Monae99 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Επίσης όταν προσπαθώ να μπω big bang app, μου λέει να κλεισω το wifi και να χρησιμοποιήσω τα data της Vodafone. Ελα όμως που το hotspot είναι του αριθμού μου vodafone. Και στο app είχα πρωτομπεί με την Vodafone sim στη συσκευή (υποτίθεται μετά δεν χρειάζεται, μόνο η πρώτη φορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 κάνει ταυτοποίηση αριθμού cu αν δεν κάνω λάθος για αυτό σου ζητάει data από cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Κλασική Vodafone. Λόγω μιας ακόμη συντήρησης δεν παίζει ούτε το cu app, ούτε το bigbang. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 έλα μην είσαι γκρινιάρης σου βάλανε ολόκληρο ποδήλατο να πας βόλτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 (edited) ερώτηση σήμερα που είναι 4 Απριλίου θα θεωρηθεί σαν πρώτη ανανέωση του μήνα αφού η προηγούμενη έγινε 4 Μαρτίου ? η να περιμένω λίγο ακόμα να δείξει 5 για σιγουριά ? Edited April 4, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 ερώτηση σήμερα που είναι 4 Απριλίου θα θεωρηθεί σαν πρώτη ανανέωση του μήνα αφού η προηγούμενη έγινε 4 Μαρτίου ? η να περιμένω λίγο ακόμα να δείξει 5 για σιγουριά ? Ημερολογιακά πηγαίνει, δηλαδή 30 Μαρτίου να ανανέωσες, μπορείς να βάλεις 1 Απριλίου και να φαίνεται η πρώτη ανανέωση του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 (edited) εννοείς 31 Μαρτίου ....δηλ από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου μπορώ να πάρω τα μπόνους της πρώτης ανανέωσης άσχετα ποτέ ανανέωσα τον Μάρτιο μέσα,δηλ αν ανανέωσα 30 Μαρτίου πάλι θα πάρω τα μπόνους του Απριλίου εφ'οσον ανανεώσω αφού πάει ημερολογιακά όπως λες καλό αυτό !!! Edited April 4, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Νομίζω ότι όλα τα καρτοκινητά λειτουργούν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 με πιάνεις αδιάβατο εδώ,ειλικρινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 καλησπέρα σας, τα vodafone cu παίρνουν δώρο μία φορά τον χρόνο 20 gb για 2 ημέρες λόγο γενεθλίων. στο νέο καρτοκινητό vodafone ισχύει κατί τέτοιο? σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Όχι, μόνο στο CU δίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Και νομίζω είναι 10gb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 20gb είναι τα πήρα στις 25 Μαρτίου Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 ποια η διαφορά στο cu around από το σπίτι και shopping όταν μιλάμε για την ίδια εταιρεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Στο από το σπίτι, υπάρχουν αποκλειστικά προσφορές που μπορείς να εξαργυρώσεις στα site. Στο shopping υπάρχουν αυτές (όσες από αυτές είναι για αγορές βέβαια) + όσες χρειάζονται επίσκεψη σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Καλημέρα παιδιά, οι αποδείξεις πόσο περίπου κάνουν να επεξεργαστουν για να πιστωθει cash back? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Ανάλογα. Μου έχει τύχει από μιάμιση μέρα έως μία εβδομάδα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Σκλαβενίτης γύρω στις 2-3 μέρες συνήθως. Από Synka (ΙΝΚΑ) έχει κάνει και πάνω από εβδομάδα. Καλό θα είναι να καταχωρείς αποδείξεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν λήξει το υπόλοιπο σου αν θες να ανανεώσεις την κάρτα σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 η να μην αγοράζεις από ΣΥΝΚΑ.....χαχα του Σκλαβενίτη και Χαλκιαδάκη πάντως σε 3 εργάσιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Υπαρχει καποιος αριθμος στον οποιο μπορουμε να καλεσουμε ή να στειλουμε σμσ ,για ανανεωση χρονου ομιλιας με αποδειξη απο περιπτερο? Η εφαρμογη εχει καποιο προβλημα μαλλον και δεν μου επιστρεπει ανανεωση με κανεναν τροπο Ειναι σε φραγη π αριθμος μου και το χρειαζομαι αμεσα :D Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Καλείς στο 1252. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Καλείς στο 1252. thanks ! εγινε η ανανεωση κανονικα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Υπαρχει καποιος αριθμος στον οποιο μπορουμε να καλεσουμε ή να στειλουμε σμσ ,για ανανεωση χρονου ομιλιας με αποδειξη απο περιπτερο? Η εφαρμογη εχει καποιο προβλημα μαλλον και δεν μου επιστρεπει ανανεωση με κανεναν τροπο Ειναι σε φραγη π αριθμος μου και το χρειαζομαι αμεσα :Dμπες στην ιστοσελίδα χωρίς σύνδεση του αριθμού σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 (edited) έκανα πρώτη ανανέωση του μήνα 20€και πηρα 1 GB για κάθε ανανέωση από 20€ για ένα μήνα 600mb για 15 ημέρες 1170mb για ένα μήνα από το cu shake σωστά είναι νομίζω η κάνει να πάρω και άλλα ? :p Edited April 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Τα πρώτα δυο είναι προσωπικές προσφορές; Ίσως με δυο 10€ ανανεώσεις να έπαιρνες περισσότερα (σίγουρα θα έπαιρνες 2,4GB από το shake), αλλά δεν ξέρω αν θα σου έδινε τις πρώτες 2 προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts