Ilovemetal Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θυμάμαι είχα κάνει κάτι τέτοιο σε μια άλλη έκτακτη προσφορά (ίσως στις γιορτές αρχές του χρόνου) , λογικά γίνεται. ΥΓ Εχω ενα μικρό θεματάκι με το shake , (κάποιο μικρό bug) μου το είχε εμφανίσει 3 φορές όταν κοίταγα στο my account , βέβαια και τα 3 μειώνονταν ταυτόχρονα, με την νεα ανανέωση ανανεώθηκε σωστά το ένα από τα 3 , αλλά όταν έληξαν οι 2 άλλοι "κλώνοι" μου έσβησε και και το κανονικό. Τεσπα, μου λέει ότι σε λίγο τελειώνει η εβδομάδα που έχω δικαιωμα ανανέωσης αλλά δεν το βλέπω στο mycu πλέον ... υπάρχει τρόπος εύκολος να το βάλω αλλιώς , χωρίς να παίρνω τηλέφωνα κλπ ? δεν είναι και τόσο σημαντικό για εμενα . Καλημέρα, Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών στο chat του Vodafonecu.gr Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Σε Android 4.4.2 το cu app λέει η εφαρμογή δεν είναι συμβατή. Έχει κάποιος link με το το apk που παίζει. Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Σε Android 4.4.2 το cu app λέει η εφαρμογή δεν είναι συμβατή. Έχει κάποιος link με το το apk που παίζει. Ευχαριστώ. Pocophone F1 https://my-cu.gr.aptoide.com/versions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Μεσω της εφαρμογης μπορει να γινει ανανεωση με paypal ωστε να παρουμε το just surf bonus και το shake; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ναι Βεβαίως , γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khim Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ποιο προηγείται στην κατανάλωση των mb όταν λήγουν την ίδια μέρα; Το πάρε να 'χεις ή το cu shake; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis80 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Καλημέρα σας Εχω πακετο ομιλίας και data cu και θελω να παρω τηλ 5-ψήφιο, πχ της ΔΕΗ 11770 . Περιλαμβάνεται στις παρεχομενες δωρεαν κλησεις ή όχι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 όχι και στοιχίζει 0,82 το λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Καλημέρα σας Εχω πακετο ομιλίας και data cu και θελω να παρω τηλ 5-ψήφιο, πχ της ΔΕΗ 11770 . Περιλαμβάνεται στις παρεχομενες δωρεαν κλησεις ή όχι; Ευχαριστώ Για ΔΕΗ πάρε 2112110770. Να μην τους πληρώνουμε κοροιδίστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 https://my-cu.gr.aptoide.com/versions Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 (edited) Ποιο προηγείται στην κατανάλωση των mb όταν λήγουν την ίδια μέρα; Το πάρε να 'χεις ή το cu shake; εμένα μου τράβαγε όσες φορες και να έχω κοιτάξει πρώτα απο το παρε να έχεις. και δεν μου άρεσε καθόλου Edited April 24, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khim Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 2 φορές που το πρόσεξα το shake ήταν τελευταίο ... Αλλά έχω δει και το πάρε ναχεις , λογικά θα μου έδωσαν data γιαυτό , αλλά θέλω να δοκιμάσω αν πατήσω το sjake πριν ερθει το σμσ του πάρε νάχεις τι θα γίνει. εμένα μου τράβαγε όσες φορες και να έχω κοιτάξει πρώτα απο το παρε να έχεις. και δεν μου άρεσε καθόλου Δυστυχώς κι εμένα τραβάει από το πάρε να 'χεις, παρόλο που μπήκε πρώτο το shake. Για αυτό ρώτησα μήπως έγινε κάποιο λάθος. Και όντως δεν είναι καθόλου ωραίο έτσι. Για να χρησιμοποιήσεις το shake πρέπει να ξοδέψεις πρώτα όλα τα πάρε να 'χεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 ή να πάρεις ένα ακόμα από έναν φίλο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 ή να πάρεις ένα ακόμα από έναν φίλο σου. Αυτό ακριβώς. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos330 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα, μπορώ να μεταφέρω mb από cu σε cu? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos330 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Mόνο υπόλοιπο ευρω ... ίσως μπορείς να έχεις 2 sim με το ίδιο νούμερο, ώστε να χαλάσει και κάποιος άλλος το ιντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Η χρηση στην Αγγλια γινεται μεσω περιαγωγης οπως και στα συμβολαια ; Καλεις η δεχεσαι κληση και αφαιρειται απο τα διαθεσιμα λεπτα ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Οι εισερχόμενες κλήσεις στην Αγγλία είναι δωρεάν. Οι εξερχόμενες κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. όσο είσαι στην Αγγλία χρεώνονται στα λεπτά ομιλίας προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Οι εισερχόμενες κλήσεις στην Αγγλία είναι δωρεάν. Οι εξερχόμενες κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. όσο είσαι στην Αγγλία χρεώνονται στα λεπτά ομιλίας προς όλους. Οι εισερχομενες σε περιαγωγη δωρεαν ;;; Εισαι σιγουρος ; στο συμβολαιο αφαιρουνται απο τα διαθεσιμα λεπτα ομιλιας προς ολους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Φυσικα και είμαι σίγουρος . Το Roaming like home ισχύει ap;o 15/6/2017 ,και στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά,. https://www.vodafone.gr/help-and-support/roaming-and-other-services/roaming-horis-epipleon-kostos/ Προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB Οι ενσωματωμένες παροχές προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση τους θα ισχύουν οι χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε χρεώνονται (μηδενική χρέωση) και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας. Edited April 26, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Καμια ενημέρωση δεν υπάρχει όπως και καμία εξτρα χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Φυσικα και είμαι σίγουρος . Το Roaming like home ισχύει ap;o 15/6/2017 ,και στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά,. https://www.vodafone.gr/help-and-support/roaming-and-other-services/roaming-horis-epipleon-kostos/ Προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB Οι ενσωματωμένες παροχές προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση τους θα ισχύουν οι χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε χρεώνονται (μηδενική χρέωση) και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας. Εχεις δικιο. Μου το επιβεβαιωσαν και απο το chat. Φαινεται πως αλλαζουν πολλα πραγματα και γρηγορα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Όταν λέει refill με τα μισά λεφτά κάνει ανανέωση το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μέχρι να τελειώσει ο μήνας? Η κάνει ανανέωση για ένα μήνα στα μισά λεφτά? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Όταν λέει refill με τα μισά λεφτά κάνει ανανέωση το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μέχρι να τελειώσει ο μήνας? Η κάνει ανανέωση για ένα μήνα στα μισά λεφτά? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ είχα αυτήν την απορία και την πάτησα. Σου βάζει τις ίδιες παροχές με τα μισά λεφτά αλλά η ημερομηνία λήξης του πακέτου δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts