manosn2 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 ΠPΩTOMAΓIA + MB ΠANE MAZI. ΠPOΣΦOPA ME 2 GB ΓIA 4 MEPEΣ MONO ME 1 E. ΣTEIΛE Δ ΣTO 1252 MEXPI 1/5. http://i64.tinypic.com/2q1b3mo.png Πονηρεψαν και αυτοί και ζητάνε ευρώ για προσφορές. Τουλάχιστον ας ήταν 10 GIGA. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 μονο για cu ειναι αυτο ; Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ήρθε και σε εμένα επιβεβαιώνω. Μην το ενεργοποιησετε από σήμερα γιατί θα πιάσει μέχρι 30/4. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπέρα! Πακέτο cu που λήγει 28 Απριλίου, για να μην χαθούν τα λεπτά ομιλίας, ανανεώνεται 27 Απριλίου μέχρι 23:59 ή 28 Απριλίου μέχρι 23:59? Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά αλλά δε το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Εγώ το κάνω πάντα το μεσημέρι της ημέρας που λήγει χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 28 Απριλίου στις 23:59:59 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μπύρδα.Οι άλλοι ήθελαν 0,90 για 5GB και αυτή θέλουν 1 για 2....και για την πρωτομαγιά που δεν φεύγει κανείς... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μπύρδα.Οι άλλοι ήθελαν 0,90 για 5GB και αυτή θέλουν 1 για 2....και για την πρωτομαγιά που δεν φεύγει κανείς... Ακριβώς. Κλασικές τακτικές βονταφον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μπύρδα.Οι άλλοι ήθελαν 0,90 για 5GB και αυτή θέλουν 1 για 2....και για την πρωτομαγιά που δεν φεύγει κανείς... στο 1252 επιλογή μηδέν επιλέγεις το είτε 200 λεπτά προς όλους είτε τα 2 GB internet με 1 ευρώ για ενεργοποίηση έως και την Πρωτομαγιά και ισχύει για 4 ημέρες! εμένα μου ήρθε μόνο για ίντερνετ το μυνημα και όχι για λεπτά προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μπύρδα.Οι άλλοι ήθελαν 0,90 για 5GB και αυτή θέλουν 1 για 2....και για την πρωτομαγιά που δεν φεύγει κανείς... Nαι αλλά και οι άλλοι απο 0.90 πήγαν τώρα στο 1.5€ -->3gb για 4 ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μου φαίνεται ότι πάνε να κόψουν σιγά-σιγά τα δώρα και να μας πασάρουν τέτοιες προσφορές με 1-2€ για να τσιμπάνε ότι μπορούν και από εκεί... Το καρτέλ καλά κρατεί! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Εχω το πακετο του νεου καρτοκινητου εδω και χρονια οπου βαζω καρτα 10 ευρω και παιρνω 400 λεπτα ομιλιας.Σημερα μου ειπαν οτι θα το κοψουν απο πρωτη του μηνα αυτο το προγραμμα σε ολους.Ισχυει,ξερετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ψέματα σου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Εχω το πακετο του νεου καρτοκινητου εδω και χρονια οπου βαζω καρτα 10 ευρω και παιρνω 400 λεπτα ομιλιας.Σημερα μου ειπαν οτι θα το κοψουν απο πρωτη του μηνα αυτο το προγραμμα σε ολους.Ισχυει,ξερετε; δεν έχει ανακοίνωθει κάτι τέτοιο. ισχύει κανονικά το μπόνους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν ειχα ακουσει κατι!!Ηθελε να μου πουλησει μαλλον το καρτοπρογραμμα,αλλα φυσικα δεν απαντησα της ειπα θα το σκεφτω.Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ακριβώς. Με την ανανέωση του χρόνου ομιλίας, παύει η φραγή. Νομίζω και εντός της ημέρας. Σημερα εβαλα 5€ και σε 5 λεπτα απενεργοποιηθηκε η φραγη και δεχοταν κανονικα κλησεις. Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ny_city Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Παιδιά με πήρανε χθες να μου κάνουνε προσφορά .. Μου είπε ότι επειδή έχω cu 8 χρόνια και βλέπουν ότι είμαι "τακτικός" πελάτης τους θέλουν να με ευχαριστήσουν (γλύψιμο) και θέλουν να μου προσφέρουν ένα προνομιακό καρτοπρόγραμμα με 800 προς όλους, 400 προς όλη την voda, 2 giga ίντερνετ, 150 sms προς όλους και άλλα 250 σε vodafone ανά μήνα με τελική τιμή με φόρους κλπ στα 11,90 :confused: Νομίζω είναι σούπερ κουλ, δέχτηκα με την μια και περιμένω συμβόλαιο δευτέρα ! Σε ερώτηση μου αν θα χάσω τα υπόλοιπα λεπτά mbs και sms που έχω ήδη στον αριθμό μου πάνω, μου απάντησε ότι δεν θα πειραχτούν και θα αθροιστούν αυτόματα με τα νέα πακέτα, και επίσης ότι λεπτά,sms,mb δεν καταναλώνω μέσα στον μήνα θα αθροίζονται και αυτά αυτόματα στον νέο μήνα. Ζήτησα μάλιστα να περαστεί και αυτός ο όρος μέσα στο συμβόλαιο αλλιώς δεν υπογράφω, κάτι που δέχτηκε αμέσως.. Έχω πολλές χιλιάδες λεπτά,άλλα τόσα sms και ατελείωτα giga που δεν θέλω να τα χάσω ακόμα και με αυτή την προσφορά που μου δίνουν :rolleyes: Απλά ενημερώνω και τους υπολοίπους για την προσφορά μήπως μπορέσουν να την πετύχουν και αυτοί :) Edited April 29, 2018 by ny_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 το θέμα είναι πως για να έχεις μαζέψει τόσες παροχές, δεν χρησιμοποιείς όσα σου δίνει το πακέτο που αγοράζεις κάθε μήνα, οπότε μάλλον σε συνέφερε να μείνεις με αυτό, απλά συντηρώντας το. Όσο καλή τιμή και να έχει το πρόγραμμα που σου δίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ny_city Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 το θέμα είναι πως για να έχεις μαζέψει τόσες παροχές, δεν χρησιμοποιείς όσα σου δίνει το πακέτο που αγοράζεις κάθε μήνα, οπότε μάλλον σε συνέφερε να μείνεις με αυτό, απλά συντηρώντας το. Όσο καλή τιμή και να έχει το πρόγραμμα που σου δίνουν... Σωστά αναφέρεις, απλά δίνω κάθε μήνα 10 για ανανέωση και "συντήρηση πακέτων", είπα άλλα 2 ευρώ έξτρα χαλάλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ναι, δεν είναι μεγάλη διαφορά. Ωστόσο δεν παύει να σε δεσμεύει με ένα συμβόλαιο. Προσωπικά δεν θα το ήθελα με τίποτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εξαιρετική προσφορά Καρτοπρογράμματος. Και εγώ θα δεχόμουν αν με καλούσαν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά με πήρανε χθες να μου κάνουνε προσφορά .. Μου είπε ότι επειδή έχω cu 8 χρόνια και βλέπουν ότι είμαι "τακτικός" πελάτης τους θέλουν να με ευχαριστήσουν (γλύψιμο) και θέλουν να μου προσφέρουν ένα προνομιακό καρτοπρόγραμμα με 800 προς όλους, 400 προς όλη την voda, 2 giga ίντερνετ, 150 sms προς όλους και άλλα 250 σε vodafone ανά μήνα με τελική τιμή με φόρους κλπ στα 11,90 :confused: Νομίζω είναι σούπερ κουλ, δέχτηκα με την μια και περιμένω συμβόλαιο δευτέρα ! Σε ερώτηση μου αν θα χάσω τα υπόλοιπα λεπτά mbs και sms που έχω ήδη στον αριθμό μου πάνω, μου απάντησε ότι δεν θα πειραχτούν και θα αθροιστούν αυτόματα με τα νέα πακέτα, και επίσης ότι λεπτά,sms,mb δεν καταναλώνω μέσα στον μήνα θα αθροίζονται και αυτά αυτόματα στον νέο μήνα. Ζήτησα μάλιστα να περαστεί και αυτός ο όρος μέσα στο συμβόλαιο αλλιώς δεν υπογράφω, κάτι που δέχτηκε αμέσως.. Έχω πολλές χιλιάδες λεπτά,άλλα τόσα sms και ατελείωτα giga που δεν θέλω να τα χάσω ακόμα και με αυτή την προσφορά που μου δίνουν :rolleyes: Απλά ενημερώνω και τους υπολοίπους για την προσφορά μήπως μπορέσουν να την πετύχουν και αυτοί :) Oτι δεν καταναλώσεις απο το καρτοπρογραμμα παει στον επόμενο μήνα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 2 χρόνια συμβόλαιο φαντάζομαι; Πολύ ωραία προσφορά, αρκεί να χρησιμοποιείς τα περισσότερα από αυτά που θα σου δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Πολύ καλό για αληθινό, διάβασε καλά τα μικρά γράμματα !! Επισης αν ξεμείνεις απο GB τι πακέτα θα εχεις διαθέσιμα για επέκταση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Σωστά αναφέρεις, απλά δίνω κάθε μήνα 10 για ανανέωση και "συντήρηση πακέτων", είπα άλλα 2 ευρώ έξτρα χαλάλι !Αλήθεια; Σου φαίνεται οκ να δίνεις 2 ευρώ για κάτι που δεν χρησιμοποιείς; Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts