Teiresias_ Δημ. Κυριακή στις 03:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:10 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Και η COSMOTE και η Vodafone βλέπω άνοδο Οπότε κατά πάσα πιθανότητα έχει πτώση η NOVA.. Όχι.. λειτούργησαν τα επιδόματα απόκτησης τέκνου και γίναμε πολλοί.. 😉😂😂😂 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 03:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:13 μμ 1 minute ago, Teiresias_ said: Όχι.. λειτούργησαν τα επιδόματα απόκτησης τέκνου και γίναμε πολλοί.. 😉😂😂😂 Τι άλλο θα ακούσω χαχαχαχα αχ ακόμη γελάω κάθε μέρα και λιγότεροι με αυτά που ζούμε στην Ελλάδα 3 ποιο ακριβώ σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη ποιο ακριβά ενοίκια στην Ελλάδα από την Ιαπωνία και πάει λέγοντας 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:58 μμ 46 minutes ago, Teiresias_ said: Όχι.. λειτούργησαν τα επιδόματα απόκτησης τέκνου και γίναμε πολλοί.. 😉😂😂😂 Πεθαίνω 🤣🤣 Θεούλης 😇 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 07:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:11 μμ 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Όχι.. λειτούργησαν τα επιδόματα απόκτησης τέκνου και γίναμε πολλοί.. 😉😂😂😂 Τέκνο pass??? 😂😂😂🤣🤣🤣 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:18 μμ 4 minutes ago, johnny_htc said: Τέκνο pass??? 😂😂😂🤣🤣🤣 Όχι techno pass 🔊🔊🤪🤣🤣🤣🤣 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 08:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:57 μμ (edited) Λοιπόν είδα και 2 αριθμός φίλων μου το ένα τον πήρα με απόκρυψη και του είπα ότι θέλω να σου πω ότι κέρδισες απεριόριστα λεπτά και data για 12 μήνες από το cu. Τελικά μου είπε ότι δεν έχω CU καρτοσυνδεση έχω. Τώρα τι διαφορά έχουν η τρεις ορολογίες που φαίνεται να αναφέρονται σε ίδιο πράγμα (καρτοσυμβολαιο, καρτοσυνδεση, καρτοπρογραμμα ); Edited Κυριακή στις 09:30 μμ by eridion25 Autocorrect joke gone 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:01 μμ 4 minutes ago, eridion25 said: Λοιπόν είδα και 2 αριθμός φίλων μου το ένα τον πήρα με απόκτηση του ΗΠΑ ότι θέλω να σου πω ότι κέρδισες απεριόριστα λεπτά και data για 12 μήνες από το cu. Τελικά μου είπε ότι δεν έχω CU καρτοσυνδεση έχω. Τώρα τι διαφορά έχουν η τρεις ορολογίες που φαίνεται να αναφέρονται σε ίδιο πράγμα (καρτοσυμβολαιο, καρτοσυνδεση, καρτοπρογραμμα ); Πού είδες τους αριθμούς των φίλων σου; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:03 μμ Στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/anakoinosi-nikiton-lucky-you/ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:13 μμ 14 minutes ago, eridion25 said: Τώρα τι διαφορά έχουν η τρεις ορολογίες που φαίνεται να αναφέρονται σε ίδιο πράγμα (καρτοσυμβολαιο, καρτοσυνδεση, καρτοπρογραμμα ); Καμμια διαφορά. Η cosmote το ονομάζει καρτοσυμβόλαιο Η nova (wind/tim) το ονόμαζε καρτοσύνδεση. Η vodafone το ονόμασε καρτοπρόγραμμα. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:16 μμ Η NOVA αν δε κάνω λάθος έχει καταργήσει τη καρτοσύνδεση δεν βρίσκω στην ιστοσελίδα τους τίποτα εκτός από συμβόλαιο κανονοικό. Με τον όρο καρτοσύνδεση στο Google μόνο για Wind εμφανίζει μετά πάει στους άλλους παρόχους με την αντίστοιχη ονομασία του προγράμματος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:21 μμ Ναι πλέον δεν πρέπει να 'ναι εμπορικά διαθέσιμη, για αυτό έγραψα "το ονόμαζε" 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 09:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:24 μμ 8 minutes ago, kmpatra said: Καμμια διαφορά. Η cosmote το ονομάζει καρτοσυμβόλαιο Η nova (wind/tim) το ονόμαζε καρτοσύνδεση. Η vodafone το ονόμασε καρτοπρόγραμμα. Τώρα που είπες για Wind να πω ότι η παλιά και καλή TIM υπάρχει ακόμα προς έκπληξη μου βλέπω αγώνα Ιταλία Γαλλία και βλέπω στο διαφημιστικο πίνακα TIM black friday απλός έβγαλαν το μπλε οβλ μόνο το κόκκινο σήμα υπάρχει δεν σας κάνω πλάκα υπάρχει ακόμα τουλάχιστον στην Ιταλία 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Κυριακή στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:25 μμ Δε μπορει. Μηπως εχει βγαλει αλλη κρυφη ονομασια του; Ωστε να μη καταλαβαινουμε (το >95% αναμεταξυ μας). Συνομωσιολογιες....το αναγνωσμα. Ποιοι ειναι οι ψεκ? Δε μπορει!!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 09:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:26 μμ (edited) 37 minutes ago, eridion25 said: Λοιπόν είδα και 2 αριθμός φίλων μου το ένα τον πήρα με απόκτηση του ΗΠΑ ότι θέλω να σου πω ότι κέρδισες απεριόριστα λεπτά και data για 12 μήνες από το cu. Τελικά μου είπε ότι δεν έχω CU καρτοσυνδεση έχω. Τώρα τι διαφορά έχουν η τρεις ορολογίες που φαίνεται να αναφέρονται σε ίδιο πράγμα (καρτοσυμβολαιο, καρτοσυνδεση, καρτοπρογραμμα ); Για να καταλάβω, επειδή η φωνητική πληκτρολόγηση που προφανώς χρησιμοποιείς δεν το έγραψε σωστά. Πήρες με απόκρυψη φίλο σου, σαν υπάλληλος της vodafone, για να του πεις ότι κέρδισε απεριόριστα? 🤨🤔 10 minutes ago, eridion25 said: Τώρα που είπες για Wind να πω ότι η παλιά και καλή TIM υπάρχει ακόμα προς έκπληξη μου βλέπω αγώνα Ιταλία Γαλλία και βλέπω στο διαφημιστικο πίνακα TIM black friday απλός έβγαλαν το μπλε οβλ μόνο το κόκκινο σήμα υπάρχει δεν σας κάνω πλάκα υπάρχει ακόμα τουλάχιστον στην Ιταλία Τοις πασει γνωστο οτι υπάρχει ιταλική εταιρεία με το όνομα ΤΙΜ πολύ πριν από εδω. Δεν θυμάμαι αν στην Ιταλία την είχαν οι ίδιοι ιδιοκτήτες, ή αν απλά δανείστηκαν το όνομα εδώ. Edit τελικά στον ιδιο όμιλο ανηκε η ελληνική TIM, και κράτησε για λίγο και το όνομα μετά την πωλησή της, μέχρι να αλλάξει σε wind Edited Κυριακή στις 09:35 μμ by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Κυριακή στις 09:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:29 μμ 1 minute ago, kmpatra said: Για να καταλάβω, επειδή η φωνητική πληκτρολόγηση που προφανώς χρησιμοποιείς δεν το έγραψε σωστά. Πήρες με απόκρυψη φίλο σου, σαν υπάλληλος της vodafone, για να του πεις ότι κέρδισε απεριόριστα? Ε αυτό το autocorrect γιατί χαλάει το μήνυμα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 09:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:54 μμ Ναι, ναι, ειδικά σε σένα το autocorrect ευθύνεται. Χριστέ μου, τι τραβάμε... 1 5 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:50 μμ On 16/11/2024 at 9:04 ΜΜ, kostas123464 said: https://techmaniacs.gr/foritotita-i-neo-arithmo-sto-kartokinito-tis-vodafone-den-yparchei-kalyteri-prosfora/ Τι άλλα νέα; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ (edited) 3 ώρες πριν, Bas said: Τι άλλα νέα; Ε πως, στο συγκεκριμένο site έχει άλλα νέα: H United Fiber (Nova) ο 2ος μεγαλύτερος πάροχος οπτικών ινών μέχρι το σπίτι στην Ελλάδα! Take that Vodafone! Edited Δευτέρα στις 07:39 μμ by opmgls 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Δευτέρα στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:38 μμ 8 minutes ago, opmgls said: Ε, πως στο συγκεκριμένο site έχει άλλα νέα: H United Fiber (Nova) ο 2ος μεγαλύτερος πάροχος οπτικών ινών μέχρι το σπίτι στην Ελλάδα! Take that Vodafone! Πάντως η Νοβάρα έχει περάσει από εμένα οπτική ίνα έβλεπα τους τεχνικούς κάτω και έλεγα εεεε καλέ μου τεχνικουλη θα μου βάλεις δωρεάν οπτική ίνα δεν μου έβαλαν τελικά 😛 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 06:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:48 πμ Για καποιο λογο ειδα ανοιχτό το drop και μου εδωσε κωδικο e-food. Τελευταία ανανέωση ήταν με cashback, στις 7 του μήνα. Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν ανοιχτό τις προηγούμενες μέρες. Μηπως είχε ανοιξει λογω cashback? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 06:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:57 πμ 8 minutes ago, kmpatra said: Για καποιο λογο ειδα ανοιχτό το drop και μου εδωσε κωδικο e-food. Τελευταία ανανέωση ήταν με cashback, στις 7 του μήνα. Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν ανοιχτό τις προηγούμενες μέρες. Μηπως είχε ανοιξει λογω cashback? Ναι ανοίγει με Cashback 1 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:46 μμ 6 ώρες πριν, HEO said: Ναι ανοίγει με Cashback Άρα θα ανοίγει και με λιγότερα από τα 13€ της επίσημης ανανέωσης (όταν ανανεώνουμε από τα αυτόματα μηχανήματα στα καταστήματα Vodafone)... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Τρίτη στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:53 μμ 5 minutes ago, opmgls said: Άρα θα ανοίγει και με λιγότερα από τα 13€ της επίσημης ανανέωσης (όταν ανανεώνουμε από τα αυτόματα μηχανήματα στα καταστήματα Vodafone)... Ναι.. και μάλλον δεν ξέρανε να εξαιρέσουν από το drop το cashback, οπότε το καταργήσανε!! Αλλά με την 8€ θα ανοίγει κανονικά. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ Παιδιά για ένα μήνα θα το ανοίγει;αν ναι τότε θα ειναι καλά, θα βάζεις κάρτα 13 ευρώ, θα σε μένει με το ΦΠΑ 11.90 και με αυτά θα παίρνεις 12 ευρω δώρο επιταγή βασιλόπουλο( Κάθε εβδομάδα 3 ευρώ)και κουπόνι τα 10 ευρώ από efood. Σε ένα δεύτερο κινητό είναι καλά χωρίς να βάζεις πακέτο από την ανανέωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ Έχω υπόλοιπο χρημάτων 12.85. Όταν πάω να ενεργοποιήσω μέσω bigbang τα 200Gb με 11.5€ + 40000 κρυστάλλους βλέπει μονο τα 7.45 και δεν με αφήνει να κάνω την ενεργοποίηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts