GREGORYMO Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 2 minutes ago, dnikolidak said: Πατάς προσφορές? Πατάω αλλά δεν έχει την επιλογή αυτή. Έχει: Thank you My thank you Cashback Οι πρόσφορες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 3 minutes ago, GREGORYMO said: Πατάς προσφορές? Πατάω αλλά δεν έχει την επιλογή αυτή. Έχει: Thank you My thank you Cashback Οι πρόσφορες μου Έχει αυτά που λες συν μία ακόμα επιλογή shake it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Δεν νομίζω να δίνει shake it με cashback. δεν δίνει σίγουρα σε μικρά ποσά δεν ξέρω σε μεγάλα τι γίνεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 5 minutes ago, akalos said: δεν δίνει σίγουρα σε μικρά ποσά δεν ξέρω σε μεγάλα τι γίνεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Που το βρίσκω στο app ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Που το βρίσκω στο app ?δεν υπάρχει στο cu app,μόνο από Vodafone app ανανεώνω με cash back Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 1 minute ago, akalos said: δεν υπάρχει στο cu app,μόνο από Vodafone app ανανεώνω με cash back Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Για το vodafone app μιλώ. Που βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Για το vodafone app μιλώ. Που βρίσκεται? προσφορές cash back,αν έχεις πόσο σου γράφει εξαργύρωση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 1 minute ago, akalos said: προσφορές cash back,αν έχεις πόσο σου γράφει εξαργύρωση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ανανεώνω με cashback. Την Δευτέρα έκανα ανανέωση με 0.2€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 εστειλαν μια καρτα σιμ (νεα, για φορητοτητα) στις 22 του μηνος, αλλα κλασικα με τα ελτα κουριερ, ακομα βρισκεται αθηνα, να υποθεσω λογω κινησης... Πρωτα θα παραλαβω και μετα θα γινει η φορητοτητα; η παιζει να γινει η φορητοτητα χωρις να παραλαβω εγκαιρως; Και αν γινει ετσι, μπορω να παρω καρτα απο το τοπικο καταστημα χωρις να περιμενω την κουριερ; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 17 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πάω my vodafone. Πατάω προσφορές. Έχει 4 κουτιά: Thank you προσφορες My thank you Cashback Προσφορά για σένα (καρτοπρογραμμα) Φίλε μου αν καταλαβαίνω σωστά είσαι με καρτοπρογραμμα. Εγώ είμαι με απλό καρτοκινητό. Ίσως για συμβόλαια και καρτοπρογραμματα να μην ισχύει το shake it. Επίσης να ενημερώσω ότι ακόμα και με 5 λεπτά του ευρώ ανανέωση από cashback δίνει μέσω Shake το δώρο του 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 5 minutes ago, dnikolidak said: Φίλε μου αν καταλαβαίνω σωστά είσαι με καρτοπρογραμμα. Εγώ είμαι με απλό καρτοκινητό. Ίσως για συμβόλαια και καρτοπρογραμματα να μην ισχύει το shake it. Επίσης να ενημερώσω ότι ακόμα και με 5 λεπτά του ευρώ ανανέωση από cashback δίνει μέσω Shake το δώρο του 1gb. Έχω 2 νούμερα cu και στο vodafone app δεν βλέπω κάτι. ΥΓ. Έχει νόημα, το 1 να το κάνω vodafone καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 47 minutes ago, doganos said: εστειλαν μια καρτα σιμ (νεα, για φορητοτητα) στις 22 του μηνος, αλλα κλασικα με τα ελτα κουριερ, ακομα βρισκεται αθηνα, να υποθεσω λογω κινησης... Πρωτα θα παραλαβω και μετα θα γινει η φορητοτητα; η παιζει να γινει η φορητοτητα χωρις να παραλαβω εγκαιρως; Και αν γινει ετσι, μπορω να παρω καρτα απο το τοπικο καταστημα χωρις να περιμενω την κουριερ; Επειδή έχουν περάσει αιώνες από τότε που έκανα κάτι τέτοιο σε καρτοκινητό αν θυμάμαι καλά αν δεν μπει η μέσα η νέα sim στην συσκευή και να κάνεις εξερχόμενη δεν κόβεται η παλιά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 2 minutes ago, GREGORYMO said: Έχω 2 νούμερα cu και στο vodafone app δεν βλέπω κάτι. ΥΓ. Έχει νόημα, το 1 να το κάνω vodafone καρτοκινητο? Ίσως το cu να μην δίνει το δωράκι με το Shake και να έχει άλλα κόλπα όπως οι κρύσταλλοι και κάτι παιχνίδια που διαβάζω. Στο απλό καρτοκινητό πάντως να ξέρεις ισχύει μέχρι τώρα. Για το μέλλον θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 (edited) 15 minutes ago, cmvr said: Επειδή έχουν περάσει αιώνες από τότε που έκανα κάτι τέτοιο σε καρτοκινητό αν θυμάμαι καλά αν δεν μπει η μέσα η νέα sim στην συσκευή και να κάνεις εξερχόμενη δεν κόβεται η παλιά. Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Πως θα κανω εξερχομενη, αν δεν εχει δικτυο; Παω για σκαναρισμα, wind/vf να δω τι εκαναν Edited December 24, 2022 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 15 minutes ago, doganos said: Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Πως θα κανω εξερχομενη, αν δεν εχει δικτυο; Παω για σκαναρισμα, wind/vf να δω τι εκαναν Πρώτα θα κοπεί το σήμα από την προηγούμενη εταιρεία και ΜΕΤΑ μπαίνει η νέα SIM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 35 minutes ago, doganos said: Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Πως θα κανω εξερχομενη, αν δεν εχει δικτυο; Παω για σκαναρισμα, wind/vf να δω τι εκαναν Είπα αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 1 ώρα πριν, doganos said: εστειλαν μια καρτα σιμ (νεα, για φορητοτητα) στις 22 του μηνος, αλλα κλασικα με τα ελτα κουριερ, ακομα βρισκεται αθηνα, να υποθεσω λογω κινησης... Πρωτα θα παραλαβω και μετα θα γινει η φορητοτητα; η παιζει να γινει η φορητοτητα χωρις να παραλαβω εγκαιρως; Και αν γινει ετσι, μπορω να παρω καρτα απο το τοπικο καταστημα χωρις να περιμενω την κουριερ; Πρώτα θα παραλάβεις και σε 2-3 εργάσιμες θα κοπεί το σήμα, θα βάλεις την νέα σιμ και θα είσαι οκ. Δεν θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 εστειλαν μια καρτα σιμ (νεα, για φορητοτητα) στις 22 του μηνος, αλλα κλασικα με τα ελτα κουριερ, ακομα βρισκεται αθηνα, να υποθεσω λογω κινησης... Πρωτα θα παραλαβω και μετα θα γινει η φορητοτητα; η παιζει να γινει η φορητοτητα χωρις να παραλαβω εγκαιρως; Και αν γινει ετσι, μπορω να παρω καρτα απο το τοπικο καταστημα χωρις να περιμενω την κουριερ;κατά αρχήν θα στείλεις με email ότι έγγραφα ζητάνε αφού πάρεις την sim σε μήνυμα που θα έρθει,μόλις τα στείλεις ,στην δικιά μου περίπτωση σε 24 ώρες ενεργοποιήθηκε η γραμμή και σε λίγο άρχισαν τα μηνύματα να έρχονται και να μπαίνουν τα διάφορα δώρα,αργούν λίγο αυτά....οπότε υπομονή αλλά χωρίς τηλεφωνο δεν μένεις μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο σε καμία περίπτωση,κάνε μια αναπάντητη εξερχόμενη σε σταθερό καλού κακού και είσαι κομπλέ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 12 minutes ago, akalos said: κατά αρχήν θα στείλεις με email ότι έγγραφα ζητάνε αφού πάρεις την sim σε μήνυμα που θα έρθει,μόλις τα στείλεις ,στην δικιά μου περίπτωση σε 24 ώρες ενεργοποιήθηκε η γραμμή και σε λίγο άρχισαν τα μηνύματα να έρχονται και να μπαίνουν τα διάφορα δώρα,αργούν λίγο αυτά....οπότε υπομονή αλλά χωρίς τηλεφωνο δεν μένεις μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο σε καμία περίπτωση,κάνε μια αναπάντητη εξερχόμενη σε σταθερό καλού κακού και είσαι κομπλέ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τα έχω στείλει ήδη εδώ και μέρες και τα είδαν και μετά μου έστειλαν την σιμ. Οκ περιμένω 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Τα έχω στείλει ήδη εδώ και μέρες και τα είδαν και μετά μου έστειλαν την σιμ. Οκ περιμένωπου τα έστειλες σου έρχεται λινκ που να τα στείλεις μετά την παραλαβή και πληρωμή της σιμ αυτή είναι η σωστή διαδικασία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 1 hour ago, akalos said: που τα έστειλες σου έρχεται λινκ που να τα στείλεις μετά την παραλαβή και πληρωμή της σιμ αυτή είναι η σωστή διαδικασία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk online το εκανα. Κανεις το αιτημα, στελνεις τα δικαιολογητικα (2ο βημα) και σου ερχεται η σιμ... (μετα απο 1 μερα) 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 13 ώρες πριν, dnikolidak said: Ίσως το cu να μην δίνει το δωράκι με το Shake Κανονικά υπάρχει και στο cu. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Με κανονικη καρτα (οχι Cash Back) το εμφανιζει προς ενεργοποιηση το Shake it και στο My Vodafone app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 online το εκανα. Κανεις το αιτημα, στελνεις τα δικαιολογητικα (2ο βημα) και σου ερχεται η σιμ... (μετα απο 1 μερα)δεν ξέρω αν το άλλαξαν και εγώ ον λάιν την ειχα κάνει απλά περίμενα να έρθει ο courier πήρα την σιμ και μου έστειλαν email και σε αυτή την διεύθυνση έστειλα τα δικαιολογητικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Με κανονικη καρτα (οχι Cash Back) το εμφανιζει προς ενεργοποιηση το Shake it και στο My Vodafone app?ρε παιδιά μπερδεύτηκαμε τελείως με το cash back δεν υπάρχει shake στο cu,τι κανονικο και άλλα λέτε και μπερδεύονται όλοι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 14 ώρες πριν, akalos said: δεν ξέρω αν το άλλαξαν και εγώ ον λάιν την ειχα κάνει απλά περίμενα να έρθει ο courier πήρα την σιμ και μου έστειλαν email και σε αυτή την διεύθυνση έστειλα τα δικαιολογητικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ρε παιδιά μπερδεύτηκαμε τελείως με το cash back δεν υπάρχει shake στο cu,τι κανονικο και άλλα λέτε και μπερδεύονται όλοι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αν κατάλαβα καλά εννοεί σε απλό καρτοκινητό με ανανέωση με πιστωτική κάρτα και ποσό 12€ και πάνω αν δίνει το δωράκι του 1gb με shake Sto my Vodafone app. Δεν το ξέρω ανανεώνω μόνο με cashback αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts