58 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 58 λεπτά πριν Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κανείς.Ειμαι στην nova και θέλω να κάνω cu την προσφορά.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.Στην nova έχω δύο συνδέσεις το δικό μου και της γυναίκας μου σε ένα ΑΦΜ το δικό μου.Οταν πάω να συμπληρώσω την φόρμα στο cu ΑΦΜ για φορητότητα για τους δύο αριθμούς θα βάλω λογικά ξεχωριστά ΑΦΜ? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. 53 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 53 λεπτά πριν 1 hour ago, sou_d said: Ήρθε το πολυπόθητο!! https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/ θελω το πακετο 9 μηνες απεριοριστα δεδομενα και ομιλιας με 13 ευρω το μηνα ειμια ηδη πελατης vodafone CU.. ξερετε αν μπορω να μπω στο συγκεκριμενο? Η προσφορά αυτή αφορά νέους αριθμούς cu 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 39 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 39 λεπτά πριν 18 minutes ago, sifario said: Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κανείς.Ειμαι στην nova και θέλω να κάνω cu την προσφορά.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.Στην nova έχω δύο συνδέσεις το δικό μου και της γυναίκας μου σε ένα ΑΦΜ το δικό μου.Οταν πάω να συμπληρώσω την φόρμα στο cu ΑΦΜ για φορητότητα για τους δύο αριθμούς θα βάλω λογικά ξεχωριστά ΑΦΜ? Εάν τα στοιχεία της φορητότητας στον νέο πάροχο είναι διαφορετικά από αυτά που έχει ο παλιός πάροχος, δεν θα ολοκληρωθεί. 13 minutes ago, Pedro_G said: θελω το πακετο 9 μηνες απεριοριστα δεδομενα και ομιλιας με 13 ευρω το μηνα ειμια ηδη πελατης vodafone CU.. ξερετε αν μπορω να μπω στο συγκεκριμενο? Η προσφορά αυτή αφορά νέους αριθμούς cu Λένε ότι πρέπει να φύγεις με φορητότητα και να επιστρέψεις... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 34 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 34 λεπτά πριν 13×12=156€ και τους 3 τελευταίους μήνες χωρις unlimited... 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. 33 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 33 λεπτά πριν 4 minutes ago, minast said: Εάν τα στοιχεία της φορητότητας στον νέο πάροχο είναι διαφορετικά από αυτά που έχει ο παλιός πάροχος, δεν θα ολοκληρωθεί. Λένε ότι πρέπει να φύγεις με φορητότητα και να επιστρέψεις... δινουν ενα προγραμμα για τους υπαρχοντες πελατες μονο με διαρκεια 1 μηνας και μονο δεδομενα!!! μεχρι τα Χριστουγεννα!!!! Ποτε να προλαβεις να φυγεις ποτε να γυρισεις.........δεν γινονται αυτα μονο για νεες SIM η πελατες απο αλλους φορεις ειναι παιδες!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 33 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 33 λεπτά πριν Just now, VIPdriver said: 13×12=156€ και τους 3 τελευταίους μήνες χωρις unlimited... Είναι κάρτα μπορείς να φύγεις όποτε θες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 λεπτά πριν 14 minutes ago, VIPdriver said: 13×12=156€ και τους 3 τελευταίους μήνες χωρις unlimited... αρε liquid ποσο μας λειπεις.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν 45 minutes ago, sifario said: Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κανείς.Ειμαι στην nova και θέλω να κάνω cu την προσφορά.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.Στην nova έχω δύο συνδέσεις το δικό μου και της γυναίκας μου σε ένα ΑΦΜ το δικό μου.Οταν πάω να συμπληρώσω την φόρμα στο cu ΑΦΜ για φορητότητα για τους δύο αριθμούς θα βάλω λογικά ξεχωριστά ΑΦΜ? Οχι θα κανεις ξεχωριστή αιτηση για τον καθε αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 λεπτά πριν 8 minutes ago, HEO said: αρε liquid ποσο μας λειπεις.... Η βονταφονάρα δημιουργεί ωραία πράγματα κ μετά τα χαντακώνει. Δημιουργεί συνολικά περισσότερους εχθρούς από φίλους. Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts