Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 1 hour ago, minast said: Εάν κάθε μήνα κάνεις απαρέγκλιτα μία ανανέωση σε καρτοκινητό, δεν βλέπω γιατί να μην επιλέξεις καρτοσυμβόλαιο με λιγότερο χρήματα και περισσότερες παροχές, ειδικά εάν μιλάμε για απεριόριστο χρόνο ομιλίας. Μπορεί 1 μήνα να μην μπορέσεις να βαλεις χρήματα. Στο καρτοκινητο δεν θα εχεις προβλημα. Στο συμβόλαιο θα έχεις. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Αυτό ήταν λογικό επιχείρημα με ακριβά συμβόλαια. Με 10-15€ ποιος θα το αφήσει για ένα μήνα. Ούτε το καρτοκινητό δεν πιστεύω ότι θα αφήσει κανείς ατάιστο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 3 minutes ago, Mark_K said: Αυτό ήταν λογικό επιχείρημα με ακριβά συμβόλαια. Με 10-15€ ποιος θα το αφήσει για ένα μήνα. Ούτε το καρτοκινητό δεν πιστεύω ότι θα αφήσει κανείς ατάιστο. Από τη στιγμή που εάν δεν πληρωσεις τον λογαριασμό του συμβολαίου, δεν έχεις παροχές και κινδυνευεις να μην έχεις τηλέφωνο, το καρτοκινητο έχει πλεονεκτημα. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει να το πληρωσει, ή να του ήρθε ενας λογαριασμός ρευματος φουσκωμένος, χίλια δυό μπορουν να συμβουν. Εδώ όλη η Ευρώπη θα δεινοπαθησει από το φθινόπωρο, δεν νομίζω οτι ειναι εποχή για να κάνει καποιος 2ετή συμβόλαια. Γνώμη μου... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Από τη στιγμή που εάν δεν πληρωσεις τον λογαριασμό του συμβολαίου, δεν έχεις παροχές και κινδυνευεις να μην έχεις τηλέφωνο, το καρτοκινητο έχει πλεονεκτημα. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει να το πληρωσει, ή να του ήρθε ενας λογαριασμός ρευματος φουσκωμένος, χίλια δυό μπορουν να συμβουν. Εδώ όλη η Ευρώπη θα δεινοπαθησει από το φθινόπωρο, δεν νομίζω οτι ειναι εποχή για να κάνει καποιος 2ετή συμβόλαια. Γνώμη μου... Αυτό είναι ένα επιχείρημα που σέβομαι απόλυτα και είναι ο ένας λόγος που κι εγώ δεν είμαι σε συμβόλαιο.Ο άλλος λόγος είναι ότι μετά την περίοδο δέσμευσης αν θελήσω διακοπή και μετατροπή σε κάρτα, θα μου συντρίψουν οι εταιρίες το νευρικό μου σύστημα...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Από τη στιγμή που εάν δεν πληρωσεις τον λογαριασμό του συμβολαίου, δεν έχεις παροχές και κινδυνευεις να μην έχεις τηλέφωνο, το καρτοκινητο έχει πλεονεκτημα. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει να το πληρωσει, ή να του ήρθε ενας λογαριασμός ρευματος φουσκωμένος, χίλια δυό μπορουν να συμβουν. Εδώ όλη η Ευρώπη θα δεινοπαθησει από το φθινόπωρο, δεν νομίζω οτι ειναι εποχή για να κάνει καποιος 2ετή συμβόλαια. Γνώμη μου... Θεωρητικά ναι. Ρεαλιστικά, τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί για την συντριπτική πλειοψηφία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 (edited) Δυστυχώς έρχονται πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Ευρώπη από το φθινόπωρο. Ειδικότερα η Ελλάδα θα βρεθεί στη χειρότερη οικονομική κατάσταση από όλες τις χώρες της ΕΕ. Edited July 8, 2022 by Mobileras 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 18 ώρες πριν, blizard said: [...] Γενικά υπέρ μας είναι τα λάθη τους (σε αντίθεση με άλλες εταιρίες) . Σήμερα πχ ανανέωσα 1 λεπτό μετά την λήξη της τελευταίας μέρας 00:01 , και μου κράτησε το shake αντί να λήξει ( το έκανα στο λογαριασμό που είχα bonus 10 ευρω με ανανέωση - κάτι σαν κάρτα νέων και δούλεψε ) ... επίσης κράτησαν τα λεπτά από τα cu που καταργήθηκαν , αφήνουν δέυτερες ενεργοποιήσεις δωρεάν όταν λένε μόνο για μια κλπ κλπ. Συγνώμη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά. Δηλαδή έληγε το υπόλοιπό σου στις 11/7 και εσύ έκανες ανανέωση στις 00:01 και δεν χάθηκε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 18 ώρες πριν, blizard said: Πάντα κάνουν τους κινέζους, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν κόψει ενα πακέτο 30 ημέρών στις 15 πχ, χωρίς να γράφουν καθαρά ημερομηνία λήξης για χρήση της προσφοράς... Γενικά υπέρ μας είναι τα λάθη τους (σε αντίθεση με άλλες εταιρίες) . Σήμερα πχ ανανέωσα 1 λεπτό μετά την λήξη της τελευταίας μέρας 00:01 , και μου κράτησε το shake αντί να λήξει ( το έκανα στο λογαριασμό που είχα bonus 10 ευρω με ανανέωση - κάτι σαν κάρτα νέων και δούλεψε ) ... επίσης κράτησαν τα λεπτά από τα cu που καταργήθηκαν , αφήνουν δέυτερες ενεργοποιήσεις δωρεάν όταν λένε μόνο για μια κλπ κλπ. Κι εμένα σε πρόσφατο 1GB για 24 ώρες μέσω κρυστάλλων, το ενεργοποίησα στις 16:00 και έληξε τελικά τα μεσάνυχτα της επόμενης.. δλδ 32 ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 ημερολόγιακα πάει και το πρωί να το βάλεις θα λήξει την επόμενη στι 12 το βράδυ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Το πακετο 100gb του big bang ξαφνικά ζητάει 60.000 κρυστάλλους (από 30.000 που ήταν)... ΥΓ: + τα 10€ που δεν τα άλλαξε... 1 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Aυξήθηκαν στο διπλάσιο οι πόντοι και σε άλλα πακέτα. πχ το combo των 2 ευρώ από 1500 τώρα θέλει 3000.. Τι έχουν άραγε σκοπό να κάνουν? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 7 minutes ago, bbbb said: Aυξήθηκαν στο διπλάσιο οι πόντοι και σε άλλα πακέτα. πχ το combo των 2 ευρώ από 1500 τώρα θέλει 3000.. Τι έχουν άραγε σκοπό να κάνουν? Να μας ξενερώσουν και να τους στείλουμε στον κουβά... 3 1 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 8 minutes ago, Mobileras said: Να μας ξενερώσουν και να τους στείλουμε στον κουβά... Φιρί φιρί το πάνε.. μας τιμωρούν που δεν παίρνουμε μέρος στους διαγωνισμούς για να χάσουμε εκεί τους κρυστάλλους.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Προφανώς δεν θέλουν να δίνουμε 10αρικα/μηνα. Δεν πειραζει, θα τα δώσουμε στον ανταγωνισμό. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 14 minutes ago, Mobileras said: Προφανώς δεν θέλουν να δίνουμε 10αρικα/μηνα. Δεν πειραζει, θα τα δώσουμε στον ανταγωνισμό. Ο οποίος είναι;;; 😂😂😂 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 8 minutes ago, konstantinos77 said: Ο οποίος είναι;;; 😂😂😂 😉 Ο οποιοσδήποτε... 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 10 minutes ago, Mobileras said: Ο οποιοσδήποτε... 💙 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: Ο οποίος είναι;;; 😂😂😂 😉 Η πράσινη που διατηρεί και την 10εύρη κάρτα 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 33 minutes ago, aektzhs 1 said: Η πράσινη που διατηρεί και την 10εύρη κάρτα Και τι πακέτο μπορείς να βάλεις με 10ευρώ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Μόνο φοιτητικό ή σκέτο ίντερνετ, ή αν έχεις απαλλαγή τελών κινητής Edited July 14, 2022 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 3 minutes ago, paanos said: Μόνο φοιτητικό ή σκέτο ίντερνετ, ή αν έχεις απαλλαγή τελών κινητής τριάντα προυποθέσεις για να μπορέσεις να τα ξοδέψεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Σαφώς αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει. Γενικά ακόμα υπάρχουν επιλογές εκτός Vodafone με 10€ κάρτα που δίνουν και λεπτά και ΜΒ χωρίς να είσαι φοιτητής ή δικαιούχος απαλλαγής τελών αλλά δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 4 minutes ago, paanos said: Σαφώς αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει. Γενικά ακόμα υπάρχουν επιλογές εκτός Vodafone με 10€ κάρτα που δίνουν και λεπτά και ΜΒ χωρίς να είσαι φοιτητής ή δικαιούχος απαλλαγής τελών αλλά δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα. Αυτό ακριβώς, απλά είναι κουραστικό να διαβάζω συνεχώς την καραμέλα για την δεκάευρη ανανέωση αντί της δωδεκάρας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 9 minutes ago, CaptainNickGR said: Αυτό ακριβώς, απλά είναι κουραστικό να διαβάζω συνεχώς την καραμέλα για την δεκάευρη ανανέωση αντί της δωδεκάρας. Φαντάσου... 😂😂😋😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Εχει κανείς άλλος προβλημα στο cash back ; Πέρασαν 4 μέρες και δεν μου μπήκε. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts