de_thymamai Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Καλησπέρα. Ενεργοποίησα μια sim που μου είχαν στείλει δώρο, έβαλα 12€ για να πάρω τα unlimited data για 3 μήνες ( ήρθε sms ) και μου ενεργοποιήθηκε χωρίς να κάνω οτιδήποτε το cu kalokairistes, το cu meapola 18 και έχω και υπόλοιπο 13.91€. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως βγαίνουν τα νούμερα? **Η sim γράφει απ' έξω " βάλτε κάρτα και αυτή θα διπλασιαστεί". Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 μιλας με εξυπηρετηση και ζητας αυτα που προβλεπονται και ακυρωση οσων δεν προβλέπονται. Και επιστροφή των €,αν τελικα πηραν κατι. Στο live chat ζητα το. Και Κυριακη εχω παρει απαντηση και μαλιστα με πηραν τηλεφωνο,για να εξηγησω τι θελω. Διπλασιασαν το ποσό, και ενεργοποιησαν το cu apola 18. Για το cu kalokairistes δεν ξερω τι παιζει,αν με αυτο το πακετο ενεργοποιούνται δωρεαν τα απεριοριστα του μηνύματος. Το cu apola σίγουρα θέλει ακυρωση. Τωρα φυσικα τα νουμερα δεν βγαίνουν,θα πρεπει να το εξηγησουν. Μπορει να ειχε και καποιο μπονους 5 ευρω μέσα στο υπολοιπο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Μόλις έβαλα κάρτα 12€ και μου έδωσε άλλα τόσα για 1 μήνα αλλά δε τα χρειάζομαι, δεδομένου ότι θα έχω απεριοριστα data για 3 μηνες. Έχει κανείς καμιά ιδέα σχετικά με το πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 6 ώρες πριν, gpapas640 said: Μόλις έβαλα κάρτα 12€ και μου έδωσε άλλα τόσα για 1 μήνα αλλά δε τα χρειάζομαι, δεδομένου ότι θα έχω απεριοριστα data για 3 μηνες. Έχει κανείς καμιά ιδέα σχετικά με το πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω; Σου τα έδωσαν άμεσα τα απεριόριστα; ρωτάω επειδή λέει έως 29/9. Μόλις έβαλα κι εγώ κάρτα στο 2ο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Σου τα έδωσαν άμεσα τα απεριόριστα; ρωτάω επειδή λέει έως 29/9. Μόλις έβαλα κι εγώ κάρτα στο 2ο. Όχι δεν τα έχω λάβει ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 13 ώρες πριν, de_thymamai said: Καλησπέρα. Ενεργοποίησα μια sim που μου είχαν στείλει δώρο, έβαλα 12€ για να πάρω τα unlimited data για 3 μήνες ( ήρθε sms ) και μου ενεργοποιήθηκε χωρίς να κάνω οτιδήποτε το cu kalokairistes, το cu meapola 18 και έχω και υπόλοιπο 13.91€. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως βγαίνουν τα νούμερα? **Η sim γράφει απ' έξω " βάλτε κάρτα και αυτή θα διπλασιαστεί". Ευχαριστώ. Και εμένα ακριβώς το ίδιο συνέβη.Απο τα 13.91 ευρώ, τα 12 ευρώ έχουνε διάρκεια για ένα μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Λοιπόν, μίλησα μαζί τους στο chat. Τους είπα ότι δεν ζήτησα το cu apola 18. Μου το ακύρωσαν, πήραν πίσω τις παροχές του και μου επέστρεψαν 15€. Το υπόλοιπο μου είναι πλέον 28,91€. Πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα αλλά νομίζω υπέρ μου και βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω... Τα απεριόριστα data για 3 μήνες θα τα παίρνω κανονικά αφού έκανα ανανέωση ( μάλλον μέσω cu kalokairistes ). Ευχαριστώ kmpatra. 1 Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 (edited) Η διπλασιασμενη αξια ειναι για ενα μηνα.Για μέρος των υπολοίπων μπορεί να ισχύει το ίδιο. Αν δεν το εχεις κανει liquid τσεκαρε το 1252,να δεις τι λέει. Η εφαρμογή δεν θυμάμαι αν τα αναλύει. Εμμέσως μπορεις να δεις το κανονικο υπολοιπο στο smart pocket. Εκει η αναφερόμενη αξια είναι χωρίς φπα αν δεν κανω λαθος Edited September 17, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 5 minutes ago, kmpatra said: Η διπλασιασμενη αξια ειναι για ενα μηνα.Για μέρος των υπολοίπων μπορεί να ισχύει το ίδιο. Αν δεν το εχεις κανει liquid τσεκαρε το 1252,να δεις τι λέει. Η εφαρμογή δεν θυμάμαι αν τα αναλύει. Εννοείς ότι τα 12€ λήγουν 15/10 και τα 16.91€ στις 15/11? 1 Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Ναι αυτο εννοω. Κακως δεν το αναλυει παραπανω. Στο cu app λεει κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Ναι αυτο εννοω. Κακως δεν το αναλυει παραπανω. Στο cu app λεει κάτι αντίστοιχο? Όχι. Στο app δεν τα διαχωρίζει. Τα 28,91€ στις 15/11... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 30 minutes ago, de_thymamai said: Εννοείς ότι τα 12€ λήγουν 15/10 και τα 16.91€ στις 15/11? Στο 1252 δεν στα διαχωρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 56 minutes ago, de_thymamai said: Λοιπόν, μίλησα μαζί τους στο chat. Τους είπα ότι δεν ζήτησα το cu apola 18. Μου το ακύρωσαν, πήραν πίσω τις παροχές του και μου επέστρεψαν 15€. Το υπόλοιπο μου είναι πλέον 28,91€. Πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα αλλά νομίζω υπέρ μου και βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω... Τα απεριόριστα data για 3 μήνες θα τα παίρνω κανονικά αφού έκανα ανανέωση ( μάλλον μέσω cu kalokairistes ). Ευχαριστώ kmpatra. Τώρα ίσως είναι πιο ξεκάθαρο για το πώς διαμορφώνεται το ποσό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 11 minutes ago, CaptainNickGR said: Στο 1252 δεν στα διαχωρίζει; Ναι κανονικά. 4 minutes ago, kalitexnis_g said: Τώρα ίσως είναι πιο ξεκάθαρο για το πώς διαμορφώνεται το ποσό. Τώρα βγαίνουν τα νούμερα... Δίνουν το cu apola 18 στη μισή τιμή. 10,91+12-9=13,91€. Εγώ πάντως το ακύρωσα και μου επέστρεψαν 15€... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Για cosmote δουλεύει wifi calling στο εξωτερικό γιατί από ότι δοκίμασα wifi calling σε εξωτερικο με vodafone Και δεν γινόταν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 14 minutes ago, de_thymamai said: Ναι κανονικά. Τώρα βγαίνουν τα νούμερα... Δίνουν το cu apola 18 στη μισή τιμή. 10,91+12-9=13,91€. Εγώ πάντως το ακύρωσα και μου επέστρεψαν 15€... Μακάρι να πάρουμε κάναν καφέ παραπάνω από το efood 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Εγω επειδή ειχα παθει το ιδιο ειχα την εντύπωση οτι τα υπολοιπα 9 τα ειχε φαει απο το διπλασιασμο. Ετσι νομίζω μου είχαν πει. Οπως και να έχει ο φιλος κερδισμένος βγήκε τουλάχιστον απο το υψος του ποσου. Ευτυχώς που είναι υπερ του πελατη οταν γκρινιαξει και δεν του κλεινουν τη συνομιλία στα μουτρα. Αν και αυτο δεν δικαιολογεί αυθαιρεσιες και πονηριες...το μη χειρον βελτιστο τουλάχιστον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, gpapas640 said: Έχει κανείς καμιά ιδέα σχετικά με το πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω; Θα περιμένεις να λήξουν τα extra € και τα 9 θα τα φας μέσω smart pocket. Οπότε ουσιαστικά σου κάναν δώρο 3 μήνες ίντερνετ. Edited September 17, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 3 ώρες πριν, eridion25 said: Για cosmote δουλεύει wifi calling στο εξωτερικό γιατί από ότι δοκίμασα wifi calling σε εξωτερικο με vodafone Και δεν γινόταν Εννοείς να δουλεύει χωρίς να θεωρείται roaming; Χωρίς πατέντες, όχι - αλλά καλύτερα όποια συζήτηση να γίνει στο κατάλληλο θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Για cosmote δουλεύει wifi calling στο εξωτερικό γιατί από ότι δοκίμασα wifi calling σε εξωτερικο με vodafone Και δεν γινότανΜιλάς για Αλβανία;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Σε πόσο καιρό χωρίς να γίνει ανανέωση γίνεται φραγή εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων? 1 Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 (edited) 17 minutes ago, de_thymamai said: Σε πόσο καιρό χωρίς να γίνει ανανέωση γίνεται φραγή εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων? Εισερχομένων: μετά την ολοκλήρωση του 3μηνου. Εξερχόμενων: μετά την ολοκλήρωση του 2μηνου (ή εάν σου τελειώσουν τα χρήματα νωρίτερα). Edited September 17, 2023 by VIPdriver 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Πακέτο που ενεργοποιείται λιγο πριν την λήξη των χρημάτων (π.χ. 59η μέρα) ισχύει και χρησιμοποιείται ανεξάρτητα απο το μηδενισμό υπολοίπου ως τη λήξη του? Οπως στην πράσινη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 9 minutes ago, kmpatra said: Πακέτο που ενεργοποιείται λιγο πριν την λήξη των χρημάτων (π.χ. 59η μέρα) ισχύει και χρησιμοποιείται ανεξάρτητα απο το μηδενισμό υπολοίπου ως τη λήξη του? Οπως στην πράσινη? Νομίζω ναι. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 3 ώρες πριν, HEO said: Μιλάς για Αλβανία;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts