kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 54 minutes ago, bbbb said: Είσαι μάλλον ειδική περίπτωση γιατί σε μένα Τρώει κανονικά Από αυτά που λήγουν πρώτα και όχι από το δώρο που λήγει αργότερα και επίσης αν στης φίλης σου η 3η δωρεάν φορά αναφέρεται κανονικά ως απεριόριστα με το σύμβολο του άπειρου και όχι σαν "προσφορά για σένα" με κάποιο περιορισμένο αριθμό gb κάτι άλλο παίζει.. Μήπως της κοπελιάς είναι η δεύτερη ενεργοποίηση και όχι το δώρο...; Δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Η κόκκινη δεν μπορεί να χτυπήσει στα ίσα τους άλλους 2, πάντα θα σκαρφίζεται κάτι. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 (edited) Ναι όπως και να το κάνουμε όμως σε ότι αφορά τα data το cu δίνει τα περισσότερα.Με την καλοκαιρινή προσφορά παρότι έβγαλαν πρώτοι την έξτρα φορά δώρο,τους τάπωσε η πράσινη με τον τρόπο που έδωσε το δώρο.. Επίσης η αγορά του summer offer στους όρους γράφει μέχρι πλέον 30/9 οπότε έδωσαν και ένα μήνα παράταση ακόμη.. Λογικά φυσικά θα ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός Edited August 29, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 επιβεβαιώνω και εγώ ότι άλλαξανε οι όροι για το "summer offer" με λήξη προσφορας 31/9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 33 minutes ago, tasosathan said: επιβεβαιώνω και εγώ ότι άλλαξανε οι όροι για το "summer offer" με λήξη προσφορας 31/9 Τώρα που το ενεργοποίησα το έκαναν! Πολλοί που το ενεργοποίησαν για να παρουν το δώρο, την πατησαν. Γειά σου ρε βονταφονάρα! 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Εντάξει το ξέραμε ότι κάθε χρόνο παίρνει παράταση η προσφορά.τουλαχιστον 30/9 μπορεί κάποιος να αγοράσει την προσφορά και να έχει μέχρι τέλη Οκτωβρίου απεριόριστα. Βέβαια επειδή στους όρους λέει ότι προτεραιότητα έχει ότι λήγει πρώτο, θέλει να ενεργοποιηθεί πακέτο/shakeit στις 1/10 ώστε να τρως από τα απεριόριστα και να μη χαθεί η όποια καβατζα...Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Εγώ δεν το θυμόμουν. Δεν πειράζει, χαίρομαι που την πάτησα, θα είναι πιο ανώδυνος ο χωρισμός... Ευτυχώς έχω και το δώρο της πρασινης να το χρησιμοποιήσω όποτε θέλω μέχρι το τέλος του έτους. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Εντωμεταξύ εάν είχαν λίγο μυαλό στην κόκκινη, θα ανακοίνωναν την παράταση νωρίτερα, ώστε να γλίτωναν δυο μήνες υπερφόρτωσης δικτύου. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 18 ώρες πριν, bbbb said: Εντάξει το ξέραμε ότι κάθε χρόνο παίρνει παράταση η προσφορά.τουλαχιστον 30/9 μπορεί κάποιος να αγοράσει την προσφορά και να έχει μέχρι τέλη Οκτωβρίου απεριόριστα. Βέβαια επειδή στους όρους λέει ότι προτεραιότητα έχει ότι λήγει πρώτο, θέλει να ενεργοποιηθεί πακέτο/shakeit στις 1/10 ώστε να τρως από τα απεριόριστα και να μη χαθεί η όποια καβατζα... Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε 12/09... https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/summer-promo/#?panel=note-299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Λοιπόν όπως είχα πει ενεργοποιήσει απεριόριστα τον Ιούνιο και μετά ξανά τον Ιούλιο. Όταν τον Αύγουστο της τελείωσαν τα απεριόριστα περίμενε ότι θα της μπουν αυτόματα τα δωρεάν. Αυτά δεν μπήκαν αυτόματα κι επειδή έτυχε να κάνει ανανέωση με cashback της μπήκαν 10gb από προσφορά μόνο για σένα, είδε αυτά τα 10gb και νόμιζε ότι είναι τα δωρεάν απεριόριστα. Όταν μου παραπονέθηκε ότι της τα έφαγαν, μίλησα μέσω chat μαζί τους και τους είπα ότι τα δωρεάν απεριόριστα δεν μπήκαν. Μου είπαν ότι θα μπουν εντός λίγων ημερών κι έτσι έγινε. Της ήρθε sms ότι μπήκαν, στην εφαρμογή my Vodafone (δεν ξέρω για την cu εφαρμογή) αναφέρονται ως απεριόριστα από την καλοκαιρινή προσφορά. Τα 10gb από την προσφορά μόνο για σένα που είχε και που λήγουν πιο νωρίς είναι ανέπαφα. Ίσως επειδή της έχουν μπει κανονικά ως απεριόριστα κι όχι ως πολλά gb όπως έγινε σε άλλους. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Δηλαδή θα πρέπει να ζητήσουμε το δώρο οταν τελειώσει η 2η ενεργοποίηση; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Έγινε 12/09... https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/summer-promo/#?panel=note-299Ναι οι άνθρωποι είναι μεγάλοι ξεφτίλες... χθες ήταν 30/9 και σήμερα έγινε 12/9... Δηλαδή θα πρέπει να ζητήσουμε το δώρο οταν τελειώσει η 2η ενεργοποίηση;Όχι γίνεται αυτόματα 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Ένα καλό νέο της Vodafone, έβαλε στο my vodafone το google pay για πληρωμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Έγινε 12/09... https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/summer-promo/#?panel=note-299Προφανώς δεν ακολούθησε η πράσινη και έτρεξαν να το πάρουν πίσω! Εγώ θέλω να το πάει η πράσινη μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου και θα γελάσουμε που θα το αλλάζουν πάλι....Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 minute ago, sgatzo said: Προφανώς δεν ακολούθησε η πράσινη και έτρεξαν να το πάρουν πίσω! Εγώ θέλω να το πάει η πράσινη μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου και θα γελάσουμε που θα το αλλάζουν πάλι.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά δεν νομίζω να το πάει η πράσινη, δεν είναι τόσο απλόχερη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 ώρα πριν, bbbb said: Ναι οι άνθρωποι είναι μεγάλοι ξεφτίλες... χθες ήταν 30/9 και σήμερα έγινε 12/9... Μάλλον θέλησαν να απορριφθούν όσοι δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα ούτε μία ενεργοποίηση.. ότι είναι ξεφτίλες είναι δεν το συζητώ.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 (edited) Ήρθε σήμερα η SIM από την φορητότητα αριθμού και επιπλέον ένας δεύτερος αριθμός CU ( προνομιακός λέει ) που δεν είχα ζητήσει. Ο φάκελος είχε τα εξής: κουπόνι 40 ευρώ για αγορά smartphone από τα καταστήματα Vodafone , κουπόνι 15 ευρώ ( ελάχιστη παραγγελία τα 60 ) από Adidas για αγορές από το application ή το site. Υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να γίνει upload στο link που έχουν στείλει με SMS και στο mail, ενημερωτικό σημείωμα για τα ακουστικά ότι θα τα έχουν στείλει μέχρι τις 23/09. Επίσης την κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας με συμπληρωμένο τον κωδικό και την απόδειξη αγοράς. Το έστειλαν με Svuum και πλήρωσα 12 ευρώ αντικαταβολή, ανέβασα τα δικαιολογητικά και περιμένω να γίνει η ενεργοποίηση. Edited August 31, 2022 by Brainmorf 2 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 hour ago, Brainmorf said: Ήρθε σήμερα η SIM από την φορητότητα αριθμού και επιπλέον ένας δεύτερος αριθμός CU ( προνομιακός λέει ) που δεν είχα ζητήσει. Είχε μέσα ο φάκελος τα εξής: κουπόνι 40 ευρώ για αγορά smartphone από τα καταστήματα Vodafone , κουπόνι 15 ευρώ ( ελάχιστη παραγγελία τα 60 ) από Adidas. Υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να γίνει upload στο link που έχουν στείλει με SMS και στο mail, ενημερωτικό σημείωμα για τα ακουστικά ότι θα τα έχουν στείλει μέχρι τις 23/09. Επίσης την κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας με συμπληρωμένο τον κωδικό και την απόδειξη αγοράς. Το έστειλαν με Svuum και πλήρωσα 12 ευρώ αντικαταβολή, ανέβασα τα δικαιολογητικά και περιμένω να γίνει η ενεργοποίηση. Τι να δίνει άραγε ο προνομιακος αριθμός; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 4 minutes ago, Mobileras said: Τι να δίνει άραγε ο προνομιακος αριθμός; Κουφέτα... 😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 59 minutes ago, Mobileras said: Τι να δίνει άραγε ο προνομιακος αριθμός; Δεν χρειάζεται να δίνει κάτι.. και μόνο που είναι αριθμός Vodafonàra, αρκεί!! 😉🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 7 ώρες πριν, Mobileras said: Τι να δίνει άραγε ο προνομιακος αριθμός; Ούτε που ξέρω φίλε, θα καταργηθεί σύντομα. 2 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 4 ώρες πριν, Brainmorf said: Ούτε που ξέρω φίλε, θα καταργηθεί σύντομα. Γνώμη μου, κάνε τον πρώτα login στο mycu app μήπως δίνει καλύτερα πακέτα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Είχα λάβει τέλη Ιουλίου νέο αριθμό με προσφορά unlimited data για 6 μήνες με ενεργοποίηση του combo m. Έδωσα 12 στον κούριερ και λόγω καθυστέρησης μου έβαλαν άλλα €5. Δεν ενεργοποίησα κάποιο πακέτο, είχα λίγο πάνω από €18 υπόλοιπο και στο cu app εμφάνιζε πως το υπόλοιπο λήγει στις 25/9. Μπήκα σήμερα να ενεργοποιήσω το combo m για να πάρω τα unlimited data και βλέπω πως έχουν αφαιρεθεί €17 από το υπόλοιπό μου. Στο chat δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Μου λένε πως: "τα χρήματα αυτά λήγουν σε 60 ημερολογιακές μέρες από τη στιγμή που έλαβα την κάρτα...μπήκαν ως παροχές στις 27/7...γι αυτό δεν τα βλέπετε". Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοούν. Τι θα πει δεν τα βλέπω, αφού εμφανιζόταν κανονικά για 1 μήνα με ημ/νία λήξης 2 μήνες μετά (27/7-25/9). Πώς γίνεται να μου λένε ότι τα €12 μπαίνουν ως ανανέωση για 60 μέρες και στην ίδια πρόταση να μου λένε ότι δεν τα βλέπω ενώ τα έβλεπα και ξαφνικά 1 μήνα μετά χάθηκαν; Πώς έπρεπε να ξέρω ότι θα χαθούν σε 1 μήνα όταν στο app έβγαζε λήξη 2 μήνες μετά; Μήπως να περάσω μια βόλτα από τα email της EETT; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) Χρήματα κανονικά που γίνονται top up σε όλες τις εταιρίες καρτοκινητής στη χώρα μας, είτε online είτε με ξυστή ή κάρτα από περίπτερο έχουν διάρκεια 60 μέρες. Στην μπλε και στην κόκκινη υπάρχουν credits (εμφανιζόμενα ως ευρώ στο υπόλοιπο) που δεν έχουν πληρωθεί κανονικά και έχουν διάρκεια 30 μέρες από την προσθήκη τους. Στο MyVodafone app γράφει αναλυτικά πόσα ευρώ έχουν διάρκεια μικρότερη των 60 ημερών αναλυτικά και όχι στο MyCU. Αν έχεις screenshot από το app MyVodafone με το υπόλοιπο όταν το είχες δει, ανέβασέ το εδώ να καταλάβουμε. Δεν έχω καταλάβει όσα γράφεις, αλλά υπολόγισε τα παραπάνω μήπως καταλάβεις τι συνέβει με το υπόλοιπό σου. Edited August 31, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Πολύ καλή η κίνηση της Vodafone να ενσωματώσει στην εφαρμογή της το Apple Pay και το Google Pay για τις πληρωμές λογαριασμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts