VIPdriver Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, paanos said: Δεν ξέρω πόσο το χρησιμοποιούσαν. Ομως οι γονικοί έλεγχοι, συνεχίζουν να υπάρχουν μεσω του secure net family που πολλοί συνδρομητές σταθερής ή κινητής έχουν δωρεάν. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το family link, όπου με ανανεωση μεσω του λογαριασμού κινητής του γονέα, το παιδί έπαιρνε απεριόριστα λεπτά προς τον/ τους γονείς και το σταθερό, οπως και κάποια bonus σε € + εννοείται κάθε προσφορά του CU (shake κλπ) Λιγοι το ήξεραν και σίγουρα λιγοι το χρησιμοποιούσαν. Ηταν μια κοινωνική κίνηση που τιμούσε την εταιρία. Οι αλλες 2 εταιριες δεν το δίνουν. Για τπυς αριθμούς δες πιο κάτω στη λιστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βρήκα ένα νούμερο που ταιριάζει στα ψηφία μου. Δηλαδή 6943ΧΧΧΧΑΑΑ. 1 hour ago, aektzhs 1 said: Αυτό ακριβώς Στο CU app στο δεύτερο μπάνερ πατάς πάνω Στους νικητές δηλαδή... Εγώ νόμιζα ότι το βρήκες σαν νούμερο και το πήρες... 1 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, kokalo said: Εγώ νόμιζα ότι το βρήκες σαν νούμερο και το πήρες... Και εγώ αυτό κατάλαβα χαχαχ. Και εγώ βρήκα ένα που μοιάζει με του μπαμπά μου αλλά δεν έλαβε ακόμα κάτι 25 minutes ago, VIPdriver said: Λιγοι το ήξεραν και σίγουρα λιγοι το χρησιμοποιούσαν. Ηταν μια κοινωνική κίνηση που τιμούσε την εταιρία. Οι αλλες 2 εταιριες δεν το δίνουν. Για τπυς αριθμούς δες πιο κάτω στη λιστα. Το συγκεκριμένο πακέτο σταμάτησε να παρέχεται περίπου το 2017. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Τι περιθωριο έχει κάποιος να παρει το cu shake; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Τι περιθωριο έχει κάποιος να παρει το cu shake; 7 ημερών. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Τι περιθωριο έχει κάποιος να παρει το cu shake; 7 ημέρες από την ανανέωση 2 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Το chat και στις 2 εφαρμογές έχει προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Όντως εδώ και αρκετές μέρες είναι ετσι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, VIPdriver said: Το chat και στις 2 εφαρμογές έχει προβλημα Το δικό μου λειτουργεί κανονικά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, Vibraphone said: Το δικό μου λειτουργεί κανονικά.. MOD EDIT: Αφαιρέθηκε η εικόνα που περιείχε προσωπικά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βρήκα ένα νούμερο που ταιριάζει στα ψηφία μου. Δηλαδή 6943ΧΧΧΧΑΑΑ. Έχεις καταλάβει πότε αναφέρουν το όνομα του νικητή και πότε το τηλέφωνο; Κι εγώ βρήκα ένα που ταιριάζει σε δικό μου τηλέφωνο αλλά προφανώς για να μην με κάλεσαν δεν είμαι εγώ 😀 Edited 1 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου προφανως δεν εχουν ενημερωθει ολοι, φαντάζομαι οτι οταν καποιος ενημερωνεται, το τηλεφωνο αντικαθισταται με το ονομα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Από προηγούμενες κληρώσεις αυτοί που πήρανε απεριόριστα λεπτά και δεδομένα, έλαβαν κληση; Εγώ θυμάμαι ότι απλά ερχόταν μήνυμα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Μου αναψατε φωτιες και εμενα φαινεται μαλλον το νουμερο μου, για να δουμε 😅 Τέλος, θα αναδειχθούν χίλιοι (1000) νικητές, οι οποίοι θα λάβουν ο καθένας τους δώρο, πακέτο με δωρεάν απεριόριστα data και λεπτά για ένα (1) έτος από την ενεργοποίησή του στο CU νούμερο τους [η ενεργοποίηση του πακέτου θα πραγματοποιηθεί εντός 1 εβδομάδας από την ανάδειξη εκάστου νικητή και τη σχετική ενημέρωση του], χωρίς καμία υποχρέωση ανανέωσης ή οποιουδήποτε τύπου πληρωμής [Μ’ Νικητές]. Edited 1 Φεβρουαρίου by stathis123 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Μου είπανε από το τσατ ότι αυτά που βλέπουμε στα αποτελέσματα έχουν ενημερωθεί ήδη. Άρα πρώτα θα μας ενημερώσουν και μετά θα δημοσιευθεί. Προφανώς αν δεν θέλεις να δημοσιευθεί το όνομά σου, βάζουν το τηλ σε αυτή τη μορφή. Edited 1 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Αρα δεν έχουν μπει ολοι οι νικητες για τα απεριόριστα ακομα? Δεν ειμαι οριστικά στον κουβά? 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, kmpatra said: Αρα δεν έχουν μπει ολοι οι νικητες για τα απεριόριστα ακομα? Δεν ειμαι οριστικά στον κουβά? 🤣 Εμένα πάντως μου είπανε αν είμαι στους νικητές (δεν είμαι). Αν έχεις αγωνία μίλα στο τσατ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Δεν μου δουλεύει το τσατ απο την εφαρμογή. Εσύ από την ιστοσελίδα μίλησες μαζι τους? Edited 1 Φεβρουαρίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 17 minutes ago, kmpatra said: Δεν μου δουλεύει το τσατ απο την εφαρμογή. Εσύ από την ιστοσελίδα μίλησες μαζι τους? Όχι εμένα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δουλεύει κανονικά.. Edited 1 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, kalitexnis_g said: Εμένα πάντως μου είπανε αν είμαι στους νικητές (δεν είμαι). Αν έχεις αγωνία μίλα στο τσατ. Ξέρουν δηλαδή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Ξέρουν δηλαδή;;;; Ναι απλώς βγαίνουν στο site αυτοί που έχουν ειδοποιηθεί. Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενα της κοπελίτσας που μιλησα ε.. μην τα δένουμε όλα και σχοινί κορδόνι.. 😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, kalitexnis_g said: μην τα δένουμε όλα και σχοινί κορδόνι.. 😉 Τι εννοείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, paanos said: Δε βλέπω κάτι στο iPhone πάντως… Γιατί δείχνει κάτι διαφορετικό από ότι στο android ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 55 minutes ago, aektzhs 1 said: Τι εννοείς;;;; Ότι το ότι το είπε αυτή στο τσατ δεν είναι και απόλυτο.. λίγες φορές μας έχουν πει ό,τι να 'ναι; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, sou_d said: Γιατί δείχνει κάτι διαφορετικό από ότι στο android ; Στην αρχή κατάλαβα και εγώ ότι κάπου έχει επιλογή για να πάρεις νέο νούμερο της επιλογής σου, γράψε λάθος 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts