Titarasaudi Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Σταμάτησε πλέον να τα δίνει, απαντάει ότι η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Πρόλαβα χθες το βράδυ τα πήρα και για μένα και για τη σύζυγο! Ευχαριστούμε πάρα πολύ το φίλο που μας ενημέρωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Νέες προσφορές στο Cu Big Bang στις συσκευές και αξεσουάρ. Xiaomi Redmi AT 32GB 60.000 crystalls και 70€ Xiaomi Redmi Note 9T 70.000 crystalls και 110€ Θέλω την γνώμη σας για τις παραπάνω προσφορές. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Νέες προσφορές στο Cu Big Bang στις συσκευές και αξεσουάρ. Xiaomi Redmi AT 32GB 60.000 crystalls και 70€ Xiaomi Redmi Note 9T 70.000 crystalls και 110€ Θέλω την γνώμη σας για τις παραπάνω προσφορές. !Tragique! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 To 9AT δεν αξίζει γιατί το βρίσκεις με 83€ αυτή τη στιγμή. Το Note 9T στα 110€ είναι σχετικά καλή επιλογή, γιατί διατίθεται 180€ χωρίς τους κρυστάλλους, συγκρίνοντας το με άλλα κινητά που κοστίζουν 110€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Για να αγοραστεί πρέπει να έχουμε τα χρήματα στο υπόλοιπο της κάρτας ώστε να μπορεί να τα τραβήξει άμεσα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Φαντάζομαι πως θα πρέπει να τα δώσουμε στον courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Ναι έτσι πιστεύω και εγώ αλλά μου λέει ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο που όντως δεν έχω άλλα μου φαίνεται περίεργο να θέλει να έχεις στην κάρτα τέτοιο πόσο διαθέσιμο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 !Tragique! Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Ότι μάλλον είναι χάλια η όλη προσφορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 To 9AT δεν αξίζει γιατί το βρίσκεις με 83€ αυτή τη στιγμή. Το Note 9T στα 110€ είναι σχετικά καλή επιλογή, γιατί διατίθεται 180€ χωρίς τους κρυστάλλους, συγκρίνοντας το με άλλα κινητά που κοστίζουν 110€. Ότι μάλλον είναι χάλια η όλη προσφορά Πως μπορεί μία προσφορά που σου δίνει ένα τηλέφωνο στα 110€ από 180€ (ή 125 € από 180€ αν τα λεφτά πρέπει να πληρωθούν από την εφαρμογή) να είναι τραγική ; Σίγουρα κάτι ξέρει ο συνφορουμίτης που καλό θα ήταν να το μάθουμε και εμείς για να μην την πατήσουμε. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Όταν το συγκρίνεις με τα κινητά των 125€, είναι καλή επιλογή. Σαν κινητό από μόνο του, δεν αξίζει τα 180€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Εάν παντως τα χρήματα χρειάζονται να είναι στο υπόλοιπο κάρτας, βάλτε 10-10 ώστε να πάρετε πολλα gb μπόνους ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 (edited) Όταν το συγκρίνεις με τα κινητά των 125€, είναι καλή επιλογή. Σαν κινητό από μόνο του, δεν αξίζει τα 180€. Αρα ,συμφωνείς, είναι καλή επιλογή- προσφορά αφού δίνεται στα *125€. Και εγώ έτσι την βλέπω. Γιατί την χαρακτηρίζει ο συνφορουμίτης τραγική; Αυτό θέλω να μάθω , υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε καταλάβει; *Μπορεί να είναι και 110€ αν πληρώσεις με πιστωτική , ούτε τον τρόπο πληρωμής ξέρουμε με σιγουριά. Εάν παντως τα χρήματα χρειάζονται να είναι στο υπόλοιπο κάρτας, βάλτε 10-10 ώστε να πάρετε πολλα gb μπόνους ανανέωσης. +1 Και μετά αν σου περισσέψουν ή για κάποιο λόγο δεν κάνεις την αγορά: Μεταφορά χρόνου ομιλίας Vodafone Sharing https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ *Κάθε αποστολή χρόνου ομιλίας έχει χρέωση 0,50€. Edited August 7, 2021 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Αρα ,συμφωνείς, είναι καλή επιλογή- προσφορά αφού δίνεται στα *125€. Και εγώ έτσι την βλέπω. Γιατί την χαρακτηρίζει ο συνφορουμίτης τραγική; Αυτό θέλω να μάθω , υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε καταλάβει; *Μπορεί να είναι και 110€ αν πληρώσεις με πιστωτική , ούτε τον τρόπο πληρωμής ξέρουμε με σιγουριά. +1 Και μετά αν σου περισσέψουν ή για κάποιο λόγο δεν κάνεις την αγορά: Μεταφορά χρόνου ομιλίας Vodafone Sharing https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ *Κάθε αποστολή χρόνου ομιλίας έχει χρέωση 0,50€. Συνηθως κατι τετοια ειναι κοματια απο επιστροφη, επισκευασμενα κλπ. Ελεγα κι εγω να παρω για δωρο και βασικα να φυγει το μασουρι που εχει γινει στην καρτα, αλλα λεω ασε μην τρεχω και δεν φτανω μετα. Για να μην παρεξηγηθω ειπα συνηθως. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Έχω κάνει αίτημα για φορητότητα από Wind F2G σε vodafone CU. Σήμερα μου ήρθε SMS από την vodafone 'ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΦOPHTOTHTA ΣAΣ ΘA OΛOKΛHPΩΘEI 16-20/8 ΛOΓΩ MEΓAΛOY OΓKOY ΠAPAΓΓEΛIΩN. ΩΣ EΛAXIΣTO ΣYΓΓNΩMH ΘA EXETE 30 EYPΩ XPONO OMIΛIAΣ ΔΩPO!' Εγώ την άλλη βδομάδα θα είμαι σε ταξίδι στην Γερμανία. Όταν έρθει μήνυμα να βάλω την κάρτα της vodafone, θα έχω θέματα επειδή θα είμαι εκτός Ελλάδας; Πόσο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορούν να τηρήσουν τους χρόνους που αυτοί θέτουν; (ΕΒΔΑΦ 1 μέρα για πέρασμα της αίτησης -κανανε 2, 6 ώρες για έγκριση από wind - δεν ξέρω αν έγινε, 1 μέρα το πολύ για μεταφορά) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Έτσι ακριβώς το έγραψε; ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Έχω κάνει αίτημα για φορητότητα από Wind F2G σε vodafone CU. Σήμερα μου ήρθε SMS από την vodafone 'ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΦOPHTOTHTA ΣAΣ ΘA OΛOKΛHPΩΘEI 16-20/8 ΛOΓΩ MEΓAΛOY OΓKOY ΠAPAΓΓEΛIΩN. ΩΣ EΛAXIΣTO ΣYΓΓNΩMH ΘA EXETE 30 EYPΩ XPONO OMIΛIAΣ ΔΩPO!' Εγώ την άλλη βδομάδα θα είμαι σε ταξίδι στην Γερμανία. Όταν έρθει μήνυμα να βάλω την κάρτα της vodafone, θα έχω θέματα επειδή θα είμαι εκτός Ελλάδας; Πόσο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορούν να τηρήσουν τους χρόνους που αυτοί θέτουν; (ΕΒΔΑΦ 1 μέρα για πέρασμα της αίτησης -κανανε 2, 6 ώρες για έγκριση από wind - δεν ξέρω αν έγινε, 1 μέρα το πολύ για μεταφορά) Την αίτηση από που την έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Στο site τους. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Το Note 9T δεν υπάρχει πλέον στις προσφορές του Big Bang. Είναι το μόνο που λείπει. Μάλλον ξεπούλησε Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Σε μια σύνδεση Vodafone πατήσαμε *43# και λέει ενεργοποίηθηκε αλλά όταν καλούμε δείχνει κατειλημενο. Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Δοκιμάζετε όταν το κινητό είναι ήδη σε κλήση και μιλάει ή απλά καλείτε από 2 συσκευές ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Δοκιμάζετε όταν το κινητό είναι ήδη σε κλήση και μιλάει ή απλά καλείτε από 2 συσκευές ταυτόχρονα; Εννοείται όταν είναι ήδη σε κλήση και μιλάει. Είπαμε, ξέρουμε τα βασικά :D Εν τέλη μιλήσαμε με το chat της Vodafone και ήθελε ενεργοποίηση από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Έληξε το υπόλοιπο μέσα Απρίλη. Φραγή εισερχομένων κλήσεων μπαίνει αυτόματα μετά από κάποιο διάστημα? Γιατι μόλις ανακάλυψα ότι έχει ενεργοποιηθεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 30 μέρες μετά τη λήξη του υπολοίπου μπαίνει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Πω φρίκη. Τζάμπα θα δώσω 10€ για ανανέωση δηλαδή.... Θα τον πάω για κατάργηση με φαίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts