tsitadim Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχω ψάξει όλο τον τόπο, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ένα νούμερο καταργείται; Πόσο καιρό μετά τη τελευταία ανανέωση καταργείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 καταργείται συνήθως μετά από 13 μήνες και 5 ημέρες. Έχεις 6 μήνες από αυτήν την ημέρα το δικαίωμα να ζητήσεις τον αριθμό σου πίσω από τον αρχικό πάροχο (αν τυχόν έχεις αλλάξει εταιρεία ) Μετά από αυτήν την προθεσμία ο αριθμός δεν σου ανήκει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 καταργείται συνήθως μετά από 13 μήνες και 5 ημέρες. Έχεις 6 μήνες από αυτήν την ημέρα το δικαίωμα να ζητήσεις τον αριθμό σου πίσω από τον αρχικό πάροχο (αν τυχόν έχεις αλλάξει εταιρεία ) Μετά από αυτήν την προθεσμία ο αριθμός δεν σου ανήκει πλέον. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Η μητέρα μου εχει καρτοκινητο vodafone και θα ηθελα να της ενεργοποησω καποιο πακετο ιντερνετ.Εχω κατεβάσει την εφαρμογή της βονταφον, αλλα τα πακετα που βλεπω ειναι ψιλομαπα. Υπαρχει κατι με αρκετά ΜΒ με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα; ή μονο στο cu θα δω ασπρη μερα; Και κατι αλλο...η μετατροπη σε cu γινεται με τηλέφωνο στο 1266 και απο εκει ακολουθω οδηγιες ή μπορω να το κανω καπως αλλιως; Δεν εχω προσβαση στο κινητο της μανας μου γιατι ειναι μακρια. Κατα τη μετατροπη χανεται τυχόν χρηματικο υπολοιπο; Στο cu μπορω να περναω αποδειξεις απο σουπερ μαρκετ μεσω της εφαρμογης και να ανανεωνεται ο χρονος ομιλιας ή αυτο γινεται μονο στο καρτοκινητό βονταφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Δες αν σου κάνει κάποιο από αυτά τα πακέτα https://www.vodafone.gr/vodafone-you/ Και αν ναι, κάνεις εγγραφή στο Vodafone you μέσα από την εφαρμογή. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Προσπαθώ να στείλω SMS και δεν παραδίδεται. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ; Έχω CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Η μητέρα μου εχει καρτοκινητο vodafone και θα ηθελα να της ενεργοποησω καποιο πακετο ιντερνετ.Εχω κατεβάσει την εφαρμογή της βονταφον, αλλα τα πακετα που βλεπω ειναι ψιλομαπα. Υπαρχει κατι με αρκετά ΜΒ με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα; ή μονο στο cu θα δω ασπρη μερα; Και κατι αλλο...η μετατροπη σε cu γινεται με τηλέφωνο στο 1266 και απο εκει ακολουθω οδηγιες ή μπορω να το κανω καπως αλλιως; Δεν εχω προσβαση στο κινητο της μανας μου γιατι ειναι μακρια. Κατα τη μετατροπη χανεται τυχόν χρηματικο υπολοιπο; Στο cu μπορω να περναω αποδειξεις απο σουπερ μαρκετ μεσω της εφαρμογης και να ανανεωνεται ο χρονος ομιλιας ή αυτο γινεται μονο στο καρτοκινητό βονταφον; Η μετατροπή γίνεται μόνο τηλεφωνικά στο 1266 χωρίς κάποιο κόστος. Απλά, ό,τι πρόγραμμα ή πακέτο διαθέτεις στο καρτοκινητο Βονταφον δε θα είναι πια αναστρέψιμο. Μπορείς να το ξανακάνεις καρτοκινητο βονταφον σε ένα μήνα. Το χρηματικό υπόλοιπο δεν χάνεται κατά τη μετατροπή. Στο cu μπορείς επίσης να αξιοποιείς τις αποδείξεις μέσω cashback αλλά μόνο μέσω της εφαρμογής My Vodafone, επομένως μην τη σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Προσπαθώ να στείλω SMS και δεν παραδίδεται. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ; Έχω CU Δεν έχει αναφερθεί κάτι εδώ. Καλό είναι να απευθυνθείς στο chat του Vodafonecu.gr Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Έστειλα και στο chat αλλά είναι κλειστό. Τελικά ένα μήνυμα που έστειλα πήγε στον προορισμό του, αλλά δεν μου ήρθε αναφορά παράδοσης. Επίσης στέλνω μηνύματα πχ στο 1252 και στο 1292 και δεν έρχεται ποτέ απάντηση. Επίσης στέλνω δοκιμαστικά μήνυμα στον εαυτό μου και ούτε αυτό έρχεται. Έκανα reboot και δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή SMS, αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Έστειλα και στο chat αλλά είναι κλειστό. Τελικά ένα μήνυμα που έστειλα πήγε στον προορισμό του, αλλά δεν μου ήρθε αναφορά παράδοσης. Επίσης στέλνω μηνύματα πχ στο 1252 και στο 1292 και δεν έρχεται ποτέ απάντηση. Επίσης στέλνω δοκιμαστικά μήνυμα στον εαυτό μου και ούτε αυτό έρχεται. Έκανα reboot και δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή SMS, αλλά τίποτα Στείλε αύριο στο chat, μιας και είναι μέχρι της 22:00. Μπορεί να χρειάζεται επανεκκίνηση η γραμμή σου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Η μετατροπή γίνεται μόνο τηλεφωνικά στο 1266 χωρίς κάποιο κόστος. Απλά, ό,τι πρόγραμμα ή πακέτο διαθέτεις στο καρτοκινητο Βονταφον δε θα είναι πια αναστρέψιμο. Μπορείς να το ξανακάνεις καρτοκινητο βονταφον σε ένα μήνα. Το χρηματικό υπόλοιπο δεν χάνεται κατά τη μετατροπή. Στο cu μπορείς επίσης να αξιοποιείς τις αποδείξεις μέσω cashback αλλά μόνο μέσω της εφαρμογής My Vodafone, επομένως μην τη σβήσεις. Με καθε ανανεωση παιρνει 250 λεπτα ομιλιας προς ολους για ενα μηνα. Εννοεις οτι αυτη η προσφορα θα χαθει αν γινει cu και θα τη χασει για πάντα ακομα και αν το ξαναγυρισω σε καρτοκινητο βονταφον; ή οποιο πακετο ηταν αγορασμενο θα χαθει κατα την αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Με καθε ανανεωση παιρνει 250 λεπτα ομιλιας προς ολους για ενα μηνα. Εννοεις οτι αυτη η προσφορα θα χαθει αν γινει cu και θα τη χασει για πάντα ακομα και αν το ξαναγυρισω σε καρτοκινητο βονταφον; ή οποιο πακετο ηταν αγορασμενο θα χαθει κατα την αλλαγη; Δυστυχώς, θα συμβούν και τα δύο! Και η προσφορά θα χαθεί και το όποιο αγορασμένο πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Στείλε αύριο στο chat, μιας και είναι μέχρι της 22:00. Μπορεί να χρειάζεται επανεκκίνηση η γραμμή σου.Αυτό ήταν τελικά. Ήθελε επανεκκίνηση η γραμμή. Που οφείλεται αυτό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Είναι καθαρά θέμα της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Δυστυχώς, θα συμβούν και τα δύο! Και η προσφορά θα χαθεί και το όποιο αγορασμένο πακέτο! Ευχαριστώ πολυ, ησουν κατατοπιστικοτατος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αυτό ήταν τελικά. Ήθελε επανεκκίνηση η γραμμή. Που οφείλεται αυτό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Είναι καθαρά θέμα της Vodafone; Κρίνοντας από το γεγονός ότι το θέμα σου επιλύθηκε με επανεκκίνηση της γραμμής σου, μάλλον το πρόβλημα πήγαζε από τη Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εννοούσα αν είναι κάτι που μπορεί να τύχει και στις άλλες εταιρίες κινητής, καθώς πρώτη φορά στα 20 χρόνια που έχω κινητό, μου έτυχε. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε σαν όρος η επανεκκίνηση της γραμμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εννοούσα αν είναι κάτι που μπορεί να τύχει και στις άλλες εταιρίες κινητής, καθώς πρώτη φορά στα 20 χρόνια που έχω κινητό, μου έτυχε. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε σαν όρος η επανεκκίνηση της γραμμής Αυτό δεν το γνωρίζω. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε έχω δει να αναφέρεται κάτι ανάλογο στο forum. Πράγματι η επανεκκίνηση της γραμμής από τον πάροχο, λύνει αρκετά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngialamm Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Αυτό δεν το γνωρίζω. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε έχω δει να αναφέρεται κάτι ανάλογο στο forum. Πράγματι η επανεκκίνηση της γραμμής από τον πάροχο, λύνει αρκετά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Αν πρόκειται για θέματα στο mobile internet, ζητήστε να σας συνδέσουν με τον τεχνικό του ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Και ω του θαύματος...η Vodafone διέκοψε τη συνεργασία με τα cafe Mikel οπότε παπαλα οι κωδικοί μέσω CU.... Τώρα έχει πλέον καφέ Γρηγόρης... Περαστικά μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Και ω του θαύματος...η Vodafone διέκοψε τη συνεργασία με τα cafe Mikel οπότε παπαλα οι κωδικοί μέσω CU.... Τώρα έχει πλέον καφέ Γρηγόρης... Περαστικά μας... Για μένα ευτυχώς που έφυγαν τα mikel και έκανε συνεργασία με τον γρήγορη. Στην πόλη μου δεν έχουν mikel αλλά έχουν 2 καταστήματα Γρηγόρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Τα simply burgers μην πειράξει μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Για μένα ευτυχώς που έφυγαν τα mikel και έκανε συνεργασία με τον γρήγορη. Στην πόλη μου δεν έχουν mikel αλλά έχουν 2 καταστήματα Γρηγόρης...Και στη δική μου έχει δύο Μικέλ και κανένα Γρηγόρη. Ας τα κρατούσαν και τα δύο Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Στην Κατερίνη πάλι έχουμε 2 Μικέλ και βόλευε. Τι να πεις! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Ας μην κατηγορούμε μόνο τη Vodafone που χάλασε η συμφωνία. Μπορεί και η άλλη πλευρά να μην ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία ή να είχε περισσότερες απαιτήσεις και να χάλασε η συμφωνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Εγώ κ όλη η παρέα μου παίρναμε μικελ, τώρα ποίος τρέχει να βρει μαγαζί Γρηγόρης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts