Antonio21 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας. Με κωδικό cu pocket στο efood σας έχει τύχει να περνάει η έκπτωση και το τελικό ποσό να είναι ίδιο χώρις την έκπτωση; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 27 minutes ago, Antonio21 said: Καλησπέρα σας. Με κωδικό cu pocket στο efood σας έχει τύχει να περνάει η έκπτωση και το τελικό ποσό να είναι ίδιο χώρις την έκπτωση; Μόλις πατήσεις αποστολή τότε θα φανεί η έκπτωση κ το μειωμένο ποσό που θα πληρώσεις. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Το είδα και εγώ εχθές και ψαχνόμουν, ρίσκαρα και προχώρησα, αλλά ευτυχώς η χρέωση γίνεται σωστά στο τέλος. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Είστε σίγουρος; Γιατί σε προηγούμενες αγορές έδειχνε το σωστό ποσό πληρωμής μόλις έμπαινε το κουπόνι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Ναι έτσι ήταν παλιά δεν ξέρω τι έχουν κάνει τελευταία. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Ωραία σας ευχαριστώ πολύ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, GREGORYMO said: Κόπηκε το επί 10 στο big bang. Επανήλθε!!! 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Επανήλθε!!! πηρα το πρωι τα της εβδομης μερας και μου εδωσε μονο 600 κρυσταλλους αν τα επερνα το απογευμα θα εδινε 6000 ;; 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 7 minutes ago, HEO said: πηρα το πρωι τα της εβδομης μερας και μου εδωσε μονο 600 κρυσταλλους αν τα επερνα το απογευμα θα εδινε 6000 ;; Ναι! Ολόιδια περίπτωση. Ήμουν στην 7' ημέρα στο μεγάλο δώρο. Κάνε αίτημα. ΥΓ. ΕΓΩ βαριέμαι γιατί έχω πολλούς κρυστάλλους Edited 15 Οκτωβρίου by GREGORYMO Συμπληρώμα 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Κόκκινη σταθερότητα πάνω απολα... 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα σας. Με κωδικό cu pocket στο efood σας έχει τύχει να περνάει η έκπτωση και το τελικό ποσό να είναι ίδιο χώρις την έκπτωση; Ναι..... (Μετά από chat με το efood) 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 48 minutes ago, GREGORYMO said: ΥΓ. ΕΓΩ βαριέμαι γιατί έχω πολλούς κρυστάλλους Κι εγώ σταμάτησα γενικώς να μαζεύω μόλις συμπλήρωσα. Edited 15 Οκτωβρίου by Teiresias_ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) On 9/10/2024 at 1:51 ΜΜ, kmpatra said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/syndyastiki-prosfora-kartokinitis-statheris/#?panel=note-609 Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του συνδυασμού σταθερού και κινητού cu. Θα ήθελα μία απάντηση από όσους έχουν αυτό το συνδυασμό, αν παρατηρούν απόδοση των 10 γιγα χωρίς να τηρουνται οι οροι (π.χ. να έρχεται το μπόνους συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα ανεξάρτητα αν έχουν ανανεώσει ή όχι. Επανέρχομαι σε αυτό λίγο. Πήγα αρχές Αυγούστου σε κατάστημα, πέρασα το αφμ στο δεύτερο αριθμό που είχα πάρει με σκοπό να φαίνονται όλα τα νούμερα στον ίδιο λογαριασμό στο vodafone app. Την επόμενη μέρα χωρίς να έχω κάνει ανανέωση πήρα 10 γίγα για το συνδυασμό με το σταθερό. Το ίδιο και τους δυο επόμενους μήνες. Σε επικοινωνία απο την πρωτη φορά με το cc ζήτησα να αλλάξω τον αριθμό που θα αποδίδονται τα γιγα (νομίζοντας οτι είχε σχεση με τον "επισημο" συνδυασμό). Στην πρώτη επικοινωνία υποτίθεται ότι το αλλάξανε,αλλά δεν... Στη δεύτερη επικοινωνία δεν κατάλαβαν αρχικά τι είδους μπόνους ήταν αυτό, ειδικά όταν είπα ότι έχω κάνει μόνο κασμπάκ μέσα στο δίμηνο. Τελικά μετά από ψάξιμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι υπήρχε προσωποποιημένη προσφορά που ενεργοποιήθηκε μετα το πέρασμα του αφμ, και λογω του σταθερού: 10 γιγα για 3 μηνες. Η οποία αφορούσε βέβαια το νούμερο που πηγα να βαλω το αφμ, και δεν μπορούσε να αλλάξει αριθμό που αποδίδεται. Μπορεί τα συστημικά τους μερικές φορές να είναι χάλια, και κάποιοι στο cc να είναι αλλού (παντα και παντού υπάρχουν τέτοιοι), αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ οτι γενικα επικοινωνουν με τον πελάτη και δεν τον αφηνουν στο κενο ακόμα και για μικροπράγματα. Για την cosmote δεν έχω προσφατη εμπειρία, σε σχέση με τη nova όμως, προσωπική αποψη, είναι μίλια μπροστά. Και οι "ξαφνικές" προσφορές μια χαρά. Edited 15 Οκτωβρίου by kmpatra 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Η κοσμοτέ σπάνια χρειάζεται cc αφού όλα δουλεύουν ρολόι 2 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Παιδιά, για παραγγελία από efood αξίας 15€, βγάζω κουπόνι 13€ με το σκεπτικό της έκπτωσης 10% ώστε να μου ζητήσει 0,5€ από την κάρτα. Και τελικά δεν μου χρέωσε τίποτα στην κάρτα και το ποσό έφτασε 16€ ενώ το κουπόνι ήταν 13€. Τι παίχτηκε μου εξηγεί κάποιος; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Ποιο ποσό έφτασε στα 16 ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 15 minutes ago, kmpatra said: Ποιο ποσό έφτασε στα 16 ? Το συνολικό ποσό του κουπονιού αξίας 13€. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) On 15/10/2024 at 4:52 ΜΜ, VIPdriver said: Φαντάσου πόσοι αδιαφόρησαν να κάνουν ακόμη και εισοδο δηλαδη.... Εσύ φαντάσου πόσοι χρήστες εκμεταλλεύονται πλήρως τις λειτουργίες των υπηρεσιών, που μπορούν να έχουν (shake it, bring a friend, κτλ) On 15/10/2024 at 9:10 ΜΜ, VIPdriver said: Η κοσμοτέ σπάνια χρειάζεται cc αφού όλα δουλεύουν ρολόι Χιουμορίστας @Steleon θα σου απαντούσα με quote, αλλά βρήκα αυτόν τον υπέροχο τρόπο, για να γλιτώσω ένα ακόμα dislike από την (γκούχου γκούχου) 😂😂 Δυστυχώς έτσι όπως τα λες είναι Edited 16 Οκτωβρίου by sou_d 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 hour ago, sou_d said: Εσύ φαντάσου πόσοι χρήστες εκμεταλλεύονται πλήρως τις λειτουργίες των υπηρεσιών, που μπορούν να έχουν (shake it, bring a friend, κτλ) ΚΑΝΕΙΣ, τσεκαρισμένο από την εποχή του liquid έως και σήμερα. Έλεγα σε φίλους και γνωστούς με cu, πόσο βολικό και οικονομικό ήταν, κανείς δεν ασχολήθηκε... Τώρα τους λέω ότι τα παιδιά μου με cu την βγάζουν με 15 € (ανανέωση κάθε 3 μηνες, shake it και cashback) περίπου το τριμήνο με αρκετά δεδομένα (big bang medium) και ομιλία όση θέλουν (voip) και μου λένε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Κι όταν πάω να τους εξηγήσω απαντούν, άσε θα δίνω 13-15€ το μήνα, που να μπλέκω. Ρωτάω και τα παιδιά μου για τους συμμαθητές τους, χαμπάρι κανένας... Και είναι 15χρονα, όλη μέρα με το κινητό στα χέρια! Οπότε σου απαντώ κανείς με σιγουριά 11 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Steleon said: ΚΑΝΕΙΣ, τσεκαρισμένο από την εποχή του liquid έως και σήμερα. Έλεγα σε φίλους και γνωστούς με cu, πόσο βολικό και οικονομικό ήταν, κανείς δεν ασχολήθηκε... Τώρα τους λέω ότι τα παιδιά μου με cu την βγάζουν με 15 € (ανανέωση κάθε 3 μηνες, shake it και cashback) περίπου το τριμήνο με αρκετά δεδομένα (big bang medium) και ομιλία όση θέλουν (voip) και μου λένε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Κι όταν πάω να τους εξηγήσω απαντούν, άσε θα δίνω 13-15€ το μήνα, που να μπλέκω. Ρωτάω και τα παιδιά μου για τους συμμαθητές τους, χαμπάρι κανένας... Και είναι 15χρονα, όλη μέρα με το κινητό στα χέρια! Οπότε σου απαντώ κανείς με σιγουριά Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνονται όλα αυτά που αναφέρεις; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) Apps down (Vodafone+cu app) --- 5 ώρες πριν, teopanta1 said: Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνονται όλα αυτά που αναφέρεις; To shake με την ανανέωση δινει λεπτά ή mb για 30 μερες. Το cashback ανανεωνει τη λήξη υπολοίπου για 2 μήνες (οποτε έχεις περιθώριο να μην κάνεις κανονική ανανέωση όταν απαιτείται). Για μικρή χρήση βολεύουν αυτά ειδικά αν βάλεις και voip ομιλία. Βεβαιως αν τωρα κατσεις κι εξηγήσεις όλα αυτά πολλοί θα τα ακουσουν περιπλοκα γιατι ζητανε πιο απλες και αμεσες λυσεις και προφανως δεν "καιγονται" να γλυτωσουν καποια € το μήνα με λίγο κόπο παραπανω. Είναι και θέμα ψυχολογίας, προτεραιοτήτων, ο καθένας έχει πλείστα όσα προβλήματα να λύσει κάθε μέρα, δεν είναι το κινητό το πρώτο θέμα (μακάρι να ήταν το μόνο μας πρόβλημα). Edited 17 Οκτωβρίου by kmpatra 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 54 minutes ago, kmpatra said: Apps down (Vodafone+cu app) Μια χαρά ανοίγουν ρε συ. Τώρα πήρα τα mb, από τους λογαριασμούς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 12 minutes ago, sou_d said: Μια χαρά ανοίγουν ρε συ. Τώρα πήρα τα mb, από τους λογαριασμούς Όταν το είπε δεν ανοίγανε μια χαρά.. κι εγώ στις 6 χαλασμένα τα βρήκα. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Βγήκε αναβάθμιση σήμερα για την εφαρμογή του CU στο Android. Πρέπει να έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις και δοκιμές στους τρόπους πληρωμής, ίσως γι'αυτό... Τουλάχιστον αυτό αναφέρει στο realease note της τελευταίας αναβάθμισης. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Steleon said: ΚΑΝΕΙΣ, τσεκαρισμένο από την εποχή του liquid έως και σήμερα. Έλεγα σε φίλους και γνωστούς με cu, πόσο βολικό και οικονομικό ήταν, κανείς δεν ασχολήθηκε... Τώρα τους λέω ότι τα παιδιά μου με cu την βγάζουν με 15 € (ανανέωση κάθε 3 μηνες, shake it και cashback) περίπου το τριμήνο με αρκετά δεδομένα (big bang medium) και ομιλία όση θέλουν (voip) και μου λένε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Κι όταν πάω να τους εξηγήσω απαντούν, άσε θα δίνω 13-15€ το μήνα, που να μπλέκω. Ρωτάω και τα παιδιά μου για τους συμμαθητές τους, χαμπάρι κανένας... Και είναι 15χρονα, όλη μέρα με το κινητό στα χέρια! Οπότε σου απαντώ κανείς με σιγουριά ο κοσμος βαριεται να σκεφτει .... κυριολεκτικα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν γατονια που απλα δεν ξερουν και οταν τους πεις 2-3 κουβεντες θα σε πιασουν αμεσως ακομα και ηλικιωμενοι, γιατι το να εισαι γατονι δεν εχει σχεση ουτε με την ηλικια ουτε με την μορφωση 🙂 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts