HEO Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 34 minutes ago, kokalo said: πράγμα που έχει οδηγήσει την Cosmote τουλάχιστον να μην επιστρέφει χρήματα αλλά "προπληρωμένες υπηρεσίες". δηλαδη τι επιστρεφει η cosmote;; Καρτες ανανεωσης;;; 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 10 ώρες πριν, HEO said: δηλαδη τι επιστρεφει η cosmote;; Καρτες ανανεωσης;;; Δεν ξέρω ακριβώς..... θα σου παραθέσω αυτά που διάβασα αλλού: "Η οδηγία 2018/1972 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Άρθρο 106, παράγραφος 6) για τις προπληρωμένες υπηρεσίες (δηλαδή, καρτοκινητή) αναφέρει: Transferring providers shall refund, upon request, any remaining credit to the consumers using pre-paid services. Δηλαδή Ελληνικά: Οι πάροχοι-δότες επιστρέφουν, κατόπιν αιτήματος, κάθε πιστωτικό υπόλοιπο στους καταναλωτές των προπληρωμένων υπηρεσιών (σ.σ. όπως της καρτοκινητής). Αυτό ήταν! Πληρώνεις ό,τι ζητάει ο πάροχος της καρτοκινητής, μαζεύεις πιστωτικό υπόλοιπο για π.χ. ένα χρόνο ή μέχρι τότε που θα βαρεθείς, και με τη διαδικασία της φορητότητας αλλάζεις πάροχο. Το πιστωτικό υπόλοιπο του προηγουμένου παρόχου το παίρνεις με τραπεζική κατάθεση στο IBAN σου! Στην Ελλάδα, η οδηγία 2018/1972 της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενσωματώθηκε στο Ελληνικό Δίκαιο με το νόμο Ν.4727/2020 (Άρθρο 214) που λέει ότι: Οι πάροχοι δότες επιστρέφουν κατόπιν αιτήματος κάθε πιστωτικό υπόλοιπο στους καταναλωτές και με τη χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών. Ο μεταφραστής σκότωσε την μετάφραση. Δεν βγάζει νόημα ο «πάροχος-δότης» να επιστρέψει κάθε πιστωτικό υπόλοιπο ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ προπληρωμένων υπηρεσιών. Η ΕΕΤΤ δεν έκανε σωστά τον έλεγχο του κειμένου. Παρ' όλ' αυτά, ακόμα και με το λάθος στη μετάφραση, ο «νόμος» λέει για επιστροφή κάθε πιστωτικού υπολοίπου, και δίνει την επιλογή η επιστροφή να γίνει «ΚΑΙ με τη χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών». Ωραία, εγώ επιλέγω να γίνει επιστροφή του πιστωτικού υπολοίπου και δεν χρειάζομαι κάποια προπληρωμένη υπηρεσία. Αφού έφυγα σε άλλον πάροχο ούτως ή άλλως. Ποιος πάροχος ερμηνεύει ότι ο νόμος επιτρέπει η επιστροφή να γίνει ΜΟΝΟ με χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών; Η Cosmote. Ίσως και οι υπόλοιποι αλλά σίγουρα η Cosmote δεν θέλει να δώσει πίσω το πιστωτικό υπόλοιπο. Η ΕΕΤΤ γνωρίζει αυτό το ζήτημα, πρόκειται για λάθος που έγινε πριν από 4 χρόνια και δεν κάνει κάτι για να αποσαφηνίσει την ασάφεια." 5 3 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 10 minutes ago, kokalo said: Δεν ξέρω ακριβώς..... θα σου παραθέσω αυτά που διάβασα αλλού: "Η οδηγία 2018/1972 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Άρθρο 106, παράγραφος 6) για τις προπληρωμένες υπηρεσίες (δηλαδή, καρτοκινητή) αναφέρει: Transferring providers shall refund, upon request, any remaining credit to the consumers using pre-paid services. Δηλαδή Ελληνικά: Οι πάροχοι-δότες επιστρέφουν, κατόπιν αιτήματος, κάθε πιστωτικό υπόλοιπο στους καταναλωτές των προπληρωμένων υπηρεσιών (σ.σ. όπως της καρτοκινητής). Αυτό ήταν! Πληρώνεις ό,τι ζητάει ο πάροχος της καρτοκινητής, μαζεύεις πιστωτικό υπόλοιπο για π.χ. ένα χρόνο ή μέχρι τότε που θα βαρεθείς, και με τη διαδικασία της φορητότητας αλλάζεις πάροχο. Το πιστωτικό υπόλοιπο του προηγουμένου παρόχου το παίρνεις με τραπεζική κατάθεση στο IBAN σου! Στην Ελλάδα, η οδηγία 2018/1972 της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενσωματώθηκε στο Ελληνικό Δίκαιο με το νόμο Ν.4727/2020 (Άρθρο 214) που λέει ότι: Οι πάροχοι δότες επιστρέφουν κατόπιν αιτήματος κάθε πιστωτικό υπόλοιπο στους καταναλωτές και με τη χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών. Ο μεταφραστής σκότωσε την μετάφραση. Δεν βγάζει νόημα ο «πάροχος-δότης» να επιστρέψει κάθε πιστωτικό υπόλοιπο ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ προπληρωμένων υπηρεσιών. Η ΕΕΤΤ δεν έκανε σωστά τον έλεγχο του κειμένου. Παρ' όλ' αυτά, ακόμα και με το λάθος στη μετάφραση, ο «νόμος» λέει για επιστροφή κάθε πιστωτικού υπολοίπου, και δίνει την επιλογή η επιστροφή να γίνει «ΚΑΙ με τη χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών». Ωραία, εγώ επιλέγω να γίνει επιστροφή του πιστωτικού υπολοίπου και δεν χρειάζομαι κάποια προπληρωμένη υπηρεσία. Αφού έφυγα σε άλλον πάροχο ούτως ή άλλως. Ποιος πάροχος ερμηνεύει ότι ο νόμος επιτρέπει η επιστροφή να γίνει ΜΟΝΟ με χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών; Η Cosmote. Ίσως και οι υπόλοιποι αλλά σίγουρα η Cosmote δεν θέλει να δώσει πίσω το πιστωτικό υπόλοιπο. Η ΕΕΤΤ γνωρίζει αυτό το ζήτημα, πρόκειται για λάθος που έγινε πριν από 4 χρόνια και δεν κάνει κάτι για να αποσαφηνίσει την ασάφεια." Thaaanks!!! 😊😊 Πρασινίλααα... 😉😉 Όταν τα λέει ο Κωνσταντίνος ακούγεται κακός και ότι "δουλεύει" στην Vodafone... 😉😉 Και για να το θέσω πιο σωστά... Ποιοι πληρώνουν σε "είδος"...??? 😉😉😋😋😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Επειδή και εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει καθώς δεν ήμουν ποτέ στην Cosmote με καρτοκινητό, εξακολουθώ να έχω την απορία του πως υλοποιεί το "με τη χρήση προπληρωμένων υπηρεσιών". Δηλαδή τι προσφέρει στους πρώην πελάτες της? Και με ποιο τρόπο αφού δεν είναι πλέον πελάτες της? 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Τι έχουμε εδώ; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=image&c_name=20201218-cudigitalsales&c_owner=mk-cu&c_phase=performance&c_term=ad1&c_audience=cdp-362&fbclid=IwY2xjawCqq6sBHY-nz0Q8-xX1VrIeQYE12QIr31miXbZy0Nk8ulx6YjkxVGBcLK025yf07g_aem_AdwIgbmRf7ZAh59zxgH160um4jASiU8hDSqX66k9LBJcA1_WOOtEYLGSylKDMa00SrUaWmB9OWO6HcAQcwER6HWT 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 4 minutes ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=image&c_name=20201218-cudigitalsales&c_owner=mk-cu&c_phase=performance&c_term=ad1&c_audience=cdp-362&fbclid=IwY2xjawCqq6sBHY-nz0Q8-xX1VrIeQYE12QIr31miXbZy0Nk8ulx6YjkxVGBcLK025yf07g_aem_AdwIgbmRf7ZAh59zxgH160um4jASiU8hDSqX66k9LBJcA1_WOOtEYLGSylKDMa00SrUaWmB9OWO6HcAQcwER6HWT Τούμπανο! Ελα να τα βλεπει ο ανταγωνισμός αυτά! 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 12 minutes ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=image&c_name=20201218-cudigitalsales&c_owner=mk-cu&c_phase=performance&c_term=ad1&c_audience=cdp-362&fbclid=IwY2xjawCqq6sBHY-nz0Q8-xX1VrIeQYE12QIr31miXbZy0Nk8ulx6YjkxVGBcLK025yf07g_aem_AdwIgbmRf7ZAh59zxgH160um4jASiU8hDSqX66k9LBJcA1_WOOtEYLGSylKDMa00SrUaWmB9OWO6HcAQcwER6HWT Ήθελα να 'ξερα τυχαία μπαίνετε στο "πάρε νέο CU";; Ωραίος!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Έφυγαν πολλοί και τώρα σιγά σιγά προσπαθούν να τα μαζέψουν. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 22 minutes ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&c_source=facebook&c_medium=paid-social&c_content=image&c_name=20201218-cudigitalsales&c_owner=mk-cu&c_phase=performance&c_term=ad1&c_audience=cdp-362&fbclid=IwY2xjawCqq6sBHY-nz0Q8-xX1VrIeQYE12QIr31miXbZy0Nk8ulx6YjkxVGBcLK025yf07g_aem_AdwIgbmRf7ZAh59zxgH160um4jASiU8hDSqX66k9LBJcA1_WOOtEYLGSylKDMa00SrUaWmB9OWO6HcAQcwER6HWT Τρομερή προσφορά. Θα πήγαινα αλλά το συμβόλαιο μου λήγει σε ένα μήνα. Ήλπιζα να την έβγαζε τότε. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Πολύ καλή προσφορά! Αυτή την προσφορά την είχε βγάλει κ αρχές Μαρτίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 4 minutes ago, dasnowy said: Τρομερή προσφορά. Θα πήγαινα αλλά το συμβόλαιο μου λήγει σε ένα μήνα. Ήλπιζα να την έβγαζε τότε. Σε συμβουλεύω να δεις ποιο θα είναι το πέναλτι και αν το ποσό σε συμφέρει να την κάνεις από τώρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Σε συμβουλεύω να δεις ποιο θα είναι το πέναλτι και αν το ποσό σε συμφέρει να την κάνεις από τώρα Λογικά δεν θα πρέπει να έχει πέναλτι, αφού προπληρωνει τον μήνα. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Υπόψιν παιδιά, μέχρι 13\5 ισχύει η προσφορά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Δε μπορώ να φύγω γιατί είναι εταιρικό. Πρέπει πρώτα να λήξει, να γίνει μεταβίβαση και μετά να κάνω τη φορητότητα. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 hour ago, dasnowy said: Δε μπορώ να φύγω γιατί είναι εταιρικό. Πρέπει πρώτα να λήξει, να γίνει μεταβίβαση και μετά να κάνω τη φορητότητα. Προτείνω τότε νέο αριθμό και αυτόν που έχεις, συντήρηση με cashback 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου καλη η προσφορα αλλα εγω βλεπω οτι θελει να βαζεις καρτα.... και εγω "ευρω δεν διδω".... κατι στο τζαμπα υπαρχει;;; 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 2 minutes ago, HEO said: καλη η προσφορα αλλα εγω βλεπω οτι θελει να βαζεις καρτα.... και εγω "ευρω δεν διδω".... κατι στο τζαμπα υπαρχει;;; Μπαα ο τσαμπας έχει πεθάνει χρόνια 😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 4 minutes ago, glofiish said: Μπαα ο τσαμπας έχει πεθάνει χρόνια 😀 μπα. εγω νομιζω οτι ζει βαθια στην τρυπα του και πρεπει να τον ξετρυπωσεις οπως ο γατος τα ποντικια 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Ναι οκ, σας δίνει με 13€ απεριόριστα τα πάντα και πάλι δεν σας κάνει... Μετά μην παραπονιέστε αν το δίκτυο είναι σάπιο. Με τι λεφτά; 4 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 13 minutes ago, HEO said: καλη η προσφορα αλλα εγω βλεπω οτι θελει να βαζεις καρτα.... και εγω "ευρω δεν διδω".... κατι στο τζαμπα υπαρχει;;; Με cashback λες να δουλεύει άραγε? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 2 minutes ago, Alexandros201285 said: Με cashback λες να δουλεύει άραγε? Πρέπει να ενεργοποιήσεις πακέτο ομιλίας για να πάρεις τα απεριόριστα data. Η προσφορά είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή. Μην τα θέλουμε και όλα τζάμπα. Αν μπορούσα θα είχα πάει ήδη. Edited 10 Μαΐου by dasnowy 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 5 minutes ago, MIKU said: Ναι οκ, σας δίνει με 13€ απεριόριστα τα πάντα και πάλι δεν σας κάνει... Μετά μην παραπονιέστε αν το δίκτυο είναι σάπιο. Με τι λεφτά; Καλά εδώ που τα λέμε.. το ότι είμαστε κάποιοι που ασχολούμαστε και δίνουμε λίγα λεφτά δεν σημαίνει πως είναι λίγοι αυτοί που τα σκάνε.. Αν δεν έβγαζαν πολλά λεφτά, θα το είχαν κλείσει το μαγαζί. 3 minutes ago, Alexandros201285 said: Με cashback λες να δουλεύει άραγε? Έχει προϋπόθεση να ενεργοποιήσεις το πακέτο και μπαίνουν μετά τα extra της προσφοράς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Έλεος ρε βονταφον... 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 2 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Πολύ καλή προσφορά! Αυτή την προσφορά την είχε βγάλει κ αρχές Μαρτίου. Όντως εξαιρετική προσφορά. Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα απεριόριστα data δεν παρέχονται έντός ΕΕ (όπως αναφέρει στις διευκρινίσεις), ούτε με όριο πολιτικής ορθής χρήσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 minute ago, johndouk said: Όντως εξαιρετική προσφορά. Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα απεριόριστα data δεν παρέχονται έντός ΕΕ (όπως αναφέρει στις διευκρινίσεις), ούτε με όριο πολιτικής ορθής χρήσης. Θα έχεις του πακέτου τα δεδομένα έξω.. Εκτός κι αν θες πολλά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts