VIPdriver Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, HEO said: MOΛIΣ ΠPOΣTEΘHKAN ΣTO ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ 1 EYPΩ BONUS XPONOΣ OMIΛIAΣ AΠO TA 1 ΓKOΛ ΠOY ΠETYXE O OΛYMΠIAKOΣ δεν τα λες πολλα τα λεφτα, παει πατο η ομαδα αλλα οπως ελεγε ο μακαριτης ο σπαγγος ο παππους μου ο οποιος ηταν και ΜΕΓΑγατος "φασουλι, φασουλι γεμιζει το σακουλι" βεβαια εγω το γατονι εχω μαζεψει σε μια esim.5ber.com, αρκετες e-sim ολυμπιακους που μαζευουν πολλα φασουλια και δωρα και τις ταιζω με μπυρες cashback στο τζαμπα ο σκοπος;;; πακετα ιντερνετ οταν χρειαστουν 🙂 λεω εγω τωρα μια ιδεα για οποιον ενδιαφερεται Προσοχή μην αλλάξεις πρόγραμμα και πας cu διότι χάνεται όλο το υπόλοιπο. 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Προσοχή μην αλλάξεις πρόγραμμα και πας cu διότι χάνεται όλο το υπόλοιπο. Θα έχω το νου μου, thanks Βέβαια μου περνάει η ιδέα τι γίνεται έτσι και μαζέψω ένα ποσό και μετά καταργήσουν τον ολυμπιακό Λογικά θα μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω ... 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, HEO said: Θα έχω το νου μου, thanks Βέβαια μου περνάει η ιδέα τι γίνεται έτσι και μαζέψω ένα ποσό και μετά καταργήσουν τον ολυμπιακό Λογικά θα μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω ... 🙂 Δε νομίζω να το καταργήσουν, δεν είναι καρτοκινητο τύπου liquid που ήρθε κ απήλθε, είναι συμφωνία με Ολυμπιακό πολλά χρόνια κ παίζει κ διαφήμιση χορηγία κλπ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, HEO said: esim.5ber.com Τι ακριβώς παίζει εδω ρε παιδιά; μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) 46 minutes ago, teopanta1 said: Τι ακριβώς παίζει εδω ρε παιδιά; μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Δες την σελίδα τους Με λίγα λόγια για να ΜΗΝ χαλάμε το νήμα και μας κραξουν, είναι μια κάρτα sim όπου φορτώνεις esim και τις διαχειρίζεσαι με μια εφαρμογή. Δεν είναι συμβατή με όλα τα κινητά άλλα με όσα είναι λύνει τα χέρια σου ειδικά αν ταξιδεύεις εξωτερικό εκτός ΕΕ (αγοράζεις esim με πολύ φθηνό ίντερνετ) περισσότερα στείλε ΠΜ Edited 22 Σεπτεμβρίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Γεια σας έχω ξεχάσει τον κωδικό στο my Vodafone και στο κινητό έρχεται ένα link αλλά δεν έχει πρόσβαση στο internet υπάρχει άλλος τρόπος να τον ανακτήσω; Ευχαριστώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, HEO said: Βέβαια μου περνάει η ιδέα τι γίνεται έτσι και μαζέψω ένα ποσό και μετά καταργήσουν τον ολυμπιακό Εάν καταργήσουν τον ολυμπιακό, λογικά θα πρέπει να επιτρέπετε η μεταφορά σου σε κάποια άλλη ομάδα... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 59 minutes ago, Sakis077 said: Γεια σας έχω ξεχάσει τον κωδικό στο my Vodafone και στο κινητό έρχεται ένα link αλλά δεν έχει πρόσβαση στο internet υπάρχει άλλος τρόπος να τον ανακτήσω; Ευχαριστώ Αν πατήσεις ξέχασα τον κωδικό μου σου έρχεται αυτό;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν πατήσεις ξέχασα τον κωδικό μου σου έρχεται αυτό;;;; Έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με link που έχει γράμματα και αριθμούς και σε πάει μάλλον στην αλλαγή του κωδικού αλλά πρέπει να έχεις ίντερνετ για να το κάνεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να γίνει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Sakis077 said: Έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με link που έχει γράμματα και αριθμούς και σε πάει μάλλον στην αλλαγή του κωδικού αλλά πρέπει να έχεις ίντερνετ για να το κάνεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να γίνει; Νομίζω πως όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, Sakis077 said: Έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με link που έχει γράμματα και αριθμούς και σε πάει μάλλον στην αλλαγή του κωδικού αλλά πρέπει να έχεις ίντερνετ για να το κάνεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να γίνει; Δοκίμασες το link άπω εκεί που έχεις internet; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, kmpatra said: ... Κάποια κινητά αντί να στέλνουν ξεχωριστά τα sms, με αυτή τη ρύθμιση, ενοποιούν τα πολλαπλά sms σε ένα mms... Έτσι ακριβώς έγινε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Sakis077 said: Έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με link που έχει γράμματα και αριθμούς και σε πάει μάλλον στην αλλαγή του κωδικού αλλά πρέπει να έχεις ίντερνετ για να το κάνεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να γίνει; Απο υπολογιστή στη σελίδα του cu 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Bas said: Εάν καταργήσουν τον ολυμπιακό, λογικά θα πρέπει να επιτρέπετε η μεταφορά σου σε κάποια άλλη ομάδα... 😀 παντως ΑΝ καταργηθει λογικα θα μπορεις να μεταφερθεις σε αλλο τυπου καρτοκινητο voda με το υπολοιπο σου αλλα εκτος απο αυτο η καταργηση στου πακετου θα επιφερει αλλαγη στους ορους αρα θα μπορεις να παρεις το υπολοιπο σου η αχίλλειος πτερνα ολων αυτων των λαμογιο-σεναριων ειναι το cashback, αν καταργηθει δεν συμφερει να εχεις καρτοκινητο ολυμπαικος και να το ταιζεις και ολα θα πανε απατα, τουλαχιστον τα δικα μου 😞 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, HEO said: η αχίλλειος πτερνα ολων αυτων των λαμογιο-σεναριων ειναι το cashback, αν καταργηθει δεν συμφερει να εχεις καρτοκινητο ολυμπαικος και να το ταιζεις και ολα θα πανε απατα, τουλαχιστον τα δικα μου 😞 Γιατί το λες αυτό; Απλώς όταν μαζέψεις 12€ από γκολ, ενεργοποιείς μία φορά το πακέτο δωρεάν. Άσχημα είναι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, Teiresias_ said: Γιατί το λες αυτό; Απλώς όταν μαζέψεις 12€ από γκολ, ενεργοποιείς μία φορά το πακέτο δωρεάν. Άσχημα είναι; αυτο δεν ειναι ασχημο. το ασχημο ειναι να χρειαζεται να το ταισεις ζεστο χρημα καθε διμηνο 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 49 minutes ago, HEO said: αυτο δεν ειναι ασχημο. το ασχημο ειναι να χρειαζεται να το ταισεις ζεστο χρημα καθε διμηνο Εννοείς δλδ να καταργηθεί το cashback μόνο στο Ολυμπιακός.. ε, δεν νομίζω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Teiresias_ said: Εννοείς δλδ να καταργηθεί το cashback μόνο στο Ολυμπιακός.. ε, δεν νομίζω. Εαν καταργηθεί το κάσμπακ, να βγάλει και ανακοινωση ανακυκλωσης σιμ για τις χιλιαδες που θα πανε στα σκουπίδια. 3 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Εννοείς δλδ να καταργηθεί το cashback μόνο στο Ολυμπιακός.. ε, δεν νομίζω. για ολους :(.... ειναι μια σκεψη που μου περναει απο το μυαλο 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 27 minutes ago, HEO said: για ολους :(.... ειναι μια σκεψη που μου περναει απο το μυαλο Το σιγουρο είναι οτι οσο περνάει ο καιρος, τα προϊόντα που δίνουν κασμπακ μειώνονται... 2 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Το σιγουρο είναι οτι οσο περνάει ο καιρος, τα προϊόντα που δίνουν κασμπακ μειώνονται... Θα συμφωνούσα μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα όμως έχουν μπει και οι Μπαρμπαστάθιδες σε συσκευασία κιλού που δεν υπήρχαν και μπήκε ακόμα και το γάλα το Νουνού που έχω να το δω πολύ καιρό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, Teiresias_ said: Τώρα όμως έχουν μπει και οι Μπαρμπαστάθιδες σε συσκευασία κιλού που δεν υπήρχαν και μπήκε ακόμα και το γάλα το Νουνού που έχω να το δω πολύ καιρό. "Το καλάθι του myphone.gr" 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Teiresias_ said: Θα συμφωνούσα μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα όμως έχουν μπει και οι Μπαρμπαστάθιδες σε συσκευασία κιλού που δεν υπήρχαν και μπήκε ακόμα και το γάλα το Νουνού που έχω να το δω πολύ καιρό. Καθε 3-4 μηνες ξαναεμφανιζονται οσα προιοντα δεν υπαρχουν για μηνες: Γι'αυτο το λογο προλαβετε το ΝΟΥΝΟΥ ως το νεο ετος 2025 που θα ξαναεμφανιστει. Οσο ισχυει αυτη η υπηρεσια στη Vodafone, εννοειται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν καταργηθεί το κάσμπακ, να βγάλει και ανακοινωση ανακυκλωσης σιμ για τις χιλιαδες που θα πανε στα σκουπίδια. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Δεν νομίζω να καταργηθεί το Vodafone CU Cashback στο άμεσο/προσεχές μέλλον. Θα είναι σκέτη αυτοκτονία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts