Alexandros201285 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Τι ημερομηνία λήξης λέει στην εφαρμογή; Α περίμενε γιατί δεν την έχω κατεβάσει την εφαρμογή. 3 minutes ago, Alexandros201285 said: Α περίμενε γιατί δεν την έχω κατεβάσει την εφαρμογή. Λοιπόν: 3\6\23 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Alexandros201285 said: Α περίμενε γιατί δεν την έχω κατεβάσει την εφαρμογή. Μπες να δεις μήπως πήρες και κάποιο δωράκι. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Μπες να δεις μήπως πήρες και κάποιο δωράκι. Μπα τίποτα. Τα κλασσικά του Αγίου Βαλεντίνου μόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Εγώ μόλις δοκίμασα να καλέσω ένα cu που πήρα πέρυσι και δεν έχω ανανεώσει και λέει πως έχει φραγή εισερχομένων. Ούτε sms δέχεται. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, Alexandros201285 said: . Λοιπόν: 3\6\23 Μήπως είναι φοιτητικό; 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου (edited) 14 minutes ago, VIPdriver said: Μήπως είναι φοιτητικό; Σόρρυ άκυρο δεν διάβασα από την αρχή το διάλογο.. Edited 29 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Μήπως είναι φοιτητικό; Όχι, κανονικό είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Alexandros201285 said: Δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα σε έναν αριθμό που μου ήρθε δώρο όταν έκανα φορητότητα τον Απρίλιο. Μηδενικό υπόλοιπο. Σήμερα διαπίστωσα πως δέχεται μηνύματα και κλήσεις. προφανως η voda εφαρμοζει την ιδια πολιτικη που εφαρμοζουν και οι αλλες με το περας του διμηνου και την ληξη του υπολοιπου το κινητο δεχεται κλησεις και μηνυματα μεχρι να κλεισει ο χρονος απο την ανανεωση 1 ώρα πριν, dasnowy said: Εγώ μόλις δοκίμασα να καλέσω ένα cu που πήρα πέρυσι και δεν έχω ανανεώσει και λέει πως έχει φραγή εισερχομένων. Ούτε sms δέχεται. δεν το εχεις ανανεωσει ποτε;;; ποτε εληγε;;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Λοιπόν παίδες πρέπει να μιλήσουμε για κάτι που είναι ντροπές που δεν το κάνει καμία εταιρία κινητή ουσιαστικά κανεις δεν έδωσε δωρεάν απεριορηστα data + ομιλία την ημέρα του δυστυχήματος στο τεμπη έστω για 3 μέρες ενώ δίνουμε απεριόριστα την ημέρα του LGBTQ δηλαδή τι φάση η LGBTQ έχουν προτερεοτικα ενάντια στους επιβάτες που ταξίδεψαν σε τρενο θανάτου;;; 9 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, eridion25 said: Λοιπόν παίδες πρέπει να μιλήσουμε για κάτι που είναι ντροπές που δεν το κάνει καμία εταιρία κινητή ουσιαστικά κανεις δεν έδωσε δωρεάν απεριορηστα data + ομιλία την ημέρα του δυστυχήματος στο τεμπη έστω για 3 μέρες ενώ δίνουμε απεριόριστα την ημέρα του LGBTQ δηλαδή τι φάση η LGBTQ έχουν προτερεοτικα ενάντια στους επιβάτες που ταξίδεψαν σε τρενο θανάτου;;; Συμφωνώ και επαυξάνω. Η χτεσινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη και θα έπρεπε να δώσουν απεριόριστα για να μεταδοθεί το μήνυμα ότι είμαστε εδώ με εκδηλώσεις μνήμης για την δικαίωση των 57 που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους. Αλλά οι εταιρείες εκτός από καρτέλ είναι και του συστήματος και πως να μην είναι όταν η ΕΕΤΤ τις αφήνει και κάνουν ότι μα ότι θέλουν χωρίς φραγμούς 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: θα έπρεπε να δώσουν απεριόριστα για να μεταδοθεί το μήνυμα ότι είμαστε εδώ με εκδηλώσεις μνήμης για την δικαίωση των 57 που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους Για αυτό τον λόγο δεν έδωσαν τίποτα. 5 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maller Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους. Έχω 2 ερωτήσεις που θα ήθελα την βοήθειά σας.. Έχω μια κάρτα (δώρο από συνδρομή liquid). Μπορώ να τη συντηρώ ΜΟΝΟ με cash back (χωρίς να βάζω καθόλου κάρτα)? δε θέλω χρήση, απλά να δέχομαι εισερχόμενες και να βάλω εφαρμογές τύπου viber πάνω. Έχω το βασικό μου νούμερο σε liquid. Βάζω 13 ή 15€ κάθε 2 μήνες με την ανάλογη κίνηση στη μπάρα αλλά (προφανώς) δεν παίρνω το shake. Υπάρχει τρόπος να το παίρνω για να μη χάνω τα GB που δίνει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου (edited) 1. Μπορείς. 2. Οχι όσο είσαι liquid. Μόνο αν βγαίνεις και κάνεις την ανανέωση εκτος liquid. Αλλά (κατ'εμε) είναι ταλαιπωρία και ρισκάρεις κολλήματα Edited 1 Μαρτίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Οκ η vodafone πολλές τροποπησης καρτοκινιτης και συμβολαίου σήμερα βγήκε καινούρια τροποποίηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Εάν θέλεις δώσε ένα λινκ. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/20240301-timologiakes-allages-kartokinitis 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Εντάξει αυτό δεν αφορά το CU 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 6 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 41 minutes ago, VIPdriver said: Ποίο είναι το CU MEAPOLA 5? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Just now, Alexandros201285 said: Ποίο είναι το CU MEAPOLA 5? Ούτε εγω το βρίσκω. Μαλλον λαθος εγραψαν. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Ούτε εγω το βρίσκω. Μαλλον λαθος εγραψαν. Το 11,5 εννοεί μπήκα μόλις κ το είδα, με 13€ λοιπόν απεριόριστα όλα πλην των σμσ. Όπως πέρσι δλδ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapios Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 2 minutes ago, Alexandros201285 said: Το 11,5 εννοεί μπήκα μόλις κ το είδα, με 13€ λοιπόν απεριόριστα όλα πλην των σμσ. Όπως πέρσι δλδ. και 200 sms 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 5 minutes ago, Alexandros201285 said: Το 11,5 εννοεί μπήκα μόλις κ το είδα, με 13€ λοιπόν απεριόριστα όλα πλην των σμσ. Όπως πέρσι δλδ. Πολυ καλη προσφορά, αρκεί να μην ενοχλούν κάποιον οι κόφτες. Εγώ εδώ και καιρό φαίνεται ότι έχω καλη κάλυψη, αλλά άθλιες ταχύτητες λόγω κόφτη. Οπότε 2 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 1 minute ago, VIPdriver said: Πολυ καλη προσφορά, αρκεί να μην ενοχλούν κάποιον οι κόφτες. Εγώ εδώ και καιρό φαίνεται ότι έχω καλη κάλυψη, αλλά άθλιες ταχύτητες λόγω κόφτη. Οπότε Στην δικιά σου περιοχή έχει πρόβλημα. Γενικά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 52 minutes ago, VIPdriver said: Πολυ καλη προσφορά, αρκεί να μην ενοχλούν κάποιον οι κόφτες. Εγώ εδώ και καιρό φαίνεται ότι έχω καλη κάλυψη, αλλά άθλιες ταχύτητες λόγω κόφτη. Οπότε Τι κόφτη έχει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 13 minutes ago, costastro said: Τι κόφτη έχει; Στα 300 GB η ταχύτητα στα καρτοκινητά πέφτει στα 4 Mbps. Αν δηλαδή στις 15 Μαρτίου φτάσεις τα 300 GB τότε από εκείνη τν στιγμή έως και τις 31 Μαρτίου(τέλους του μήνα)η ταχύτητα πάει στα 4 Mbps 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts