Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση.

Όσο ήμουν με συμβόλαιο στη Vodafone, όταν μιλούσα στη γραμμή και τύχαινε να με καλέσει κάποιος, 'χτύπαγε' και είχα τη δυνατότητα να αλλάξω γραμμή, να κάνω hold την πρώτη κτλ.

Είμαι σχεδόν ένα μήνα σε CU και όσες φορές έχει τύχει να με καλέσουν την ώρα που μιλάω, μου έρχεται sms πως είχα μια κλήση από τον τάδε αριθμό ενώ ήμουν κατειλημμένος. Πρέπει να τους πω να μου ανοίξουν κάτι; Έτσι είναι στο CU, δε προσφέρει αυτή τη δυνατότητα;

Αν γνωρίζει ας με ενημερώσει κάποιος :)

Ευχαριστώ

Καλημέρα, εγω δεν εχω καποιο θέμα ακουω το μπιπ οταν μιλαω και καλέί και βλέπω ποιος ειναι.

Καλημέρα, εγω δεν εχω καποιο θέμα ακουω το μπιπ οταν μιλαω και καλέί και βλέπω ποιος ειναι.

Εμένα είχε σταματήσει να το κάνει αυτό μετά τη μετάβασή μου από συμβόλαιο Vodafone σε CU..

Με αυτό που έγραψε ο συμφορουμίτης παραπάνω (*43# και dial), επανήρθε κανονικά όπως πριν!

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

παιδια καλησπερα,

την υπηρεσια με το ιντερνετ ολη μερα με ενα ευρω, πως την απενεργοποιουμε?

μετα απο καιρο ξεμεινα από δεδομενα, χρεωθηκα ενα ευρω και μου κακοφανηκε...μου θυμισε παλιες εποχες...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Δεν νομίζω να απενεργοποιείται αυτό(το να σου χρεώνει 1€). Πρέπει να κλείσεις εντελώς τα δεδομένα.

Στην πραγματικότητα καλό είναι που υπάρχει αυτό. Χωρίς την χρέωση του 1€, τα δεδομένα θα ήταν πανάκριβα, όπως γινόταν πολύ παλιότερα.

Δεν νομίζω να απενεργοποιείται αυτό(το να σου χρεώνει 1€). Πρέπει να κλείσεις εντελώς τα δεδομένα.

Στην πραγματικότητα καλό είναι που υπάρχει αυτό. Χωρίς την χρέωση του 1€, τα δεδομένα θα ήταν πανάκριβα, όπως γινόταν πολύ παλιότερα.

το θέμα είναι να σε χρεώνει με κλειστά δεδομένα....

πέρα απ αυτό σε ενημερώνει την ίδια μέρα ή την επόμενη ?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Δεν γνωρίζω γιατί έχω πολλά χρόνια να μείνω χωρίς δεδομένα στο CU.

Aν έχεις τέτοιο πρόβλημα, άλλαξε το apn όσο δεν θες να έχεις δεδομένα, και το επαναφέρεις όταν χρειαστεί.

Aν έχεις τέτοιο πρόβλημα, άλλαξε το apn όσο δεν θες να έχεις δεδομένα, και το επαναφέρεις όταν χρειαστεί.

έχουν αναφερθεί και εδώ άδικες χρεώσεις? εννοώ με κλειστά δεδομένα?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Κοίτα, αν θες τη γνώμη μου, δεν υπάρχει περίπτωση με smartphone να είσαι 100% βέβαιος πως ακόμη και με κλειστά τα δεδομένα δεν θα υπάρξει έστω και μια πολύ μικρή κίνηση.

Το έχω δει με τα μάτια μου, όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά. Android συσκευή με κλειστά δεδομένα, και κατά την επανεκκίνηση να εμφανίσει την ένδειξη δεδομένων για απειροελάχιστο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι bug του λειτουργικού, αλλά συμβαίνει(τουλάχιστον κάποιες φορές). Μιλάμε καθαρά για την εκκίνηση και μόνο, τη στιγμή που ψάχνει να συνδεθεί στο δίκτυο αφού έχεις βάλει το pin, πιθανότατα πριν καλά καλά βρει wi-fi. To ότι εξαφανίζεται άμεσα η ένδειξη είναι σημάδι ότι "καταλαβαίνει" πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό και κλείνει τη σύνδεση. Αν ο πάροχος ξεκινάει να χρεώνει το daily internet με το πρώτο byte που θα περάσει, δεν είναι καθόλου απίθανο να χρεωθείς.

Για αυτό και προτείνω και εφαρμόζω πάντα στις συσκευές που δεν θέλω δεδομένα την τροποποίηση του apn, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μιας και έτσι και να θέλει δεν μπορεί να πραγματοποιήσει σύνδεση.

Κοίτα, αν θες τη γνώμη μου, δεν υπάρχει περίπτωση με smartphone να είσαι 100% βέβαιος πως ακόμη και με κλειστά τα δεδομένα δεν θα υπάρξει έστω και μια πολύ μικρή κίνηση.

Το έχω δει με τα μάτια μου, όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά. Android συσκευή με κλειστά δεδομένα, και κατά την επανεκκίνηση να εμφανίσει την ένδειξη δεδομένων για απειροελάχιστο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι bug του λειτουργικού, αλλά συμβαίνει(τουλάχιστον κάποιες φορές). Μιλάμε καθαρά για την εκκίνηση και μόνο, τη στιγμή που ψάχνει να συνδεθεί στο δίκτυο αφού έχεις βάλει το pin, πιθανότατα πριν καλά καλά βρει wi-fi. To ότι εξαφανίζεται άμεσα η ένδειξη είναι σημάδι ότι "καταλαβαίνει" πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό και κλείνει τη σύνδεση. Αν ο πάροχος ξεκινάει να χρεώνει το daily internet με το πρώτο byte που θα περάσει, δεν είναι καθόλου απίθανο να χρεωθείς.

Για αυτό και προτείνω και εφαρμόζω πάντα στις συσκευές που δεν θέλω δεδομένα την τροποποίηση του apn, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μιας και έτσι και να θέλει δεν μπορεί να πραγματοποιήσει σύνδεση.

το έχω δει και γω... πάνω εκεί πατάει κάποια άλλη και χρεώνει,το έχω βιώσει αρκετές φορές..... ελπίζω όχι και στο cu...

πάντως η vodafone λέει ξεκάθαρα

ότι γιά νά χρεωθείς πρέπει να ανοίξεις περιηγητή....

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Edited by akalos

Παντως, ανεξαρτητα απο το αν πραγματι το τηλεφωνο συνδεεται για μισο δευτερολεπτο ή οχι, γενικα εμεις σαν καταναλωτες νομιζω οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε την ακριβεια των χρεωσεων στα δεδομενα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

πάντως η vodafone λέει ξεκάθαρα

ότι γιά νά χρεωθείς πρέπει να ανοίξεις περιηγητή....

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Νομίζω πως το γράφει πολύ απλοποιημένα, για να το καταλάβει και κάποιος μη σχετικός. Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που χρησιμοποιούν δεδομένα, και μπορούν να σε χρεώσουν, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις browser.

Sent from my Moto X Play

Καλησπερα,με κατω απο 1€ υπολοιπο σας χρεωσαν για δεδομενα; Ή ειχατε 2-3€ μεσα στη καρτα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλο λες να σε υποχρεώνει να αγορασεις ενα πακετο απο λαθους σου;

η θεωρεις οτι 1€ την ημερα ειναι φτηνο πακετο;δηλ 31€/μηνα για 'απεριοριστο' ιντερνετ σου φαινεται φτηνο;

ενταξει μην το τερματίσουμε κιολας.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Είπα τι πρέπει να κάνεις, για να αποφύγεις να χρεωθείς έστω και απο λάθος. Κατά τα άλλα, δεν πρόκειται για πακέτο. Αν δεν υπήρχε θα είχες πιθανότατα μια χρέωση περί τα 20€/mb(το είχα πάθει παλιά σε σύνδεση χωρίς πακέτο internet και δεν υπήρχε daily κλπ). Μπροστά σε αυτό, ναι είναι φθηνότερο.

Εχω υπόλοιπο 0.43€ και δεν με χρεωσε εδώ και ένα μήνα που πραγματοποιω μετρησεις μέσω του vodafone net perform για λόγους περιέργειας και για να έχω άποψη του τι παίζει στις περιοχές που κινούμαι εγώ προσωπικά.παρεμπιπτόντως πράσινη νο1,κόκκινη νο2 και μπλε αιώνες πίσω..

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η vodafone τα έχει φορτώσει λίγο στον "κόκορα" . Κέρδισε τους συνδρομητές της Cosmote και έβαλε ταμπέλα! Μεγάλο θέμα το δίκτυο της . Ήμουν κατά της πράσινης αλλά έχω αναγκαστεί να είμαι σε αυτή λόγω κάλυψης και internet που είναι πολύ πίσω αντικειμενικά. Έβαλα COSMOTE και έχει ξεχάσει το κινητό μου να βλέπει "E". Μετά από τόσα χρόνια θα πρέπει να πετάει το 4G της. Πάντως έχω να πω πέρυσι που ήμουν Ιταλία το 4G+ της vodafone πετουσε! Εδώ 4G+ ας μην σχολιάσω που το παρέχει. Στάσιμη πολύ το τελευταίο 1 Χρόνο!!!!!

Η vodafone τα έχει φορτώσει λίγο στον "κόκορα" . Κέρδισε τους συνδρομητές της Cosmote και έβαλε ταμπέλα! Μεγάλο θέμα το δίκτυο της . Ήμουν κατά της πράσινης αλλά έχω αναγκαστεί να είμαι σε αυτή λόγω κάλυψης και internet που είναι πολύ πίσω αντικειμενικά. Έβαλα COSMOTE και έχει ξεχάσει το κινητό μου να βλέπει "E". Μετά από τόσα χρόνια θα πρέπει να πετάει το 4G της. Πάντως έχω να πω πέρυσι που ήμουν Ιταλία το 4G+ της vodafone πετουσε! Εδώ 4G+ ας μην σχολιάσω που το παρέχει. Στάσιμη πολύ το τελευταίο 1 Χρόνο!!!!!

Ακριβως αυτο βλεπω,Edge στο ξαφνικο βλεπω με τη Vodafone στη θεσσαλονικη ακομα και στο κεντρο.Οσο για τη Cosmote,καλη ειναι στη βορεια ελλαδα με διαφορα αλλα Πιερια οπου παω διακοπες ζοριζεται ενω η Vodafone παιζει καλυτερα.Ημαθια η Vodafone 4G εκτος απο Βεροια δεν εχει.Στο κομματι Βεροια-Κλειδι Ημαθιας ακομα ειναι με 3G H+,ενω η Cosmote εχει 4G.Συμφωνω,H+ και 4G ακομα και στο ασανσερ εχω με την Cosmote και ας ειμαι διπλα στη κεραια.Οι αλλες ειναι με Edge και με 1 γραμμη 3G ή 2G με 2 γραμμες η Vodafone τις οποιες δεν τις κραταει.Αναλογως αμα ειμαι τυχερος,γιατι βλεπω στο iPhone και καμια υπηρεσια.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω υπόλοιπο 0.43€ και δεν με χρεωσε εδώ και ένα μήνα που πραγματοποιω μετρησεις μέσω του vodafone net perform για λόγους περιέργειας και για να έχω άποψη του τι παίζει στις περιοχές που κινούμαι εγώ προσωπικά.παρεμπιπτόντως πράσινη νο1,κόκκινη νο2 και μπλε αιώνες πίσω..

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ημαθια το ιδιο ακριβως βλεπω.Με διαφορα παταει η πρασινη και 4G απο Κλειδι εως Βεροια με 90αρια στο iPhone 5s που μετραω.

Το θεμα ειναι οτι το ιντερνετ της Vodafone σερνεται γενικα.Με Wind και υπομονη δουλευα ακομα και με Edge στο ιντερνετ.Στη Vodafone εβγαινα εξω για να εχω 3G και το χειροτερο ειναι οτι το τελευταιο ενα χρονο εχει αφησει το δικτυο.Ενω η Wind αναβαθμιζει με ταχεις ρυθμους και σε ενα χρονο εχει κανει μεγαλη προοδο.Οσο για τις κλησεις απλως ειναι οκ αλλα χαλανε οταν δεν εχω καλο σημα.Πιο καθαρες και δυνατες ηταν με Wind/Cosmote ειδικα σε 3G και HD Voice.Στο 2G η Wind ειναι με διαφορα μπροστα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Να ρωτήσω κάτι παιδιά, μου δώσανε ένα νούμερο Vodafone καρτοκινητό στο οποίο θα μπαίνουν 120' προς όλους κάθε μήνα δωρεάν για 1 χρόνο λόγω ανανέωσης συμβολαίου double play για 24 μήνες στο σταθερό μου. Το νούμερο δε το έχω ενεργοποιήσει ακόμη οπότε φαντάζομαι οι 12 μήνες δεν έχουν ξεκινήσει να μετράνε. Θα πρέπει όμως να βάζω κάρτα τουλάχιστον 5€ κάθε τρίμηνο για να συνεχίσω να απολαμβάνω την προσφορά ή δε χρειάζεται κάτι για 12 μήνες; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπό μου είπε ότι δε χρειάζεται γιατί αλλιώς τι δώρο θα ήταν. Στο f2g όμως πρέπει να ανανεώνεις απ' ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ. Επειδή δε με έπεισε πλήρως ο εκπρόσωπος, κάποιος που το έχει μπορεί να επιβεβαιώσει;

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πρέπει όμως να βάζω κάρτα τουλάχιστον 5€... Επειδή δε με έπεισε πλήρως ο εκπρόσωπος, κάποιος που το έχει μπορεί να επιβεβαιώσει;

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν χρειάζεται ανανέωση

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Ακριβως αυτο βλεπω,Edge στο ξαφνικο βλεπω με τη Vodafone στη θεσσαλονικη ακομα και στο κεντρο.Οσο για τη Cosmote,καλη ειναι στη βορεια ελλαδα με διαφορα αλλα Πιερια οπου παω διακοπες ζοριζεται ενω η Vodafone παιζει καλυτερα.Ημαθια η Vodafone 4G εκτος απο Βεροια δεν εχει.Στο κομματι Βεροια-Κλειδι Ημαθιας ακομα ειναι με 3G H+,ενω η Cosmote εχει 4G.Συμφωνω,H+ και 4G ακομα και στο ασανσερ εχω με την Cosmote και ας ειμαι διπλα στη κεραια.Οι αλλες ειναι με Edge και με 1 γραμμη 3G ή 2G με 2 γραμμες η Vodafone τις οποιες δεν τις κραταει.Αναλογως αμα ειμαι τυχερος,γιατι βλεπω στο iPhone και καμια υπηρεσια.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ημαθια το ιδιο ακριβως βλεπω.Με διαφορα παταει η πρασινη και 4G απο Κλειδι εως Βεροια με 90αρια στο iPhone 5s που μετραω.

Το θεμα ειναι οτι το ιντερνετ της Vodafone σερνεται γενικα.Με Wind και υπομονη δουλευα ακομα και με Edge στο ιντερνετ.Στη Vodafone εβγαινα εξω για να εχω 3G και το χειροτερο ειναι οτι το τελευταιο ενα χρονο εχει αφησει το δικτυο.Ενω η Wind αναβαθμιζει με ταχεις ρυθμους και σε ενα χρονο εχει κανει μεγαλη προοδο.Οσο για τις κλησεις απλως ειναι οκ αλλα χαλανε οταν δεν εχω καλο σημα.Πιο καθαρες και δυνατες ηταν με Wind/Cosmote ειδικα σε 3G και HD Voice.Στο 2G η Wind ειναι με διαφορα μπροστα.

Ανακρίβειες χ1000

Εδώ και ενα χρόνο το εχει αφήσει και το 4g σε δυτική Ελλάδα Κυκλάδες Κρήτη λημνο μαγνησία μεγάλες πολεις μπήκε απο μόνο του ....

Ανακρίβειες χ1000

Εδώ και ενα χρόνο το εχει αφήσει και το 4g σε δυτική Ελλάδα Κυκλάδες Κρήτη λημνο μαγνησία μεγάλες πολεις μπήκε απο μόνο του ....

Αμα μπηκε οπως λες,γιατι δεν βγαζει χαρτες με τη καλυψη σημερα; Η Wind συνεχως ανανεωνει το χαρτη και οτι ειναι βαμμενο μπλε,ισχυει σε γενικες γραμμες.

Και μια ερωτηση για CU,τα MB απο το Just Serf Bonus μεταφερονται;

Αμα μπηκε οπως λες,γιατι δεν βγαζει χαρτες με τη καλυψη σημερα; Η Wind συνεχως ανανεωνει το χαρτη και οτι ειναι βαμμενο μπλε,ισχυει σε γενικες γραμμες.

Μα ο χάρτης δεν μπήκε ένα χρόνο πριν. Μπήκε πριν λίγους μήνες.

Και από όσο παρατηρούμε ενημερώνεται σπάνια.

Η Wind συνεχως ανανεωνει το χαρτη και οτι ειναι βαμμενο μπλε,ισχυει σε γενικες γραμμες.

σε γενικές γραμμές φίλε μου δεν ισχύει ειδικά στην Wind, αυτό μόνο για την πράσινη θα μπορούσες να το πεις...

ειδικά στην περιοχή μου παρ όλο που ο χάρτης είναι μπλέ ούτε καν ένδειξη 4g είχα

όλα του ίδιου bonus η πακέτου μεταφέρονται

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Edited by akalos

σε γενικές γραμμές φίλε μου δεν ισχύει ειδικά στην Wind, αυτό μόνο για την πράσινη θα μπορούσες να το πεις...

ειδικά στην περιοχή μου παρ όλο που ο χάρτης είναι μπλέ ούτε καν ένδειξη 4g είχα

όλα του ίδιου bonus η πακέτου μεταφέρονται

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Εγω παντως ειδα 4G σε Θεσσαλονικη και Αλεξανδρουπολη με Wind.Εσυ σε ποια περιοχη εισαι που λες οτι ειναι αναβαθμισμενη; Μηπως η συσκευη σου δεν εχει την 800αρα(αμα δεν την εχει,δυσκολα θα δεις και ειναι 100% επιβεβαιωμενο).Με τη Vodafone ειδα 4G αλλα κατι ξαφνικες αλλαγες σε Edge με χαλανε.Εφοσον γινεται μεταφορα και στα bonus κομπλε,ευχαριστω.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked