Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που είναι η "πόρτα"? Εγώ αλλάζω αριθμό με την εκκαθάριση δεδομένων κάθε φορά...

Κανονικά ναι αλλά προφανώς είναι κάποιος κώδικας που αλλάζει απλά τα νούμερα ανάλογα με το ποσό,με στάνταρ κείμενο. Μην περιμένεις να κάνουν ιδιαίτερη παραμετροποίηση για κάτι το οποίο στο κάτω-κάτω μπορεί αύριο μεθαύριο να το αλλάξουν...

Edited by kmpatra

17 minutes ago, kmpatra said:

Που είναι η "πόρτα"? Εγώ αλλάζω αριθμό με την εκκαθάριση δεδομένων κάθε φορά...

Πατάς τις 3 γραμμές πάνω δεξιά, μετά σετινγκς πάνω δεξιά, και πόρτα πανω  δεξιά 😄

Αυτα με εφαρμογή για iphone 

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για έκδοση νέου αριθμού CU με eSim? Έκανα την διαδικασία μου κράτησε τα χρήματα κλπ. Περιμένω κάποιο Mail με το qr Code?

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Φορητότητα σε άλλη καρτοκινητή και μετά επιστροφή στο cu.

Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Βλέπω εδώ ότι το whats up με 10.90 ευρώ δίνει 16 GB για 3 μήνες , μαζί με την όποια ομιλία και sms.
Νομίζω αξίζει να πάω εκεί για 3 μήνες και μετά να επιστρέψω στην CU, έτσι?
Απλά μιλάω μαζί τους και τα κανονίζουν αυτοί, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι με την Voda. (?)
Απ ότι κατάλαβα, θα χρεωθώ για το συμβόλαιο ένα μήνα παραπάνω (μου είπαν 50 ευρώ!!! τελικά, μιας και είχα 75% έκπτωση) και μετά θα μου τα επιστρέψουν μιας και ήδη θα έχω πάει whats up. Σωστά ?

Edited by hasiotis_john

Η τσάμπα esim είναι μόνο για νέο αριθμό. Σε φορητοτητα δε βγάζει την επιλογή για esim. 

7 minutes ago, hasiotis_john said:

Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Βλέπω εδώ ότι το whats up με 10.90 ευρώ δίνει 16 GB για 3 μήνες , μαζί με την όποια ομιλία και sms.
Νομίζω αξίζει να πάω εκεί για 3 μήνες και μετά να επιστρέψω στην CU, έτσι?
Απλά μιλάω μαζί τους και τα κανονίζουν αυτοί, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι με την Voda. (?)
Απ ότι κατάλαβα, θα χρεωθώ για το συμβόλαιο ένα μήνα παραπάνω (μου είπαν 50 ευρώ!!! τελικά, μιας και είχα 75% έκπτωση) και μετά θα μου τα επιστρέψουν μιας και ήδη θα έχω πάει whats up. Σωστά ?

Εάν είσαι καρτοπρογραμμα και δεν έχει λήξει, δεν θα πληρωσεις παραπανω, αφου στο καρτοπρογραμμα δεν προπληρωνεις το παγιο, όπως γίνεται στο συμβόλαιο. Κάνε το καρτοκινητο άλλης εταιρίας σήμερα και λογικά η μεταφορά θα ολοκληρωθεί μέσα σε 2-3 μέρες. 

56 minutes ago, VIPdriver said:

Ερώτηση: δεν θα έπρεπε να γράφει

"~' KAI 11364MB ή 2098 SMS";

IMG_20231023_124857.jpg

Σωστή παρατήρηση.

Edited by EllinikoNisi

7 minutes ago, VIPdriver said:

Εάν είσαι καρτοπρογραμμα και δεν έχει λήξει, δεν θα πληρωσεις παραπανω, αφου στο καρτοπρογραμμα δεν προπληρωνεις το παγιο, όπως γίνεται στο συμβόλαιο. Κάνε το καρτοκινητο άλλης εταιρίας σήμερα και λογικά η μεταφορά θα ολοκληρωθεί μέσα σε 2-3 μέρες. 

Το πάγιο δεν προπληρώνεται? Λέει παραπάνω ο άνθρωπος ότι λήγει η δέσμευση του σε δυο-τρεις μέρες. Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνει να έχει μεταφερθεί. Ακόμα όμως κι αν βγει λογαριασμός με το κανονικό πάγιο, δεν τον πληρώνει και περιμένει τον εκκαθαριστικό. Θα πληρώσει αναλογικά όσες παραπάνω μέρες χρειάστηκε να μείνει, και όχι ολόκληρο το πάγιο.

@hasiotis_john το αν σε συμφέρει η κοσμοτε εσυ το ξέρεις ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Δεν μιλάς με vodafone πας κατευθείαν στην εταιρεία στην οποία θέλεις να μεταφερθείς.

52 minutes ago, hercoulis said:

Πατάς τις 3 γραμμές πάνω δεξιά, μετά σετινγκς πάνω δεξιά, και πόρτα πανω  δεξιά 😄

Αυτα με εφαρμογή για iphone 

Screenshot_2023-10-23-13-59-47-489_020234.jpg

Σε android δυστυχώς δεν...

Edited by kmpatra

Καρτοπρόγραμμα είναι το (extra surf 2) , μου λήγει σε 3 μέρες! Πριν λίγες μέρες πλήρωσα τον τελευταίο λογαριασμό, κάθε 15 του μήνα! Θα πάω το απόγευμα σε ένα κατάστημα Οτε/Γερμανο να δω τι μπορώ να κάνω!
Πάντως περίμενα μια καλύτερη βοήθεια από την Vodafone (είμαι συνδρομητής της από τότε που άνοιξε) και όχι να με βάλουν να κάνω αλχημείες. Άσε που τηλεφωνικά είχα και σκληρή αντιμετώπιση, πλέον και πεισματικά θέλω να κάνω φορητότητα και να πάω αλλού!

Edited by hasiotis_john

2 minutes ago, hasiotis_john said:

Καρτοπρόγραμμα είναι το (extra surf 2) , μου λήγει σε 3 μέρες! Πριν λίγες μέρες πλήρωσα τον τελευταίο λογαριασμό, κάθε 15 του μήνα! Θα πάω το απόγευμα σε ένα κατάστημα Οτε/Γερμανο να δω τι μπορώ να κάνω!
Πάντως περίμενα μια καλύτερη βοήθεια από την Vodafone (είμαι συνδρομητής της από τότε που άνοιξε) και όχι να με βάλουν να κάνω αλχημείες. Άσε που τηλεφωνικά είχα και σκληρή αντιμετώπιση, πλέον και πεισματικά θέλω να κάνω φορητότητα και να πάω αλλού!

Από ότι ξέρω, στα συμβόλαια τουλαχιστον, όταν λήγει το συμβόλαιο και δεν έχει ανανεωθεί δίνουν ένα 3μηνο περιθωριο με τις ίδιες εκπτώσεις ώστε ο πελατης να μη δυσαρεστηθει. Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατων, ή το chat, και ρώτα τους τι γίνεται στο δικό σου σε αυτήν την περιπτωση. 

Πως να δημηωργησω Disnay+ λογαριασμό χρησιμοπιοντας το Vodafone TV Account ακολούθησα της οδηγίες της Vodafone αλλα εμφανίζει αυτό

20231023_145945.jpg

20231023_150014.jpg

Edited by eridion25

Με το απλό δωρεάν πρόγραμμα δεν νομίζω ότι δικαιούσαι να το ενεργοποιήσεις αυτό που λες.

13 minutes ago, eridion25 said:

Πως να δημηωργησω Disnay+ λογαριασμό χρησιμοπιοντας το Vodafone TV Account ακολούθησα της οδηγίες της Vodafone αλλα εμφανίζει αυτό

20231023_145945.jpg

20231023_150014.jpg

Τελικά πλήρωσες 6,90€;

3 ώρες πριν, kmpatra said:

Screenshot_2023-10-23-13-59-47-489_020234.jpg

Σε android δυστυχώς δεν...

Εκεί στο νούμερο είναι η αλλαγή. Αν έκανες ταπ το νούμερο μήπως και… 

Μπράβο σε όλους εδώ παιδιά, πολύ χρήσιμα αυτά που συζητάτε / προτείνετε!
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο, βλέπω ότι αν κάνεις αίτηση φορητότητας σε κρατάνε με σούπερ προσφορά.
Πως γίνεται αυτό, μπαίνεις στον πάροχο που θες και κάνεις παραγγελία με ίδιο αριθμό στην σελίδα τους?
Απ' ότι κατάλαβα σου στέλνουν σπίτι την sim με κούριερ γι' αγορά.
Απλά δεν την παραλαμβάνεις και περιμένεις προσφορά από την Βόντα?

4 minutes ago, hasiotis_john said:

Μπράβο σε όλους εδώ παιδιά, πολύ χρήσιμα αυτά που συζητάτε / προτείνετε!
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο, βλέπω ότι αν κάνεις αίτηση φορητότητας σε κρατάνε με σούπερ προσφορά.
Πως γίνεται αυτό, μπαίνεις στον πάροχο που θες και κάνεις παραγγελία με ίδιο αριθμό στην σελίδα τους?
Απ' ότι κατάλαβα σου στέλνουν σπίτι την sim με κούριερ γι' αγορά.
Απλά δεν την παραλαμβάνεις και περιμένεις προσφορά από την Βόντα?

Το θέμα είναι αν ο νέος πάροχους στην αντιπροσφορα σε αφήσει να φύγεις χωρίς πέναλτι. Γι αυτό σου λέμε να πας σε κάρτα. Άμα πας κάρτα φεύγεις τσάμπα και την ίδια μέρα. 

9 minutes ago, _NikitaS_ said:

Το θέμα είναι αν ο νέος πάροχους στην αντιπροσφορα σε αφήσει να φύγεις χωρίς πέναλτι. Γι αυτό σου λέμε να πας σε κάρτα. Άμα πας κάρτα φεύγεις τσάμπα και την ίδια μέρα. 

Οπότε πάω και παίρνω μια κάρτα (πχ freetogo με 8 ευρώ / [περιέχει και 8 μέσα] ή whats up με 5 + πρόγραμμα που θα επιλέξω) , κάνω υπομονή ένα μήνα και μετά πάω ξανά σε κατάστημα βόνταφον και κάνω ξανά το ίδιο με φορητότητα CU!

Edited by hasiotis_john

29 minutes ago, hasiotis_john said:

κάνω υπομονή ένα μήνα και μετά πάω ξανά σε κατάστημα βόνταφον και κάνω ξανά το ίδιο με φορητότητα CU!

Πρόσεξε μην σου αρέσει η Cosmote και δεν επιστρέψεις μετά ε..

40 minutes ago, hasiotis_john said:

Οπότε πάω και παίρνω μια κάρτα (πχ freetogo με 8 ευρώ / [περιέχει και 8 μέσα] ή whats up με 5 + πρόγραμμα που θα επιλέξω) , κάνω υπομονή ένα μήνα και μετά πάω ξανά σε κατάστημα βόνταφον και κάνω ξανά το ίδιο με φορητότητα CU!

Βασικά, εάν πας frog βγάζεις άνετα 2 μήνες με την πρώτη κάρτα των 13€. Οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες.

2 ώρες πριν, hasiotis_john said:

Με ταυτότητα σε κατάστημα πράσινο ή μαύρο. 

3 ώρες πριν, hasiotis_john said:

Σε κάρτα γυρίζεις και την επόμενη μέρα αν δε σε νοιάζει το 8ευρω που θα δώσεις. Σιγά 2 καφέδες είναι. 

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Εκεί στο νούμερο είναι η αλλαγή. Αν έκανες ταπ το νούμερο μήπως και… 

Δεν κάνει κάτι.

• This topic was locked and unlocked