Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 minutes ago, green dragon said:

Γειά σας παίδες.  Για συμβόλαιο Vodafone της κόρης μου, που λήγει στις 8 Φεβρουαρίου, βρήκα αυτό:

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/?i_source=tile&i_medium=banners&i_term=nominal-offer&i_content=xiaomi-gift&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales

Προφανώς είναι 6μηνο συμβόλαιο ή καρτοκινητό;

Δεν έχω μελετήσει ακόμα πως δουλεύει το Cu MeApOla 11.5, αλλά με ενδιαφέρει να πάμε αύριο από καταστημα για αίτηση.

Γίνεται επί τόπου αγορά και ενεργοποίηση,  αφού ήδη είναι στη Vodafone. 

Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. 

Όχι, το CU είναι καρτοκινητό χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου, αλλά πρώτα, πρέπει να αιτηθείς να γίνει το συμβόλαιο καρτοκινητό και ύστερα να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο όπως το CU Combo. 

Οι παροχές που βλέπεις στο link δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα για υφιστάμενους συνδρομητές Vodafone (πχ διπλασιασμός παροχών κτλ), αλλά είναι μόνο για νέους αριθμούς CU ή φορητότητα από άλλη εταιρεία. Ένα κατάστημα δλδ σε υπάρχον νούμερο VF δεν μπορεί να σου δώσει τις προσφορές της σελίδας.

Οπότε, αν το συμβόλαιο της κόρης σου είναι προς λήξη, κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία και επιστρέφεις στη VF μέσω της σελίδας του CU - μανίκι, αλλά είναι ό μόνος τρόπος για να πάρεις τις προσφορές της σελίδας.

Αν εσύ τώρα θέλεις τα απλά πακέτα, απλά ζητάς τη μετατροπή σε κάρτα η οποία, όμως, νομίζω κάνει περίπου 1 μήνα από την ημερομήνια της αίτησης, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

10 ώρες πριν, green dragon said:

Γειά σας παίδες.  Για συμβόλαιο Vodafone της κόρης μου, που λήγει στις 8 Φεβρουαρίου, βρήκα αυτό:

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/?i_source=tile&i_medium=banners&i_term=nominal-offer&i_content=xiaomi-gift&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales

Δεν έχω μελετήσει ακόμα πως δουλεύει το Cu MeApOla 11.5, αλλά με ενδιαφέρει να πάμε αύριο από καταστημα για αίτηση.

Γίνεται επί τόπου αγορά και ενεργοποίηση,  αφού ήδη είναι στη Vodafone;;;

9/02 θα κάνεις αίτημα προς what's up. Σε κατάστημα για να γίνει πιο γρήγορα. Μόλις ενεργοποιηθείς COSMOTE,την επόμενη μέρα μπαίνεις στην σελίδα που έγραψες και πας cu

20 ώρες πριν, green dragon said:

Γίνεται επί τόπου αγορά και ενεργοποίηση,  αφού ήδη είναι στη Vodafone;;;

Αν έρθεις χωρις καμία προσφορά,  μπορείς να δίνεις 13 ευρω το μήνα στο liquid και κουνώντας την μπάρα χρέωσης  να το κάνεις 13 ευρω το 2 μηνο ... Με τα 6.5 το μηνα παίρνεις "πακετο" 150 λεπτων για 1 ευρω, και 1 GB για 1.2 ευρω, όσα θέλεις και   αυτόματα . Για πιο πολλά έχει πιο φτηνά πακετα data η δωρεαν ομιλία για 33μερες αν βάζεις 15 ευρω

Αν καταφέρεις να έρθεις ώς νέος χρήστης θα παιρνεις 17gb και απεριοριστη ομιλία κάθε μηνα που βάζεις 15 ευρω , και θα σου μένουν για αργότερα ... αυτό για 6 μηνες, και αλλα 5  gb για 12 μηνες αν πριν την αιτηση βάλεις brieng a friend (ζητα κωδικο ανδεν εχεις)

@EllinikoNisiμεταφέρω εδώ τη συζήτηση που έχετε στης Cosmote..

Αυτό που λες για το φπα προφανώς και ισχύει. Το θετικό σε σχέση με άλλες καρτοκινητές είναι ότι μπορείς έστω κι αυτό το ποσό να το πάρεις πίσω. Ιδανικό για όσους δεν θέλουν δεδομένα αλλά μόνο ομιλία που είναι δωρεάν στο 15€.

1 hour ago, blizard said:

Αν έρθεις χωρις καμία προσφορά,  μπορείς να δίνεις 13 ευρω το μήνα στο liquid και κουνώντας την μπάρα χρέωσης  να το κάνεις 13 ευρω το 2 μηνο ... Με τα 6.5 το μηνα παίρνεις "πακετο" 150 λεπτων για 1 ευρω, και 1 GB για 1.2 ευρω, όσα θέλεις και   αυτόματα . Για πιο πολλά έχει πιο φτηνά πακετα data η δωρεαν ομιλία για 33μερες αν βάζεις 15 ευρω

Γιατί μόνο 150'? Ξεκινάς με τα 13 ευρώ που αντιστοιχούν σε 1000 ειχες πει αν θυμαμαι καλά link

2ος μηνας, ότι έχει μείνει από τον πρώτο.

Σωστα ,τo λέω έτσι για να το καταλάβει το παιδί πιο έυκολα ... 
1 ευρω  -  150 λεπτα
2 ευρω - 300 λεπτα
3 ευρω - 450 λεπτα 
4.2 ευρω = 450 λεπτα και 1 gb
5.4 ευρω = 450 λεπτα και 2 gb 
και θα του μείνουν κάπου κάπου 6.4 ευρω για τον δέυτερο μήνα απο τα 13 που έβαλε.... μέχρι 1050 λεπτα και 4 gb δλδ ή άλλο συνδιασμό
(στην πραγματικότητα αυτα ειναι  0.0065 ανα λεπτα και 0.0012 ανα mb )

Edited by blizard

Έκανε μια κλήση ο πατέρας μου (εκτός πακέτου) προς άλλο καρτοκινητο, 33" και τον χρέωσε ακριβώς 2€.

Πώς προκύπτει αυτό?

On 28/1/2024 at 10:33 ΠΜ, blizard said:

11 minutes ago, GREGORYMO said:

Έκανε μια κλήση ο πατέρας μου (εκτός πακέτου) προς άλλο καρτοκινητο, 33" και τον χρέωσε ακριβώς 2€.

Πώς προκύπτει αυτό?

Μιλάω για LIQUID παντα ... εκει δεν θα πλήρωνε ουτε ενα cent ...  0.0065 ευρω.

Μαλλον το απλο cu αλλαξε πρόσφατα στα 2 ευρω  .. δεν το ειχα προσέξει 

l.png

Edited by blizard

21 minutes ago, blizard said:

Μιλάω για LIQUID παντα ... εκει δεν θα πλήρωνε ουτε ενα cent ...  0.0065 ευρω.

Μαλλον το απλο cu αλλαξε πρόσφατα στα 2 ευρω  .. δεν το ειχα προσέξει 

l.png

Και ΑΦΟΥ το ενεργοποίησε στις 20.30 το βράδυ, πάει 2 φορές στραφεί.

Το θέμα είναι ότι το liquid δεν μπορεί να 'δουλευτεί' σε κινητό τρίτου, έτσι δεν είναι?

1 hour ago, GREGORYMO said:

Το θέμα είναι ότι το liquid δεν μπορεί να 'δουλευτεί' σε κινητό τρίτου, έτσι δεν είναι?

Ως εφαρμογή εννοείς; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

5 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Και ΑΦΟΥ το ενεργοποίησε στις 20.30 το βράδυ, πάει 2 φορές στραφεί.

Απο οτι κατάλαβα αν το εκανε στις 20,30 θα ισχύει μέχρι τις 4 το μεσημέρι της επόμενης ... αν μπορεις να κοιτάξεις στο app θα γράφει , να μας πεις δεν το ξέρω.

Μπορεις μια χαρά να μπεις με τον κωδικό του πατέρα σου και να δεις , να κάνεις τα παντα όπως το δικό σου (απλά να βγάλει ενα pass στο vodafonecu.gr 
Μόνο big bang δεν μπορεις γιατι θέλει σμσ απο την κάρτα του ... για αυτο πρεπει να βαλεις μια εφαρμογη mylty app 

3 ώρες πριν, blizard said:

Απο οτι κατάλαβα αν το εκανε στις 20,30 θα ισχύει μέχρι τις 4 το μεσημέρι της επόμενης ... αν μπορεις να κοιτάξεις στο app θα γράφει , να μας πεις δεν το ξέρω.

Μπορεις μια χαρά να μπεις με τον κωδικό του πατέρα σου και να δεις , να κάνεις τα παντα όπως το δικό σου (απλά να βγάλει ενα pass στο vodafonecu.gr 
Μόνο big bang δεν μπορεις γιατι θέλει σμσ απο την κάρτα του ... για αυτο πρεπει να βαλεις μια εφαρμογη mylty app 

Το νούμερο το έχω στο δικό μου αφμ.

Το βλέπω στο vodafone app. 

Οταν ειδα την μείωση υπόλοιπου δεν έγραψε στην οθόνη πχ απεριόριστη ομιλία. Πήγα στο ιστορικό και είδα την χρέωση: 33" 2€.

Cu app δεν μπορώ να φτιάξω (έχω το δικό μου αριθμό)

Κανεις αποσυνδεση απο το cu app, βαζεις τους κωδικούς για το 2ο νούμερο  ή OTP και το βλέπεις.

Κανονικά μπορείς να φτιάξεις κωδικούς και για το δεύτερο νούμερο

Edited by kmpatra

11 minutes ago, kmpatra said:

Κανεις αποσυνδεση απο το cu app, βαζεις τους κωδικούς για το 2ο νούμερο  ή OTP και το βλέπεις.

Κανονικά μπορείς να φτιάξεις κωδικούς και για το δεύτερο νούμερο

Το app έχει μπει στο κινητό του πατέρα μου.

Άρα, του ζητάω τους κωδικούς και κάνω την δουλειά μου ?

Κάνω απεγκατεστηση το δικό μου app, βάζω το δικό του, του βάζω το πχ το big bang combo και κάνω την δουλειά μου έτσι δεν είναι?

ΥΓ. Προσπαθώ κάθε Πέμπτη πχ να του βάλω το big bang combo εκ του μακρόθεν αλλά είναι ταλαιπωρία.

Δεν κανεις απεγκατασταση. Κάνεις αποσύνδεση (μπαινεις στο μενου,ειναι η τελευταία επιλογή κάτω κάτω). Αν ξέρεις τους κωδικους (username password) που εχει το έχει το νούμερο που εχεις δωσει στον πατερα σου,κανεις σύνδεση με αυτους. Ή με κωδικο otp εφοσον μπορει να λάβει και να διαβασει μήνυμα. Αν δεν είναι liquid,στην αρχική του cu app, εκεί που εχει τους κρυστάλλους πατάς πάνω και σου δείχνει τα πακέτα bb. Αν είναι liquid ομως δεν γίνεται. Πρέπει να το κάνεις από την εφαρμογή του big bang με OTP (καθαριζεις δεδομένα εφαρμογής και βαζεις τον αριθμό του πατέρα σου).

Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις στο δικό σου κινητό.

Εννοείται μετά ότι πρέπει να ξανά μπεις με τους δικούς σου κωδικούς για να βλέπεις το δικο σου αριθμό αφού τελειώσεις με τα του πατέρα σου

28 minutes ago, leo06 said:

Στο bigbang app επίσης μπορείς να μπεις με κωδικούς

Μπα, δεν έχω δει κάποια τέτοια δυνατότητα που χρησιμοποιώ από την αρχή το Big Bang.

7 minutes ago, konstantinos77 said:

Μπα, δεν έχω δει κάποια τέτοια δυνατότητα που χρησιμοποιώ από την αρχή το Big Bang.

IMG_0486.jpeg

Ποια έκδοση έχεις και σε τι συσκευή το τρέχεις? Σε παλιό κινητό 5'' δεν βλέπω το κάτω μέρος. Ισως είναι θέμα ανάλυσης οθόνης.

1 minute ago, kmpatra said:

Ποια έκδοση έχεις και σε τι συσκευή το τρέχεις? Σε παλιό κινητό 5'' δεν βλέπω το κάτω μέρος. Ισως είναι θέμα ανάλυσης οθόνης.

Από το iPad είναι.

Στο android δεν το έχει. Το δοκίμασα και σε τάμπλετ 10αρι.

6 minutes ago, kmpatra said:

Στο android δεν το έχει. Το δοκίμασα και σε τάμπλετ 10αρι.

Μου έχει εμφανίσει αυτή την οθόνη σύνδεσης κάνα δύο φορές, όταν ήμουν με WiFi.
Βέβαια με βολεύει που κρατάει τα στοιχεία σύνδεσης από την sim όταν είμαι συνδεμένος με WiFi και κλειστά τα δεδομένα!

9 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Προσπαθώ κάθε Πέμπτη πχ να του βάλω το big bang combo εκ του μακρόθεν αλλά είναι ταλαιπωρία.

Μια ανακεφαλαίωση ... 

1) Αν απλά θέλεις να αγοράσεις το πακέτο big bang στην αλλη σιμ που είναι cu , θα πατήσεις logout στην δικιά σου cuapp , θα κάνεις login με το name/pass της δέυτερης sim (ευκολα το παιρνεις με εγγραφη απο το vodafobe.gr) και μετά πας εκει που γράφει big bang και αγοράζεις το πακετο.  Αρκετά ευκολο 

2) Αν θέλεις να μαζέψεις και κρυστάλλους για τον πατέρα σου δεν μπορεις με το 1 ... Πρέπει να κάνεις clean cash (η unistall και reinstall) την εφαρμογή big bang , μετα να κλείσεις τα data απο την sim σου , να τρέξεις το big bang και θα σου βγάλει την οθόνη που επιλέγεις συνδεση με otg/sms δλδ . Θα ανοίξεις τα data αν δεν εχεις internet απο wifi , θα βαλεις τον αριθμό της αλλης sim , και το σμσ που θα φτάσει εκει , και μετά θα μπορεις να μαζυεις πόντους για εκει.  Το πρόβλημα εδω ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ευκολα στο diko σου big bang και μετά ξανα στο αλλο. (σε iphone ειδα μολις οτι δεν ειναι θεμα)

3) Αν θές να μαζευεις κρυσταλους σε 2 σιμ ευκολα και ταυτοχρονα  , πρεπει να βαλεις μια εφαρμογή σαν το multy app ... ειναι τρομερά βολικό και τζαμπα... πανευκολο και να το καταλαβεις, απλα το ανοιγεις, επιλέγεις το big bang app και κάνεις οτι και πριν , θα δουλευει απο εκει μαζι με το κανονικο.

4) Εχεις καλο πακέτο με κόστος 16-17 ευρω το 2 μηνο , και 800 λεπα 26-27gb αν τα κάνεις  ρολλ over τους 2 μηνες , ΑΛΛΑ δεν εχεις σμσ και αν ξεχαστείς ή τελειωσουν τα λεπτα θα χρεωθείς .
Αν μπεις liquid θα έχεις και σμσ και ασφάλεια αν ξεχάσεις να παρεις το συγκεκριμένο πακέτο 1-2 μερες ...  το κακό είναι οτι δεν μπορεις να αγοράσεις το πακέτο στον πατέρα σου με την μέθοδο 1 γιατί όταν μπεις στο λογαριασμό του δεν εμφανίζει τα πακετα Big bang .. οπότε πρέπει να το κάνεις με τον τροπο 2, η καλυτερα 3 . 
Υπάρχει και μια διαφορα στον τροπο χρέωσης ... αντο να βαζεις λεφτά κάθε 40-60 μέρες όπως κάνεις τώρα, θα πρεπει να αποφέυγεις την αυτόματη χρέωση του liquid κάθε 40-60 μέρες επίσης , πιο ευκολο ειναι το 2ο

5) Από περιέργεια πές μου πόσα λεπτα και gb χαλάει ο πατέρας σου μέσο όρο ...  αν δεν έχει τόσα πολλά ανάγκη μπορείς να παρεις πιο φτηνά πακετα ή και με την χρέωση του liquid να σου βγει πιο φτηνά. 

4)