elkons Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν νομίζω να καταργηθεί το Vodafone CU Cashback στο άμεσο/προσεχές μέλλον. Θα είναι σκέτη αυτοκτονία Αν καταργηθεί αν θέλουμε δεδομένα θα είναι μονόδρομος q [προσωπικες προσφορές ]και Frog διαφορετικά δεν θα συνεφέρει καρτοκινητή Edited 23 Σεπτεμβρίου by elkons 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, elkons said: Αν καταργηθεί αν θέλουμε δεδομένα θα είναι μονόδρομος q [προσωπικες προσφορές ]και Frog διαφορετικά δεν θα συνεφέρει καρτοκινητή Βασικά Frog μόνο, αφου οι προσφορές της Q είναι εντελώς ασταθείς. Ειδικά η σουπερ προσφορά της δουλεύει 1 φορα το 3μηνο. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Παιδιά αυτά τα 5ήμερα unlimited του διαγωνισμού αν τα ενεργοποιήσει κανείς την τελευταία μέρα, θα έχει τις 5 μέρες κανονικά ή θα λήξει η προσφορά την επόμενη μέρα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Παιδιά αυτά τα 5ήμερα unlimited του διαγωνισμού αν τα ενεργοποιήσει κανείς την τελευταία μέρα, θα έχει τις 5 μέρες κανονικά ή θα λήξει η προσφορά την επόμενη μέρα; Quote τους πελάτες που θα ενεργοποιήσουν το πακέτο «Απεριόριστα data για 15 ημέρες μόνο με 6,9€» κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού EDIT: Άκυρο Edited 26 Σεπτεμβρίου by Bas Παρεξήγηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Bas said: Αν απάντησες σε εμένα, δεν ρώτησα αυτό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Παιδιά αυτά τα 5ήμερα unlimited του διαγωνισμού αν τα ενεργοποιήσει κανείς την τελευταία μέρα, θα έχει τις 5 μέρες κανονικά ή θα λήξει η προσφορά την επόμενη μέρα; Την προηγούμενη φορά που είχε τον ίδιο διαγωνισμό, είχα ενεργοποιήσει την τελευταία μέρα το 5ημερο unlimited κ είχε κρατήσει κανονικά κ μετά την λήξη του διαγωνισμού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 10€ ΔΩPO KOYΠONI PAYSAFE. ΠAPE ONLINE NEO CU NOYMEPO KAI KEPΔIZEIΣ 76GB + AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ME 13€ + ΔΩPO 10€ PAYSAFE. IΣXYEI ΓIA ΠAPAΓΓEΛIEΣ ME TON EKΠTΩTIKO KΩΔIKO PAYSAFE10 EΩΣ 30/09: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=PAYSAFE10 Μόλις μου ήρθε αυτή η προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, Aggelos41 said: 10€ ΔΩPO KOYΠONI PAYSAFE. ΠAPE ONLINE NEO CU NOYMEPO KAI KEPΔIZEIΣ 76GB + AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ME 13€ + ΔΩPO 10€ PAYSAFE. IΣXYEI ΓIA ΠAPAΓΓEΛIEΣ ME TON EKΠTΩTIKO KΩΔIKO PAYSAFE10 EΩΣ 30/09: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=PAYSAFE10 Μόλις μου ήρθε αυτή η προσφορά Τα 76GB και τα απεριόριστα λεπτά με 13€ για ποσό καιρό τα δίνει όμως; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Teiresias_ said: Τα 76GB και τα απεριόριστα λεπτά με 13€ για ποσό καιρό τα δίνει όμως; 6 μήνες 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: 6 μήνες Δεν θα έλεγα ότι είναι και από τις καλύτερες προσφορές.. Έχω για 9 μήνες τα πάντα unlimited. Και είναι και το CU200 που ισχύει ακόμα πολύ καλύτερο. Edited 26 Σεπτεμβρίου by Teiresias_ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν θα έλεγα ότι είναι και από τις καλύτερες προσφορές.. Έχω για 9 μήνες τα πάντα unlimited. Και είναι και το CU200 που ισχύει ακόμα πολύ καλύτερο. Τα πάντα πάντα; Και τα sms; 🤪 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 4 minutes ago, sou_d said: Τα πάντα πάντα; Και τα sms; 🤪 Τα sms κοάλα. 😜 Edited 26 Σεπτεμβρίου by Teiresias_ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Aggelos41 said: 10€ ΔΩPO KOYΠONI PAYSAFE. ΠAPE ONLINE NEO CU NOYMEPO KAI KEPΔIZEIΣ 76GB + AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ ME 13€ + ΔΩPO 10€ PAYSAFE. IΣXYEI ΓIA ΠAPAΓΓEΛIEΣ ME TON EKΠTΩTIKO KΩΔIKO PAYSAFE10 EΩΣ 30/09: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=PAYSAFE10 Μόλις μου ήρθε αυτή η προσφορά και σε μενα ηρθε, μαλλον θα ερθει σε πολλους 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Αποψε 22:00 ΑΝΤ1 (ξέρετε ποιοί...) 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Αποψε 22:00 ΑΝΤ1 (ξέρετε ποιοί...) Uefa Europa league [Λυών/Ολυμπιακός] Ναι αλλά σε τι κολλάει με το τοπικ; Νομίζω είναι προφορά της Vodafone για τη προβολή; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, elkons said: Uefa Europa league [Λυών/Ολυμπιακός] Ναι αλλά σε τι κολλάει με το τοπικ; Νομίζω είναι προφορά της Vodafone για τη προβολή; Εδώ μέσα τα λέμε όλα!!! 😁 Και τα ζώδια!! 😉😋😂 Είσαι μικρός ακόμα... Θα μάθεις... 😋😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, konstantinos77 said: Εδώ μέσα τα λέμε όλα!!! 😁 Και τα ζώδια!! 😉😋😂 Είσαι μικρός ακόμα... Θα μάθεις... 😋😂 Έκλαψα με τα ζώδια 🤣 Εσύ έχεις μια εμπειρία αφού είσαι μέλος πολλά χρόνια είδα στο προφίλ σ εγώ είμαι <<νεο>> μέλος συγκριτικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 24 minutes ago, elkons said: Έκλαψα με τα ζώδια 🤣 Εσύ έχεις μια εμπειρία αφού είσαι μέλος πολλά χρόνια είδα στο προφίλ σ εγώ είμαι <<νεο>> μέλος συγκριτικά Εγώ αλήθεια λέω... Εσύ δεν με πιστεύεις... 😉😋😂 Θα μάθεις, "Είσαι Νινί Ακόμα"... 😂😋 Edited 26 Σεπτεμβρίου by konstantinos77 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wendel Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου https://myphone.gr/apistefti-prosfora-cu-75gb-kai-aperiorista-lepta-pros-olous-mono-me-13e/ αυτό ισχύει ακόμα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, VIPdriver said: Αποψε 22:00 ΑΝΤ1 (ξέρετε ποιοί...) Μας κατέστρεψε το Var😅😅😅😅 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Μας κατέστρεψε το Var😅😅😅😅 Στα 3 τελευταία ματς 1 γκολ.... 2 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 36 minutes ago, VIPdriver said: Στα 3 τελευταία ματς 1 γκολ.... Φαντάσου να βγάλανε ένα αντίστοιχο bonus με πόσα γκολ τρώει... 1 ώρα πριν, wendel said: https://myphone.gr/apistefti-prosfora-cu-75gb-kai-aperiorista-lepta-pros-olous-mono-me-13e/ αυτό ισχύει ακόμα? Όχι, άλλα δες το με κώδικα CU200 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται η κλασσική προσωπική προσφορά με ανανέωση 1000 λεπτά + 30gb η οποία πχ μπορεί να εμφανιστεί στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας να έχει εξαφανιστεί από το app. Έχει συμβεί αυτό δυο τρεις φορές τις τελευταίες 10 ημέρες, απλά είχα ακόμη υπόλοιπο και δεν την πήρα. Συμβαίνει αυτό γενικώς ή ανοιγοκλείνουν το διακόπτη μόνο σε μένα ; 😆 Edited 28 Σεπτεμβρίου by YarnPoochy 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Εμενα ειχαν εμφανιστεί 2 προσφορες για συμβόλαιο που σίγουρα είχαν άλλες 20 ημέρες για να ληξουν, κι εξαφανιστηκαν. Εχω την εντύπωση ότι κάτι πρέπει να έγινε μετά από αναβάθμιση. Όσον αφορά την προσφορά που γράφεις για τα λεπτά και τα γίγα με την online ανανέωση, θεωρώ ότι θα τα πάρεις κανονικά. Κράτα και ενα screenshot από την εφαρμογή αν τυχον δεν τα δώσουν.... Κατι συστημικο στην εφαρμογή θα είναι πιστεύω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Έχουν boostaρει και το bring a friend 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts